• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iminer ای ماینر کسب درامد بیت کوین

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست عزیز دون پاشیدنه...برای دوست منم مبالغ کم رو واریز کردن.همه که اطلاع ندارن اینا گندشون دراومده.طرف 2 تا بیت کوئنیت ازش بالا کشیدن.من از کسانی حرف میزنم که شخصا اومدن پیوی و گفتن.یه فرد که به خود ما اطلاع داده.کاری به کسانی که نمیشناسم هم ندارم.خیلی بیت کوئین بالا کشیدن.سر مبالغ بزرگ میپیچوندن.حتی به یارو گفتن سودی که کردی از مبلغ سرمایه بیشتر بوده و... و به بهانه های واهی پولو نمیدادن.به سود دادن باشه که منم الان میرم و پولمو میدن.بحث سر اجاره و خرید دستگاه هایی هست که وجود ندارن.سر پولهای گنده هست که نمیدن..مدارک رو میدم خدمتتون
عزیز حرف شما متینه. ولی آخه اگر همچین پولهایی از مردم بالاکشیدن و بهانه اوردن و ندادن، چرا کسی شکایت نکرده؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
عزیز حرف شما متینه. ولی آخه اگر همچین پولهایی از مردم بالاکشیدن و بهانه اوردن و ندادن، چرا کسی شکایت نکرده؟
وختی این مدلی صحبت میکنید ناخودآگاه ذهن میره سمت اینکه شما هم دارید حمایت میکنید
دوست عزیز کسی شکایت نمیکنه چون قابل پیگیری نیست اول اینکه مبالغ پرداختی به بیت کوین و جدیدا هم هرگونه معامله ارزهای دیجیتال منع قانونی داره و خریدار و فروشنده مجرم هستن
اگر رفته باشید یک بار برای شکایت یا ... نه تنها به شکایت شما رسیدگی نمیشه بلکه برای خود شما به عنوان مجرم پرونده درست میشه

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
وختی این مدلی صحبت میکنید ناخودآگاه ذهن میره سمت اینکه شما هم دارید حمایت میکنید
دوست عزیز کسی شکایت نمیکنه چون قابل پیگیری نیست اول اینکه مبالغ پرداختی به بیت کوین و جدیدا هم هرگونه معامله ارزهای دیجیتال منع قانونی داره و خریدار و فروشنده مجرم هستن
اگر رفته باشید یک بار برای شکایت یا ... نه تنها به شکایت شما رسیدگی نمیشه بلکه برای خود شما به عنوان مجرم پرونده درست میشه
دوست خوبم من که عرض کردم من هم هنوز پولم اونجاست و دارم قطره چکانی ازشون پس میگیرم. و مطمئنم که در سرمایه گذاری در این سایت اشتباه کردم و روزی این سایت شکست خواهد خورد.
شکایت نمیکنن نه به این دلیل که قبل پیگیری نیست( چون قابل پیگیری هست) شرکت ثبت شده+ آدرس+ اینماد و....
اما اگر به لینک زیر مراجعه بفرمایید میبینید که جرم نیست.
نکته اینه که یک ایمیلی برای برخی مشتری های این سایت اومد و همه رو به گروه تلگرامی شکایت دعوت کرد. من و خیلی های دیگه عضو شدیم. بعد گفت که اینها فرار کردن و....
خود سایت میگه که لیست اداره مالیاتشون لو رفته و برای همین اون کسی که این ایمیل ها رو زده قصد اخاذی داشته و مبلغ 20 بیت کوین میخواسته رشوه بگیره.
واقعا معلوم نیست کدوم راست میگه( به نظرم هر دو دروغ میگن) ولی از زمانی که این گروه تلگرامی شکل گرفته و توش گفته شده که کلی آدم شاکی هستن ، هم هیچ شکایت قانونی هنوز ثبت نشده( استعلام تا پریروز رو گرفتم) و هم من تا الان دو بار برداشت داشتم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوست خوبم من که عرض کردم من هم هنوز پولم اونجاست و دارم قطره چکانی ازشون پس میگیرم. و مطمئنم که در سرمایه گذاری در این سایت اشتباه کردم و روزی این سایت شکست خواهد خورد.
شکایت نمیکنن نه به این دلیل که قبل پیگیری نیست( چون قابل پیگیری هست) شرکت ثبت شده+ آدرس+ اینماد و....
اما اگر به لینک زیر مراجعه بفرمایید میبینید که جرم نیست.
نکته اینه که یک ایمیلی برای برخی مشتری های این سایت اومد و همه رو به گروه تلگرامی شکایت دعوت کرد. من و خیلی های دیگه عضو شدیم. بعد گفت که اینها فرار کردن و....
خود سایت میگه که لیست اداره مالیاتشون لو رفته و برای همین اون کسی که این ایمیل ها رو زده قصد اخاذی داشته و مبلغ 20 بیت کوین میخواسته رشوه بگیره.
واقعا معلوم نیست کدوم راست میگه( به نظرم هر دو دروغ میگن) ولی از زمانی که این گروه تلگرامی شکل گرفته و توش گفته شده که کلی آدم شاکی هستن ، هم هیچ شکایت قانونی هنوز ثبت نشده( استعلام تا پریروز رو گرفتم) و هم من تا الان دو بار برداشت داشتم.
باز حرف خودتو زدی که
من کاری ندارم کی هستی و میخوای شکایت کنی یا نه
این شرکت ثبت شده که میگی هیچ ارتباطی با شکایت نداره
قشنگ بخون چی گفتم

شما میری شکایت میکنی میگی این شرکت پول منو خورده درسته ؟

تو همون مرحله اول بهت میگه مدارک واریزی خودتو برای این شرکت بیار

خب الآن شما میخوای چی ارائه بدی ؟

من بالای 100 مرتبه تا به حال هم ازم شکایت شده ( به خاطر تاخیر تو واریز یا مشکلاتی از واریز نشدن بیت به والت و ... ) هم خودم شکایت کردم

به هیچ عنوان رسیدگی نمیکنن عین این میمونه شما بری بگی الآن من به شرکت پرشین تولز 20 تا بیت کوین واریز کردم هزارتا تراکنش هم ارائه بدی هم قابل پیگیری نیست هم توی قانون که همین اواخر هم تصویب شد هم خریدار و هم فروشنده بیت کوین مجرم هست

حتی برای صرافی منم نامه اومد که جمعش کنم ولی خب کسی اهمیت نمیده به این نامه ها روزی هزارتا از این داستانا درست میکنن ولی تهش وختی شما بری شکایت کنی خیلی راحت بهت میگن فقط مبالغ ریالی قابل پیگیری هست که اونم چند سال راحت زمان میبره

این سایت کلاه بردار هم دقیقا روی همین حساب باز کرده که مبالغ رو با کریپتو شما واریز کنی روشی که تاو دنیا همه کلاه بردارا انجام میدن

اون ایمیل و هک کردن و این حرفا هم همش ...... هست : )

حالا باز خود دانی میخوای من هم شرکت ثبت شده هستم هم دفتر دارم نماد اعتماد هم برای بخش فروش ماینر دارم میخوای والت بدم یه چند تا بیت کوین بزن برام بعد برو شکایت کن خودت ببین چه اتفاقی میفته : )

در هر صورت امیدوارم هیچکسی به مشکلی نخوره تو این سیستم قضایی تخیلی ایران ....

موفق باشی

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
باز حرف خودتو زدی که
من کاری ندارم کی هستی و میخوای شکایت کنی یا نه
این شرکت ثبت شده که میگی هیچ ارتباطی با شکایت نداره
قشنگ بخون چی گفتم

شما میری شکایت میکنی میگی این شرکت پول منو خورده درسته ؟

تو همون مرحله اول بهت میگه مدارک واریزی خودتو برای این شرکت بیار

خب الآن شما میخوای چی ارائه بدی ؟

من بالای 100 مرتبه تا به حال هم ازم شکایت شده ( به خاطر تاخیر تو واریز یا مشکلاتی از واریز نشدن بیت به والت و ... ) هم خودم شکایت کردم

به هیچ عنوان رسیدگی نمیکنن عین این میمونه شما بری بگی الآن من به شرکت پرشین تولز 20 تا بیت کوین واریز کردم هزارتا تراکنش هم ارائه بدی هم قابل پیگیری نیست هم توی قانون که همین اواخر هم تصویب شد هم خریدار و هم فروشنده بیت کوین مجرم هست

حتی برای صرافی منم نامه اومد که جمعش کنم ولی خب کسی اهمیت نمیده به این نامه ها روزی هزارتا از این داستانا درست میکنن ولی تهش وختی شما بری شکایت کنی خیلی راحت بهت میگن فقط مبالغ ریالی قابل پیگیری هست که اونم چند سال راحت زمان میبره

این سایت کلاه بردار هم دقیقا روی همین حساب باز کرده که مبالغ رو با کریپتو شما واریز کنی روشی که تاو دنیا همه کلاه بردارا انجام میدن

اون ایمیل و هک کردن و این حرفا هم همش ...... هست : )

موفق باشی
شما مثل اینکه توضیح من و لینک رو ندیدی
لطفا سند حرفت رو بیار که میگی جرمه
من لینک دادم که جرم نیست. ضمنا کی گفته فقط با کریپتو پول گرفته؟؟؟
مقدار زیادی از آدمها با ریال واریز کردن که فیش هم دارن.
این شرکت اتفاقا ربط داره. چون واریز ریالی به حساب این شرکت شده.
اون قانون هم که شما میگی تصویب شده رو سندش رو بدین ما هم ببینیم.

این شماره حسابی هست که خیلی ها بهش واریز کردن و کاملا قابل پیگیری
شماره حساب: 201.8000.14019503.1
شماره شبا: IR390570020180014019503101
به نام سلیمه جمال زهی حسین نزد بانک پاسارگاد
جهت کارت به کارت: 5022291085530630

Last edited:

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
مثل اینکه سایت همین داداشمونه (علیرضا) و داره مقاومت میکنه
یه جور طرفداری می کنید و وقت میزارید برای اثبات این سایت که خود صاحبش نمیزاره (البته اگه شریکش نباشید)

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
مثل اینکه سایت همین داداشمونه (علیرضا) و داره مقاومت میکنه
یه جور طرفداری می کنید و وقت میزارید برای اثبات این سایت که خود صاحبش نمیزاره (البته اگه شریکش نباشید)
نه عزیز. چرا تهمت میزنی بی مدرک. منم مثل خیلی ها مطمئنم که این سایت روزی کلاهبرداری میکنه. حرفم اینه که این همه شاکی که میگین حتی یک نفر هم شکایت نکرده. شکایت در گروه تلگرامی گفته بشه یا دادسرا خیلی فرق داره
اینکه چرا وقت میزارم، نوتیفیکیشن میاد از پی تی و منم سیستمم تا غروب روشنه.
احترام شما به عنوان کاربر جدید واجب ولی قطعا نمیام تجربه 9 سال حضور در پی تی رو به این چیزها بفروشم. خواهش میکنم قبل از تهمت صحبتهام رو بخونید و اگر جایی رو غیر منطقی گفتم نقد کنید. بهتر نیست؟؟؟
برای بار چند هم میگم منم دارم با هزار مکافات پولمو پس میگیرم. هنوز هم خیلیش مونده

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
نه عزیز. چرا تهمت میزنی بی مدرک. منم مثل خیلی ها مطمئنم که این سایت روزی کلاهبرداری میکنه. حرفم اینه که این همه شاکی که میگین حتی یک نفر هم شکایت نکرده. شکایت در گروه تلگرامی گفته بشه یا دادسرا خیلی فرق داره
احترام شما به عنوان کاربر جدید واجب ولی قطعا نمیام تجربه 9 سال حضور در پی تی رو به این چیزها بفروشم. خواهش میکنم قبل از تهمت صحبتهام رو بخونید و اگر جایی رو غیر منطقی گفتم نقد کنید. بهتر نیست؟؟؟
برای بار چند هم میگم منم دارم با هزار مکافات پولمو پس میگیرم. هنوز هم خیلیش مونده
داداش من.اینماد رو رفتی چک کنی؟فقط برو ببین چه مسخره بازی ای دراوردن؟به شرکت ثبت مدارک زنگ زدی؟هیچ کدوم رو نیاز نیست.فقط تو تلگرام بیا همه چی برات روشن میشه.اون سمیه جمالزهی رو هم میبینی.ضمنا بازم میگم عوامل تو ترکیه هستن

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
داداش من.اینماد رو رفتی چک کنی؟فقط برو ببین چه مسخره بازی ای دراوردن؟به شرکت ثبت مدارک زنگ زدی؟هیچ کدوم رو نیاز نیست.فقط تو تلگرام بیا همه چی برات روشن میشه.اون سمیه جمالزهی رو هم میبینی.ضمنا بازم میگم عوامل تو ترکیه هستن
عزیز پیام دادم تلگرام خدمتتون.

nino1

Registered User
لایک‌ها
87

این یوزر سوم منه و یوزر قبلی هام همه چیشونو از دست دادم و دیگه نشد وارد بشم متاسفانه.در کل گفتم اینطور حرف بزنید یکی که نمیدونه ممکنه دوباره بیاد سرمایه گذاری بکنه و گناهش میوفته گردن شما.

یک کلام : سایت آی ماینر دزد است - مراقب باشید

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
این یوزر سوم منه و یوزر قبلی هام همه چیشونو از دست دادم و دیگه نشد وارد بشم متاسفانه.در کل گفتم اینطور حرف بزنید یکی که نمیدونه ممکنه دوباره بیاد سرمایه گذاری بکنه و گناهش میوفته گردن شما.

یک کلام : سایت آی ماینر دزد است - مراقب باشید
سلامت باشی رفیق
خدا نکنه کسی با حرف من سرمایه گذاری کنه.
خودم دارم فرار میکنم ازش

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
وقتی بدونید یک سایتی قراره کلاهبرداری کنه ، اصلا درست نیست در اون سرمایه گذاری کنید . حتی اگه سود کنید با این کارتون از کلاهبردارها برای دزدیدن پول بقیه مردم حمایت کردید .:oops:
این لینک پایین این سایت را بررسی کرده .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
به قول دوستمون
@alireza_ssp
قرار نبود به این زودیا برن ولی ظاهرا صداش دراومده و نشان اینماد هم تعلیق شده و اگه اشتباه نکنم مربوط میشه به شخص بهرام شهریور نیا که سابقه فیشینگ هم داره از ترکیه این پروژه کلاهبرداری رو هدایت میکنه و جالبه با این همه تبلیغ تو سایت مثلا معتبر باعث شده کاربرا بیشتر گول بخورن و اعتماد بکنن کسی تا اینجای کار پیگیر نبوده و جدیدا در حال بررسی هستش .

بالا