به نقل از hamed1297 :این گوشی قیمتش توی اروپا به 419 دلار رسید در حالی که ما توی ایران باید برای W810 , چهار صد هزار بلاخیم.
داريم از توليد كننده داخلي حمايت ميكنيم!!!!!! :blink: :blink:
به نقل از hamed1297 :این گوشی قیمتش توی اروپا به 419 دلار رسید در حالی که ما توی ایران باید برای W810 , چهار صد هزار بلاخیم.
به نقل از X_Farhad :این k800 یه ضعف عمده داره، جوی استیکش! انگاری قراره عین جوی استیک های k700 و k750 زودی انالله شه!!!
حالا یه چیزی، جریان چیه، انگار k800 ها هیچ کدوم رجیستر شده نیستن در شبکه ی ایران درسته؟؟؟ کسی هست آورده باشه از خارج و بی دردسر کار کرده باشه باهاش؟
به نقل از X_Farhad :این k800 یه ضعف عمده داره، جوی استیکش! انگاری قراره عین جوی استیک های k700 و k750 زودی انالله شه!!!
حالا یه چیزی، جریان چیه، انگار k800 ها هیچ کدوم رجیستر شده نیستن در شبکه ی ایران درسته؟؟؟ کسی هست آورده باشه از خارج و بی دردسر کار کرده باشه باهاش؟
به نقل از pouriar :سلام دوستان
من میخوام k800 بگیرم ولی میگن تو شبکه نیست.من شیرازم و از دبی میگن اگه بیارن نمیخوره.من به چه تضمینی پول بدم و اگه register نشد چی ؟ پولم.............
چون 100 % register نیست.میگه اگه یکی هم register باشه IMEI رو بده روی اون سری register میکنن . حالا هر کس داره و register هست IMEI رو بده تا ما هم فیض ببریم از K800 . اگه هم نه بگم بیارن register میشه ؟ قیمت هم 1425 درهم !!!!!!!
به نقل از soheilstar :من الان 17-18 ماه هست که k700 دارم با جوی استیکشم مشکلی ندارم .
اشتباه نمیکنید؟جوی استیک داره.به نقل از Nilda :K800 جوی استیک نداره که بخواد خراب بشه.
نخیر قربان، جوی استیک نداره. این چیزی که شما می بینید اینه: یک 4DPad بعلاوه یک جوی استیک که فقط فشرده میشه و حرکتش هیچ اثری نداره. این سیستم رو از W810 یه این طرف استفاده می کنه و علتش هم نارضایتی از گرد و خاک گرفتن جوی استیک K750 و سفت شدنش در طول زمان بوده. ظاهرا این سیستم خیلی راحت تر از جوی استیک هست.به نقل از hamed1297 :اشتباه نمیکنید؟جوی استیک داره.