• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iTide اولین مسنجر فارسی

iTide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خوام مسنجری رو معرفی کنم که برخلاف مسنجر های دیگه فارسی ترجمه شده نیست بلکه کاملا جدید و ساخت ایران است. این مسنجر با حجم کم (1MB) به صورت یک نوار ابزار به سمت راست دسکتاپ می چسبد و امکاناتی فراتر از مسنجر دارد. در حال حاضر امکانات زیر iTide موجود است:
-پیام رسانی سریع(IM) با امکان ارسال پیام غیر حضوری(Offline Message)
-نمایش وضعیت شما به صورت عکس در سایت شما با 10 حالت(حالت شماره1:
status
)
-اتاق های گفتگو(Chatroom)
-آب و هوای شهر شما(بیش از 330 شهر) با جزییات بسیار
-نمایش ساعت آنالوگ شما و تاریخ و ساعت(به وقت دبی و گرینویچ) به صورت دیجیتال

امکاناتی که در آینده اضافه خواهد شد:
-دوستیاب
-گروه های اشتراک فایل
-گروه های ارسال مطالب و خبرنامه
-دیکشنری
-کتابخانه
-.....

این نسخه بتا می باشد و که بعد از 5نسخه آلفا ارائه شده.

سایت اصلی جهت ساخت نام کاربری: iTide.ir

برنامه را در iTide با سه فرمت (فرمت اصلی نصب، ZIP و RAR) آپلود کردم:
دانلود با فرمت اصلی نصب با حجم 1.3MB
دانلود با فرمت ZIP با حجم 1MB
دانلود با فرمت RAR با حجم 0.8MB

توجه:اگر از ویندوز XP استفاده می کنید باید Net 2. روی کامپیوتر شما نصب باشد. اگر نمی دانید نصب هست یا نه ابتدا برنامه را دانلود و نصب کنید سپس اگر اجرا نشد از لینک زیر Net 2. را با حجم 23.8MB دانلود کنید. یا از هر بسته نرم افزاری مثل کینگ، MRT، گردو و ... آن را نصب کنید(در یکی از قسمت های: Microsoft Tools,Utility,System Update)
دانلود 2 Net. از سایت Microsoft
در لینک ارائه شده پس از ورود در پایین صفحه 3دکمه Download وجود دارد که سومی برای ویندوز XP های معمولی و دومی برای 64بیتی هاست.

عکسهایی از محیط برنامه:
http://img5.************/files/ndxfb5zzhwxnn1lgc2ef.jpg
http://img5.************/files/r2ythqnx28yulk0xoawt.jpg

Last edited:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
نمیدونم چرا ما ایرانی همیشه احساس میکنیم اولین هستیم

بنده هم فرومی رو که 3 ماه پیش تاسیس کردم اولین فروم جهان هست

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

iTide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم چرا ما ایرانی همیشه احساس میکنیم اولین هستیم

بنده هم فرومی رو که 3 ماه پیش تاسیس کردم اولین فروم جهان هست

دوست عزیز مسنجر های فارسی که موجود هست یا فلش یا جاوا هستند که به صورت تحت وب و ترجمه شده هستند. و فقط یک مورد مسنجر فارسی ساخت ایران داریم که آن هم مخصوص سوال های دینی و مذهبی هست که استفاده عادی از آن نمی شود.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نمیدونم چرا ولی وقتی صحبت از یک سرویس دهنده ایرانی هست:

1- اطمینانی به کیفیت سرویسش نیست
مثال: شما یه وبلاگ از فلان سرویس دهنده خارجی میگیری همیشه در دسترس هست یه وبلاگ از سرویس دهنده ایرانی میگیری توی ساعت شلوغی سرور جواب نمیده ! یا یه مشکل فنی همه چیز رو پاک میکنه ! یا هزارتا بی تجربگیه دیگه ...

2- اطمینانی به حریم شخصی کاربر نیست (...)
مثال: با یه سرویس دهنده معروف و متعبر که مجانی هم ثبت نام میکنه از نوع خارجیش کاملا میدونی که حریم کاربری شما چی هست و اطلاعات شما به چه صورت حفظ و به چه حدی فاش میشود ولی در سرویس دهنده ایرانی هرنوع استفاده از اطلاعات شما بنا به موقعیت انجام میشه و عملا قانونی در حمایت از کاربر و جلوگیری از این موارد نیست.

3- رفتار غیر حرفه ای (اگر کارش نگیره ناپدید میشه ! اگر کارش بگیره تصمیمات جالبی که همیشه کاربراش را شگفت زده میکنه)
مثلا: یاهو وقتی میخواد یک سرویسی را جمع کنه و دیگه ادامه نده قبلش اعلام میکنه ! به همه کاربراش خبر میده ! مهلت میده که اگر اطلاعاتی دارید بردارید و هزارتا کار میکنه تا سرویس رو جمع کنه ! ولی در یک سرویس دهنده ایرانی شما صبح از خواب پا میشی می بینی نوشته به علت تغییر سرور یا مشکل فلان الان که سرویس نمیدیم ! حالا بعدا بیاید ببینیم چی میشه ! بعدا هم اگر نشد که میگه شرمنده خداحافظ خیلی خوش گذشت :d :دی

بحثی سر این موارد ندارم چون ربطی به موضوع شما ندارد ولی ذکر این موارد برای اینکه بتوانید جایگاهی در اینترنت پیدا کنید لازم هست که رعایت شوند.

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
دوست عزیز مسنجر های فارسی که موجود هست یا فلش یا جاوا هستند که به صورت تحت وب و ترجمه شده هستند. و فقط یک مورد مسنجر فارسی ساخت ایران داریم که آن هم مخصوص سوال های دینی و مذهبی هست که استفاده عادی از آن نمی شود.

شما اول ای کاش در حوضه که میخواستید وارد بشید خوب بود تحقیق میکردید

خودتونم اشاره کردید

به انیکه قببل از شما بوده
در ضمن اون فقط برای پرسش سوالات دینی نیست

iTide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اول ای کاش در حوضه که میخواستید وارد بشید خوب بود تحقیق میکردید

خودتونم اشاره کردید

به انیکه قببل از شما بوده
در ضمن اون فقط برای پرسش سوالات دینی نیست

من که دانلودش کردم همه کارشناسو مرجع تقلیدو ... توش بود. کلا 1000تا یوزر داشت 7تاش آن بودن یکی خودم یکی هلپش 5تایه دیگه کارشناس مسائل فقهی!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
من که دانلودش کردم همه کارشناسو مرجع تقلیدو ... توش بود. کلا 1000تا یوزر داشت 7تاش آن بودن یکی خودم یکی هلپش 5تایه دیگه کارشناس مسائل فقهی!

البته اون نرم افزاری که من میگم chat4ir بود یا یه چیز تو این مایه ها حالا مهم نیست و هر وقت من رفتم توش بالای 100 نفر بودن توش به هرحال موفق باشید

بالا