• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

k800بخرم خوبه

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه عزیزانی که در این بخش کمک های بسیار زیادی به خریدان گوشی می کنند .
بنده هم قصد دارم که گوشی بخرم . انتخاب های زیادی هم جلوی رویم اومده و رفته .

تصمیم داشتم که W810 بخرم که گویا سیمبین نیست که این یک مشکل اساسی برای من به حساب می آید. آیا این مطلب درست است که W810 سیمبین نیست ؟

گوشی K800i را بسیار پسندیم . تو خود سايت سونی اریکسون هر چی نگاه میکنم جائی ننوشته که این گوشی به سیمبین مجهز هست یا نه ؟آری یا خیر

دوستان برای من اصلا کیفیت پخش MP3 مهم نیست . چون گوشی را برای پخش MP3 نمیخواهم . یک iAudio U2 دارم که فکر کنم بهتر از یک موبایل برای پخش Mp3 باشد. ولی امکان عکس برداری برایم خیلی مهم است و میخواهم عکس های با کیفیتی بگیرد. گویا این گوشی یک دوربین 3.2-megapixel دارد که کیفیتش هم توسط آقای Sony Ericson در فورم تائید شده که جای بسی خوش حالی است .

اگه تنها برایم دوربین عکاسی + قابلیت نصب برنامه (سیستم عامل سیمبین) مهم باشه انتخاب خوبی می باشد یا خیر . اگر انتخاب دیگری هم برایم هست بفرمائید .به مشاوره قبل از خرید ایمان شدیدی دارم مخصوصا به مشاوره های تو پرشین تولز که همیشه به کارم آمده .

ولی تو رو خدا گوشی که پیشنهاد میدید به بند عمومی بودن (Khaz) نرفته باشه

چند تا مطلب هم در مورد چینی و مالزی و اصل و نو و کهنه و ... بود که تو فوروم پیدا کردم . اگه همه این مطالب بر روی این مدل k800 هست لطف بفرمائید و تائید نمائید . در صورتیکه مطلب دیگری در مورد بررسی نو و دست دوم ساخت کدام کشور و مسائلی از این دست دارید بفرمائید خیلی خوشحال می شوم .

بررسی نو بودن گوشی :
راست ، * ، چپ ، چپ ،* ، چپ ،* ------->service tests ----> ت total call time

قط مالزی:
اصل مالزي بگير براي اينكه بفهمي اصل مالزيه علاوه بر جعبه گوشي، بايد جايي كه باطري قرار ميگيره اونجا حك نوشته بشه

سلام همشهری.فکر کنم بشه از روی بارکد تشخیص داد.یه تاپیک برای شناسایی کشور سازنده از روی بارکد توی بخش موبایل هست.یه سر اونجا بزن.
آره اگه دورقم اول باركد 73 باشه، گوشي تو مالزي ساخته شده
این تاپیک را منم پیدا نکردم میشه کسی اگه لینک داره بده

در مورد قیمتش بدون گارانتی چه حدودی هست . محل سکونتم تهرانه . من میخوام بدون گارانتی بگیرم چون گویا بهتره .فکر کنم بابت گارانتی دارم پول مفت میدم و از جیبم داره میره.

بچه ها راستی من پیدا نکردم که تو پک کامل چه چیزهائی هست . اگه یک عکس دارید یا میتونید لیست کنید ممنون می شم.

بچه ها من کلا تو مد نگهداری نیستم . اینم که دارم میخرم مستقیم تو جیب شلور جین میخواد بره . مشکلی که براش پیش نمیاد . میگم تو مد نگهداری نیستم اما کشتی هم نمیگیرم با گوشی .

منتظر راهنمائی های شما هستم .
موفق باشید.

من یک چیز را متوجه نمیشم سیمبین خاص نوکیا می باشد . سیستم عامل روی سونی اریکسون پس چیه . این که میگن رو W810 برنامه نصب نمیشه دیگه چیه . یکی دو سه خطی توضیح بده من دارم گیج میشم[/
COLOR]
تو سايت ها دیدم که زده این گوشی جاوا را ساپورت میکنه . یعنی چی؟

sonyericsson-k800-00.jpg

22.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام به همه عزیزانی که در این بخش کمک های بسیار زیادی به خریدان گوشی می کنند .
بنده هم قصد دارم که گوشی بخرم . انتخاب های زیادی هم جلوی رویم اومده و رفته .

تصمیم داشتم که W810 بخرم که گویا سیمبین نیست که این یک مشکل اساسی برای من به حساب می آید. آیا این مطلب درست است که W810 سیمبین نیست ؟

گوشی K800i را بسیار پسندیم . تو خود سايت سونی اریکسون هر چی نگاه میکنم جائی ننوشته که این گوشی به سیمبین مجهز هست یا نه ؟آری یا خیر

دوستان برای من اصلا کیفیت پخش MP3 مهم نیست . چون گوشی را برای پخش MP3 نمیخواهم . یک iAudio U2 دارم که فکر کنم بهتر از یک موبایل برای پخش Mp3 باشد. ولی امکان عکس برداری برایم خیلی مهم است و میخواهم عکس های با کیفیتی بگیرد. گویا این گوشی یک دوربین 3.2-megapixel دارد که کیفیتش هم توسط آقای Sony Ericson در فورم تائید شده که جای بسی خوش حالی است .

اگه تنها برایم دوربین عکاسی + قابلیت نصب برنامه (سیستم عامل سیمبین) مهم باشه انتخاب خوبی می باشد یا خیر . اگر انتخاب دیگری هم برایم هست بفرمائید .به مشاوره قبل از خرید ایمان شدیدی دارم مخصوصا به مشاوره های تو پرشین تولز که همیشه به کارم آمده .

ولی تو رو خدا گوشی که پیشنهاد میدید به بند عمومی بودن (Khaz) نرفته باشه

چند تا مطلب هم در مورد چینی و مالزی و اصل و نو و کهنه و ... بود که تو فوروم پیدا کردم . اگه همه این مطالب بر روی این مدل k800 هست لطف بفرمائید و تائید نمائید . در صورتیکه مطلب دیگری در مورد بررسی نو و دست دوم ساخت کدام کشور و مسائلی از این دست دارید بفرمائید خیلی خوشحال می شوم .

بررسی نو بودن گوشی :
راست ، * ، چپ ، چپ ،* ، چپ ،* ------->service tests ----> ت total call time

قط مالزی:
اصل مالزي بگير براي اينكه بفهمي اصل مالزيه علاوه بر جعبه گوشي، بايد جايي كه باطري قرار ميگيره اونجا حك نوشته بشه

سلام همشهری.فکر کنم بشه از روی بارکد تشخیص داد.یه تاپیک برای شناسایی کشور سازنده از روی بارکد توی بخش موبایل هست.یه سر اونجا بزن.
آره اگه دورقم اول باركد 73 باشه، گوشي تو مالزي ساخته شده
این تاپیک را منم پیدا نکردم میشه کسی اگه لینک داره بده

در مورد قیمتش بدون گارانتی چه حدودی هست . محل سکونتم تهرانه . من میخوام بدون گارانتی بگیرم چون گویا بهتره .فکر کنم بابت گارانتی دارم پول مفت میدم و از جیبم داره میره.

بچه ها راستی من پیدا نکردم که تو پک کامل چه چیزهائی هست . اگه یک عکس دارید یا میتونید لیست کنید ممنون می شم.

بچه ها من کلا تو مد نگهداری نیستم . اینم که دارم میخرم مستقیم تو جیب شلور جین میخواد بره . مشکلی که براش پیش نمیاد . میگم تو مد نگهداری نیستم اما کشتی هم نمیگیرم با گوشی .

منتظر راهنمائی های شما هستم .
موفق باشید.

من یک چیز را متوجه نمیشم سیمبین خاص نوکیا می باشد . سیستم عامل روی سونی اریکسون پس چیه . این که میگن رو W810 برنامه نصب نمیشه دیگه چیه . یکی دو سه خطی توضیح بده من دارم گیج میشم[/
COLOR]
تو سايت ها دیدم که زده این گوشی جاوا را ساپورت میکنه . یعنی چی؟

sonyericsson-k800-00.jpg

22.jpg

این گوشیها هیچکدوم سیمبین نیستند و بیشتر به عنوان گوشی برای گوش دادن موزیک یا عکاسی استفاده دارند. گوشیهای سیمبین سونی اریکسون هم یا خیلی گرونند یا زیاد جالب نیستند.
اگر دوربین و سیمبین میخواهید این انتخابها رو دارید:
Nokia N73+N93 با دوربین عالی
N80 با دوربین خوب
N71 با دوربین مناسب و همه این گوشیهایی که ذکر شد سیمبین هستند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز اگه سیمبین با دوربین عالی می خواید n73 با قیمت حدود 460
و اگه غیر سیمبین می خواید با دوربین عالی و احتمال خز شدن زیر صفر درصد K800i Silver (James Bond Limited Edition) حدود 420
درضمن این k800 نسبت به گوشی های جاوای قبلی SE خیلی جالب تر شده ، امکاناتش هم بیشتر شده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا ببین تو یه کلمه خلاص:

میخوای سیمبین باشه n73

اگه نه 100 درصد بلکه 1000 درصد همون k800 رو بخر و حال کن....من الان خودم دارم استفاده میکنم و واقعا گوشی خوبی هست هیچ مشکل یا عیب یا ایرادی نداشته تا حالا ...حدود 2 ماه هست این گوشی داره کار میکنه کیفیت ساختش هم خیلی نسبت به K750 بالاتره شاید 30-40 درصد جنس بدنه بهتر شده ...نه جوی استیکش خراب شده نه هیچ چیز دیگه...واقعا همه چی تکمیل داره

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
گوشی های سیمبین دار سونی اریکسون که من می شناسم M600 ، سری p و w950 هستند که تنها گوشی مناسب بین اینها که دوربین خوب داشته باشه p990 هست. من N73 رو پیشنهاد میدم که تفاوت قیمتش با K800 زیاد نیست ولی سیمبین داره.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر فروان از همه دوستان عزیز به خاطر راهنمائی های مفیدشان .
بنده فکر نمیکنم برم نوکیا بخرم متاسفانه با طراحی نوکیا اصلا حال نمیکنم و در گوشی های نوکیا فقط با N70 حال میکنم که آن هم ماشاءالله دخترها رسما .... کردند .:D
کلا تمرکز من روی سونی اریکسون هست . یه سوال برام در این پست بدون جواب موند . این K800 قابلیت نصب برنامه های که برای سونی اریکسون طراحی میشه را داره یا نه . من متوجه نمیشم که چرا میشه رو یک گوشی مثل W810 بازی نصب کرد ولی نمیشه مثلا یک دیکشنری نصب کرد . مشکل من اینجاست که گوشی که من میخوام بخرم باید امکان نصب انواع برنامه را داشته باشه + صد البته بازی .میشه در مورد K800 بگید که قابلیت نصب برنامه را دارا می باشد یا خیر ؟ در مورد بازی چه طور؟

یه سوال دیگه اینکه حافظه داخلی این گوشی 64 می باشد که به نظر من خیلی خوبه . اما حافظه خارجی آن را من نمیدونم چنده ؟ یعنی چه حافظه های در هنگام خرید در جعبه گوشی به عنوان حافظه خارجی موجود می باشد / گویا مدل حافظه K800 (خارجی) با بقیه گوشی ها فرق میکنه و از یک تکنولوژی جدید استفاده شده است . این بدان معناست که تنها این نوع حافظه های جدید بر روی این گوشی قابل استفاده هست یا حافظه های قدیمی هم قابل استفاده می باشند
موفق باشید.

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
با درود
دوستان تفاوت میان عکسهایی که کا750 میگیره و کا800 در حدی هست که برای نمونه 200 هزار تومن بیشتر هزینه بشه؟
یا این تفاوت قیمت به انگیزه ی تازه بودن کا800 و امکانات ارتباط تصویری هست؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با درود
دوستان تفاوت میان عکسهایی که کا750 میگیره و کا800 در حدی هست که برای نمونه 200 هزار تومن بیشتر هزینه بشه؟
یا این تفاوت قیمت به انگیزه ی تازه بودن کا800 و امکانات ارتباط تصویری هست؟

هر دو!
ولی چون عکسهای 3 مگاپیکسل کاملا قابلیت چاپ دارند و اگر دنبال خرید یک دوربین دیجیتال جدا نیستید این هزینه توجیه پذیره.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام و تشکر فروان از همه دوستان عزیز به خاطر راهنمائی های مفیدشان . بنده فکر نمیکنم برم نوکیا بخرم متاسفانه با طراحی نوکیا اصلا حال نمیکنم و در گوشی های نوکیا فقط با N70 حال میکنم که آن هم ماشاءالله دخترها رسما .... کردند .:D کلا تمرکز من روی سونی اریکسون هست . یه سوال برام در این پست بدون جواب موند . این K800 قابلیت نصب برنامه های که برای سونی اریکسون طراحی میشه را داره یا نه . من متوجه نمیشم که چرا میشه رو یک گوشی مثل W810 بازی نصب کرد ولی نمیشه مثلا یک دیکشنری نصب کرد . مشکل من اینجاست که گوشی که من میخوام بخرم باید امکان نصب انواع برنامه را داشته باشه + صد البته بازی .میشه در مورد K800 بگید که قابلیت نصب برنامه را دارا می باشد یا خیر ؟ در مورد بازی چه طور؟ یه سوال دیگه اینکه حافظه داخلی این گوشی 64 می باشد که به نظر من خیلی خوبه . اما حافظه خارجی آن را من نمیدونم چنده ؟ یعنی چه حافظه های در هنگام خرید در جعبه گوشی به عنوان حافظه خارجی موجود می باشد / گویا مدل حافظه K800 (خارجی) با بقیه گوشی ها فرق میکنه و از یک تکنولوژی جدید استفاده شده است . این بدان معناست که تنها این نوع حافظه های جدید بر روی این گوشی قابل استفاده هست یا حافظه های قدیمی هم قابل استفاده می باشند موفق باشید.

K800 جاوا هست....نگران بازی نباش...من الان رو k800 خودم حدود 60 تا بازی با رزولوشن 320در 240 دارم... البته 200 تایی گیراوردم ولی فقط با اینها حال کردم و ریختم رو گوشی در نتیجه حدود 200-300 تایی با این رزولوشن بازی هست براش فعلا ...ضمن اینکه بازی های k750/w800/w810 هم بهش میخوره فقط موقع اجرا یکم از صفحه خالی میمونه در نتیجه با احتساب اون بازیها حدود 1200 تایی بازی براش هست

در مورد دیکشنری هم انواع و اقسام دیکشنری ها برای جاوا موجوده....اون خیالت راحت...

کلا الان برای گوشی های جاوا تنها برنامه به درد بخوری که سیمبین داره اینا ندارن همون منشی هست... الباقی برنامه های به درد بخور مثل دیکشنری و زیپ منیجر و از این جور چیزها برای جاوا هم گیر میاد...مگه اینکه دیگه مثلا یه ماشین حساب فلان فلان علمی بخوای که نمودار رسم کنه مثلا برای جاوا نباشه....

مموری داخلی گوشی 72 مگ هست :D ...هنگام خرید مموری کارت تو جعبه اش نداره...باید جدا بخری....ضمن اینکه نوع مموری اش هم فرق داره با قبلی ها و اون ها بهش نمیخورن...ولی کلا از این به بعد مموری های سونی از همین نوع M2 خواهند بود که توی k800 استفاده شده پس بعدا هم مموری اش به دردتون میخوره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مموری داخلی گوشی 72 مگ هست ...هنگام خرید مموری کارت تو جعبه اش نداره...باید جدا بخری....ضمن اینکه نوع مموری اش هم فرق داره با قبلی ها و اون ها بهش نمیخورن...ولی کلا از این به بعد مموری های سونی از همین نوع M2 خواهند بود که توی k800 استفاده شده پس بعدا هم مموری اش به دردتون میخوره
مازی جون یه 64 توی گوشی هست ها
188.gif

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من رفتم تو سايت GSMarena.com مشخصات k800 رو دوباره چک کردم تو اون زده بود که رم داخلی این گوشی 64 مگا بايت می باشد . داستان چیه؟
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
در سايت سونی اریکسون هم همینو نوشته بود :
:.مشاهده .:

دوستان این گوشی تو بازار تهران ، بدون گارانتی چقدره ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان من رفتم تو سايت GSMarena.com مشخصات k800 رو دوباره چک کردم تو اون زده بود که رم داخلی این گوشی 64 مگا بايت می باشد . داستان چیه؟
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
در سايت سونی اریکسون هم همینو نوشته بود :
:.مشاهده .:

دوستان این گوشی تو بازار تهران ، بدون گارانتی چقدره ؟

اقا من خودم دارم این گوشی رو دیگه....مموری داخلی 72 مگ هست :)

حالا داستان چیه؟؟:lol:

سونی اریکسون تضمین کرده مموری داخلی گوشی در هیچ کشوری و با هر فیرم ویری و با هر زبانی کمتر از 64 نباشه. :) ممکنه تو چین مثلا الفبا شون فرق داره و ورژن گوشی هم فرق داره مموری داخلی بشه 65 مگ...توی چه میدونم اوکراین بشه 70 مگ...توی آلمان بشه 68 مگ....کلا تو هیچ جای دنیا کمتر از 64 مگ نیست....گوشی من الان روش فارسی هم نصبه و مموری داخلی گوشی هم 72 مگ هست :) تازه فکر کنم مستر ریست کنم اگه 3 تا بازی اصلی خودش که توش هست هم پاک بشه بشه 74 مگ:cool:

قیمت حدودای 400 هست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی جون یه 64 توی گوشی هست ها
188.gif

دستت درد نکنه دیگه :D :D یه دفعه بگو دروغ گو هستم دیگه:D :lol: :D ....توضیحش تو پست بالا هست ...چشم هام سالم بود و درست و واضح دیدم مموری داخلی 72 مگ هست:)

ادیت شده:

راستی یادم رفت بگم...گوشی که دست من رسید مموری داخلی اش 68 مگ بود....3-4 تا فیلم ( demo tour و...) توش بود اونها رو پاک کردم...3-4 تا mp3 برای زنگ بود اونها رو هم پاک کردم رسید به 72 مگ...

چند تا دیگه زنگ و 3 تا بازی اصلی و 2-3 تا تم هم داره اونها هم پاک بشه حدود 74 مگ میشه....اینجوریه داستان...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دستت درد نکنه دیگه :D :D یه دفعه بگو دروغ گو هستم دیگه:D :lol: :D ....توضیحش تو پست بالا هست ...چشم هام سالم بود و درست و واضح دیدم مموری داخلی 72 مگ هست:)

ادیت شده:

راستی یادم رفت بگم...گوشی که دست من رسید مموری داخلی اش 68 مگ بود....3-4 تا فیلم ( demo tour و...) توش بود اونها رو پاک کردم...3-4 تا mp3 برای زنگ بود اونها رو هم پاک کردم رسید به 72 مگ...

چند تا دیگه زنگ و 3 تا بازی اصلی و 2-3 تا تم هم داره اونها هم پاک بشه حدود 74 مگ میشه....اینجوریه داستان...

نه آغا ما غلط بکنیم ازین حرفا بزنیم:D مطمئن نیستم، ولی اون k800 دوستم فکر کردم که یه 64 روش بودش.. حالا می پرسم
38.gif

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
پس نکته انحرافی داشته . دست شما درد نکنه آقای سونی اریسکون حسابی ما را روشن کردید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه آغا ما غلط بکنیم ازین حرفا بزنیم:D مطمئن نیستم، ولی اون k800 دوستم فکر کردم که یه 64 روش بودش.. حالا می پرسم
38.gif

شما سرور ما هستی برادر :)

من فکر میکنم سو تفاهم شده...شما منظورت مموری کارت هست که همراه گوشی میاد؟ اگه اونه که قبلا هم گفتم مموری کارت تو جعبه اش نیست تو اینترنت هم همه اشاره کردن که نیست...مثل N73...

اگه منظورت مموری داخلیه که من هنوز همون مواضع خودم رو حفظ میکنم :D و اعلام میکنم 72 مگ مموری داخلی دارم الان با K800 :lol:

بالا