• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Lalius يك دروغ بزرگ!!! يك كلاه برداري

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

سلام. من عاشق يه همچين بحث هايي هستم.چون آمار هيت رو بالا ميبره و مديران سايت كيف ميكنند.

آقاي فتوكپي خدايي دست منو رو كردي با اين پست آخريه :lol:

خوب آقايون و خانوم ها بازي ديگه تموم شد. بهتره من اهداف ام رو از اين كار واسه همه بنويسم.

خوب اين كار من و راه اندازي يه همچين سيستمي فقط يك علت اصلي داشت. چطوري ؟ تو پست بعدي مينويسم.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ديگه هيچ علت اصلي نداشت اولش مي خواستي مقداري ايگولدتو پر كني ولي ديدي نشد
حالا مي خواي مثلا علت اصليشو بگي

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از neo2 :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

سلام. من عاشق يه همچين بحث هايي هستم.چون آمار هيت رو بالا ميبره و مديران سايت كيف ميكنند.

آقاي فتوكپي خدايي دست منو رو كردي با اين پست آخريه :lol:

خوب آقايون و خانوم ها بازي ديگه تموم شد. بهتره من اهداف ام رو از اين كار واسه همه بنويسم.

خوب اين كار من و راه اندازي يه همچين سيستمي فقط يك علت اصلي داشت. چطوري ؟ تو پست بعدي مينويسم.
انگار اين بابا هم دستي توي ساخت مجموعه هاي 90 قسمتي براي تلويزيون داره!
110.gif

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابا حداقل دیگه چیزی نگو ولی فتو کپی هم خیلی تیزه ها سریع گرفت چی شده
حداقل ماله خودته دیگه اینجا تبلیغ نمیکردی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان عزيز هدف من ازاين همه موش و گربه بازي به خاطر اين يه موضوع بود ( تحريم اقتصادي ايران از طرف آمريکا )

که خدايي نميشه به فعاليت پولساز تو اينترنت دست بزني.

حالا چرا من اين کارا رو کردم ؟ عرض مي کنم. خوب الان تو دنيا سيستم هايي مثل گلدماين و گلوکوئست اومدن و

بعضي هاشون موندن و بعضي هاشون هم

کلاه برداري از آب دراومده. من با خودم گفتم که حالا چرا ما ايراني ها يه کاري نکنيم که بتونيم

علاوه بر راه انداختن يک سيستم جهاني سرمايه هاي خارجي رو هم وارد کشورمون کنيم ؟ خوب يه نفر بايد از يه

جايي شروع کي کرد.و من هم البته ترجيح دادم که شروع کننده اين کار خودم باشم. واسه همين

يه روز که وب گردي مي کردم با اين سايت آشنا شدم. توش ثبت نام کردم و اولين پستم رو هم فرستادم . و بعد از يه

جند ماهي که تونستم يسستم رو کامل کنم گفتم بد نيست که سيستم رو يه تستي بزنم. هم از نظر

کارکرد و هم از نظر افکار عمومي. واسه همين اول اومدم نسخه آزمايشي اش رو تو ايران امتحان کردم. و بايد

اعتراف کنم که شما ها خيلي چيزها به من ياد داديد که با اون ميتونم کارايي سيستم رو تا حد خيلي زيادي بالا ببرم.

البته ابن رو هم اعتراف مي کنم که بنده اصلا خدايي نکرده قصد کلاهبرداري يا چيزايي مثل اينو ندارم. خدا وکيلي

فقط مي خوام ثابت کنم که هنوز ايراني هايي وجود دارند که دهن آمريکا رو سرويس کنند. مثل مدير سايت بيز ريت يا

اي بي يا امثال اون البته هرچند اونا الان ديگه ايراني نيستن. دوستان هدف من واسه خودم مقدسه. چون مي خوام

علاوه بر يه درآمد واسه ايراني ها يه چيزي هم واسه خودم داشته باشم و از طرفي بتونم مقدار زيادي سرمايه

خارجي رو وارد ايران کنم.

و از همه شما هم به خاطر حرف هايي که زدم معذرت خواهي ميکنم. البته همين جا هم اعلام ميکنم که هرکي

دوست داره ميتونه با هم همکاري کنيم و به اميد خدا به اهداف مون برسيم. البته باز هم ميگم. من قبل از راه اندازي

اين سيستم با يه اقتصاد دان هم صحبت کردم در اين باره. نظر اونا هم مصاعد بود و مي گفتن که سيستم به درستي

کار ميکنه من براي آشنايي بيشتر طرز کار و سيستم کار سايت رو واستون مينويسم. من مشتاقانه آماده همکاري با

همه شما دوستان هستم. ( البته پر رو بازي نباشه ديگه )

و در آخر هم دوباره معذرت مي خوام از اينکه با همه تو اين مدت شوخي کردم. به اميد روزگاري بهتر براي ايران

امضا هم اصلاح ميشه :rolleyes:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اگه از اول صاف ميومدي ميگفتي سايت خودته خيلي بهتر بود، كسي هم مخالفت نميكرد، تشويقت هم ميكردن. بهتر نبود تا اينكه اينطوري ضايع بشي.

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
امید وارم موفق باشی منم نوشته ها مو اصلاح میکنم!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خدايي از هيچكدوم از حرفات بدم نيومد غير از اين يكي

. اگه هركدوم شما تو عمرتون يه سايت داشتيد بعد از يه مدت دامين و

هاست شما اكسپاير ميشه. واسه همين مجبوريد دوباره ثبت اش كنيد. لطفا رو معده سخنراني نفرماييد.
:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ولي وجدانا حال كردين ؟ چه كشف بزرگي كردم;)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان. آره حق ميدم. ضايع شدن بد درديه ( البته بعد از عاشقي ) :happy:

اين سيستم رو يكي از دوستان خيلي با محبت ام واسم كامل كرد كه شايد دوست نداشته باشه اسمش

رو اينجا بنويسم. ولي خدايي از اينجا هم ازش تشكر ميكنم.

راستي جدي جدي بياييد به اين مسئله هم يه فكري بكنيم كه چي ميشه اگه ما ايراني ها هم يه اراده اي

همچيني درست و حسابي داشته باشيم ؟ به خدا كسي جلودارمون نيست.

در مورد سيستم هم بگم كه واقعا اين كلاه برداري نيست. من تقريبا دو سال روي سيستم تئوري كار كردم.

و مطئن ام كه اصلا ورشكسته نميشه. خدايي اينو تا الان جدي دنبال كردم. و اون جوايز اي هم كه راجع بهش صحبت

مي كردم واقعا راسته و تو اين سيستم به هركسي تقريبا 34 هزار دلار ميرسه. !!!

دوستان گرامي بازم از كاري كه كردم عذرخواهي مي كنم و سعي مي كنم كه جز يكي كاربران نمونه PT باشم :happy:

جدا هركي كه در هر زمينه اي مثل بازاريابي يا طراحي سايت يا برنامه نويسي يا هر كاري سر رشته داره من آماده

همكاري ام. من دارم اين سايت رو كامل ميكنم و هركي ميتونه كمك كنه كه زودتر و به بهترين وجه راه بيفته

آماده همكاري ام. در ضمن اينكه از سيستم يه سهمي هم ميبره :) من دوباره مي آم. بازم معذرت مي خوام. :happy:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من فقط نميفهمم كه جوايزي كه به كاربران ميرسه از كجا تامين ميشه؟!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوست من اين جوايز از اينجا تامين ميشه كه اين پولي رو كه بنده ميگيرم چند كار باهاش انجام ميدم.

1 - ) اول اينكه تو بانك ها سرمايه گذاري ميكنم.

2 - ) باهاش تو بورس سرمايه گذاري ميكنم.

3 - ) و در آخر اينكه من دوسال روي اين سيستم كار كردم و جوري درست شده كه از پول هاي خود كاربران هم راحت

ميشه كه اين كار رو انجام داد. يعني به فرض اينكه سايت 6000 عضو داشته باشه اينقدر با پول هاي سرمايه گذاري

شده درآمد درست ميشه كه اگه خدايي نكرده يه زماني اين سيستم هم هك شد يا اينكه ورشكست شد

هيچ ضرري به كسي نرسه و علاوه بر اون يه چيزي هم واسه مدير سيستم بمونه. :)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
ما با هم ميتونيم يه درآمد عالي كاملا شرعي و فانوني واسه خودمون درست كنيم. بدون اينكه وقتمون رو زياد تو

اينترنت هدر بديم. جدا اين شدنيه. خودتون مي دونيد كه راه انداختن يه همچنين سيستمي كار ساده اي نيست.

الان بيس و كدهاي سيستم كامله كه دوست بسيار عزيزم آقا رحمان اين كار رو انجام دادن. و الان فقط يه خورده

گرافيك و تمپليت كار مونده.

آقا اصلا يه قراري بذاريم و در باره اين سيستم و چگونكي كاركرد و همكاري با همديگه يه بحثي داشته باشيم.

چطوره ؟ خيلي عالي ميشه.

من منتظر ام .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از neo2 :
دوست من اين جوايز از اينجا تامين ميشه كه اين پولي رو كه بنده ميگيرم چند كار باهاش انجام ميدم.

1 - ) اول اينكه تو بانك ها سرمايه گذاري ميكنم.

2 - ) باهاش تو بورس سرمايه گذاري ميكنم.

3 - ) و در آخر اينكه من دوسال روي اين سيستم كار كردم و جوري درست شده كه از پول هاي خود كاربران هم راحت

ميشه كه اين كار رو انجام داد. يعني به فرض اينكه سايت 6000 عضو داشته باشه اينقدر با پول هاي سرمايه گذاري

شده درآمد درست ميشه كه اگه خدايي نكرده يه زماني اين سيستم هم هك شد يا اينكه ورشكست شد

هيچ ضرري به كسي نرسه و علاوه بر اون يه چيزي هم واسه مدير سيستم بمونه. :)
ببین حرفات الکی البته ببخشید اما بورس و بانک که اصلا با این پواها فایده نداره و اصلا نمیشه اینکارو کرد اما دومی درسته که از پول اربرای بغدی به قبلیها پول میدی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
ببخشید. کسی هست که بتونه در این زمینه بهم کمک کنه ؟

یعنی اینکه تو این زمینه تجربه داشته یاشه ؟

خدایی خوشحال میشم که نظراتتون رو ببینم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بهترين كار اينه كه چند تا هايپ يا يه چيزايي شبيه اون پيدا كني كه مطمثن باشه و توش سرمايه گذاري كني چون بورس و بانك همچين سودهايي نميده!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نظر شما از چه تمپليتي استفاده كنم ؟

مال 4daily.com خوبه ؟ :wacko: :lol: :f34r: :lol:

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
خوب بانك و بورس ممنكه كه اينقدر سود نده. ولي واسه حلال و حروم بودن سودي كه به اعضا ميدي ديگه شك

وجود نداره. البته اين نكته سوم هم صادقه كه از پول قبلي ها به بعدي ها بدي.

بالا