• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Intel OverClocking

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
من اون تاپیک که در مورد اور کلاک بود رو خوندم ولی خوب نمیدونم خوشبختانه یا متعاسفانه سی پی یو من اینتل هست ولی هر چی گشتم ندیدم کسی در مورد اور کلاک کردن اینتل حرفی بزنه به هر حال!
من در مورد کامپیوتر و نرم افزار اطلاعات کافی دارم ولی در مورد سخت افزار خیلی نمیدونم برا همین یک سئوال داشتم اینکه:
من سی پی یو خودم Intel 3.06 GHz هست که 1Mb مگابایت L2 Cache داره ولی خوب مدل دقیقش یادم نیست اما اینو بگم که از این CPU های دو هسته ای هست که قابلیتHyper-Threating رو داره و اینکه خود CPU ماده هست یعنی روی خود CPU سورن نداره و صاف هست و سوزن ها رو خود مادر بورد هست (امید وارم که منظورم رو فهمیده باشین:blink: )
مادربورد منم GigaByte از همون مدل که جای CPU سوزن داره (فکر کنم 795 چیپست اینتل و 8Channel Audio آنبورد هست)
رم هم 2x256 با 333 باس، Kingston
خب اینم از هفت خان معرفی قطعات کامپیوتر من که حالا میرسیم به اصل مطلب:
من خودم تو بایوس کامپیوترم با OC یکم ور رفتم و دقیقا یادم نمیاد دفعه اول رو چند بود ( همون Mhz سی پی یو رو میگم) ولی وقتی ویندوز اومد بالا CPU منو 3800 مگاهرتز نشون میداد که راستش من ترسیدم یه بلایی سره کامپیوتر بیاد سریع برش گشتوندم به حالت اولش که رو 200Mhz بود. ولی الان روی 255Mhz هست که CPU رو 3500 نشون میده و در ضمن این رو هم میگم که در مورد دمای CPU فعلا با همین OC هیچ فرقی نکرده و وقتی که خیلی گرم بیاد 20C' میشه (آخه خونه ما خیلی خیلی سرده)
من میخواستم بدونم شاید الان که رو این حالت کار میکنه مشکل داره یا نه؟
و تا چه مقدار میتونم CPU و RAM و VGA رو OC کنم البته کارت گرافیک من +ATI Radeon 9200 هست.
ببخشید اگه سرتون رو به درد آوردم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما براي اينكه بهتر اور كني پيشنهاد من خريد يه فن خوب thermaltake هست كه هم بي صداست و هم خوب جواب ميده يا فنهاي خود گيگا بايت شما بايد حتما روي cpu خمير سيليكون بزني.
رمهاي شما باسشون پايينه بهتره باس 400 بخري

در مورد گرافيكت بايد يه فن روش سوار كني روي هيت سينكش بعد با برنامه rivatuner اوركلاكش كني دقت كن 10 مگاهرتز 10 مگاهرتز ببر بالا بعدش با برنامه 3dmark 2003 تست كن ببين كارتت پايداره يا نه
rivatuner رو از اين سايت دانلود كن www.guru3d.com

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز پروژه OverClocking خوبي رو براي شروع داشتي و تا زماني كه دماي ‍CPU ات به همين اندازه هايي كه گفتي باشه ، از داشتن پردازنده Intel لذت ببر.
اين كه ميگي تا چه مقدار ميشه اور كرد كاملا تجربي هست و بايد از روش آزمايش و خطا براي يافتن محدوديت ها استفاده بكني

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابت!
فقط میخوام بدونم چه کارهایی رو نباید انجام بدم که برام مشکلی پیش نیاد و راحت کار کنه؟
یا یه چیزی که بتونم باهاش تست کنم و اگه مشکل داشت بهم بگه که یه وقتی خدای نکرده کامپیوترم دارفانی رو ودا نگه

بالا