یعنی چی؟حتی با چیز هایی که خودشون عنوان کردن سودی نداره ! به نظر من حالت پانزی داره
یعنی با چیزی که خودشون اعلام کردن بر فرض اینکه تک تک حرفاشون درست باشه سودش خیلی ناچیزه . در مورد ترفند پانزی هم گوگل کنیدیعنی چی؟
جالب اینجاست به همه این سایت های که تبلیغات همسان کار میکنن هم تبلیغ داده ازادانهمسخره به تمام معناست![]()
یه چیزی رو من اینجا خدمت شما و بقیه بچه ها بگمجالب اینجاست به همه این سایت های که تبلیغات همسان کار میکنن هم تبلیغ داده ازادانه
یعنی میگید کلاهبرداریه؟سودش چقدره مثلا اگر ۱۰۰ هزار تومن بذاری تو یک روز؟جالب اینجاست به همه این سایت های که تبلیغات همسان کار میکنن هم تبلیغ داده ازادانه
جمع کرده رفته.کلی شاکی دارهسود ماهانه 20% میده. البته واحد پولش بیت کوینه. ولی توی برداشت کلا اذیت میکنه. اگر به بیت کوین برداشت کنی بهت اجازه 0.0015 بیت کوین برداشت میده. که 0.0005 رو کامزد برد میداره. عملا 50 درصد بابت کامزد برداشت بیت کوینی. اگر هم ریالی بخوای برداری که با ایردات مسخره که آی عکست نا مفهومه و .... هی میندازه عقب. و خیلی هم دیر جواب میده. ولی فعلا بعید میدونم جم کنه بره.
اخه ترفند پانزی یک سودی میده تا مدتی اعتماد سازی کنهاین شرکتا همه پانزی هستن
نه عزیز نرفته. دیتابیسش رو هک کردن و به کاربران ایمیل زدن که بیاین شکایت کنیم.به نظر میاد خود هکر قصد گرفتن باج داره. شاکی در فضای مجازی داره. ولی قانونی هنوز شکایتی نکرده کسی. البته من دیروز هم یه برداشتی داشتم. ولی کلا از سرمایه گذاری در این سایت پشیمونم . و فکر میکنم بالاخره جم میکنه. ولی فعلا نه. الان موقع خوبی برای پول درآوردنشه. اونهایی که از بورس ترسیدن، ( آماتورها) الان شکار خوبی برای امثال این سایت هستن. به سایتش و امکانات سایتش و ... نگاه کنید به هزینه تبلیغاتی که کرده نگاه کنید. این هنوز باید خیلی پول دربیاره که براش بصرفه در برهجمع کرده رفته.کلی شاکی داره
داداش سایت کلاهبرداریه.درسته به بعضیا مبالغ کم رو میداد ولی شاکی زیاد داره و همه چیزش از مدارک بگیر تا مکان و... همه جعلی بودنه عزیز نرفته. دیتابیسش رو هک کردن و به کاربران ایمیل زدن که بیاین شکایت کنیم.به نظر میاد خود هکر قصد گرفتن باج داره. شاکی در فضای مجازی داره. ولی قانونی هنوز شکایتی نکرده کسی. البته من دیروز هم یه برداشتی داشتم. ولی کلا از سرمایه گذاری در این سایت پشیمونم . و فکر میکنم بالاخره جم میکنه. ولی فعلا نه. الان موقع خوبی برای پول درآوردنشه. اونهایی که از بورس ترسیدن، ( آماتورها) الان شکار خوبی برای امثال این سایت هستن. به سایتش و امکانات سایتش و ... نگاه کنید به هزینه تبلیغاتی که کرده نگاه کنید. این هنوز باید خیلی پول دربیاره که براش بصرفه در بره
عزیز در اینکه سایت کلاهبرداریه تقریبا منم مطمئنم. ولی این شاکی که میفرمایید رو فقط در فضای مجازی داره. هنوز کسی رسما شکایت نکرده. مدارک هم مجوز فارم و شرکت ثبت شده و اینماد برای سایت ددینو جعلی نیست. بقیه مدارکشون هم که اصلا مهم نیست. الان هنوز هستن و من هنوز دارم اندک اندک پولمو پس میگیرم. ولی هر لحظه منتظرم که فرار کنن. اما شرایط مملکت طوری هست که به شخصه بعید میدونم قبل از انتخابات اینها برن و فعلا هنوز جا برای کلاهبرداری زیاد دارندداداش سایت کلاهبرداریه.درسته به بعضیا مبالغ کم رو میداد ولی شاکی زیاد داره و همه چیزش از مدارک بگیر تا مکان و... همه جعلی بود
مدارک که همه جعلی بوده و برای اثبات جعلی بودنش بیا تلگرام تا همه چیو بهت بگم...فرار؟از اولش ترکیه بودن.بیا تا عکسای عوامل رو با جزییات بهت بگمعزیز در اینکه سایت کلاهبرداریه تقریبا منم مطمئنم. ولی این شاکی که میفرمایید رو فقط در فضای مجازی داره. هنوز کسی رسما شکایت نکرده. مدارک هم مجوز فارم و شرکت ثبت شده و اینماد برای سایت ددینو جعلی نیست. بقیه مدارکشون هم که اصلا مهم نیست. الان هنوز هستن و من هنوز دارم اندک اندک پولمو پس میگیرم. ولی هر لحظه منتظرم که فرار کنن. اما شرایط مملکت طوری هست که به شخصه بعید میدونم قبل از انتخابات اینها برن و فعلا هنوز جا برای کلاهبرداری زیاد دارند
حتما دوست عزیزمدارک که همه جعلی بوده و برای اثبات جعلی بودنش بیا تلگرام تا همه چیو بهت بگم...فرار؟از اولش ترکیه بودن.بیا تا عکسای عوامل رو با جزییات بهت بگم
دوست عزیز دون پاشیدنه...برای دوست منم مبالغ کم رو واریز کردن.همه که اطلاع ندارن اینا گندشون دراومده.طرف 2 تا بیت کوئنیت ازش بالا کشیدن.من از کسانی حرف میزنم که شخصا اومدن پیوی و گفتن.یه فرد که به خود ما اطلاع داده.کاری به کسانی که نمیشناسم هم ندارم.خیلی بیت کوئین بالا کشیدن.سر مبالغ بزرگ میپیچوندن.حتی به یارو گفتن سودی که کردی از مبلغ سرمایه بیشتر بوده و... و به بهانه های واهی پولو نمیدادن.به سود دادن باشه که منم الان میرم و پولمو میدن.بحث سر اجاره و خرید دستگاه هایی هست که وجود ندارن.سر پولهای گنده هست که نمیدن..مدارک رو میدم خدمتتونحتما دوست عزیز
شماره بفرمایید تلگرام پیام میدم
البته دقت بفرمایید که دارن واریز میکنن کم کم البته. اگر ترکیه بودن و ایران نبودن که واریز نمیکنن