دوستان عزيز هدف من ازاين همه موش و گربه بازي به خاطر اين يه موضوع بود ( تحريم اقتصادي ايران از طرف آمريکا )
که خدايي نميشه به فعاليت پولساز تو اينترنت دست بزني.
حالا چرا من اين کارا رو کردم ؟ عرض مي کنم. خوب الان تو دنيا سيستم هايي مثل گلدماين و گلوکوئست اومدن و
بعضي هاشون موندن و بعضي هاشون هم
کلاه برداري از آب دراومده. من با خودم گفتم که حالا چرا ما ايراني ها يه کاري نکنيم که بتونيم
علاوه بر راه انداختن يک سيستم جهاني سرمايه هاي خارجي رو هم وارد کشورمون کنيم ؟ خوب يه نفر بايد از يه
جايي شروع کي کرد.و من هم البته ترجيح دادم که شروع کننده اين کار خودم باشم. واسه همين
يه روز که وب گردي مي کردم با اين سايت آشنا شدم. توش ثبت نام کردم و اولين پستم رو هم فرستادم . و بعد از يه
جند ماهي که تونستم يسستم رو کامل کنم گفتم بد نيست که سيستم رو يه تستي بزنم. هم از نظر
کارکرد و هم از نظر افکار عمومي. واسه همين اول اومدم نسخه آزمايشي اش رو تو ايران امتحان کردم. و بايد
اعتراف کنم که شما ها خيلي چيزها به من ياد داديد که با اون ميتونم کارايي سيستم رو تا حد خيلي زيادي بالا ببرم.
البته ابن رو هم اعتراف مي کنم که بنده اصلا خدايي نکرده قصد کلاهبرداري يا چيزايي مثل اينو ندارم. خدا وکيلي
فقط مي خوام ثابت کنم که هنوز ايراني هايي وجود دارند که دهن آمريکا رو سرويس کنند. مثل مدير سايت بيز ريت يا
اي بي يا امثال اون البته هرچند اونا الان ديگه ايراني نيستن. دوستان هدف من واسه خودم مقدسه. چون مي خوام
علاوه بر يه درآمد واسه ايراني ها يه چيزي هم واسه خودم داشته باشم و از طرفي بتونم مقدار زيادي سرمايه
خارجي رو وارد ايران کنم.
و از همه شما هم به خاطر حرف هايي که زدم معذرت خواهي ميکنم. البته همين جا هم اعلام ميکنم که هرکي
دوست داره ميتونه با هم همکاري کنيم و به اميد خدا به اهداف مون برسيم. البته باز هم ميگم. من قبل از راه اندازي
اين سيستم با يه اقتصاد دان هم صحبت کردم در اين باره. نظر اونا هم مصاعد بود و مي گفتن که سيستم به درستي
کار ميکنه من براي آشنايي بيشتر طرز کار و سيستم کار سايت رو واستون مينويسم. من مشتاقانه آماده همکاري با
همه شما دوستان هستم. ( البته پر رو بازي نباشه ديگه )
و در آخر هم دوباره معذرت مي خوام از اينکه با همه تو اين مدت شوخي کردم. به اميد روزگاري بهتر براي ايران
امضا هم اصلاح ميشه