amir.sheidaee
Registered User
قبلش بهتون بگم که تو 3 گزینه ای که عنوان کردید ، من فقط با آیپد مینی کار کردم ، و بقیه ی چیزهایی که بهتون میگم ، از روی مقالات و ویدیوهایی که دیدم راهنماییتون میکنم.
بین گزینه هایی که فرمودید ، اول باید مشخص کنید که چه سایز تبلتی براتون مناسبه ، که برای اینکار هم فقط کافیه یه مغازه برید ، و آپید مینی و آیپد عادی رو دستتون بگیرید و تجسم کنید که اندازه ی کدومشون برای زندگی روزمره جوابگو هست.
اگر برای وبگردی میخواین ، معمولاً هر چی صفحه نمایش بزرگتر باشه ، اینکار راحت تر انجام میشه . اما آپید مینی بقدری بزرگ هست که براحتی میتونین وبگردیتون رو انجام بدین ، و مزیتی که نسبت به آیپد عادی داره ، اینه که وزن کمتر و سایز معقولتری داره ، در نتیجه هم دستتون دیرتر از دست گرفتنش خسته میشه ، هم اینکه راحتتر میتونین با خودتون حملش کنید .
برای بازی ، 100% آیپد 3 از دو گزینه ی دیگه بهتره ، چون چیپست قویتری توش بکار رفته ، اما چه آیپد مینی و چه آیپد 2 کاملاً نیازتون رو برآورده خواهند کرد ، و از نظر سختافزاری به حدی قوی هستن که اکثر بازیها رو (این اکثری که میگم شاید 97% بازیها رو شامل بشه که تا به حال ارایه شدند) ، بدون کوچکترین افت فریمی میتونید اجرا کنید (این افت فریمی هم که ازش صحبت میکنم ، برای بعضی ها اصلاً مشهود نیست) ؛ برای مثال بازی NFS Most Wanted یکی از بازیهای داغ این دوران هست ، که واقعاً قدرت هر دستگاهی رو میتونه نمایش بده ، آیپد مینی ، بسیار عالی این بازی رو اجرا کرد ، هم تکسچرها و جزییات بازی بسیار خوب اجرا کرد ، هم اینکه بازی رو کاملاً روون و بدون افت فریم اجرا کرد.
ولی چیزی که خیلی در مورد آیپد 3 ، نسبت به دو گزینه ی دیگه قابل توجه هست ، صفحه ی رتینای آیپد 3 هست که یکی از جذابیتهای دستگاه های جدید اپل هست . صفحه های رتینا تراکم پیکسلی بالایی دارند ، و فلسفه ی پشتشون هم این هست که این تراکم پیکسلی به حدی بالا هست ، که چشم غیر مسلح ، نمیتونه هیچ پیکسلیشنی رو توی تصویر تشخیص بده. در نتیجه وضوح تصویر بسیار بالا هست ، و تماشای فیلم ، وبگردی ، بازی کردن و ... که رابطه ی مستقیم با کیفیت صفحه نمایش دارند، بسیار لذت بخش تر و جالب تر خواهد بود.
در مورد بقیه ی تفاوتها صحبتی نمیکنم ، چون با توجه به معیارهاتون که ذکر کردید ، اهمیتی نخواهند داشت
مرسی از اینکه انقد با حوصله جواب دادین
آخه خودم یجورایی معتقدم که تبلت باید حداقل 10اینچ باشه
نمیدونم شایدم اشتباس
من خودم با آیپد 2 و 3 کار کردم ولی با مینی کار نکردم، شاید اگه کار کنم نظرم عوض شه و 8 اینچم راضیم کنه !!!