• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Keyboard layouts and YEH

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
چون اولين مطلب فنى سايت امكان افزودن نكته و يا نظر نداشت:
جدا مشاهده شدن حرف ى ناشى از باگ موجود در بسيارى از فونتهاى قديمى است
the Persian YEH (U+066C) bug in the GSUB table of most of the shipped
fonts including Tahoma
و نه در اثر مشکل و يا اشتباهى در keyboard layout
اگر فونتهاى windows 98 or ME به روز (update) شوند مساله حل مى شود كه اين بهترين راه است. آخرين نسخه فونتها نيز از مايكروسافت قابل دريافت است.
براى تغييرات در صفحه كليد استفاده از برنامه اى به نام Keyboard Layout Manager بسيار مناسبتر از جايگزينى مستقيم فايلهاى سيستم است و با استفاده از اين برنامه امكان كنترل كامل همه كليدها وجود دارد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
والا هومن جان چون من به شخصه نميتونم فونتهاي تمام ويزيتورهاي يك سايت رو به روز كنم براي همين ترجيح ميدم كه خودم طوري بنويسم كه اونا بتونن بخونن.
به نظر تو اين راه عاقلانه تر نيست!؟ چون فكر كنم حسن يه سايت اينه كه بتونه راحتي رو براي استفاده كنندگان در نظر بگيره.
در مورد نرم افزارهاي تغيير دهنده Layout توي قالبهاي فارسي نوشته بودم. هنوز فرصت نكردم به اينجا منتقل كنم.
بازم ممنون

navidweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه ما که میتونیم درست بنویسیم ، درست بنويسیم کم کم میتونیم همه رو مجبور کنیم زودتر فونتهاشون رو درست کنن و دیگه انقد جستجو تو اینترنت رو قاطی پاطی نمیکنن. نـــــــــــــــــــــــــــــــه احسان!!؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بابا من يه مدت تو وبلاگم داشتم ي بدون نقطه با ويندوز xp استفاده ميكردم... نصف خواننده هاي وبلاگم كه ويندوز 98 داشتن صداشون در اومده بود!!

بالا