Mehran_Storm
Registered User
سلام دوستان به نظرتون k750i بخرم یا v3i؟؟؟
به نقل از Sony Ericsson!! :همون K750 رو بگیر و بی خیال V3i بشو....ضرر نمیکنی
به نقل از 3soot :تائيد ميشه
وي تري آي خريدش به ريسكش نمي ارزه
به نقل از alireza_juve :ولی خداییش وی تری آی خیلی خوشکله .. حیف که موتورولا اینجا خدمات و نمایندگی و گارانتی درستی نداره .. حیف واقعا
به نقل از Mehran_Storm :سلام دوستان به نظرتون k750i بخرم یا v3i؟؟؟
به نقل از DariushAgah :خیلی بستگی به سلیقتون داره
اگر دوربین میخوای + ام پی تری پلیر کا 750 بگیر
اگر موتورولا بگیری اینها رو از دست میدی ولی انتنم دهی بهتر و بدنه محکمتر و زیباتری بدست میاری
به نقل از laminor2006 :اتفاقا یک شرکت به اسم رانجو سرویس این گوشیهای موتورولا به همراه ساژم را گارانتی کرده و خدمات خیلی خوبی هم میده ولی نامرد 40 هزار تومان برای گارانتی 15 ماهه میگیره . مثلا v3 معمولی که 180 هزار تومان هست را میده 220 هزار تومان و یا v3i را میده 310 هزار تومان ولی به نظر من ارزشش را داره . در ضمن این مدل موتورولا یعنی سری v3 تو بازار به خوبی جا افتاده و براش باطری و حتی لوازن جانبی مانند شارژر و کابل و ... آمده و در بازار موجود است . در مورد v3i بگم صدای خیلی خوبی داره و پخش mp3 اون از روی هنزفری دست کمی از k750 و بسیار با کیفیت است اگر با گارانتی میگیری من v3i را پیشنهاد میکنم .
به نقل از laminor2006 :اتفاقا یک شرکت به اسم رانجو سرویس این گوشیهای موتورولا به همراه ساژم را گارانتی کرده و خدمات خیلی خوبی هم میده ولی نامرد 40 هزار تومان برای گارانتی 15 ماهه میگیره . مثلا v3 معمولی که 180 هزار تومان هست را میده 220 هزار تومان و یا v3i را میده 310 هزار تومان ولی به نظر من ارزشش را داره . در ضمن این مدل موتورولا یعنی سری v3 تو بازار به خوبی جا افتاده و براش باطری و حتی لوازن جانبی مانند شارژر و کابل و ... آمده و در بازار موجود است . در مورد v3i بگم صدای خیلی خوبی داره و پخش mp3 اون از روی هنزفری دست کمی از k750 و بسیار با کیفیت است اگر با گارانتی میگیری من v3i را پیشنهاد میکنم .
به نقل از tintin :V3i هم سیمبین نیست
سیمبین یک سیستم عامله
سیستم عامل هم در گوشی به شما اجازه ی نصب نرم افزار می ده
جاوا هم برنامه هایی دارد اما نه به زیادی و فراوانی سیمبین
البته تجربه به من نشان داده که سیستم عامل اونقدر مهم نیست . آدم بعد از یک مدتی برنامه براش خسته کننده میشه
و دلش امکانات دیگه ی گوشی رو می خواد . با اونها هم که کار میکنه کلا یکمی از گوشی زده میشه ! ولی دوام کار با
امکانات دیگر گوشی از دوام کار با سیستم عامل آن بیشتره . ضمن اینکه اونقدرا هم برنامه ی بدردبخوری وجود نداره .
یکسری چیزهای کاربردی کوچک داره که میشه با یکسری کلک ها روی جاوا هم پیاده کرد . حالوکه ! یک گوشی مثل K750
خودش خیلی امکاناتی رو داره که آدم رو بی نیاز از سیستم عامل می کنه
اما در بین K750 و V3i . شما نه تنها فقط برای گارانتی بلکه برای جاوای قوی و یوزرفرندلی تر و دوربین فوق العاده بهتر
K750 رو بخر .
البته V3i واقعا زیباست . اگر خیلی در قید و بند دوربین نیستی و می تونی از گوشیت خوب نگه داری کنی : V3i
به نقل از alireza_juve :اقا یکی از دوستای من 3 سال پیش حدودا یه گوشی موتورولا داشت یادم نیس چه مدلی بود .. فقط یادمه خیلی از انتنش مینالید! یادمه اون موقعا خیلی میگفتن موتورولا با اینکه گوشیه خوبیه ولی تو ایران انتن خوبی نداره پس نخرینش ... حالا الان سوال من مثلا در مورد همین وی تری آی همینه : دوستایی که ای گوشی رو داشتن( مخصوصا 3 سوت جان) میشه از انتن اون بگن؟ چطوره؟ مشکلی دارن؟ همه جا خوب بوده؟ در حد نوکیا هست؟
به نقل از alireza_juve :اقا یکی از دوستای من 3 سال پیش حدودا یه گوشی موتورولا داشت یادم نیس چه مدلی بود .. فقط یادمه خیلی از انتنش مینالید! یادمه اون موقعا خیلی میگفتن موتورولا با اینکه گوشیه خوبیه ولی تو ایران انتن خوبی نداره پس نخرینش ... حالا الان سوال من مثلا در مورد همین وی تری آی همینه : دوستایی که ای گوشی رو داشتن( مخصوصا 3 سوت جان) میشه از انتن اون بگن؟ چطوره؟ مشکلی دارن؟ همه جا خوب بوده؟ در حد نوکیا هست؟
به نقل از 3soot :دوست عزيز نمي دونم يادت هست يا نه يه زماني "استار تك " موتورولا حرف اول و آخر رو تو آنتن ميزد
من وي تري آي رو نداشتم در موردش نمي تونم نظر بدم ولي وي تري رو داشتم تو سفر ي كه با دوستان رفته بوديم و تستش كردم دقيقا مثل 6630 آنتن ميداد و اصلا كم نمي آورد از لحاظ آنتن مشكلي نداره گوشي هاي موتورولا
مشكل جاهاي ديگست مثل عدم ساپورت درست در ايران .... كه براتون مسئله ايجاد ميكنه
اگه بخواین انتنش رو با 6681 خودتون مقایسه کنین چطوره؟؟ کیفیت مکالمه و قطع و وصل صدا چطور؟ ممنون میشم با گوشیه خودتون از این نظر مقایسش کنین ..به نقل از DariushAgah :گوشی خواهر من v3 هستش . آنتش خیلی هم خوبه حتی میشه گفت عالی. با اون موتورولاهای قدیمی هیچ تشابهی نداره
همون موقع هم می گفتن موتورولا بد آنتن میدهدوست عزيز نمي دونم يادت هست يا نه يه زماني "استار تك " موتورولا حرف اول و آخر رو تو آنتن ميزد
هر چند اشتباه می گفتن !به نقل از tintin :همون موقع هم می گفتن موتورولا بد آنتن میده
به نقل از alireza_juve :اگه بخواین انتنش رو با 6681 خودتون مقایسه کنین چطوره؟؟ کیفیت مکالمه و قطع و وصل صدا چطور؟ ممنون میشم با گوشیه خودتون از این نظر مقایسش کنین ..