فقط میدونم اینم کرک کردنکسی از وضعیت آیفون 2 خبر نداره؟؟
ایران نیومده؟ با سیستم مخابرات ما سازگاره یا نه؟
www.fa.iplnone.com
فقط میدونم اینم کرک کردنکسی از وضعیت آیفون 2 خبر نداره؟؟
ایران نیومده؟ با سیستم مخابرات ما سازگاره یا نه؟
مبارکه
کی اينکارو کردی؟
مشکل sms فارسيش حل شده؟
فوروارد sms چی؟
اينترنتشو تونستی با همراه اول راه بندازی؟
اسم تماس گيرندرو ميندازه؟
دوستان میشه با این روش ایپاد تاچ نسخه دو هم انلاک کرد ؟؟
یعنی گوشی های آنلاک شده همه این مشکلات رو داره؟ یعنی آیفون واقعا اسم تماس گیرنده رو نمیندازه؟ پس کدام امکاناتش کار میکنه؟امروز آنللاک کردم
متاستفانه مشکلات قبلی هست حداقل الان انتن داریم و با سیم خودمان می تونیم به itunes
وصل بشیم
سلام شايان جانآنلاک شدن 3G چه ارتباطی به حل شدن مشکلات ( همون فارسی و sms و غیره ) داره ؟ ورژن 2.2 که خیلی وقته اومده بود ... روی 2G ها هم بود ... گوشی خود من خیلی وقته که این ورژن رو داره ... و چیزی هم بهش اضافه نشده ! تنها اتفاقی که دیشب افتاد این بود که آیفون های 3G روی این ورژن آنلاک شد ! این کار نه چیزی به گوشی اضافه میکنه، نه کم !
مخابرات قول داده که همه ی سیمکارت هاش بشه 3g ... منتظر این وعده باشید تا 20 سال دیگه ان شاا...چرا داره ! ولی منظور من این بود که این مشکلات چیز جدیدی نیست و آنلاک شدنش هم باعث حل شدن اونها نمیشه ...
البته این دو مشکلی که صحبت شد یعنی فارسی و مشکلات sms رو میشه حل کرد. فارسی رو که میشه با نصب پکیج عربی حل کرد ( که البته مجانی نیست و من خریدم ... فکر میکنم ۲۰ یا ۳۰ دلار بود ... ) و sms هم که براش برنامه خیلی هست که همه کار میکنه ... از search و حذف تکیه sms تا forward و کارای دیگه ... البته این برنامه ها هم اونایی که یکم از بقیه بهتر هستن، پولی شده که البته زیاد گرون نیست ...
در کل 3G ، از نظر firmware ( همونطور که احتمالا میدونید ) هیچ فرقی با 2G ها نداره ! یعنی من الان هم 2G دارم هم 3G ، و رو جفتش ورژن ۲.۲ هست ... هیچ فرقی باهم ندارن ... تنها تفاوت همون 3G بودن هست ( که تو ایران کاربردی نداره ) و GPS که اون هم خیلی به درد نمیخوره ... چون وقتی نتونه با GPRS نقشه رو load کنه، این هم به درد نمیخوره ... مگر مخابرات GPRS رو از این وضعیت به درد نخور در بیاره و واقعا بشه باهاش کار کرد ...