• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iPad Mini یا Nexus 7 ؟

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام خدمت همه دوستان
بنده قصد خرید تبلت دارم و تا حدود 1.5 میلیون می تونم خرج کنم. خیلی تعریف نکسوس 7 و آیپد مینی رو شنیدم تو این رنج قیمت، اما متاسفانه هنوز نتونستم گزینه مناسبتر رو بین این دو تا انتخاب کنم. استفاده هایی هم که از تبلت دارم تقریبا همه چیز هست مثل فیلم دیدن، آهنگ گوش کردن، بازی کردن، وبگردی و...
خواهش می کنم دوستانی که تجربه استفاده از این دو مدل تبلت رو دارند نظرات خودشون رو ارائه بدن و بگن به نظرشون کدوم تبلت به صرفه تر هست و اگه پیشنهادی هم به جز این تا تبلت دارید توی این رنج قیمت لطفا دریغ نکنید :(
البته اینطور که شنیدم آیپد مینی گارانتی نداره و اگه مشکلی براش پیش اومد آدم دستش به هیچ جا بند نیست ولی نکسوس 7 با گارانتی آواژنگ هست که تقریبا میشه گفت بهترین گارانتی ایرانه.
ممنون میشم راهنمایی کنید :wub:

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام.
یکی از دوستان نکسوس 7 داره و میگه ازش راضیه. البته میگه اشتباه کردم حریدم ؛ باید صبر میکردم که نکسوس7 2 بیاد که البته اصلاً معلوم نیست کی میاد!
نقد ها هم اینطور که پیداست نکسوس 7 موفق تر عمل کرده. آیپد مینی صفحه نمایش جالبی نداره و قدرت سخت افزاریش هم به اندازه آیپد 2ـه.

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
سلام.
یکی از دوستان نکسوس 7 داره و میگه ازش راضیه. البته میگه اشتباه کردم حریدم ؛ باید صبر میکردم که نکسوس7 2 بیاد که البته اصلاً معلوم نیست کی میاد!
نقد ها هم اینطور که پیداست نکسوس 7 موفق تر عمل کرده. آیپد مینی صفحه نمایش جالبی نداره و قدرت سخت افزاریش هم به اندازه آیپد 2ـه.

آره من خودم با نکسوس 7 کار کردم تبلت بسیار قوی هست و توی هیچ بازی یا کاری کم نمیاره، آیپد مینی هم ظاهرا سخت افزار قوی نداره اما هر چی باشه اپل هست دیگه، اپل رو هم که می شناسید محصولاتش چه کیفیتی دارند ...
واقعا نمیدونم کدوم بهتره، مرسی از راهنماییتون ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اپل = ios = زندگی

... = android = اسباب بازی

حالا هر چقدر هم سخت افزار قوی باشه ولی یه تیکه پلاستیکه

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
اپل = ios = زندگی

... = android = اسباب بازی

حالا هر چقدر هم سخت افزار قوی باشه ولی یه تیکه پلاستیکه

بله از سازگاری کامل سخت افزار های اپل با سیستم عامل اطلاع دارم اما آندروید هم خوب سیستم عاملیه. مرسی از راهنماییتون.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
به نظر با افزایش بودجه یه آیپد4 وای فای 16 گیگ بگیری بهتره
یا اگه نمیتونی دست دوشو بگیر
خیلی خیلی قویتره

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مسلما نکسوز7 بهتره

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز اول بشتگی با کاری که میخوای با تبلت بکنی داره ! همش به خودت بستگی داره !
من خودم نکسوس 7 داشتم .باتریش جالب نیست.بازی میکنی داغ میکنه.ولی خوش دسته ... فروختم تا آیپد مینی بگیرم.
اندروید به درد بازی نمیخوره !! حقیقته ... من نمیدونی چن ده گیگ بازی دانلود کردم که نوشته بود برای تگرا 3 ولی اجرا نشد ! یه دست فیفا نتونستم بزنم .. مدرن کمبت ها رو که بی خیال ... گیم لافت ول نمیکنه ...
ویدیهای مقایسه این دو تبلت رو توی یوت-یوب ببین تا متوجه تفاوت بشی ... توی اجرا - بروزر باتری کلا ایپید مینی سرتر هست ..
مثلا توی بازی ها هم سریعتره و هم جزییات بیستری رو نشون میده .... ساپورتش هم بهتره..وقتی یه دستگاه ios میگیری مطمئنی که تا3 سال حداقل ساپورت میشه.شما الان ایپد 2 رو نگاه کن هنوز داره براش بازی و نرم افزار میاد. الان فیفا 13 بعد از 8 ماه که برای ios اومده هنوز برای اندروید نیومده !! نمونه های نرم افزاری و بازی از این دست زیادن که اندروید کم میاره ....
صفحش هم اونجور که میگن بد نیست در مقایسه با ایپد 4 که رتینا هست یکم ضعیفه ولی در مقابل نکسوس 7 نه ...

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر با افزایش بودجه یه آیپد4 وای فای 16 گیگ بگیری بهتره
یا اگه نمیتونی دست دوشو بگیر
خیلی خیلی قویتره

آخه میخوام فعلا نو بگیرم (به یک دلیل خاص) و بعد هم اگه شد بفروشمش یا با آیپد 4 تعویض کنم.
مرسی از راهنماییت

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز اول بشتگی با کاری که میخوای با تبلت بکنی داره ! همش به خودت بستگی داره !
من خودم نکسوس 7 داشتم .باتریش جالب نیست.بازی میکنی داغ میکنه.ولی خوش دسته ... فروختم تا آیپد مینی بگیرم.
اندروید به درد بازی نمیخوره !! حقیقته ... من نمیدونی چن ده گیگ بازی دانلود کردم که نوشته بود برای تگرا 3 ولی اجرا نشد ! یه دست فیفا نتونستم بزنم .. مدرن کمبت ها رو که بی خیال ... گیم لافت ول نمیکنه ...
ویدیهای مقایسه این دو تبلت رو توی یوت-یوب ببین تا متوجه تفاوت بشی ... توی اجرا - بروزر باتری کلا ایپید مینی سرتر هست ..
مثلا توی بازی ها هم سریعتره و هم جزییات بیستری رو نشون میده .... ساپورتش هم بهتره..وقتی یه دستگاه ios میگیری مطمئنی که تا3 سال حداقل ساپورت میشه.شما الان ایپد 2 رو نگاه کن هنوز داره براش بازی و نرم افزار میاد. الان فیفا 13 بعد از 8 ماه که برای ios اومده هنوز برای اندروید نیومده !! نمونه های نرم افزاری و بازی از این دست زیادن که اندروید کم میاره ....
صفحش هم اونجور که میگن بد نیست در مقایسه با ایپد 4 که رتینا هست یکم ضعیفه ولی در مقابل نکسوس 7 نه ...

آخه میگن چون اکثر بازی های ios واسه رم 1 گیگ و کلا آیپد 3 و 4 هستند، روی آیپد مینی خوب جواب نمیدن.
شما تجربت چیه؟

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
آخه میگن چون اکثر بازی های ios واسه رم 1 گیگ و کلا آیپد 3 و 4 هستند، روی آیپد مینی خوب جواب نمیدن.
شما تجربت چیه؟
داداش اشتباه می کنی من خودم الان ایپد مینی دارم هر بازی سنگینی که بوده تا الان به راحتی نصب شده حتی بدون هیچ تیکی راحت راحت اجرا می کنه بازی ها رو

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
داداش اشتباه می کنی من خودم الان ایپد مینی دارم هر بازی سنگینی که بوده تا الان به راحتی نصب شده حتی بدون هیچ تیکی راحت راحت اجرا می کنه بازی ها رو

واقعا؟ آخه میگفتند آیپد مینی سخت افزار قدیمی داره و کار ها رو روون انجام نمیده و...
یعنی شما کاملا راضی هستید؟
بعد اگه بخواید مشکلاتش رو بگید چی هستند؟

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50
شما تجربت چیه؟

دوست عزیز الان آیپد 2 بازی هایی اجرا میکنه که گوشی های جدید اندروید توش موندن !!
ایپید مینی شک نکن تا2-3 سال راحت جواب میده.

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
خواسته هات چیه ؟
این مهم ترین چیزه

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز الان آیپد 2 بازی هایی اجرا میکنه که گوشی های جدید اندروید توش موندن !!
ایپید مینی شک نکن تا2-3 سال راحت جواب میده.

والا ایشالا که جواب بده چون فردا دارم میرم که آیپد مینی بخرم.
مرسی از راهنماییت.

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
راستی دوستانی که آیپد مینی استفاده کردن، امکان داره مشکلی براش پیش بیاد که نیاز به تعمیر داشته باشه؟ چون همونطور که میدونید محصولات اپل متاسفانه تو ایران گارانتی ندارند.

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
واقعا؟ آخه میگفتند آیپد مینی سخت افزار قدیمی داره و کار ها رو روون انجام نمیده و...
یعنی شما کاملا راضی هستید؟
بعد اگه بخواید مشکلاتش رو بگید چی هستند؟
فقط مشکل میشه گفت صفحه نمایشش هست که من الان عادت کردم

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
اگه فیلم دیدن یا بازی کردن یا آهنگ یا صفحه نمایش یا این که نرم افزار های خیلی زیاد می خوای نکسوز 7
اگه وبگردی و دوربین و سیستم روون برات مهمه آیپد مینی

بالا