• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iPad2 یا iPad3 یا iPadMini ؟

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

خواهشا اگه میشه جواب بدین

به نظر شما کدوم یکی بهتره :

1) ipad mini wifi 16g (حدودا 1.250.000) ==> نو

2) ipad2 wifi 16g (حدودا 1.300.000) ==> نو

3) ipad3 wifi 16g (حدودا 1.500.00) ==> دسته دوم

(البته خودتون قیمتارو بهتر میدونید)

خودم بیشتر برای وبگردی میخوام ، ولی خب بازی هم بشه کرد چه بهتر :D

با توجه به اینکه پولشو دارم ، ولی خب هرچی آدم پول کمتر بده بهتره دیگه . چون گوشی هم میخوام بخرم بقیشو میذارم رو پول گوشی

اگه دلیلشم بگین که واقعا ممنونتون میشم

مرســــــــــــی
(اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگین)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مزخرفتر از اپل هیچی نیست..
اپل یعنی محدودیت..

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
ipad 2 64 gig 3g رو داشتم من خیلی خوب بود هم نت هم بازی
البته با تغییرات جدید در ipad 3 صفحه نمایش Retina که شما بیشتر برای وبگردی میخواین ( صفحه نمایشش خیلی خوبه !! )
بنظرم ipad 3
در ضمن چیزی به نام ایپد 3 نداریم :d

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
ipad 2 64 gig 3g رو داشتم من خیلی خوب بود هم نت هم بازی
البته با تغییرات جدید در ipad 3 صفحه نمایش Retina که شما بیشتر برای وبگردی میخواین ( صفحه نمایشش خیلی خوبه !! )
بنظرم ipad 3
در ضمن چیزی به نام ایپد 3 نداریم :d

:Dمنظورم همون ipad new
مرسی آقا مهدی
آره صفحش خیلی بهتره ولی شنیدم خیلی داغ میکنه واسه همین یخورده 2دلم!!!

15619

Registered User
لایک‌ها
31
مزخرفتر از اپل هیچی نیست..
اپل یعنی محدودیت..

جدی نه پس بره سامسونگ بخره :D
استارتر محدودیت ارزشش رو داره
گزینه سوم عالیه
گزینه اول اصلا از فکرش بیا بیرون
گزینه دوم خوبه

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
جدی نه پس بره سامسونگ بخره :D
استارتر محدودیت ارزشش رو داره
گزینه سوم عالیه
گزینه اول اصلا از فکرش بیا بیرون
گزینه دوم خوبه

مرسی داداش
فقط اینکه میگن آیپد3 داغ میکنه چی؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
iPad بگیر که صفحه اش Retina باشه ( iPad3 یا بهتر .. ) ... اگر بودجه نداری میتونی یه Samsung P3100 یا P5100 بخری GalaxyTab 2 عالی نیست ولی از iPad2 یا iPad mini خیلی بهتره !!

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من گزينه سوم.
ميني خيلي حال نكردم باهاش :)))
ولي ipad 3 قاعدتا بهتر از بقيس!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

آقا ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــونم دسته شما درد نکنه :rolleyes:

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
iPad بگیر که صفحه اش Retina باشه ( iPad3 یا بهتر .. ) ... اگر بودجه نداری میتونی یه Samsung P3100 یا P5100 بخری GalaxyTab 2 عالی نیست ولی از iPad2 یا iPad mini خیلی بهتره !!

واقعا ممنون از راهنماییتون
مرسی که گزینه های دیگه ای هم معرفی کردین

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من اندروید بهتره مشاوره خواستید بفرمایید

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
قبلش بهتون بگم که تو 3 گزینه ای که عنوان کردید ، من فقط با آیپد مینی کار کردم ، و بقیه ی چیزهایی که بهتون میگم ، از روی مقالات و ویدیوهایی که دیدم راهنماییتون میکنم.

بین گزینه هایی که فرمودید ، اول باید مشخص کنید که چه سایز تبلتی براتون مناسبه ، که برای اینکار هم فقط کافیه یه مغازه برید ، و آپید مینی و آیپد عادی رو دستتون بگیرید و تجسم کنید که اندازه ی کدومشون برای زندگی روزمره جوابگو هست.

اگر برای وبگردی میخواین ، معمولاً هر چی صفحه نمایش بزرگتر باشه ، اینکار راحت تر انجام میشه . اما آپید مینی بقدری بزرگ هست که براحتی میتونین وبگردیتون رو انجام بدین ، و مزیتی که نسبت به آیپد عادی داره ، اینه که وزن کمتر و سایز معقولتری داره ، در نتیجه هم دستتون دیرتر از دست گرفتنش خسته میشه ، هم اینکه راحتتر میتونین با خودتون حملش کنید .

برای بازی ، 100% آیپد 3 از دو گزینه ی دیگه بهتره ، چون چیپست قویتری توش بکار رفته ، اما چه آیپد مینی و چه آیپد 2 کاملاً نیازتون رو برآورده خواهند کرد ، و از نظر سختافزاری به حدی قوی هستن که اکثر بازیها رو (این اکثری که میگم شاید 97% بازیها رو شامل بشه که تا به حال ارایه شدند) ، بدون کوچکترین افت فریمی میتونید اجرا کنید (این افت فریمی هم که ازش صحبت میکنم ، برای بعضی ها اصلاً مشهود نیست) ؛ برای مثال بازی NFS Most Wanted یکی از بازیهای داغ این دوران هست ، که واقعاً قدرت هر دستگاهی رو میتونه نمایش بده ، آیپد مینی ، بسیار عالی این بازی رو اجرا کرد ، هم تکسچرها و جزییات بازی بسیار خوب اجرا کرد ، هم اینکه بازی رو کاملاً روون و بدون افت فریم اجرا کرد.

ولی چیزی که خیلی در مورد آیپد 3 ، نسبت به دو گزینه ی دیگه قابل توجه هست ، صفحه ی رتینای آیپد 3 هست که یکی از جذابیتهای دستگاه های جدید اپل هست . صفحه های رتینا تراکم پیکسلی بالایی دارند ، و فلسفه ی پشتشون هم این هست که این تراکم پیکسلی به حدی بالا هست ، که چشم غیر مسلح ، نمیتونه هیچ پیکسلیشنی رو توی تصویر تشخیص بده. در نتیجه وضوح تصویر بسیار بالا هست ، و تماشای فیلم ، وبگردی ، بازی کردن و ... که رابطه ی مستقیم با کیفیت صفحه نمایش دارند، بسیار لذت بخش تر و جالب تر خواهد بود.

در مورد بقیه ی تفاوتها صحبتی نمیکنم ، چون با توجه به معیارهاتون که ذکر کردید ، اهمیتی نخواهند داشت ;)

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من اندروید بهتره مشاوره خواستید بفرمایید

آخه تبلت های سامسونگ که اصلا کیفیت ساخت نداره
میرسیم به ایسوس، که از نظر قیمت تقریبا نزدیکه یه آیپدها، که احساس میکنم کار با ios راحت تر باشه!

بالا