سلام اگر قصد ترشی انداختن آیپدتونو ندارید بنده به عنوان یک خریدار واقعی با توجه به قیمت آکبند که دوستان فرمودن 670 خریدارم .
سلام،
اتفاقا دبه هم گرفتم آماده ترشی انداختنم!!
پیشنهاد میکنم یا آیپد 1 بگیرین یا 4.3.5
موفق باشین!
مدیران محترم محبت کنند یک مطابقت آی دی بین این آقا و استارتر تاپبک بدن ، در صورت مطابقت
طبق قوانین استارتر رو بن کنند .
ایشون بیشتر از استارتر محترم نگران قیمت و فروختن آیپد هستند .
...
دوست عزیز شما چرا نگرانی؟؟دوستمون گفتن قیمت دارن 670..منم میگم کجا هست برم چند تا بخرم...حداقل 200 به نفعمه..
در ضمن هیچ رابطه ای بین من و دوستمون نیست بجز تشابه اسم...و همینطور اینقدر آماتور نیستم که یکی باشم و با دو تا آیدی همنام وارد بشم..
بت توصیه میکنم به کارای خودت برسی بیشتر ثواب میبری...خوبه کارآگاه نشدی والا همه رو به خاطر تشابه اسم میگرفتی..نمیدونم دیگه چی بگم...دوستان نظر بدن..موفق باشی...
سعید جان شما خودت رو ناراحت نکن. من از شما معذرت میخوام اگر تهمتی به شما وارد شده. به هر حال این موارد اتفاق میوفته. مهم اینه که معلوم شد مسئله ای نبوده.
البته مخاطب من مدیران محترم بودند . استفاده از واژه شرطی " اگر " هم برای همین بود که خدای نکرده
به ناحق به شما جفا نشده باشه . چون دیده شده دوستان با دو یا چند آی دی قیمت کالای مزایده ای
رو بالا می برند و به نوعی کلاهبرداری می کنند .
شما نگران نباشید شما که مطمئنا وابستگی به استارتر محترم ندارید . فقط تقاضای بررسی ساده هست .
پدرام جان،
اول از حسن توجه شما ممنونم.
دوم بنده هر چقدر دقت میکنم اون واژه ی "اگر" رو تو پست شما مشاهده نمیکنم متاسفانه. ظاهرا حواستون نبوده جا انداختین!
بله بنده هم چنین مواردی رو دیدم که طرف بره بازار گرمی دست به چنین کارهایی میزده!!
همچین مواردی اگه بررسی بشن خیلی بهتره تا این که در هاله ای از ابهام بمونه.
چون اینجوری حق کسی ضایع نمیشه.
از نظر ای پی ها تطابقی وجود ندارد .
موفق باشید
ممنونم آقا بهروز.
خب راست میگن
ایشون ipadesh 3g هست اونوقت قیمت بچه ها واقعا خنده داره
من خودم ۱۶گیگ فقط wifi ،
800تومان خریدم
متاسفانه دیگه pt اصلا مثل سابق نیست
استارتر عزیز جاهای دیگه هم تلاش کن واسه فروش : i-phone.ir,i-os.ir,...
(زیر ۸۵۰ نفروش، اینکه جیل برک میشه قیمتش باید از اک ۴.۳.۵ هم بیشتر باشه من اگه نخریده بودم ازتون میخریدمش)
میدونی چی شده بچه های فروما از مغازه دارها هم انصافشون کمتر شده و خوب از همدیگه پشتیبانی میکنن
موفق باشی
بله واقعا همینطوره. 100% موافقم.
دوستِ من قیمت آخر رو برام پ خ کن.
چشم دوست عزیز.
امروز 64 تری جی آکبند رو از دفینه 1030 گرفتم ورژن 4.3.3 میگفت میخوای 4.3.5 بکنم بدم بهت گفتم اینکارو بکنی دیگه نمیحوامش میگفت چرا منم حوصله نداشتم توضیح بدم حلاصه 10 تایی 4.3.3 داشت عجله کنید تا تموم نشده
میگم چطوره اسم تاپیک رو عوض کنیم بزاریم:
آخرین قیمت آیپد 2 در فروشگاه های شهر!!!
اینجا رو احتمالا با جای دیگه اشتباه نگرفتین دوست من؟
البته اشکالی نداره، راحت باشید. بنده خوشحال میشم کسی که جنس میخواد ازم بخره با آگاهی و اطلاعات کامل بخره.
فقط موندم این مغازه دارا چجوریه که با این همه زرنگی هنوز نفهمیدن 4.3.5 جیل نمیشه!! حتی الماس پایتخت هم که زنگ زدم طرف یه جوری جواب داد انگار واقعا نمیدونست موضع چیه! حدود 2 هفته پیش 960 قیمت داد. نمیدونم الان چنده!