• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iphone 3g جديد با قيمت باورنکردنی!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
کسی از وضعیت آیفون 2 خبر نداره؟؟

ایران نیومده؟ با سیستم مخابرات ما سازگاره یا نه؟
فقط میدونم اینم کرک کردن
302.gif

www.fa.iplnone.com

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مدت زيادي از عرضه گوشي iphone 3G اپل به بازار نمي گذرد و شركت هاي مخابراتي آن را به صورت انحصاري وارد بعضي كشورها كرده اند اما برخي شايعات رسيده نشان مي دهد كه اين گوشي به تازگي هك شده است.به گزارش واحد مركزي خبر، قفل گوشي iphone 3G توسط يك هكر سخت افزاري شكسته شده است. شركت اپل هنوز اين خبر را تاييد نكرده اما نسخه قبلي اين گوشي نيز مدت كوتاهي پس از ورود به آمريكا هك شد و به صورت قفل شكسته در ديگر كشورها به فروش رفت. شركت اپل ادعا مي كند كه iphone 3G را به صورت كاملا ايمن ساخته است و بر اين اساس، هيچ هكري توانايي ورود به آن را نخواهد داشت، اين هكر براي اثبات ادعاي خود عكسي را از مدارهاي داخلي iphone 3G روي اينترنت منتشر و ادعا كرده است كه به زودي نسخه قفل شكسته اين گوشي را در بازار به فروش خواهد رساند.

ph

Registered User
لایک‌ها
94
Iphone 3G هک شد!!!
سلام
من توستم آنلاک کنم
1-اول با iTunes 2.2 کنید(با سیم اصلی)
2- باQuickPwn 2.2 از سایت http://www.iphone-hacks.com/ دانلود کنید و jailbreak کنید
3- در cydia سورس http://apt9.yellowsn0w.com/ اضافه کنید و yellowsn0w رو نصب کنید و خاموش کنید
4-سیم کارت را عوض کنید و روشن کنید اگر آنتن نیومد ریست نتورک کنید دوباره اگر آنتن نیامد فقط سیم را دربیاورد
بعد از 10 ثانیه داخل کنید مدتی صبرکنید آنتن می اید و می نویسد Iphone is Actived بعد باهاش شماره بگیرید

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
این اسکرین شات چیزی رو ثابت نمیکنه ها :D باید از قسمت مودم فیرمویر با 2.28.00 اسکرین میزاشتین :D چون قبلا روی 2.2 هم میشد انتن گرفت مهم بیس بند بوده که 1.1.2009 انلاکش ریلایز شد http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif

احتمالا هم قیمت ها یه مقدار بالا میره

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0

مبارکه;)
کی اينکارو کردی؟
مشکل sms فارسيش حل شده؟
فوروارد sms چی؟
اينترنتشو تونستی با همراه اول راه بندازی؟
اسم تماس گيرندرو ميندازه؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان میشه با این روش ایپاد تاچ نسخه دو هم انلاک کرد ؟؟

ph

Registered User
لایک‌ها
94
مبارکه;)
کی اينکارو کردی؟
مشکل sms فارسيش حل شده؟
فوروارد sms چی؟
اينترنتشو تونستی با همراه اول راه بندازی؟
اسم تماس گيرندرو ميندازه؟

امروز آنللاک کردم
متاستفانه مشکلات قبلی هست حداقل الان انتن داریم و با سیم خودمان می تونیم به itunes
وصل بشیم

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
امروز آنللاک کردم
متاستفانه مشکلات قبلی هست حداقل الان انتن داریم و با سیم خودمان می تونیم به itunes
وصل بشیم
یعنی گوشی های آنلاک شده همه این مشکلات رو داره؟ یعنی آیفون واقعا اسم تماس گیرنده رو نمیندازه؟ پس کدام امکاناتش کار میکنه؟
اینکه یک گوشی رو آنلاک شده بخریم هم همین مشکلات رو داره؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ناگفته نماند این عکسی که شما گذاشتید نشون دهنده 3G بودن گوشی شما نیست. یه مقدار همین صفحه رو میرفتید پائین، تا انتها ... اونجا عکس میگرفتید بهتر بود ... چون از 2G با فیرم‌ور 2.2 هم عکس بگیرید، همین شکلیه !

البته نمیدونم شما چطوری آنلاک کردید ... چون شما اون موقع که پست زدید هنوز ورژن yellowsn0w روی 0.9.1 بود و این ورژن بسیار مشکل داشت و به هیچ وجه stable نبود البته همین ورژن هم از 0.9 که دیشب ( نصفه شب ) اومد خیلی بهتر بود ! اون ورژن اولی که فکر کنم فقط رو گوشی برنامه نویس کار کرده بود چون هیچ کس با اون اولی نتونست کاری بکنه ... ۲،۳ ساعت هم بیشتر up نبود و سریعا ورژن 0.9.1 رو release کردن که این هم مشکل داشت ! ... یعنی یکبار گوشی آنتن میداد و با خاموش روشن کردن گوشی آنتن میرفت ! گاهی هم خود به خود میرفت ... همین یکبار هم رو اکثر گوشی ها با حرکات ژانگولر آنتن میومد ... به همین دلیل چند ساعت بعد ورژن 0.9.4 اومد که البته این هم کاملا stable نیست ، ولی از قبلی بهتره ... بقیه گوشی هارو نمیدونم ولی 3G ـه من با ایرانسل مشکلی نداره اصلا ولی با MCI مشکلش اینه که تو برنامه phone ( همون برنامه تلفن کردن و contact و اینها ) که میرم ، این برنامه هنگ میکنه ! و نمیشه به جایی زنگ زد ... ولی آنتن میده کامل و زنگ هم میخوره و صحبت هم میشه کرد ... چون 3G دیگه‌ای دمه دستم نبود نتونستم تست کنم ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آنلاک شدن 3G چه ارتباطی به حل شدن مشکلات ( همون فارسی و sms و غیره ) داره ؟ ورژن 2.2 که خیلی وقته اومده بود ... روی 2G ها هم بود ... گوشی خود من خیلی وقته که این ورژن رو داره ... و چیزی هم بهش اضافه نشده ! تنها اتفاقی که دیشب افتاد این بود که آیفون های 3G روی این ورژن آنلاک شد ! این کار نه چیزی به گوشی اضافه میکنه، نه کم ! 

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
آنلاک شدن 3G چه ارتباطی به حل شدن مشکلات ( همون فارسی و sms و غیره ) داره ؟ ورژن 2.2 که خیلی وقته اومده بود ... روی 2G ها هم بود ... گوشی خود من خیلی وقته که این ورژن رو داره ... و چیزی هم بهش اضافه نشده ! تنها اتفاقی که دیشب افتاد این بود که آیفون های 3G روی این ورژن آنلاک شد ! این کار نه چیزی به گوشی اضافه میکنه، نه کم ! 
سلام شايان جان
اين مشکلات بالارو که من گفتم الان G3 شما نداره و همه چیزش okeye?

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چرا داره ! ولی منظور من این بود که این مشکلات چیز جدیدی نیست و آنلاک شدنش هم باعث حل شدن اونها نمیشه ...

البته این دو مشکلی که صحبت شد یعنی فارسی و مشکلات sms رو میشه حل کرد. فارسی رو که میشه با نصب پکیج عربی حل کرد ( که البته مجانی نیست و من خریدم ... فکر میکنم ۲۰ یا ۳۰ دلار بود ... ) و sms هم که براش برنامه خیلی هست که همه کار میکنه ... از search و حذف تکیه sms تا forward و کارای دیگه ... البته این برنامه ها هم اونایی که یکم از بقیه بهتر هستن، پولی شده که البته زیاد گرون نیست ...

در کل 3G ، از نظر firmware ( همونطور که احتمالا میدونید ) هیچ فرقی با 2G ها نداره ! یعنی من الان هم 2G دارم هم 3G ، و رو جفتش ورژن ۲.۲ هست ... هیچ فرقی باهم ندارن ... تنها تفاوت همون 3G بودن هست ( که تو ایران کاربردی نداره ) و GPS که اون هم خیلی به درد نمیخوره ... چون وقتی نتونه با GPRS نقشه رو load کنه، این هم به درد نمیخوره ... مگر مخابرات GPRS رو از این وضعیت به درد نخور در بیاره و واقعا بشه باهاش کار کرد ...

ph

Registered User
لایک‌ها
94
اینم مابقی صفحه
البته مشکلاتی که شایان جان گفته هست
قبلا اشتباها پسرم 2.2 کرده بود که گوشی بی مصرف شده بود !

sbm3au.png

Last edited:

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا داره ! ولی منظور من این بود که این مشکلات چیز جدیدی نیست و آنلاک شدنش هم باعث حل شدن اونها نمیشه ...

البته این دو مشکلی که صحبت شد یعنی فارسی و مشکلات sms رو میشه حل کرد. فارسی رو که میشه با نصب پکیج عربی حل کرد ( که البته مجانی نیست و من خریدم ... فکر میکنم ۲۰ یا ۳۰ دلار بود ... ) و sms هم که براش برنامه خیلی هست که همه کار میکنه ... از search و حذف تکیه sms تا forward و کارای دیگه ... البته این برنامه ها هم اونایی که یکم از بقیه بهتر هستن، پولی شده که البته زیاد گرون نیست ...

در کل 3G ، از نظر firmware ( همونطور که احتمالا میدونید ) هیچ فرقی با 2G ها نداره ! یعنی من الان هم 2G دارم هم 3G ، و رو جفتش ورژن ۲.۲ هست ... هیچ فرقی باهم ندارن ... تنها تفاوت همون 3G بودن هست ( که تو ایران کاربردی نداره ) و GPS که اون هم خیلی به درد نمیخوره ... چون وقتی نتونه با GPRS نقشه رو load کنه، این هم به درد نمیخوره ... مگر مخابرات GPRS رو از این وضعیت به درد نخور در بیاره و واقعا بشه باهاش کار کرد ...
مخابرات قول داده که همه ی سیمکارت هاش بشه 3g ... منتظر این وعده باشید تا 20 سال دیگه ان شاا...

بالا