• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iminer ای ماینر کسب درامد بیت کوین

hamid1377

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
سایت iminer.net برای ماینینگ‌بیت کوین هست که نماد اعتمادم گرفته
تاحالا کسی باهاش کار کرده؟سودهیش چطوره؟
میشه اصلا بهش اعتماد کرد؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سوالی که پیش میاد اینه اگه این ماینر ها سود ده هستن چرا میان اجارشون میدن خودشنون درامدش رو بردارن خب

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
حتی با چیز هایی که خودشون عنوان کردن سودی نداره ! به نظر من حالت پانزی داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مسخره به تمام معناست :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جالب اینجاست به همه این سایت های که تبلیغات همسان کار میکنن هم تبلیغ داده ازادانه
یه چیزی رو من اینجا خدمت شما و بقیه بچه ها بگم

توی دنیای غیر مجازی هم روال کار کلاهبردارا اینه :
یسری مجرم هستن که هر دفه صرفا ظاهر کارشون عوض میشه .
یبار شرکت کلاهبرداری لیزینگی خودرو میزنن
یبار شرکت هرمی میزنن
یبار از طریق شرکت های سرمایه گذاری ( پانزی ) کلاهبرداری میکنن
یبار کلاهبرداری های فیشینگ میکنن
و الی آخر

پشت همه اینا مثلا یه باند 10 یا 15 نفره هستش که به صورت سازمان دهی شده فعالیت میکنن مثلا نفرات 1 تا 3 میرن زندان ، نفرات 4 تا 15 کار میکنن و اون نفرات توی زندان هم منفعت میبرن . بعد نفرات 4 تا 8 میرن زندان کنار اون 1 تا 3 و نفرات 9 تا 15 کار میکنن و باز اون 9 تا 15 میرن زندان اون 1تا 3 آزاد میشن و این چرخه ادامه داره
کلا ساختار سازمانشون این شکلیه !

خیلیاشونم ظاهر به شدت موجه دارن و کارای قانونی هم دارن . از شرکت های درست درمون و اسم و رسم دار بگیر تا کافه و رستوران و ساخت و ساز ! همشونم سابقه دارن

حتی همین سایت آی ماینر میتونه به نوعی وابسه به شرکت های تبلیغاتی باشه یا بقیه کلاهبردارها و خیلی نرم و آروم بالا میان !

سایت تبلیغاتی X اسمش خراب میشه ، همونا سایت Y رو میزنن و قبلی جمع میشه و همینطوری ادامه میدن !

کلاهبرداری و تقلب یه شغل مستقل محسوب میشه ! یعنی چی ؟
اگه منه تولید کننده یه سری جاها تقلب میکنم و سودمو زیاد تر میکنم . یا منه بازرگان یه سری کارای خلاف میکنم که از تقلب ریشه میگیره ، شغل من محسوب نمیشه !
ولی برای بعضی ها یه شغله ! همیشه در حال کلاهبرداری هستن تو پوشش های مختلف

پس اگه جایی دیدی مثل آی ماینر که شرکت های بزرگ آگهیشو نشون میدم ، مطمئن باش یه روابط خیلی پیچیده ای وجود داره . شاید در سطح کارمندهای پایین رده اون شرکت ها نباشه ولی اون بالا ها همه به یه سری گروه ها و تشکیلات همیشگی میرسه ;)

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سود ماهانه 20% میده. البته واحد پولش بیت کوینه. ولی توی برداشت کلا اذیت میکنه. اگر به بیت کوین برداشت کنی بهت اجازه 0.0015 بیت کوین برداشت میده. که 0.0005 رو کامزد برد میداره. عملا 50 درصد بابت کامزد برداشت بیت کوینی. اگر هم ریالی بخوای برداری که با ایردات مسخره که آی عکست نا مفهومه و .... هی میندازه عقب. و خیلی هم دیر جواب میده. ولی فعلا بعید میدونم جم کنه بره.

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
سود ماهانه 20% میده. البته واحد پولش بیت کوینه. ولی توی برداشت کلا اذیت میکنه. اگر به بیت کوین برداشت کنی بهت اجازه 0.0015 بیت کوین برداشت میده. که 0.0005 رو کامزد برد میداره. عملا 50 درصد بابت کامزد برداشت بیت کوینی. اگر هم ریالی بخوای برداری که با ایردات مسخره که آی عکست نا مفهومه و .... هی میندازه عقب. و خیلی هم دیر جواب میده. ولی فعلا بعید میدونم جم کنه بره.
جمع کرده رفته.کلی شاکی داره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این شرکتا همه پانزی هستن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Last edited:

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
جمع کرده رفته.کلی شاکی داره
نه عزیز نرفته. دیتابیسش رو هک کردن و به کاربران ایمیل زدن که بیاین شکایت کنیم.به نظر میاد خود هکر قصد گرفتن باج داره. شاکی در فضای مجازی داره. ولی قانونی هنوز شکایتی نکرده کسی. البته من دیروز هم یه برداشتی داشتم. ولی کلا از سرمایه گذاری در این سایت پشیمونم . و فکر میکنم بالاخره جم میکنه. ولی فعلا نه. الان موقع خوبی برای پول درآوردنشه. اونهایی که از بورس ترسیدن، ( آماتورها) الان شکار خوبی برای امثال این سایت هستن. به سایتش و امکانات سایتش و ... نگاه کنید به هزینه تبلیغاتی که کرده نگاه کنید. این هنوز باید خیلی پول دربیاره که براش بصرفه در بره

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
نه عزیز نرفته. دیتابیسش رو هک کردن و به کاربران ایمیل زدن که بیاین شکایت کنیم.به نظر میاد خود هکر قصد گرفتن باج داره. شاکی در فضای مجازی داره. ولی قانونی هنوز شکایتی نکرده کسی. البته من دیروز هم یه برداشتی داشتم. ولی کلا از سرمایه گذاری در این سایت پشیمونم . و فکر میکنم بالاخره جم میکنه. ولی فعلا نه. الان موقع خوبی برای پول درآوردنشه. اونهایی که از بورس ترسیدن، ( آماتورها) الان شکار خوبی برای امثال این سایت هستن. به سایتش و امکانات سایتش و ... نگاه کنید به هزینه تبلیغاتی که کرده نگاه کنید. این هنوز باید خیلی پول دربیاره که براش بصرفه در بره
داداش سایت کلاهبرداریه.درسته به بعضیا مبالغ کم رو میداد ولی شاکی زیاد داره و همه چیزش از مدارک بگیر تا مکان و... همه جعلی بود

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
داداش سایت کلاهبرداریه.درسته به بعضیا مبالغ کم رو میداد ولی شاکی زیاد داره و همه چیزش از مدارک بگیر تا مکان و... همه جعلی بود
عزیز در اینکه سایت کلاهبرداریه تقریبا منم مطمئنم. ولی این شاکی که میفرمایید رو فقط در فضای مجازی داره. هنوز کسی رسما شکایت نکرده. مدارک هم مجوز فارم و شرکت ثبت شده و اینماد برای سایت ددینو جعلی نیست. بقیه مدارکشون هم که اصلا مهم نیست. الان هنوز هستن و من هنوز دارم اندک اندک پولمو پس میگیرم. ولی هر لحظه منتظرم که فرار کنن. اما شرایط مملکت طوری هست که به شخصه بعید میدونم قبل از انتخابات اینها برن و فعلا هنوز جا برای کلاهبرداری زیاد دارند

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
عزیز در اینکه سایت کلاهبرداریه تقریبا منم مطمئنم. ولی این شاکی که میفرمایید رو فقط در فضای مجازی داره. هنوز کسی رسما شکایت نکرده. مدارک هم مجوز فارم و شرکت ثبت شده و اینماد برای سایت ددینو جعلی نیست. بقیه مدارکشون هم که اصلا مهم نیست. الان هنوز هستن و من هنوز دارم اندک اندک پولمو پس میگیرم. ولی هر لحظه منتظرم که فرار کنن. اما شرایط مملکت طوری هست که به شخصه بعید میدونم قبل از انتخابات اینها برن و فعلا هنوز جا برای کلاهبرداری زیاد دارند
مدارک که همه جعلی بوده و برای اثبات جعلی بودنش بیا تلگرام تا همه چیو بهت بگم...فرار؟از اولش ترکیه بودن.بیا تا عکسای عوامل رو با جزییات بهت بگم

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
مدارک که همه جعلی بوده و برای اثبات جعلی بودنش بیا تلگرام تا همه چیو بهت بگم...فرار؟از اولش ترکیه بودن.بیا تا عکسای عوامل رو با جزییات بهت بگم
حتما دوست عزیز

شماره بفرمایید تلگرام پیام میدم
البته دقت بفرمایید که دارن واریز میکنن کم کم البته. اگر ترکیه بودن و ایران نبودن که واریز نمیکنن

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
حتما دوست عزیز

شماره بفرمایید تلگرام پیام میدم
البته دقت بفرمایید که دارن واریز میکنن کم کم البته. اگر ترکیه بودن و ایران نبودن که واریز نمیکنن
دوست عزیز دون پاشیدنه...برای دوست منم مبالغ کم رو واریز کردن.همه که اطلاع ندارن اینا گندشون دراومده.طرف 2 تا بیت کوئنیت ازش بالا کشیدن.من از کسانی حرف میزنم که شخصا اومدن پیوی و گفتن.یه فرد که به خود ما اطلاع داده.کاری به کسانی که نمیشناسم هم ندارم.خیلی بیت کوئین بالا کشیدن.سر مبالغ بزرگ میپیچوندن.حتی به یارو گفتن سودی که کردی از مبلغ سرمایه بیشتر بوده و... و به بهانه های واهی پولو نمیدادن.به سود دادن باشه که منم الان میرم و پولمو میدن.بحث سر اجاره و خرید دستگاه هایی هست که وجود ندارن.سر پولهای گنده هست که نمیدن..مدارک رو میدم خدمتتون

بالا