• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ISA Server سئوالی که هنوز جواب داده نشده

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
من این سئوال رو نمیدونم یادم نمیاد چند دفعه در مکان های فارسی و واینگلیسی مطرح کردم ولی کسی جواب درستی به ما نداد.:(
من میخام تو یه نتورک یه آیزا سرور به عنوان فایروال و کش سرور نسب کنم البته این نتورکی که من میگم نه Active Directory داره نه از *** استفاده میکنن، تمام IP ها Static هستند و من فقط و فقط میخوام عمل DNS و Caching رو در این وسط انجام بدم.
من خودم فعلا ISA رو نسب و Configure کردم ولی یه مشکل داره اونم اینکه User ها وقتی میخان مثلا سایت Yahoo.com رو باز کنن برای دفعه اول و دوم The Page Cannot be displayed میزنه ولی دفعه سوم، چهارم که Refresh میکنی اونوقت صفحه رو میاره البته باز از این چند دفعه که صفحه رو میاره بعضی وقت ها Cache میکنه یعنی صفحه زود از Cache لود میشه و یا بعضی وقت ها از خود اینترنت صفحه میاد یعنی از Cache نمیگیره:wacko:
البته برای استفاده User هام از کش سرور من Gateway و Primery DNS رو کامپیوتر Cache Server دادم چون من میخوام همه یوزهام در حالی که Static IP أارن از کش استفاده کنن، یعنی من یه طوری میخوام که به کامپیوتر اونها دست نزنم یعنی مثلا برای تک تک اونها نگم که برین نمیدونم Proxy بزارین یا اینکارو بکنین، اونکارو نکنین، من فقط Gateway دستگاه اصلی اونارو که Switch به اون وصل هست رو این کامپیوتر Cache بدم که اینترنت از این کامپیوتر عبور کنه و در نتیجه عمل کش بخوبی انجام بشه.
اگه شما راه دیگه ای یا کمکی میتونین بهم بکنین ازتون ممنون میشم
منتظر جواب شما دوستان هستم

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DNS رو چیکار کردی؟

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم DNS Server هست.
و کش کردن هم به سیاست شما در کانفیگ کش برمیگرده.
مثلا اون سایت Yahoo که شما فرمودید از نظر ISA کاملا Dynamic هست و بصورت هوشمندانه Update میشه مگه اینکه Rule های دیگری رو غیر از Default rule آیزا ایجاد کنید و در اونها به نحوی که میخواین عمل کنید.
حتی میتونید کاری کنید که سایتهای پر بیننده ای که نیازی به Update از نظر شما ندارن کاملا کش بشوند و حتی با Ctrl+F5 هم از روی اینترنت Load نشوند.

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها ببخشید من DNS رو یادم رفت که بهتون بگم من DNS رو هم روی خود Cache Server نصب کردم از نظر DNS هیچ مشکلی نداره فقط میگم بعضی وقت ها The Page cannot be displayed میزنه و باید همش Refresh کنی تا صفجه رو نشون بده، یعنی من از نظره Cache و DNS هیچ مشکلی ندارم.

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و مثل اینکه بازم این سئوال من میخاد بی جواب بمونه:(

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل شما بر میگرده به تنظیمات کش در آیزا . . .
اون رو در چه حالتی گذاشتید ؟
اولین قسمت میگه اگه نسخه ولید بود نشون بده وگرنه برو سراغ سورس
دومین قسمت میگه هر نسخه ای بود نشون بده وگرنه برو سراغ سورس
سومین قسمت میگه اگه بود نشون بده اگه نه هیچ /

شما روی کدام قسمت گذاشتینش ؟

بابت دی ان اس .
کدام دی ان اس سرور ها رو تعریف کردین ؟

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روی هر دو امتحان کردم هم اولی که اگه نسخه ولید بود نشون بده وگرنه برو سراغ سورس
و هم روی دومی هر نسخه ای بود نشون بده وگرنه برو سراغ سورس
ولی فعلا روی دومی هست، در ضمن من پراکسی رو هم رو پورت 80 گذاشتم فعلا
DNS رو من هم Forward Lookup Zone و هم Revers Lookup Zone رو Configure کردم که DNS هارو هم کش میکنه.
مرسی از اینکه جواب دادی
اگه سئوال دیگه ای هم بود من در خدمتم

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زحمت بکش و برای DNS کارت شبکه هات اینطوری ست کن:
External:
4.2.2.4
192.9.9.3
Internal:
127.0.0.1
4.2.2.4
فعلا هم از DNS Server خودت استفاده نکن
ببین مشکل حل میشه یا نه؟
به تنظیمات Cache Store and Retrieval هم مربوط نمیشه.

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میلاد جان منظورت اینه که من DNS سرور رو اولیش 127.0.0.1 و دومیش رو 192.9.9.3 بدم
و بعد کلاینت هارو اون دوتا دیگه؟
این رو هم بگم که کش سرور من فقط یک لن کارت داره
مرسی

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درست.
من فکر کردم از دو کارت شبکه استفاده کردی.
منظورم از External و Internal کارت شبکه های روی همون سروور آیزا بود.
اما برای یه کارت شبکه میتونی DNS های Valid مثل همون 4.2.2.4و192.9.9.3 رو بذاری
و برای کلاینت ها DNS اولی رو آی پی سرور آیزا(یه همون Gateway کلاینت ها) و دومی رو 4.2.2.4 بدی.

MCP

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آيزا سرور در حالت Cach Only و يك كارت شبكه ، ترانسپارنت كار نميكند و حتما بايد در كلاينت ها پروكسي ست كنيد.
اگر ميخواهيد از حالت ترانسپارنت استفاده كنيد ،‌بايد آيزا رو در حالت فايروال + كش نصب كنيد .
تنظيم DNS روي كارت شبكه اينترنال مفهومي ندارد و بهتر است فقط براي آن IP ست كنيد و جاي گيت وي و DNS رو خالي بگذاريد.
DNS را در كارت شبكه اكسترنال ؛ يك DNS جهاني مثل 192.9.9.3 يا 4.2.2.4 تنظيم كنيد . سپس DNS كلاينت ها را هم همين 192.9.9.3 بگذاريد . DNS سرور كه روي آيزا نصب شده است را غير فعال كنيد.
در صورت نصب DNS روي سرور آيزا شما نياز به Publish كردن آن در شبكه اينترنال داريد و همينجوري كار نميكند!

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها اینطوری که شما میگی من DNS کامپیوتر Server رو اون دوتایی که گفتی دادم و کلاینتهارو یه دفه DNS با Gateway هر دوتا رو ست کردم و یه دفعه هم بدون Gatway یعنی تنها با DNS تست کردم ولی نشد
یعنی من اینکارو قبلا کرده بودم
ببین من میخام فقط کش کنم همین!
اگه راه خوبی که واقعا سریع و خوب کار کنه بلدی بهم بگو ممنون میشم
مثلا از یه نرم افزار کش دیگه استفاده کنم یا با همین آیزا کار کنم ولی با دو Lan Card یا یه جوری که من فقط این مشکل رو نداشته باشم

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون 2 تا Lan Card بهترین روشه.

بالا