درود گرامی
جسارتن iOS 7.1.4 که نداریم میشه این مورد رو دقیقن چک کنین که 7.0.4 هست یا 7.1.2 ؟
قیمت نهاییتون رو هم میفرمایید؟ اگه مناسب باشه خریدارم
فرقش چیه؟؟؟این ورژن با ورژن من؟؟؟ایکاش 7.1.2 میبود
چند ماه کار کرده؟ میتونین دقیق بگید؟
گرامی فرقش متاسفانه در یه باگی هست که براحتی میشه بدون دونستن پسورد اپل ای دی، ای کلود رو حذف کرد یعنی وقتی میری تو setting اون قسمت icloud که بری آخرش یه delete account داره که تو ورژن 7.0.4 براحتی میشه اون رو delete کرد و پسورد اپل ای دی هم نخوادفرقش چیه؟؟؟این ورژن با ورژن من؟؟؟
از چندماه بیشتر ولی گوشی دومم بوده تو پر قو بوده دوست عزیز. حساب کنید با بامپر اس جی پی و گوشی دوم بدون کوچکترین مشکل است
بامپر اس جی بی معروفه سرچ کنیدگرامی فرقش متاسفانه در یه باگی هست که براحتی میشه بدون دونستن پسورد اپل ای دی، ای کلود رو حذف کرد یعنی وقتی میری تو setting اون قسمت icloud که بری آخرش یه delete account داره که تو ورژن 7.0.4 براحتی میشه اون رو delete کرد و پسورد اپل ای دی هم نخواد
در مورد بامپر هم کلن نظری ندارم اگه بامپر فلزی باشه ضعف آنتن میاره اگه نصب باشه انتن دهی ضعیف تر انجام میشه اما اگه پلاستیکی یا ژله ایه خوبه
بحرحال سوال بنده این بود که چند ماه کارکرده؟ 1ماه 2ماه 3ماه 5ماه 10ماه و...؟
ممنونبامپر اس جی بی معروفه سرچ کنید
فلز نیست
1سال
ممنون
قیمت پیشنهادی کمتر از پایه رو هم همینجا اعلام کنم؟
درضمن خیلی خوشحال میشم آدرس موبایل فروشی ای که ازتون 1450 برمیداره رو بهم بدید چون تا شالیکوبی من اکثر موبایل فروشا رو میشناسم
نه برادر ممنون به کارم نمیادتعویض با G3 و سر ؟
داداش جی 3 تمیزه؟؟؟؟تعویض با G3 و سر ؟
درود در چه حده؟؟؟؟تعویض با HTC M8 ???
در حد آک . فوق العاده تمیزدرود در چه حده؟؟؟؟
در حد آک . فوق العاده تمیز
پ.خ شدچقدر سر میدی برادر؟؟؟؟