روی گوشی های سونی اریکسون یا موتورولا هم تم و بازی نصب میشه ولی سیستم عامل ندارن
خوب مسئله اینجاست که گوشی سونی اریکسون یه چیزی به اسم موتور جاوا داره که جاوا رو پردازش کنه.
والا منم تا حالا این مورد رو نشنیده بودم!!!....مگر گوشیهای چینی هم سیستم عامل دارن؟!!!...اگر اینجوریه روی کدوم گوشیها میشه لینوکس نصب کرد؟!!!
منم نشنیده بودم.از یه بنده خدایی شنیدم.مگر نه این گوشی حتی جاوا هم نمی شناسه و این برای من سواله که چرا جاوا رو نمی شناسه.باید از یه چیزی قدرت بگیره بالاخره ...
روی گوشی که سخت افزارش تعریف شده باشه می توان هر چیزی نصب کرد.ائم از سیمبین یا لینوکس یا پاکت پی سی ...
عملی هست یه گوشی که سیمبین نیست را سریال یه گوشی سیمبین وارد کنیم بعد اپگرید کنیم یا لا اقل یه کوشی سیمبین با ورژن پایین با این روش به سیمبین بالا تر ارتقاع داد
من اصلا تاپیک رو نگاه نکردم و فقط تایتل رو خوندم.بین یه N73 میوزیک ادیشن و معمولی فرق سخت افزاری نیست و نرم افزاریه.پس با اپدیت مشکلی پیش نمی یاد.ان 73 معمولی و میوزیک ادیشن جفتشون دوربین 3.2 مگ دارند و جفتشون از یه قسمت وارد میوزیک پلایر می شه چون جفتشون اینطوری در نرم افزارشون تعریف شده که چطوری به سخت افزار ارتباط برقرار کنند.
اون سریالی هم که شما می گید باید منظورتون همون پروداکت باشه.بهتره یه خورده مقالات رو بخونید تا این مبحث های پروداکت و ... رو متوجه بشید
در مورد اینکه سیمبین پایین رو ارتقا داد باز هم بهتر مقالات بخونید و اصلا علت این اپگرید رو متوجه بشید که چرا سیمبین نسخه جدید می یاد.
به نظر شما چرا نمی شه روی پنتیوم 2 با رم 128 یه ویندوز ویستا نصب کرد اما می شه یه ویندوز 98 نصب کرد؟!
بفرما اینم لینک ولی مثل سیمبین نخواهد شد
ممنون از لینک.من مطمئن شدم