Italic

rkz64

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
سلام
اقـــا این وبلاگ من رو یه نگاه بنداز <a href='http://blog.ownlife.net' target='_blank'>http://blog.ownlife.net</a> اين ليست سمت راستش كه لينك ها و Recent Entries و Archives و.... هست رو چه جوري بايد از حالت Italic در بيارم من هر كاري كردم نشده قالب كه احسان آمده كرده بود رو ريختم نشد خودم دست كاري كردم نشد قالب هاي آمده MT گذاشتم نشد
خلاصه يه كمكي بكننيد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ببين ربطي به قالب نداره...
بايد استايل رو اديت كني... برو توي قسمت استايلها و ببين اون بقل از چه استايلي استفاده ميكنه و از حالت ايتاليك برش دار. اگه نگرفتي چي به چيه بگو بيشتر توضيح بدم. ;)
 

rkz64

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
آقا من همون جا يعني استايل مشكل دارم ميشه حسابي توضيح بدي ؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ببين وقتي توي قسمت تنظيمات تمپليت ميري... چند نوع تمپليت جلوته... يكي مثلا صفحه اولي يكي مثلا مال نظرخواهي و الي آخر...
آخري هم مال استايل ها هست و در اصل ميره فايل site-style.css رو اديت ميکنه.
ببين مثلا توي تمپليت صفحه اصلي بايد ببيني که مثلا قبل از کد مربوط به اون لينکهاي بقل از چه استايلي استفاده کرده؟ همشون رو با اسم مشخص کرده. مثلا نوشته class=side يا هرچيز ديگه. بعدش ميري توي تمپليت مربوط به استايل و اون استايل رو با اسم side پيدا ميکني و بعدش هر بلايي ميخواي سرش مياري...
اگه بازم متوجه نشدي يکي رو دقيق مثال بزن. تا من برات نحوه عوض کردنش رو بنويسم. ;)
 

rkz64

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
آقا دست درد نكنه فعلا يه جوري مثل اينكه حل شده .
 
بالا