• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

k800بخرم خوبه

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا قیمت و ویژگی ها و پخش موزیک اونو با گوشی سری واکمن مثلا دبیلو 810 مقایسه کنید و بگید مونتاژ مالزی داره و یانه

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من دوستم خریده عکساش خداست خوش دسته فیلماش تعریف نداره
به نظر من یه بدی که داره فلاشش موقع فیلم برداری روشن نمیمونه
صداشم اندازه کا750 هست سری کا رو هیچ وقت با دبلیو مقایشه نکنید
خلاصه اگه میخواهید بگیرید یه کم دیگه جستجو کنید شاید پشیمون بشید البته از دوربینش و فلاش زنونش نمیشه گذشت

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فعلا که گوشی پرفروش این چند ماه اخیر هست. و کیفیتش ( پخش ام.پی.تری.) به قول سایت GSMArena خیلی با سری های W فرقی نداره ( مخصوصا اگه هدفونشو عوض کنید) ولی صدای اسپیکرش معمولی هست.

اگه دوربین در اولویت دوم هست برات و موسیقی مهمتره , یه نگاهی به W850 هم بنداز. صدای بسیار بلند + یک گیگ رم ;)

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربین 3.2 مگاپیکسل Carl Zeis فوقالعاده ( عکاسی ) با 2 فلاش.
Auto Focus دوربین
صفحه نمایش بزرگ با شفافیت بالا.
کیفیت صدای خوب.
ماندگاری زیاد باتری.
طراحی زیبا.
blue tooth
Infra red

اینها مزایای این گوشی بود.

وزن زیاد گوشی ( برای گوشیهای G3)
قابل استفاده نبودن فلاش بعنوان چراغ قوه.

از معایبش هست.
گوشی خیلی خوبیه. مخصوصا دوربینش که حرف نداره.
این مدل 2 تا بازی جدید هم داره.....

سری K بیشتر بروی دوربینش کار شده ولی سری W برای گوش کردن به موسیقی هست.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوربین 3.2 مگاپیکسل Carl Zeis فوقالعاده ( عکاسی ) با 2 فلاش.
Auto.

البته دوربین 3.2 هست ولی با نام سایبر شات نه کارل زایس;)
دوربینهای دو مگاپیکسلی سری W هم هیچ چیزی از سری k مثل K750 کم ندارن.

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان مالزی هستش و یاچینی و قیمتش الان چقدره چون خیلی چشممو گرفته

فکر نمیکنم غیر نداشتن اکولایزر از لحاظ بلندی فرقی با سری دبیلو داشته باشد نظر شما چیست؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان الان مالزی هستش و یاچینی و قیمتش الان چقدره چون خیلی چشممو گرفته

فکر نمیکنم غیر نداشتن اکولایزر از لحاظ بلندی فرقی با سری دبیلو داشته باشد نظر شما چیست؟

کی گفته اکولایزر نداره؟ داره فقط مگا باس نداره. قیمتشم ندارم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا این رفیق ما دیروز یکی خرید 425 تومن....چینی....گوشی خیلی خوبیه....صفحه نمایشش خیلی شفاف هست و رنگها خیلی زنده هستن....

mp3 player اش واقعا خوبه....فقط مگا باس نداره....ولی من باهاش ور رفتم تو تنظیم اکولایزر دستی تا حد زیادی میشه به حالت مگا باس رسید.... واقعا صدای عالی داره از هدفون ها....با یه N73 مقایسه کردم بگم دوبرابر کیفیت داشت دروغ نگفتم....مخصو صا صدای باس که اصلا توی N73 در نمیاد با هدفون....خلاصه mp3 player خوبی داره با اینکه سری K هست ولی خیلی راضی کننده هست...

الباقی موارد تیپیک کارهای سونی اریکسون هست دیگه....امکانات عالی....

راستی یه چیزی تعداد اسم ام اس های گوشی از 250 تو K750 به عدد 1000 رسیده تو k800 ...اینم از این یعنی دیگه مشکلی با اس ام اس هاتون ندارید....

دوربینش که خیلی حرفه ای میزنه...زیاد با ستینگ هاش ور نرفتم ولی یه 4-5 تا عکس که گرفتم عالی انداخت...مخصوصا یکی توی تاریکی مطلق که واقعا عین روز انداخته بود....منوی دوربین نسبت به K750 حدود 2 برابر شده تنظیماتش....برای شب 2 حالت داره....و کلا فلشش واقعا ادم رو کور میکنه..باید از نزدیک ببینید خیلی قویه....اصلا N73 توی شب که هیچ حرفی برای گفتن نداشت..سوسک شده بود...دقیقا یه هاله آبی تو عکس های N73 مشخصه...خیلی تابلو...ولی این باید میدید چیکار میکرد ترکونده بود!!....حالا براتون به مرور عکس هاش رو میزارم کف کنید....تو روز هم که خدا میندازه....

میدونید N73 با حالت auto عکس های خوبی میگیره ولی K800 در حالت auto چون تو تمام review ها تست شده به نظر ضعیف تر میاد....نکته کار هم در همینه....باید k800 رو از حالت auto به حالت های مختلف عوض کنید اونوقته که عمرا N73 بهش برسه...هرکی هم خواست بهش ثابت میکنم....دیروز خودم دیگه به چشمم دیدم K800 رو اگه رو حالت auto نزارید و دستی تنظیماتش رو عوض کنید عمرا هیچ گوشی بهش نمیرسه نه N73 نه N93....این رفیقم 550 پول N73 داده بود ولی مجبور شد اعتراف کنه عکس K800 بی همتاست...البته فیلم برداری نسبت N73 ضعیف تره.....

صدای اسپیکرش در حد k750 هست کمی بیشتر....

کلا انتخاب خیلی خوبی هست....صفحه نمایش حدود 26 درصد از k750 بزرگتر شده ضمن اینکه رزولوشن هم بالارفته و کلا صفحه نمایش خیلی عالی داره.....

جوی استیکش هم نسبت به K750 بهتر شده

صفحه کلید هم همین طور...

بد جور این رفت تو مخ من....شاید رفتم یکی گرفتم...خیلی گوشی خوبیه...همون تیریپ K750 دیگه....یعنی تا 1 سال راحت باهاش حال میکنید و بعدش هم انشالله K850 !!

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم توی یه فروشگاه موبایل فروشنده نمونه گوشی کا 800 رو نشونم داد دستم گرفتم
گوشی بزرگی هست صفحه نمایش اون بزرگه محافظ لنز هم داره و در کل قیافه خوبی داره
ولی من برام پخش موزیکش هم مهمه و برام مهمه که آیا بلندی موزیک اون مثل دبیلو 810 هستش یانه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز رفتم توی یه فروشگاه موبایل فروشنده نمونه گوشی کا 800 رو نشونم داد دستم گرفتم
گوشی بزرگی هست صفحه نمایش اون بزرگه محافظ لنز هم داره و در کل قیافه خوبی داره
ولی من برام پخش موزیکش هم مهمه و برام مهمه که آیا بلندی موزیک اون مثل دبیلو 810 هستش یانه

اگه منظورت از بلندی صدا, صدای اسپیکر گوشی هست که باید بگم W810 صدای اسپیکرش معمولی هست.
بلندی صدای اسپیکر : W900 , W850

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اقا این رفیق ما دیروز یکی خرید 425 تومن....چینی....گوشی خیلی خوبیه....صفحه نمایشش خیلی شفاف هست و رنگها خیلی زنده هستن....

mp3 player اش واقعا خوبه....فقط مگا باس نداره....ولی من باهاش ور رفتم تو تنظیم اکولایزر دستی تا حد زیادی میشه به حالت مگا باس رسید.... واقعا صدای عالی داره از هدفون ها....با یه N73 مقایسه کردم بگم دوبرابر کیفیت داشت دروغ نگفتم....مخصو صا صدای باس که اصلا توی N73 در نمیاد با هدفون....خلاصه mp3 player خوبی داره با اینکه سری K هست ولی خیلی راضی کننده هست...

الباقی موارد تیپیک کارهای سونی اریکسون هست دیگه....امکانات عالی....

راستی یه چیزی تعداد اسم ام اس های گوشی از 250 تو K750 به عدد 1000 رسیده تو k800 ...اینم از این یعنی دیگه مشکلی با اس ام اس هاتون ندارید....

دوربینش که خیلی حرفه ای میزنه...زیاد با ستینگ هاش ور نرفتم ولی یه 4-5 تا عکس که گرفتم عالی انداخت...مخصوصا یکی توی تاریکی مطلق که واقعا عین روز انداخته بود....منوی دوربین نسبت به K750 حدود 2 برابر شده تنظیماتش....برای شب 2 حالت داره....و کلا فلشش واقعا ادم رو کور میکنه..باید از نزدیک ببینید خیلی قویه....اصلا N73 توی شب که هیچ حرفی برای گفتن نداشت..سوسک شده بود...دقیقا یه هاله آبی تو عکس های N73 مشخصه...خیلی تابلو...ولی این باید میدید چیکار میکرد ترکونده بود!!....حالا براتون به مرور عکس هاش رو میزارم کف کنید....تو روز هم که خدا میندازه....

میدونید N73 با حالت auto عکس های خوبی میگیره ولی K800 در حالت auto چون تو تمام review ها تست شده به نظر ضعیف تر میاد....نکته کار هم در همینه....باید k800 رو از حالت auto به حالت های مختلف عوض کنید اونوقته که عمرا N73 بهش برسه...هرکی هم خواست بهش ثابت میکنم....دیروز خودم دیگه به چشمم دیدم K800 رو اگه رو حالت auto نزارید و دستی تنظیماتش رو عوض کنید عمرا هیچ گوشی بهش نمیرسه نه N73 نه N93....این رفیقم 550 پول N73 داده بود ولی مجبور شد اعتراف کنه عکس K800 بی همتاست...البته فیلم برداری نسبت N73 ضعیف تره.....

صدای اسپیکرش در حد k750 هست کمی بیشتر....

کلا انتخاب خیلی خوبی هست....صفحه نمایش حدود 26 درصد از k750 بزرگتر شده ضمن اینکه رزولوشن هم بالارفته و کلا صفحه نمایش خیلی عالی داره.....

جوی استیکش هم نسبت به K750 بهتر شده

صفحه کلید هم همین طور...

بد جور این رفت تو مخ من....شاید رفتم یکی گرفتم...خیلی گوشی خوبیه...همون تیریپ K750 دیگه....یعنی تا 1 سال راحت باهاش حال میکنید و بعدش هم انشالله K850 !!

يه سوال...
آيا از نظر كيفيت LCD به پاي N73 ميرسيد يا نه؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال...

اینطور که تو روویها خودنم و مشخصات display دو تاشون نشون میده K800 باید کیفیتش بیشتر باشه

چون هر دوتاشون 256k هستن و رزولیشن هر دو هم 320*240 هست با این تفاوت که صفحه K800 کوچیکتر از N73 هست) 40*30 در مقابل 48*36 ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
يه سوال...

کیفیتش بالاتره...ببینید رزولوشن هر دو یکی هست....ولی صفحه این کوچیکتره...با این حساب چون صفحه کوچیک تره در نتیجه فشردگی پیکسلها بیشتره و صفحه نمایش شفاف تر هست

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مدل میخوام تنگنا بیام
زنده باد شرکت سوئدی ژاپنی سونی اریکسون
زنده باد کشور پیشرفته سوئد
زنده باد کشور پیشرفته ژاپن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

تایید میشه!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
یه مدل میخوام تنگنا بیام
عجب! الکی الکی معروف شد این تنکنا ها! راستی، user جدید درست نکرده؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه مدل میخوام تنگنا بیام

تنگنا جان پس استرالیا چی شد؟ دختر وزیر دفاعشو به شما ندادند؟
:D

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنگنا جان پس استرالیا چی شد؟ دختر وزیر دفاعشو به شما ندادند؟
:D

به به آقا داریوش بلااخره آفتابی شدی

باید به حضور مبارکتون برسونم الان مد بازار کشور پیشرفته سوئد هست مد استرالیا دیگر قدیمی شد

Homaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی بازار کا800 کم یاب شده دلیلش چیه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گرون شده از 415 شده 440 تومن...

بالا