• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

|+|+|iPhone 5 Gold Luxury |+|+| فـروش یا تعـویـض آیفون 5 گلد مشکی آک شــیـک و خـاص قیمت عالی !

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
با ٥ اس ١٦ مشكي تميز سر به سر ميزنم خواستي خبر بده خصوصي كن

arastak

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز خودتون
Gold Luxury کردین یا کمپانیه؟
گوشی باز شده یا نه؟

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
من
خريدار واقعي هستم چند دقيقه پيش هم تاپيك زدم فقط يه سوال چرا دكمه اش 5 نيست؟؟؟؟؟؟
وسطش هيچ مربعي نداره و مثل 5s هست ولي تا جايي كه اطلاع دارم اندازه چيپ دكمه 5s بيشترو بزرگتره از 5 هست پس صرفا ميتونم بگم اين يه دكمه ي فيك هست و گوشي صد در صد باز شده پس اگه بتونيد توضيح بديد ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

oxygen o2

Registered User
لایک‌ها
417
من
خريدار واقعي هستم چند دقيقه پيش هم تاپيك زدم فقط يه سوال چرا دكمه اش 5 نيست؟؟؟؟؟؟
وسطش هيچ مربعي نداره و مثل 5s هست ولي تا جايي كه اطلاع دارم اندازه چيپ دكمه 5s بيشترو بزرگتره از 5 هست پس صرفا ميتونم بگم اين يه دكمه ي فيك هست و گوشي صد در صد باز شده پس اگه بتونيد توضيح بديد ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیز پ.خ دادم ولی فقط ی موردو اینجا بگم یعنی چی صد در صد باز شده؟خود اپل ک اینارو نمیزنه در هر حال باید باز شه ک سوار این قاب شه.
دکمه هم گلدای جدید اینطورین و این دکمه واسه 5 طراحی شده و هیچ مشکلی نداره

oxygen o2

Registered User
لایک‌ها
417
دوستانی ک خریدار نیستن لطفا 100 جور سوال نپرسن و ادرس بگیرن عکس از اونورش و اینورش بخوان شماره بگیرن قرار بذارن بعد بپیچن.
خب خریدار نیستی چرا مردمو سرکار میذاری اخه.بعضی هام میگن خریدار واقعی ام 100 درصد میخوام 20 خط 20 خط جواب پی ام هاشونو میدم.
بعد اخرش میگن قیمتت بالا نیست... خب اینو از اول بگو با کلی تخفیف بازم بخرن نیستن ی جوری رفتار میکنن ک انگار گوشی مشکل دار میخوام بفروشم.
کسی ک با قیمت مشکل داره ی سر ب بازار موبایل و علائدین بزنه ببینه همین گوشی رو چند میدن... اون وقت معنی قیمت نامناسب و مناسب رو کاملا میفهمن.

ب خـــریـــدار واقـــعـــی و نـــقـــدی تـــخــفــیــف خـــوبـــی مــیــدم

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
دکمه هومش مثل 5اس هست خیلی جالبه . نمی دونید کجا میشه گیرش آورد؟ خیلی دنبالش بودم!

arastak

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانی ک خریدار نیستن لطفا 100 جور سوال نپرسن و ادرس بگیرن عکس از اونورش و اینورش بخوان شماره بگیرن قرار بذارن بعد بپیچن.
خب خریدار نیستی چرا مردمو سرکار میذاری اخه.بعضی هام میگن خریدار واقعی ام 100 درصد میخوام 20 خط 20 خط جواب پی ام هاشونو میدم.
بعد اخرش میگن قیمتت بالا نیست... خب اینو از اول بگو با کلی تخفیف بازم بخرن نیستن ی جوری رفتار میکنن ک انگار گوشی مشکل دار میخوام بفروشم.
کسی ک با قیمت مشکل داره ی سر ب بازار موبایل و علائدین بزنه ببینه همین گوشی رو چند میدن... اون وقت معنی قیمت نامناسب و مناسب رو کاملا میفهمن.

ب خـــریـــدار واقـــعـــی و نـــقـــدی تـــخــفــیــف خـــوبـــی مــیــدم
پ.خ دادم..

بالا