• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iphone 3G 16GB سفید

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دوست عزیز خیلی ترک بدی داره پایینش ، خش هم که فراوون ، قاب نقره ای بغلش هم همینطور
من قیمت جدیدم رو پ خ میکنم

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی ترک بدی داره پایینش ، خش هم که فراوون ، قاب نقره ای بغلش هم همینطور
من قیمت جدیدم رو پ خ میکنم

جناب اکثر آیفون هایی که 1 سال کار میکنه این ترک را دقیقاً همین جا برمیداره. میتونم عکس چند تا گوشی آیفون دیگه را هم به شما نشون بدم که همینجور شده. مشکل طرز استفاده من نبوده، مشکل سر ترک برداشتن خود به خود قاب پشت در اثر فشار و گرما حین کار هست. هیچ کدوم از اونا خش در اثر ساییدگی نیست، همش در اثر همون فشار و گرماست. قاب نقره ای خش نداره، بلکه توی نور فلش اینجوری افتاده. دقیقاً مثل قاب پشت آیپاد تاچ که آکش هم همچین حالتی داره. کسی که خودش آیپاد تاپ یا آیفون داشته و یا داره منظور منو متوجه میشه

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
جناب اکثر آیفون هایی که 1 سال کار میکنه این ترک را دقیقاً همین جا برمیداره. میتونم عکس چند تا گوشی آیفون دیگه را هم به شما نشون بدم که همینجور شده. مشکل طرز استفاده من نبوده، مشکل سر ترک برداشتن خود به خود قاب پشت در اثر فشار و گرما حین کار هست. هیچ کدوم از اونا خش در اثر ساییدگی نیست، همش در اثر همون فشار و گرماست. قاب نقره ای خش نداره، بلکه توی نور فلش اینجوری افتاده. دقیقاً مثل قاب پشت آیپاد تاچ که آکش هم همچین حالتی داره. کسی که خودش آیپاد تاپ یا آیفون داشته و یا داره منظور منو متوجه میشه

عزیز من خودم آیفون داشتم اونم زیاد ، سفید بوده ترک هم خورده حرف شما رو کاملا قبول دارم ولی این یکم ترکش زیاده

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
wooooooooow
اور کلاکش کردی :D:D

چرا فقط سفید هاش ترک میخوره و رنگ عوض میکنه مشکی زیاد دیدم سالمه سالم بوده هم 3g هم 3gs

سفیدا جنس بدنشون مشکل داره ترک میخوره ، من 2 تا سفید داشتم جفتش ترک داشت
مشکی ها معمولا نمیخوره ، یعنی من تا حالا ندیدم :happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,508

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سفیدا جنس بدنشون مشکل داره ترک میخوره ، من 2 تا سفید داشتم جفتش ترک داشت
مشکی ها معمولا نمیخوره ، یعنی من تا حالا ندیدم :happy:

دمت گرم بابت اطلاعات
پس خوبه من سفید نخریدم :wacko:

ولی در کل ایشون بهرته یه تجدید نظر اساسی روی قیمتشون داشته باشند والا تاپیک فقط صفحه میخوره

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
دمت گرم بابت اطلاعات
پس خوبه من سفید نخریدم :wacko:

ولی در کل ایشون بهرته یه تجدید نظر اساسی روی قیمتشون داشته باشند والا تاپیک فقط صفحه میخوره

آخه لا مصب سفیدش خوشگله ولی هرچیش بشه زود تابلو میشه
والله منم گفتم قیمت بالاست ولی گویا کمتر نمیدن ، من آیفون قبلیمو دزد زد الان پی خرید یکی دیگم

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
آخرين قيمت پيشنهادي ٤٩٥ بوده

gt333

Registered User
لایک‌ها
0
الان علایدین هم همین قیمته با این که اونا روش سودم میکنن شما که دست به دست داری میدی قیمتت با اونا یکیه.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
والا من ميخواستم ٥٥٠ بفروشم ولي وقتي كسي اين قيمت نميخريد يعني اين قيمتش نبوده. بخاطر همين اينجا اين مزايده را گذاشتم تا جمعه هم صبر ميكنم و بعد به بالاترين قيمت پيشنهادي ميفروشم. هركسي اختيار خودشو داره و دوستاني كه فكر ميكنن ٤٩٥ نمي ارزه مجبور نيستن تو مزايده شركت كنن. انشالا يه گوشي تر و تميز تر و ارزان تر پيدا ميكنن.

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
450 هستم.
500 دست 2 تمیز تو مشهد دیدم حالا عکساش که خیلی بزرگ بود ندیدم ولی بچه های پی تی از اونایی نیستن که گوشی را یک کنار بزارن و فقط برای تلفن استفاده کنن در هر صورت خواستین پی ام بدید...

بالا