يكي ميتونه توضيح بده چرا پستي كه من نقل قول كردم بعد از پست خودم اومده؟!!؟
امکان کرک توسط کرکر های ایرانی وجود داره ، فقط باید نسخه ی کامل باشه ؛ باید 1 نفر برنامه رو خریداری کنه ؛adoos
فقط هنوز كرك نشده.
البته كرك كردنش هم مشكل نيست. از طرفي قيمتش 5000 تومنه. نويسنده اش قيمت نسبتا مناسبي براي برنامه اش گذاشته. آدم وسوسه ميشه بخره.به نقل از Sunboy454 :امکان کرک توسط کرکر های ایرانی وجود داره ، فقط باید نسخه ی کامل باشه ؛ باید 1 نفر برنامه رو خریداری کنه ؛
مگه قیمتش 24000 تومن نبود:blink: چطور یکدفعه شد 5000 تومن!!!به نقل از daftarekhaterat :البته كرك كردنش هم مشكل نيست. از طرفي قيمتش 5000 تومنه. نويسنده اش قيمت نسبتا مناسبي براي برنامه اش گذاشته. آدم وسوسه ميشه بخره.
نميدونم به خدا... شايد ديه كسي نميخره قيمت رو اورده پايين.به نقل از starsoheil :مگه قیمتش 24000 تومن نبود:blink: چطور یکدفعه شد 5000 تومن!!!
کسی از دوستان لودر فارسی این برنامه *کلک* را نداره ؟!
امکانش هست که آپلود کنی !؟ ممنون میشم ...من دارمش
ولی بدرد نمیخوره
نوشته ها رو نمیشه سیو کرد
بله ...نرم افزار Adoos ساخت ایرانه دیگه؟
اون هم ایرانی هستش و کار شرکت نرم افزاری سینا هستش ...کلک چطور؟
الان سایت اون بالا نمیاد اما مشخصاتی در مورد اون در سایت ایستگاه هستش که از اینجا میتونی ببینی ...این نرم افزار Adoos امکاناتش چطوره؟
دوست عزیز هنوز منتظر این لودر هستم ... اگر میشه آپلود کن ...من دارمش
ولی بدرد نمیخوره
آره.. سايت قبليش خيلي بهتر بود.به نقل از Parham.G :این آدوس چرا اینجوری شد؟ قیمتش اینقدر اومد پایین؟! سایتش هم عوض شده! سایت قبلی خیلی حرفه ای تر بود!
http://www.adoosworld.com
منتظريد از پشت به طرف ضربه بزنيد بعد ميگيد چرا اينجوري شدهبه نقل از daftarekhaterat :آره.. سايت قبليش خيلي بهتر بود.
يعني چي اتفاقي ميتونه افتاده باشه؟!
كسي كركر دست و دل پاك سراغ نداره؟
چرا میشه سیو کرد.حتما خیلی با نرم افزار کار نکردید!به نقل از Opera 8.0 :من دارمش
ولی بدرد نمیخوره