آژانس هواپیماییexchanging

Italic

شروع موضوع توسط rkz64 ‏3 می 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. rkz64

    rkz64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اقـــا این وبلاگ من رو یه نگاه بنداز <a href='http://blog.ownlife.net' target='_blank'>http://blog.ownlife.net</a> اين ليست سمت راستش كه لينك ها و Recent Entries و Archives و.... هست رو چه جوري بايد از حالت Italic در بيارم من هر كاري كردم نشده قالب كه احسان آمده كرده بود رو ريختم نشد خودم دست كاري كردم نشد قالب هاي آمده MT گذاشتم نشد
    خلاصه يه كمكي بكننيد.
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    ببين ربطي به قالب نداره...
    بايد استايل رو اديت كني... برو توي قسمت استايلها و ببين اون بقل از چه استايلي استفاده ميكنه و از حالت ايتاليك برش دار. اگه نگرفتي چي به چيه بگو بيشتر توضيح بدم. ;)
     
  3. rkz64

    rkz64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    آقا من همون جا يعني استايل مشكل دارم ميشه حسابي توضيح بدي ؟
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    ببين وقتي توي قسمت تنظيمات تمپليت ميري... چند نوع تمپليت جلوته... يكي مثلا صفحه اولي يكي مثلا مال نظرخواهي و الي آخر...
    آخري هم مال استايل ها هست و در اصل ميره فايل site-style.css رو اديت ميکنه.
    ببين مثلا توي تمپليت صفحه اصلي بايد ببيني که مثلا قبل از کد مربوط به اون لينکهاي بقل از چه استايلي استفاده کرده؟ همشون رو با اسم مشخص کرده. مثلا نوشته class=side يا هرچيز ديگه. بعدش ميري توي تمپليت مربوط به استايل و اون استايل رو با اسم side پيدا ميکني و بعدش هر بلايي ميخواي سرش مياري...
    اگه بازم متوجه نشدي يکي رو دقيق مثال بزن. تا من برات نحوه عوض کردنش رو بنويسم. ;)
     
  5. rkz64

    rkz64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    آقا دست درد نكنه فعلا يه جوري مثل اينكه حل شده .