• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K750 یا V3i ٠

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
من این گوشی رو جاهایی که معمولا آنتن ضعیفه امتحان نکردم ولی توی استفاده معمولی توی سطح تهران فرقی از نظر آنتن دهی با 6681 احساس نکردم. چون گوشیمو دوست دارم و خواهرم هم یک گوشی رو روزی 10 بار میزنه زمین تا حالا جرائت نکردم گوشیمو برای یکروز هم شده عوض کنم ولی یادم هم نمیاد بهش زنگ زده باشم و صدا قطع و وصل شده باشه

ممنون .. راجبه وی تری ایکس آماری ندارین؟ اینجا هست؟؟ خیلی گوشیه توپی بود به نظرم .. تو این gsmarena دیدمش .. گوشیه خدایی به نظر میاد .. نظری در اینباره ندارن دوستان؟

ilam_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من sony K750i دارم ولي احساس مي‌كنم زود باطري آن خالي مي‌شه و صداي طرف مقابل ضعيفه.آيا به نظر شما علت چيه؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ilam_2006 :
با سلام
من sony K750i دارم ولي احساس مي‌كنم زود باطري آن خالي مي‌شه و صداي طرف مقابل ضعيفه.آيا به نظر شما علت چيه؟
این مشکل قبلا هم بوده که صدای طرف ضعیفه این کارو بای بکنین
1-کاور صفحه رو بکنین
2-با ولیوم کنترل سمت راست صفحه هنگام صدا رو زیاد کنین
برای باتری اینکارو بکنین
1-با کامپیوتر اونو شارژ نکنین
2-موقع شارژ کردن سعی کنین اونو خاموش کنین و بذارین بنویسه fully charged

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
این مشکل قبلا هم بوده که صدای طرف ضعیفه این کارو بای بکنین
1-کاور صفحه رو بکنین
2-با ولیوم کنترل سمت راست صفحه هنگام صدا رو زیاد کنین
برای باتری اینکارو بکنین
1-با کامپیوتر اونو شارژ نکنین
2-موقع شارژ کردن سعی کنین اونو خاموش کنین و بذارین بنویسه fully charged

چه خوبه وقتی این گوشی کا 750 رو به کسی پیشنهاد میدید این مشکلاتش رو هم یاد آوری کنید. نه اینکهخ همش از دوربینش و هدستش بگید و مشکلاتش رو مخفی کنید!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
چه خوبه وقتی این گوشی کا 750 رو به کسی پیشنهاد میدید این مشکلاتش رو هم یاد آوری کنید. نه اینکهخ همش از دوربینش و هدستش بگید و مشکلاتش رو مخفی کنید!

ببخشید کندن کاور روی گوشی یا بلندکردن ولوم با دکمه های بغلی جز مشکلات حساب میشه؟؟:blink: :blink:

یا منتظر شدن اینکه باتری فول شارژ بشه بعد از برق بکشیم یه مشکل به حساب میاد:blink: :blink: به حق چیزهای نشنیده....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببخشید کندن کاور روی گوشی یا بلندکردن ولوم با دکمه های بغلی جز مشکلات حساب میشه؟؟:blink: :blink:

یا منتظر شدن اینکه باتری فول شارژ بشه بعد از برق بکشیم یه مشکل به حساب میاد:blink: :blink: به حق چیزهای نشنیده....

خداییش منم اولین بار خوندم همچین برداشتی کردم که باید دل و روده گوشی رو بریزیم کف اتاق! اخه اونجوری که دوستمون گفت و مراحل رو شماره گذاری کرد منم وحشت کردم چه برسه دارنده گوشی!! پس اینطور که معلومه منظور از کاور همون جلد نایلونی روی صفه! و ولوم هم همون کلید بغل گوشی! و شارژ هم ادامه عملیات انتظار تا فول شدنه!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
پس اینطور که معلومه منظور از کاور همون جلد نایلونی روی صفه! و ولوم هم همون کلید بغل گوشی! و شارژ هم ادامه عملیات انتظار تا فول شدنه!!!

بله منظور همین ها هست و فکر نمیکنم اینو بهش بشه گفت مشکل.....:blink: :blink:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
پس اگه 6681 رو هم صداش رو کم کنیم و نایلون رو بلندگوش بکشیم که صداش در نیا گوشی مشکل داره؟منتظر یه همچین پستی از طرف شما بودم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
پس اگه 6681 رو هم صداش رو کم کنیم و نایلون رو بلندگوش بکشیم که صداش در نیا گوشی مشکل داره؟منتظر یه همچین پستی از طرف شما بودم

باطری خالی کردنش چی؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
باطری خالی کردنش چی؟
بهشون گفتم اگه گوشیو خاموش کنن و بذارن فولی شارژ بشه مشکلی ندارن و میتونن شبا اینکارو انجام بدن چون وقتی گوشی روشنه تا 100 درصد میشه همه از شارژ درش میارن در حالی که نباید این کارو بکنن و باید نگهش دارن که اکثرا اینکارو نمیکنن و در حالت خاموش وقتی گفت فولی... دیگه کاملا شارژه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
باطری خالی کردنش چی؟

در مورد باتری خواهشا حرف نزنید چون تمام گوشیهای سونی از Li-Pol استفاده میکنن ولی گوشیهای نوکیا از Li-Ion که از نظر مقایسه و پارامترهای فنی باتری های نوع سونی هم بهتر باتری نگه میداره هم زودتر شارژ میشن و هم مدیریت باتریشون بهتره....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باطری خالی کردن رو یکی از دوستانی که این گوشی رو دارند مطرح کردند.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
باطری خالی کردن رو یکی از دوستانی که این گوشی رو دارند مطرح کردند.
منم جوابشونو دادم!شما همه رو زیر سوال میبری کی 750 همونطور که همه جا میگن و تو مشخصاتش هست از قویترین باتریهاست و هیجکس هم در مورد زود خالی کردن حرفی نزده ایشون هم شاید کامل شارژ نمیکردن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
منم جوابشونو دادم!شما همه رو زیر سوال میبری کی 750 همونطور که همه جا میگن و تو مشخصاتش هست از قویترین باتریهاست و هیجکس هم در مورد زود خالی کردن حرفی نزده ایشون هم شاید کامل شارژ نمیکردن

حرف شما درسته به نظرم ولی نمیدونم چیه این همکار منم که کا 750 داره هروقت میبینیمش تو شرکت گوشیش به شارژه!! هر وقتم گوشیشو نگاه میکنم از نصف کمتره! در حالیکه به گفته خودش از بدو خرید گوشی تاحالا یه اهنگ هم گوش نداده و اهل اهنگ هم نیس که بگیم اون باتریشو میخوره .. ولی این حرفه درستیه که باتریهای سونی معمولا در رنج خود بالاترین کال تایم ها رو دارند ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
حرف شما درسته به نظرم ولی نمیدونم چیه این همکار منم که کا 750 داره هروقت میبینیمش تو شرکت گوشیش به شارژه!! هر وقتم گوشیشو نگاه میکنم از نصف کمتره! در حالیکه به گفته خودش از بدو خرید گوشی تاحالا یه اهنگ هم گوش نداده و اهل اهنگ هم نیس که بگیم اون باتریشو میخوره .. ولی این حرفه درستیه که باتریهای سونی معمولا در رنج خود بالاترین کال تایم ها رو دارند ..
بسیار خوب ایشون خواستن ببینن که وی تری بگیرن یا کی 750 ما داریم با هم دعوا میکنیم تو هیچ بخشی اینطوری نیست خواهش میکنم که دیگه دعوا بسه باتری سونی هم مشکل نداره و داستا سازی نکنین ممکن هست که مشکل داشته باشه قاعدتا گوشیی وارد بازار نمیشه که نتونه 15 دقیقه روشن بمونه بدون شارژ

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بسیار خوب ایشون خواستن ببینن که وی تری بگیرن یا کی 750 ما داریم با هم دعوا میکنیم تو هیچ بخشی اینطوری نیست خواهش میکنم که دیگه دعوا بسه باتری سونی هم مشکل نداره و داستا سازی نکنین ممکن هست که مشکل داشته باشه قاعدتا گوشیی وارد بازار نمیشه که نتونه 15 دقیقه روشن بمونه بدون شارژ

اقا شما مثکه باهات موافقت هم میکنیم بازم مخالفی! دعوا نکردیم که ! تازه من در همین سه خط دو بار گفتم حرف شما درسته و باتری سونی کال تایمش از هم رنجاش بالاتره!! داستان سازی چیه برادر من؟! دروغ ندارم بگم که! اونیکه دیدمو گفتم! شما مثکه در هر دو صورت تایید یا تکذیب یه شیوه رو انتخاب میکنی:blink: اون هم که گفتم میبینم همیشه به شارژه یعنی در هفته به نظرم بیش از حد معمول گوشیو شارژ میکنه نه اینکه تا از شارژ میکنه خال میشه!! خدایا این دوستان عزیز سونی اریکسونیه ما رو به راه انبیا و اولیای الهی در سال پیامبر اعظم بازگردان:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اقا شما مثکه باهات موافقت هم میکنیم بازم مخالفی! دعوا نکردیم که ! تازه من در همین سه خط دو بار گفتم حرف شما درسته و باتری سونی کال تایمش از هم رنجاش بالاتره!! داستان سازی چیه برادر من؟! دروغ ندارم بگم که! اونیکه دیدمو گفتم! شما مثکه در هر دو صورت تایید یا تکذیب یه شیوه رو انتخاب میکنی:blink: اون هم که گفتم میبینم همیشه به شارژه یعنی در هفته به نظرم بیش از حد معمول گوشیو شارژ میکنه نه اینکه تا از شارژ میکنه خال میشه!! خدایا این دوستان عزیز سونی اریکسونیه ما رو به راه انبیا و اولیای الهی در سال پیامبر اعظم بازگردان:)
خوب عزیز یه دو تل علامت تعجب بذار ما بفهمیم چه خبره خوب به قول خودت بحث جدیه منم فکر کردم داری تیکه میپرونی ببخشید الان ایکسپلاد میاد میگه بحث بیخودی نکنین ببخشید دیگه فکر کردم داری تیکه میپرونی گفتم دو تا فحش بهت بدم:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
خوب عزیز یه دو تل علامت تعجب بذار ما بفهمیم چه خبره خوب به قول خودت بحث جدیه منم فکر کردم داری تیکه میپرونی ببخشید الان ایکسپلاد میاد میگه بحث بیخودی نکنین ببخشید دیگه فکر کردم داری تیکه میپرونی گفتم دو تا فحش بهت بدم:D

این علاقه شما به گذاشتن و نذاشتن علامت تعجب واقعا ستودنیه :lol: ;) مشکلی نیس برادر شما فحشم میخوای بده :)

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
خدا وکیلی یکی درست حسابی نگفت که آخر سر k750 بهتره یا v3i ...........
از نظر قیمت کدوم میصرفه ؟؟ آخرین قیمت هاشونو کسی داره؟
یه سوال دیگه هم دارم memory های این دو گوشی از چه نوع هستش؟؟ و احیانا کسی قیمت این memory ها رو داره؟؟ با تشکر

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Mehran_Storm :
خدا وکیلی یکی درست حسابی نگفت که آخر سر k750 بهتره یا v3i ...........
از نظر قیمت کدوم میصرفه ؟؟ آخرین قیمت هاشونو کسی داره؟
یه سوال دیگه هم دارم memory های این دو گوشی از چه نوع هستش؟؟ و احیانا کسی قیمت این memory ها رو داره؟؟ با تشکر

اگر مهمترین ملاک انتخابت عکس و ام پی تری پلیره کا 750 بهتره ولی اگر ملاکت هر چیز دیگه ای غیر از این دوتا باشه موتورولا وی تری بهتره

بالا