• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iPad2 یا iPad3 یا iPadMini ؟

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
قبلش بهتون بگم که تو 3 گزینه ای که عنوان کردید ، من فقط با آیپد مینی کار کردم ، و بقیه ی چیزهایی که بهتون میگم ، از روی مقالات و ویدیوهایی که دیدم راهنماییتون میکنم.

بین گزینه هایی که فرمودید ، اول باید مشخص کنید که چه سایز تبلتی براتون مناسبه ، که برای اینکار هم فقط کافیه یه مغازه برید ، و آپید مینی و آیپد عادی رو دستتون بگیرید و تجسم کنید که اندازه ی کدومشون برای زندگی روزمره جوابگو هست.

اگر برای وبگردی میخواین ، معمولاً هر چی صفحه نمایش بزرگتر باشه ، اینکار راحت تر انجام میشه . اما آپید مینی بقدری بزرگ هست که براحتی میتونین وبگردیتون رو انجام بدین ، و مزیتی که نسبت به آیپد عادی داره ، اینه که وزن کمتر و سایز معقولتری داره ، در نتیجه هم دستتون دیرتر از دست گرفتنش خسته میشه ، هم اینکه راحتتر میتونین با خودتون حملش کنید .

برای بازی ، 100% آیپد 3 از دو گزینه ی دیگه بهتره ، چون چیپست قویتری توش بکار رفته ، اما چه آیپد مینی و چه آیپد 2 کاملاً نیازتون رو برآورده خواهند کرد ، و از نظر سختافزاری به حدی قوی هستن که اکثر بازیها رو (این اکثری که میگم شاید 97% بازیها رو شامل بشه که تا به حال ارایه شدند) ، بدون کوچکترین افت فریمی میتونید اجرا کنید (این افت فریمی هم که ازش صحبت میکنم ، برای بعضی ها اصلاً مشهود نیست) ؛ برای مثال بازی NFS Most Wanted یکی از بازیهای داغ این دوران هست ، که واقعاً قدرت هر دستگاهی رو میتونه نمایش بده ، آیپد مینی ، بسیار عالی این بازی رو اجرا کرد ، هم تکسچرها و جزییات بازی بسیار خوب اجرا کرد ، هم اینکه بازی رو کاملاً روون و بدون افت فریم اجرا کرد.

ولی چیزی که خیلی در مورد آیپد 3 ، نسبت به دو گزینه ی دیگه قابل توجه هست ، صفحه ی رتینای آیپد 3 هست که یکی از جذابیتهای دستگاه های جدید اپل هست . صفحه های رتینا تراکم پیکسلی بالایی دارند ، و فلسفه ی پشتشون هم این هست که این تراکم پیکسلی به حدی بالا هست ، که چشم غیر مسلح ، نمیتونه هیچ پیکسلیشنی رو توی تصویر تشخیص بده. در نتیجه وضوح تصویر بسیار بالا هست ، و تماشای فیلم ، وبگردی ، بازی کردن و ... که رابطه ی مستقیم با کیفیت صفحه نمایش دارند، بسیار لذت بخش تر و جالب تر خواهد بود.

در مورد بقیه ی تفاوتها صحبتی نمیکنم ، چون با توجه به معیارهاتون که ذکر کردید ، اهمیتی نخواهند داشت ;)

مرسی از اینکه انقد با حوصله جواب دادین :)

آخه خودم یجورایی معتقدم که تبلت باید حداقل 10اینچ باشه :)
نمیدونم شایدم اشتباس
من خودم با آیپد 2 و 3 کار کردم ولی با مینی کار نکردم، شاید اگه کار کنم نظرم عوض شه و 8 اینچم راضیم کنه !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آخه تبلت های سامسونگ که اصلا کیفیت ساخت نداره
میرسیم به ایسوس، که از نظر قیمت تقریبا نزدیکه یه آیپدها، که احساس میکنم کار با ios راحت تر باشه!
مگه میخوای با تبلت کشتی بگیری؟
منظور از کیفیت ساخت چیه؟به نظر من که خوبه شما لابد فلزی میخوای باشه
تبلت یه حالتی داره که احتمال افتادنش خیلی کمه چون معمولا آدم رو یه چیزی میزاردش مثلا میزی چیزی
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه اینه چون ارزششو داره
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 - مشخصات تبلت سامسونگ گالاکسی نوت 10.1 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

amir.sheidaee

Registered User
لایک‌ها
4
مگه میخوای با تبلت کشتی بگیری؟
منظور از کیفیت ساخت چیه؟به نظر من که خوبه شما لابد فلزی میخوای باشه
تبلت یه حالتی داره که احتمال افتادنش خیلی کمه چون معمولا آدم رو یه چیزی میزاردش مثلا میزی چیزی
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه اینه چون ارزششو داره
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 - مشخصات تبلت سامسونگ گالاکسی نوت 10.1 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

مرسی بابت پیشنهادت

بالا