مشتري هست توقيمت نهايي اينو ميدي بهم ؟ من مشتري نقديامو برسي كنم ببينم چي ميشه
مشتري هست توقيمت نهايي اينو ميدي بهم ؟ من مشتري نقديامو برسي كنم ببينم چي ميشه
نه حواسم هست از همين تيريبون اعلام ميكنم اگه فروش بره مورد من هم فروشم كنسله اگه پولم واريز شه پولو برگشت ميزنم حالا شما قيمتي كه به من ميديو پخ كن بيزحمت دمت گرم
حامد جان 4s رو با لومیا با هم بخوام چند میدی؟؟
یه نمه دیگه بیار بالاتر حله![]()
haji dar jariyane gheymata nisti shoma
1600 age furushande budi khabar bede
TanX
سید تو که در جریانی جون بچت یه دونه برا من پیدا کن 1700 100 تومنم نوش جونت دست دو هم باشه عیب نداره خط و خش هم کم باشه عیب نداره خیلی گیرمhaji dar jariyane gheymata nisti shoma
TanX
اول این که کسی به شما با دو تا پست جنس نمیفروشهhaji dar jariyane gheymata nisti shoma
TanX
اول این که کسی به شما با دو تا پست جنس نمیفروشه
دوم این که
حامد عزیز امروز بازار بودم افتضاحه
علی رغم این که 4اس رفی زیاد شده همون رفی هم تو بازار کم شده آیفون 5 هم همینطور هفته پیش تو ویترینا پر بود امروز هیچ کس نداشت فقط قیمت میدادن
این ملت حقشونه که قیمت ها رو 10 برابر کنن اینم عواقب کاهش قیمت
طرف چه روی داره 1600 پیشنهاد داده
دیشب تاپیک زدن اونطوری میگن واقعا خدا ما رو با کیا کرده 70 میلیون
haji dar jariyane gheymata nisti shoma
TanX
جالب تر اینجاست که این بنده خدا 4اس 16 رو 1500 خریداره اونوقت 64 گارانتی دار رو 1600...:blink:
وجدانا آدم میمونه چی بگه...
انگار توی این مملکت دیگه باید به این چیز ها عادت کرد...
فردا میخرمش از اقا هادییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:wacko: