خداییش کفم برید تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی گفته باید بسته بهش برسه بعد پولو بریزه یا فقط شماره پیگیری؟ تا جعبه خالی بهش نرسیده سرویسش کن که چرا پولو نمیریزی اگر نریخته بود که تو هم بهش ... زدی .
بیایم شاگردی؟
بیایم شاگردی؟
دادا ۹۵۰ تو mobile.ir حضوری خواستن که چون یکم پایین هست فعلا معامله نکردم
و یه دوستی از دامغان بازم از موبایل ۱ خواستن ولی خیلی مشکوک به کلاهبرداریه چون میگه تا کد پیگیری بدی پولو میریزم ، ادرس خونه هم نمیده میگه خونه نیستم بفرست اداره پست !!! بهش میگم ۵تومن بریز که اطلاعات حسابت رو داشته باشم میگه بچه بازی در نیار تا کد رو دادی پولو میریزم!!!
کسی از دامغان هست واسه کمک؟؟
خداییش کفم برید تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی گفته باید بسته بهش برسه بعد پولو بریزه یا فقط شماره پیگیری؟ تا جعبه خالی بهش نرسیده سرویسش کن که چرا پولو نمیریزی اگر نریخته بود که تو هم بهش ... زدی .
بیایم شاگردی؟
)))) چه جالب منم یه تکسوس 7 تو mobile.ir گذاشته بودم این اقا به منم زنگ زده بود اول همینجوری گفت بعد که گفتم باشه گفت پس بفرست به دستم که رسید تست کنم بعد پولو میریزم اخه کدوم ادم عاقلی اینجوری معامله میکنه؟؟
اپ حساب کن![]()
عجب رویی داشته
اره خدایی خیلی پررو هست
کسی اشنا نداره دامغاااان؟؟؟؟؟؟
از مجازات این بدبخت ذلیل مرده بگذر بزار خدا خودش مجازاتش کنه :دیخالی دیگه
کسی نبوددددد دامغااان؟؟؟
از مجازات این بدبخت ذلیل مرده بگذر بزار خدا خودش مجازاتش کنه :دی
دادا یادت نره حتما یه بسته خالی براش بفرستی.بعد اگه پول رو واریز کرد آیپد واقعی رو به آدرسش بفرست.اگر هم کلاهبردار بود نهایتش 5 تومن ضرر میکنی ولی در عوض طرف رو حسابی ضایع میکنی.:lol:
منتظر یه دوست از دامغان هستم چون این حرومی ۱۰۰٪ از چند نفر تا الان دزدیده
1000000000 LIKE :happy:
شما اگر قاضی میشدی جد و آباد اینجور افراد رو به هم پیوند میدادی حد اقل از عدالت اجتماعی اولیه برخوردار بودیم
بازم دمت گرم کوتاه بیا نیستی
( چیزی که تو این مملکت وجود نداره عدالت و قانونه !!!![]()
)
قیمت اخر رو برام پخ کن
اقا من یه زنگ زدم یکی از دوستان دامغانی ولی متاسفانه رفته مسافرت
همین که به فکر بودی ایول داره بی زحمت پیگیرش باش ببین کی برمیگرده