• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

I9100 galaxy s ii یا iphone 4

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
درسته گوشی با گارانتی اصلی و گارانتی شخصی داره و بدون گارانتی :)

این طرف گفت کلا با گارانتی اصلی هنوز نیومده که دروغ گفت

راستش یه عده:دی منو دو دل کردن بین ایفون و اس 2 سامسونگ خیلی سابقه خیلی خوبی نداره میترسم تو دراز مدت مثلا بعد 1 سال گوشی دچار مشکل بشه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
راستش یه عده:دی منو دو دل کردن بین ایفون و اس 2 سامسونگ خیلی سابقه خیلی خوبی نداره میترسم تو دراز مدت مثلا بعد 1 سال گوشی دچار مشکل بشه

بله sii کلا بدرد نمیخوره..بعد از یه مدت کلی خرابی به بار میاره..حتما گوش به دوستان دیگرتون بدید و iphone 4 بخرید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بله sii کلا بدرد نمیخوره..بعد از یه مدت کلی خرابی به بار میاره..حتما گوش به دوستان دیگرتون بدید و iphone 4 بخرید.

منم نظرم روی آیفون 4 هست البته اگه غیر از اینا هم بخواین بگیرید ایکسپریا آرک رو توصیه میکنم و درنهایت هم سنسیشن.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
منم نظرم روی آیفون 4 هست البته اگه غیر از اینا هم بخواین بگیرید ایکسپریا آرک رو توصیه میکنم و درنهایت هم سنسیشن.

من حرف ايشون رو يجورايی با طنز جواب دادم..

اگر به فکر کلاس برند فقط میخوای باشی ایفون بخريد..

کلاً يک سری ها تنها برند براشون اهميت داره ..گوشی که مال يک سالو اندی پيش هست رو که با يک گوشی با امکانات فوقولعاده که جديداً انتشار پيدا کرده که مقايسه نمیکنن..

برای شخصی که فقط کلاس گوشی مهمه میره سمت برند با کلاس تر اما برای کسی که امکانات بيشتر براش مهمه میره سمت تکنولوژی برتر..

-----------

من يه مقايسه بين سنسيشن و گلکسی s ii تو web browsing اشون ديدم که واقعاً حيرت زده شدم..سرعت گلکسی s ii به طرز خارق العاده ای تو بالا پايين بردن صفحات زياد بود در حالی که تو سنسيشن مشکل لگ وجود داشت..

مقایسه :

sensation-comparison.jpg

و این لینک هم کامل مقایسه کرده این 2 رو که تو 90% موارد sii برتر هست...

http://www.androidauthority.com/htc...-galaxy-s-ii-flagship-superphone-fight-14017/

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من حرف ايشون رو يجورايی با طنز جواب دادم..

اگر به فکر کلاس برند فقط میخوای باشی ایفون بخريد..

کلاً يک سری ها تنها برند براشون اهميت داره ..گوشی که مال يک سالو اندی پيش هست رو که با يک گوشی با امکانات فوقولعاده که جديداً انتشار پيدا کرده که مقايسه نمیکنن..

برای شخصی که فقط کلاس گوشی مهمه میره سمت برند با کلاس تر اما برای کسی که امکانات بيشتر براش مهمه میره سمت تکنولوژی برتر..

-----------

من يه مقايسه بين سنسيشن و گلکسی s ii تو web browsing اشون ديدم که واقعاً حيرت زده شدم..سرعت گلکسی s ii به طرز خارق العاده ای تو بالا پايين بردن صفحات زياد بود در حالی که تو سنسيشن مشکل لگ وجود داشت..

مقایسه :

sensation-comparison.jpg

و این لینک هم کامل مقایسه کرده این 2 رو که تو 90% موارد sii برتر هست...

http://www.androidauthority.com/htc...-galaxy-s-ii-flagship-superphone-fight-14017/

من خودم هم با شما موافقم هیچوقت دنبال چیزی که با کلاس تر باشه نبودم کارایی گوشی برام مهمتره اس 2 از همه نظر عالیه ولی خب من تا حالا گوشی سامسونگ نداشتم ولی توی وسایل دیگه متاسفانه سامسونگ فقط زیبایی داره تا کارایی ولی گوشی رو راستش نمیدونم در نهایت هم نظر خودم رو گالکسی اس 2 هست

faridm

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا از دوستان تو این فروم و جاهایی دیگه بعد خرید گذاشت برای فروش دلیلش نمیدونم چیه .امکانات عالی داره ولی من ایفون رو میخریدم کلا با صفحه پشت گلاکسی حال نمیکنم.البته شخصیه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چند تا از دوستان تو این فروم و جاهایی دیگه بعد خرید گذاشت برای فروش دلیلش نمیدونم چیه .امکانات عالی داره ولی من ایفون رو میخریدم کلا با صفحه پشت گلاکسی حال نمیکنم.البته شخصیه

تایید.....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان یه سوال دیگه برای من پیش اومده گوشی اصلش ساخت کجا هست؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان یه سوال دیگه برای من پیش اومده گوشی اصلش ساخت کجا هست؟

کدومشون ؟؟

آيفون 4 رو که فکر کنم همشون رو چين میزنه...s ii رو هم همجورش رو میتونی پيدا کنی..هم ساخت چينش هم ساخت کرش

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کدومشون ؟؟

آيفون 4 رو که فکر کنم همشون رو چين میزنه...s ii رو هم همجورش رو میتونی پيدا کنی..هم ساخت چينش هم ساخت کرش

همون s2 رو منظورم بود

بعد راستش من با اندروید اشنایی ندارم میشه یه توضیح مختصر بدید در موردش ممنون میشم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
همون s2 رو منظورم بود

بعد راستش من با اندروید اشنایی ندارم میشه یه توضیح مختصر بدید در موردش ممنون میشم

کلاً کار با آندرويد خيلی سادست..نرم افزار ، بازی شامل يک فايل apk هست که به گوشی انتقال میدی و install میکنی..

اما اگر بخوای ورژن رام يا همون ورژن آندرويد رو ارتقا بدی بايد مقداری سطح معلوماتتو تو اين زمينه زياد بکنی که البته به زبان فارسی بسيار زياد هست تو نت آموزش اين کار.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کلاً کار با آندرويد خيلی سادست..نرم افزار ، بازی شامل يک فايل apk هست که به گوشی انتقال میدی و install میکنی..

اما اگر بخوای ورژن رام يا همون ورژن آندرويد رو ارتقا بدی بايد مقداری سطح معلوماتتو تو اين زمينه زياد بکنی که البته به زبان فارسی بسيار زياد هست تو نت آموزش اين کار.

ممنون

دوستان همون اس 2 رو گرفتم البته بدون گارانتی اصلی گرچه فرقی نمیکنه

بابت راهنمایی هاتون ممنونم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان یه راهنمایی میخواستم چجوری گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم؟ واقعا کلافم کرده نرم افزار kies رو گرفتم گوش هم همزمان از طریق یو اس بی وصله ولی خب نمیدونم چجوری از kies استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اقا پیداش کردم ممنون پوستی ازم کنده شد:دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
این ایفون راسته میگن بلوتوث نداره ؟
گالکسی 2 در مقایسه با htc sensation بالاتره یا پایین تر؟

Kinger

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
این ایفون راسته میگن بلوتوث نداره ؟
گالکسی 2 در مقایسه با htc sensation بالاتره یا پایین تر؟
بلوتوث داره اما برای ارتباط با هندز فریه...برای ارسال و دریافت فایل باید نرم افزار نصب کنی
گلکسی 2 از نظر سخت افزاری نسبت به sensation برتری داره اما طراحی ظاهری sensation و رابطه کاربری سنس اچ تی سی هم طرفدارای خاص خودشو داره
کلاً برای خرید گوشی های هوشمند نباید پرسید چی داره باید پرسید این قابلیتو می شه روش فعال کرد یا نه ;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون! پس الان بهترین انتخاب گالکسی 2 هست دیگه!
به نظرتون به قیمت رسیده یا باید باز هم صبر کرد ؟

Last edited:
بالا