• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Ipad 2 wifi 16. سفید تمیز و سالم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
خداییش کفم برید تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی گفته باید بسته بهش برسه بعد پولو بریزه یا فقط شماره پیگیری؟ تا جعبه خالی بهش نرسیده سرویسش کن که چرا پولو نمیریزی اگر نریخته بود که تو هم بهش ... زدی .
بیایم شاگردی؟

mkhp70

Registered User
لایک‌ها
12
دادا ۹۵۰ تو mobile.ir حضوری خواستن که چون یکم پایین هست فعلا معامله نکردم
و یه دوستی از دامغان بازم از موبایل ۱ خواستن ولی خیلی مشکوک به کلاهبرداریه چون میگه تا کد پیگیری بدی پولو میریزم ، ادرس خونه هم نمیده میگه خونه نیستم بفرست اداره پست !!! بهش میگم ۵تومن بریز که اطلاعات حسابت رو داشته باشم میگه بچه بازی در نیار تا کد رو دادی پولو میریزم!!!
کسی از دامغان هست واسه کمک؟؟
:))))) چه جالب منم یه تکسوس 7 تو mobile.ir گذاشته بودم این اقا به منم زنگ زده بود اول همینجوری گفت بعد که گفتم باشه گفت پس بفرست به دستم که رسید تست کنم بعد پولو میریزم اخه کدوم ادم عاقلی اینجوری معامله میکنه؟؟
اپ حساب کن :D

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
خداییش کفم برید تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی گفته باید بسته بهش برسه بعد پولو بریزه یا فقط شماره پیگیری؟ تا جعبه خالی بهش نرسیده سرویسش کن که چرا پولو نمیریزی اگر نریخته بود که تو هم بهش ... زدی .
بیایم شاگردی؟

نوکرم
دادا زنگید گفت من فوری میخوام شرایط تست و اعتماد سازی واسه مراغه چیه؟
گفتم با اینکه میتونم تو سایت دیگه اعتماد سازی کنم ولی ولش کن یکی از بچهارو تو شهرتون پیدا میکنم میفرستم براش حضوری بگیر
طرف گفت نمیخواد شما ارسال کن کد رهگیری رو بده من واریز میکنم
من گفتم هرجور مایلی ولی این اعتماد سازی نمیشه چون میتونم کنسل کنم بسته رو تا وقتی تو اداره پست هست
گفت نه بعد از اینکه تو سیستم ثبت شد و قابل پیگیری شد میفرستم
گفتم باشه
گفت اخر شب ادرس میدم !!
گفتم باشه
ساعت ۱۲شب میگه من و خانومم هردومون تا عصر سر کار هستیم بسته بیاد برگشت میخوره بفرست اداره پست دامغان به نام ........ ضمننا بعد ۱۱ بفرست چون تا اون موقع خاموشه گوشیم!!!!
گفتم باشه شما ۱۰ واسه پست و اینکه اطلاعات حسابت رو داشته باشم بریز برام
میگه بچه بازی در نیار همرو یه جا میریزم وقتی کد رهگیری دادی و یه سری شماره ثابت و شناسنامه و ادرس داد
گفتم نه اقا نمیشه اصلا ۵ بریز چون فقط شماره حسابت رو میخوام
گفت اقا اصلا تو پست کن کد رو دادی همون موقع میریزم
گفتم باشه همون موقع اس ام اس اشتباهی به من داد مگه شماره بارکد دادی ؟؟؟؟

خلاصه من از همون موقع که گفت شب ادرس میدم فهمیدم کاسه ای زیر نیمکاسه هست و میخواستم یجوری گیرش بندازم که با اون اس ام اس که بهم اشتباه داد فمیدم الان داره از کسه دیگه هم کلاه برداری میکنه حالا کسی هست از دامغان که فردا براش پست کنم بسته رو ؟؟؟

:))))) چه جالب منم یه تکسوس 7 تو mobile.ir گذاشته بودم این اقا به منم زنگ زده بود اول همینجوری گفت بعد که گفتم باشه گفت پس بفرست به دستم که رسید تست کنم بعد پولو میریزم اخه کدوم ادم عاقلی اینجوری معامله میکنه؟؟
اپ حساب کن :D

واقعاا

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
اره خدایی خیلی پررو هست
کسی اشنا نداره دامغاااان؟؟؟؟؟؟

بسته خالی یا بسته کامل ؟؟!!

=============

طرف واقعا خیلی گاگول تشریف داره !!! یعنی کلاهبرداریش رو یک پرنده اسکول ببینه هم فراموش نمیکنه که این خود کلاهبرداره بوده :D

ریشه یابی اصطلاح اُسکــول یا اُســکُــل یا اُشکــول

عکس های پرنده ای به نام اسکول

داداش دمت گرم !!!

تونستی بسته خالی هم واسش بفرست اما اونجا یکیو بپا بذار چوب تو آستینش کنه !!! :lol:

یا اگر کسی رو گیر نیوردی

همین بسته خالی رو واسش بفرست تا بفهمی کلاهبردار هست یا نه ( یک کارتون خالی گیر بیار !!! ) ( مثلا بعد از این که کد رهگیری براش فرستادی گوشیش رو خاموش میکنه !!! )

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
خالی دیگه
کسی نبوددددد دامغااان؟؟؟

mego

Registered User
لایک‌ها
255
دادا یادت نره حتما یه بسته خالی براش بفرستی.بعد اگه پول رو واریز کرد آیپد واقعی رو به آدرسش بفرست.اگر هم کلاهبردار بود نهایتش 5 تومن ضرر میکنی ولی در عوض طرف رو حسابی ضایع میکنی.:lol:

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دادا یادت نره حتما یه بسته خالی براش بفرستی.بعد اگه پول رو واریز کرد آیپد واقعی رو به آدرسش بفرست.اگر هم کلاهبردار بود نهایتش 5 تومن ضرر میکنی ولی در عوض طرف رو حسابی ضایع میکنی.:lol:

منتظر یه دوست از دامغان هستم چون این حرومی ۱۰۰٪ از چند نفر تا الان دزدیده

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
منتظر یه دوست از دامغان هستم چون این حرومی ۱۰۰٪ از چند نفر تا الان دزدیده

1000000000 LIKE :happy:

شما اگر قاضی میشدی جد و آباد اینجور افراد رو به هم پیوند میدادی حد اقل از عدالت اجتماعی اولیه برخوردار بودیم :rolleyes:

بازم دمت گرم کوتاه بیا نیستی :)

( چیزی که تو این مملکت وجود نداره عدالت و قانونه !!! :eek: :( )

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
1000000000 LIKE :happy:

شما اگر قاضی میشدی جد و آباد اینجور افراد رو به هم پیوند میدادی حد اقل از عدالت اجتماعی اولیه برخوردار بودیم :rolleyes:

بازم دمت گرم کوتاه بیا نیستی :)

( چیزی که تو این مملکت وجود نداره عدالت و قانونه !!! :eek: :( )

چاکرتم داداش ایشالا که یه دوستی از دامغان پیدا بشه واسه کمک به ما

قیمت اخر رو برام پخ کن

قیمت که مقطوع و مناسبه ولی واسه گل روی ماهت شما ۹۹۹.۹۹۸ بریز

شایان_جوان

Registered User
لایک‌ها
5
اقا من یه زنگ زدم یکی از دوستان دامغانی ولی متاسفانه رفته مسافرت

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213