• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ISA SERVER و يك سرور اضافي

Farhadfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ؛
من دو دستگاه سرور اينترنت دارم ؛ يكي با ISA SERVER و يكي بدون آن ( Internet Sharing معمولي ) .
كامپيوترها از DHCP اطلاعات IP , Gateway, DNS را ميگيرند و Gateway براي كامپيوترهاي داخل شبكه سرور ISA است .
چطور ميتوانم بر روي ISA Server يك گروه را كه در Active Directory تعريف كرده ايم به Server ديگر ارجاع دهيم و بقيه درخواستهاي اينترنت را توسط خود ISA Server پاسخ دهيم ؟

با تشكر.

hamedxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Farhadfar :
سلام دوستان ؛
من دو دستگاه سرور اينترنت دارم ؛ يكي با ISA SERVER و يكي بدون آن ( Internet Sharing معمولي ) .
كامپيوترها از DHCP اطلاعات IP , Gateway, DNS را ميگيرند و Gateway براي كامپيوترهاي داخل شبكه سرور ISA است .
چطور ميتوانم بر روي ISA Server يك گروه را كه در Active Directory تعريف كرده ايم به Server ديگر ارجاع دهيم و بقيه درخواستهاي اينترنت را توسط خود ISA Server پاسخ دهيم ؟

با تشكر.

سلام دوست عزيز !
شما وقتي كه gateway شما همان كامپيوتر است active Directory نمي تواند ارجاعي بدهد. ولي شما مي توانيد آن گروه خاص را از نام كاربري با آدرس كارت شبكه شناسايي كرده و به آنها gateway ديگري بدهيد تا هدفتان تحقق پيدا كند !

بالا