پخ شد دوست عزیزدوست عزیز جدا از همه این حرف هایی که زده شد خودت یه قیمت به ما بده من گفتم 800 شما چیزی نگفتید مد نظر خودت چند هست دوست من؟من به یه بنده خدایی قول دادم براش آیپد پیدا کنم واسه همین هست که مزاحمت شدم یه راهی بیا معمله کنیم انشالا...
پخ شد دوست عزیزدوست عزیز جدا از همه این حرف هایی که زده شد خودت یه قیمت به ما بده من گفتم 800 شما چیزی نگفتید مد نظر خودت چند هست دوست من؟من به یه بنده خدایی قول دادم براش آیپد پیدا کنم واسه همین هست که مزاحمت شدم یه راهی بیا معمله کنیم انشالا...
840 خوبه داداش صلواتشو بفرست دیگه!!!
سلام به تمام دوستان گل بازارچه.
من خودم حدود دو هفته پیش یه آیپد64 3G بسیار تمیز و البته بدون phoneit و زگ و البته با یک کیف 50 تومانی را 830 فروختم.
فکر میکنم قیمت خودم مناسب بود.
مال این دوستمون هم فکر کنم 870 یکم بالا و پایین بیارزه.
به هر حال ببخشید. آپ حساب کنید.
پخ شد عزیز دلقیمت آخر رو PM کن
تا فردا 700 خریدارم پس فردا دیگه خدا بزرگه بستگی داره 3 رو چه قیمتی روش بزاره اپل.
ببین داداش من۴۸ساعت مهلت تست بهت میدم،سابقه من و فروشگاهمم داخل نت،موبایلستان و امضام مشخصه،ازتموم دوستانی که باهاشون معامله کردم بپرسید،نیازم به آل دیجیتال ندارم.سلام
آقا از طریق سایت آل دیجیتال میتونی بفروشی؟
اونجا 24 ساعت مهلت تست میدن
شما حاظری 24 ساعت مهلت تست بدی ؟
تایید میشه کاملا .
دوست عزیز کاملا میتونه آیپد و بنده این نکته رو بهتون قول میدم که با نرم افزار phoneit میتونید این کار رو انجام بدید لطفا تاپیک این دوست عزیزمون رو بی جهت خراب نکنیم...
روي ايپد 2 هم ساپورت ميشهنرم افزار اورجینال فعالسازی مکالمه(PhoneIt Ipad)روش نصب شده به قیمت 47000تومان(قیمت رومیتونید ازینجا ببینید)
ویرایش:خیر عزیز مثل اینکه ساپورت نمیشهداداش يه سوال ايني ه گفتيد
روي ايپد 2 هم ساپورت ميشه
داداش يه سوال ايني ه گفتيد
روي ايپد 2 هم ساپورت ميشه
ممنون عزیزخیر هنوز آیپد 2 رو ساپورت نمیکنه دوست من لطفا سوالات فنی رو در انجمن ما بپرسید تا تاپیک آقا وحید گل ما هم خراب نشه بی مورد:
انجمن تخصصی محصولات اپل