• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K750 یا V3i ٠

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان به نظرتون k750i بخرم یا v3i؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
همون K750 رو بگیر و بی خیال V3i بشو....ضرر نمیکنی

تائيد ميشه :)
وي تري آي خريدش به ريسكش نمي ارزه ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
تائيد ميشه :)
وي تري آي خريدش به ريسكش نمي ارزه ;)

ولی خداییش وی تری آی خیلی خوشکله .. حیف که موتورولا اینجا خدمات و نمایندگی و گارانتی درستی نداره .. حیف واقعا

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
ولی خداییش وی تری آی خیلی خوشکله .. حیف که موتورولا اینجا خدمات و نمایندگی و گارانتی درستی نداره .. حیف واقعا

بله حيف :(
گو شي هاي موتورولا آنتن دهي فوق العاده خوبي دارند و بدنه خيلي عالي الان من اين وي تري رو حدود 9 ماهي ميشه دارم و اصلا از كيف هم استفاده نمي كنم همش تو دستمه الان ببينيش آك آكه اصلا باورت نمي شه :)
ولي متاسفانه خدمات درست وحسابي تو ايران ندارند روي همين حساب نمي شه به مردم بنده خدا توصيه خريد كرد :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Mehran_Storm :
سلام دوستان به نظرتون k750i بخرم یا v3i؟؟؟

خیلی بستگی به سلیقتون داره

اگر دوربین میخوای + ام پی تری پلیر کا 750 بگیر

اگر موتورولا بگیری اینها رو از دست میدی ولی انتنم دهی بهتر و بدنه محکمتر و زیباتری بدست میاری

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا یک شرکت به اسم رانجو سرویس این گوشیهای موتورولا به همراه ساژم را گارانتی کرده و خدمات خیلی خوبی هم میده ولی نامرد 40 هزار تومان برای گارانتی 15 ماهه میگیره . مثلا v3 معمولی که 180 هزار تومان هست را میده 220 هزار تومان و یا v3i را میده 310 هزار تومان ولی به نظر من ارزشش را داره . در ضمن این مدل موتورولا یعنی سری v3 تو بازار به خوبی جا افتاده و براش باطری و حتی لوازن جانبی مانند شارژر و کابل و ... آمده و در بازار موجود است . در مورد v3i بگم صدای خیلی خوبی داره و پخش mp3 اون از روی هنزفری دست کمی از k750 و بسیار با کیفیت است اگر با گارانتی میگیری من v3i را پیشنهاد میکنم .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
خیلی بستگی به سلیقتون داره

اگر دوربین میخوای + ام پی تری پلیر کا 750 بگیر

اگر موتورولا بگیری اینها رو از دست میدی ولی انتنم دهی بهتر و بدنه محکمتر و زیباتری بدست میاری

تائيد ميشه :) 100%

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
اتفاقا یک شرکت به اسم رانجو سرویس این گوشیهای موتورولا به همراه ساژم را گارانتی کرده و خدمات خیلی خوبی هم میده ولی نامرد 40 هزار تومان برای گارانتی 15 ماهه میگیره . مثلا v3 معمولی که 180 هزار تومان هست را میده 220 هزار تومان و یا v3i را میده 310 هزار تومان ولی به نظر من ارزشش را داره . در ضمن این مدل موتورولا یعنی سری v3 تو بازار به خوبی جا افتاده و براش باطری و حتی لوازن جانبی مانند شارژر و کابل و ... آمده و در بازار موجود است . در مورد v3i بگم صدای خیلی خوبی داره و پخش mp3 اون از روی هنزفری دست کمی از k750 و بسیار با کیفیت است اگر با گارانتی میگیری من v3i را پیشنهاد میکنم .

لامينور عزيز ضمن احترام به اطلاعات خوبت :rolleyes:
والا الان شركتهائي هستند كه 10 سال تو اين مملكت سابقه گارانتي دارن ...پدر آدمو درميارن با گارانتي هاشون بايد پستت بهشون بخوره تا بفهمي من چي ميگم :wacko:
اين رانجو بنده خدا كه تازه كاره ;)
موتورولا علي رغم كيفيت مطلوبش تو ايران هنوز درست جا نيوفتاده :( اميدوارم در آينده وضعش بهتر بشه :)
ا

البته قيمت رو هم مدنظر داشته باشيد 310 كجا و 270 كجا ؟؟؟ 40 تا 50 تومن وي تري آي بالاتره

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
من زیاد از برنامه های گوشی سر در نمیارم اما یه مغازه رفتم بهم گفت k750i از Symbian بهره نمیگیره ..آیا v3i هم همینطوره؟ اصلا این symbian چی هست؟؟ ضمنا آخرین قیمت v3i چنده؟ با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
V3i هم سیمبین نیست
سیمبین یک سیستم عامله
سیستم عامل هم در گوشی به شما اجازه ی نصب نرم افزار می ده
جاوا هم برنامه هایی دارد اما نه به زیادی و فراوانی سیمبین
البته تجربه به من نشان داده که سیستم عامل اونقدر مهم نیست . آدم بعد از یک مدتی برنامه براش خسته کننده میشه
و دلش امکانات دیگه ی گوشی رو می خواد . با اونها هم که کار میکنه کلا یکمی از گوشی زده میشه ! ولی دوام کار با
امکانات دیگر گوشی از دوام کار با سیستم عامل آن بیشتره . ضمن اینکه اونقدرا هم برنامه ی بدردبخوری وجود نداره .
یکسری چیزهای کاربردی کوچک داره که میشه با یکسری کلک ها روی جاوا هم پیاده کرد . حالوکه ! یک گوشی مثل K750
خودش خیلی امکاناتی رو داره که آدم رو بی نیاز از سیستم عامل می کنه

اما در بین K750 و V3i . شما نه تنها فقط برای گارانتی بلکه برای جاوای قوی و یوزرفرندلی تر و دوربین فوق العاده بهتر
K750 رو بخر .
البته V3i واقعا زیباست . اگر خیلی در قید و بند دوربین نیستی و می تونی از گوشیت خوب نگه داری کنی : V3i

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از laminor2006 :

دوست عزیز از اطلاعات خوبت ممنون .. این شرکت نمایندگی فروش یا تعمیرات هم داره و اگه داره ادرس فروشگاه معتبری ازش داری ؟؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از tintin :
V3i هم سیمبین نیست
سیمبین یک سیستم عامله
سیستم عامل هم در گوشی به شما اجازه ی نصب نرم افزار می ده
جاوا هم برنامه هایی دارد اما نه به زیادی و فراوانی سیمبین
البته تجربه به من نشان داده که سیستم عامل اونقدر مهم نیست . آدم بعد از یک مدتی برنامه براش خسته کننده میشه
و دلش امکانات دیگه ی گوشی رو می خواد . با اونها هم که کار میکنه کلا یکمی از گوشی زده میشه ! ولی دوام کار با
امکانات دیگر گوشی از دوام کار با سیستم عامل آن بیشتره . ضمن اینکه اونقدرا هم برنامه ی بدردبخوری وجود نداره .
یکسری چیزهای کاربردی کوچک داره که میشه با یکسری کلک ها روی جاوا هم پیاده کرد . حالوکه ! یک گوشی مثل K750
خودش خیلی امکاناتی رو داره که آدم رو بی نیاز از سیستم عامل می کنه

اما در بین K750 و V3i . شما نه تنها فقط برای گارانتی بلکه برای جاوای قوی و یوزرفرندلی تر و دوربین فوق العاده بهتر
K750 رو بخر .
البته V3i واقعا زیباست . اگر خیلی در قید و بند دوربین نیستی و می تونی از گوشیت خوب نگه داری کنی : V3i

لطفا در مورد اینکه گفتین کلک هایی برای جاوا وجود داره مثالی بزنین .. ( ایا مشابه برنامه بلک لیس نوکیا برای جاوا هم وجود داره؟) /// همینطور منظورتون از جاوای قوی و یوزر فرندلی تر بودن کا 750 نسبت به وی تری آی چیه ؟ اگر اطلاعات و تجربه ای در این مقایسه دارین بگین لطفا .. همینطور در مورد دوربین .. درست تو ذهنم نیس مثکه دوربین وی تری آی 1.3 یا 2 مگا پیکسلیه .. چقد تفاوت کیفیت دوربین دارن مگه؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا یکی از دوستای من 3 سال پیش حدودا یه گوشی موتورولا داشت یادم نیس چه مدلی بود .. فقط یادمه خیلی از انتنش مینالید! یادمه اون موقعا خیلی میگفتن موتورولا با اینکه گوشیه خوبیه ولی تو ایران انتن خوبی نداره پس نخرینش ... حالا الان سوال من مثلا در مورد همین وی تری آی همینه : دوستایی که ای گوشی رو داشتن( مخصوصا 3 سوت جان) میشه از انتن اون بگن؟ چطوره؟ مشکلی دارن؟ همه جا خوب بوده؟ در حد نوکیا هست؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اقا یکی از دوستای من 3 سال پیش حدودا یه گوشی موتورولا داشت یادم نیس چه مدلی بود .. فقط یادمه خیلی از انتنش مینالید! یادمه اون موقعا خیلی میگفتن موتورولا با اینکه گوشیه خوبیه ولی تو ایران انتن خوبی نداره پس نخرینش ... حالا الان سوال من مثلا در مورد همین وی تری آی همینه : دوستایی که ای گوشی رو داشتن( مخصوصا 3 سوت جان) میشه از انتن اون بگن؟ چطوره؟ مشکلی دارن؟ همه جا خوب بوده؟ در حد نوکیا هست؟

دوست عزيز نمي دونم يادت هست يا نه يه زماني "استار تك " موتورولا حرف اول و آخر رو تو آنتن ميزد
من وي تري آي رو نداشتم در موردش نمي تونم نظر بدم ولي وي تري رو داشتم تو سفر ي كه با دوستان رفته بوديم و تستش كردم دقيقا مثل 6630 آنتن ميداد و اصلا كم نمي آورد از لحاظ آنتن مشكلي نداره گوشي هاي موتورولا
مشكل جاهاي ديگست مثل عدم ساپورت درست در ايران .... كه براتون مسئله ايجاد ميكنه ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

گوشی خواهر من v3 هستش . آنتش خیلی هم خوبه حتی میشه گفت عالی. با اون موتورولاهای قدیمی هیچ تشابهی نداره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
دوست عزيز نمي دونم يادت هست يا نه يه زماني "استار تك " موتورولا حرف اول و آخر رو تو آنتن ميزد
من وي تري آي رو نداشتم در موردش نمي تونم نظر بدم ولي وي تري رو داشتم تو سفر ي كه با دوستان رفته بوديم و تستش كردم دقيقا مثل 6630 آنتن ميداد و اصلا كم نمي آورد از لحاظ آنتن مشكلي نداره گوشي هاي موتورولا
مشكل جاهاي ديگست مثل عدم ساپورت درست در ايران .... كه براتون مسئله ايجاد ميكنه ;)

مرسی .. اقا جریان این وی تری ایکس چیه؟ الان تو gsmarena بودم دیدم امکانات و طراحیش فوق العادس.. اینجا هست؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
گوشی خواهر من v3 هستش . آنتش خیلی هم خوبه حتی میشه گفت عالی. با اون موتورولاهای قدیمی هیچ تشابهی نداره
اگه بخواین انتنش رو با 6681 خودتون مقایسه کنین چطوره؟؟ کیفیت مکالمه و قطع و وصل صدا چطور؟ ممنون میشم با گوشیه خودتون از این نظر مقایسش کنین ..

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
همون موقع هم می گفتن موتورولا بد آنتن میده

به نقل از tintin :
همون موقع هم می گفتن موتورولا بد آنتن میده
هر چند اشتباه می گفتن !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اگه بخواین انتنش رو با 6681 خودتون مقایسه کنین چطوره؟؟ کیفیت مکالمه و قطع و وصل صدا چطور؟ ممنون میشم با گوشیه خودتون از این نظر مقایسش کنین ..

من این گوشی رو جاهایی که معمولا آنتن ضعیفه امتحان نکردم ولی توی استفاده معمولی توی سطح تهران فرقی از نظر آنتن دهی با 6681 احساس نکردم. چون گوشیمو دوست دارم و خواهرم هم یک گوشی رو روزی 10 بار میزنه زمین تا حالا جرائت نکردم گوشیمو برای یکروز هم شده عوض کنم ولی یادم هم نمیاد بهش زنگ زده باشم و صدا قطع و وصل شده باشه

بالا