farshad_1983
Registered User
کسی به سوال من جواب نداد
CCD هست یا نه؟
کی میاد ایران؟
CCD هست یا نه؟
کی میاد ایران؟
به نقل از farshad_1983 :کسی به سوال من جواب نداد
CCD هست یا نه؟
کی میاد ایران؟
به نقل از MA_KE :اقاي سوني اريكسون هميشه اطلاعاتت خوبه . خيلي ممنون .
مي خواستم بدونم فريم ريت fps اين گوشي چنده و يه سوال اساسي ديگه اينكه ايا مثلا كيفيت پخش ام پي تري اين سري از گوشي هاي سوني اريكسون مثل گوشي هاي واكمن ميشه يا نه و اينكه ايا اصلا هدفون هاي مخصوص مثل W800 , W900 داره يا نه؟ اگه كس ديگري هم بدونه و جوابم رو بده يه دنيا ممنونش ميشم . فقط مي دونم كه SE داره خداايي مي كنه ! خوش باشين
باز هم ممنون . اگه كه توي اين دو مورد OK باشه كه فكر نميكنم دليلي داشته باشه سراغ W800 يا W900 يا ... بريم چون فكر مي كنم اين گوشي تمام موارد رو در خودش جمع كرده ( جز اينكه سيمبين نيست كه اون هم فداي صدا و تصوير و ديزاين معركه گوشي )به نقل از Sony Ericsson!! :اجازه بدید سونی تا 3 روز دیگه این گوشی رو به طور رسمی معرفی کنه بعد راجع به فریم ریت و هندزفری اش صحبت میکنم:happy:
این اطلاعات رو من از توی فرومهای مختلف و سایتهای غیر رسمی براتون گذاشتم ولی تا 3 روز دیگه مشخصات کامل رو از طرف خود سونی براتون میزارم
به نقل از tintin :یک چیزه خیلی خیلی جالب
شاید فهمیده باشین ولی ندیدم کسی بگه
مثل سری W که رو گوشیهاش می نویسه Walkman ، روی این گوشی هم نوشته CyberShot .
یعنی چی ؟ یعنی اینکه 2 حالت وجود داره :
1 - سری W دیگه دوربینی نخواهد داشت ( 50 % )
2 - سری K هم نشانش دیگه 100 % دوربین شد و سونی اریکسون داره K ها رو بعنوان Cyber Shot می ده بیرون
می دونید که کلمات زیر نشانه ی چیست ؟
Walkman : پلیرهای موسیقی سونی
CyberShot : دوربین های دیجیتال سونی
HandyCam : سری دوربین های فیلمبرداری خانگی سونی
Vaio : نوت بوک های سونی
و یکسری چیزهای دیگه مثل WEGA - Trinitron ( تلویزیون ) - DVCAM - BetaCAM - HDV ( دوربین های فیلمبرداری حرفه ای )
Aibo ( روبات های سونی ) و ....
پس فرق سري WALKMAN با بقيه چيه؟!!!به نقل از tintin :اینها اصلا پخش mp3شون بد نیست
حتی میشه گفت با اونها یکیه .