• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iPad Mini یا Nexus 7 ؟

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
اگه فیلم دیدن یا بازی کردن یا آهنگ یا صفحه نمایش یا این که نرم افزار های خیلی زیاد می خوای نکسوز 7
اگه وبگردی و دوربین و سیستم روون برات مهمه آیپد مینی

مرسی از راهنماییت.

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان تو این رنج قیمت دیگه چه مواردی پیشنهاد می کنید به جز نکسوس و آیپدمینی؟

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
انتخاب سختی هست . من بشخصه به هر 2 سیستم عامل علاقه زیادی دارم اگر من جای شما بودم بسته به نیازهایی که دارم انتخاب می کردم .
بنظر من Nexus 7 بهتره به چند دلیل . شما میگی میخوام فیلم ببینم . خب شما با نکسوز 7 و یک پلیر مثل MX می تونید فیلمهای مورد علاقتون رو در هر فرمتی با بهترین کیفیت با زیرنویس فارسی مشاهده کنید اما گمون نمی کنم با ایپد مینی بشه هر فرمتی رو اجرا کرد . در زمینه بازی هم برای اندروید بازی زیاده و براحتی میشه بازی ریخت اما برای ایپد اگه ارجینال باز باشید یک حرفه نباشید هم باید جیلبریک کنید که اگه مبتدی باشید براتون سخت هست .
والا اپل ویژگی های خاص خودش رو داره مثل سیری ، باریک بودن ، کیفیت بالا اما خب معایبی هم داره که گفتم . اما اگه بخاطر نداشتن گارانتی میخواید قید اپل رو بزنید باید بگم کیفیت محصولاتش بقدری بالا هست که احتمال خرابی بسیار کم و ناچیز هست .
بازم تصمیم گیرنده خودتونید .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
درسته مدیا پد 10 اف اچ دی تبلت خیلی پیشرفته ایه منم موافقم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با هر دو این تبلت ها کار کردم ، اینو بهت بگم که سیستم عامل iOS نیازی به سی پی یو 8 هسته ای و رم 2 گیگابایت و ... نداره و به راحتی همه کار رو برات بدون لگ انجام میده .
پس این حرف ها که میگن آیپد مینی سخت افزار ضعیفی داره و ... گوش نکن ، سخت افزار فقط تو اندروید معنی داره . هرکی این حرف رو میزنه بدون مغزش ایراد داره چیزی از iOS نمی دونه :دی

در مورد انتخاب بین این 2 تا من آیپد مینی رو انتخاب می کنم . چون نکسوس 7 زیاد کرش میکرد ، بازی های با کیفیت هم که معلومه اکثرا رو iOS هست .
تبلت های آندروید به نظر من فقط نسخه های نوت سامسونگ ارزش خرید دارن ، اونم بخاطر قلمش .

و مورد آخر اینکه اگر عجله ای نداری 3 ماه صبر کن هم نسخه جدید آیپد مینی عرضه میشه و هم نسخه جدید نکسوس 7 .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
به نظر من آي او اس بهينه شدست و كلا اپل كيفيت محصولاتش بالاست ولي شايد١٠٪ و نسبت به تفاوت قيمت ارزش نداره ولي بيشتر به خاطر سيستم عاملش به شخصه اگه بخوام ميرم طرفش...
و به خاطر همين سيستم عامل هست كه اپل خودشو كشيده يكم از رقابت كنارو تافته جدا بافتست..
اگه خوره گيم هستي ارزش خريد واست مهم نيست و هرچي اومد ميخواي بي دردسر بازي كني و حالشو ببري ايپد٤ بگير...اگه دسگاتو جيلبريك كني هر بازي جديدي بياد فرداش پچ ميشه و همه سايتا واسه دانلود ميزارنش...

اگه ميخواي نسبت به پول كه ميدي امكانات سخت افزاري ببريو ارزش خريدت بالا باشه اندرويد بگير..اندرويد دست ادمو بازتر هم ميزاره تو خيلي چيزا ولي:
نرم افزارا اول واسه اي او اس ميان بعد از چند ماه واسه اندرويد...
واسه گذشتن از لايسنس نرم افزارا مخصوصا بازياي گيم لافت خيلي زياد ممكنه به مشكل بر بخوري و اجراي بادرسرو اعصاب خوردي داره..

من به ترتيب اول ايپد٤ رو انتخاب ميكنم ،بعد نكسوس٧ بعدش ايپد ميني..
ايپد ميني چيزه جالبي نيست به نظرم و واسه اونايي هست كه با تبلت عكس ميگيرنو ام پي ٣ گوش ميدن :D
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
درسته این جوابم درس نیس گفتنش ولی می گم من به فیلم نگا کردم جای دور نرو آ پ ا ر ا ت ( مدیران واقعا ببخشن)
نکسوز 7 4 ثانیه زود تر وارد بازی شد ولی 4 ثانیه دیر تر تموم کرد اون طرفم گف تو سی پی یو هر دو مساوی اینم می گم مقایسه آندروید و آی او اس بی فایدس ( فقط آندروید نرم افزار بیش تر داره و پیچیدی ولی آی او اس روونه)
صفحه نمایش تو همون فیلم نکسوس 7 بهتر بود

بالا