• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Led LG , Samsung

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خوام تلویزیون LED بگیرم
40 42 مد نظرم هست ولی بین ال جی و سامسونگ موندم کدوم رو بگیرم
بالا پایین بودن قیمتشون زیاد اهمیت نداره
از لحاظ امکانات و کیفیت تصویر و در کل کیفیت و کارایی تلویزیون واسم مهمه بدونم کدوم برند بهتره
جدیدا خیلی می شنوم ال جی بازار صوت و تصویر رو در اختیار گرفته ولی از طرفی هم می شنوم سامسونگ کیفیت بالاتری داره. منظورم حرف های ضد ونقیض هستش که زیاد از زبون فروشنده ها می شنوم

ممنون می شم دوستانی که سر رشته و تجربه صوت و تصویر دارند جواب بدن کدوم led رو بگیرم. این سامسونگ جدیدا که زیاد تبلیغ میشه یا این ال جی ها که اونا هم زیاد تبلغ میشه

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من LED هر جفتشونو خریدم. برای خودم سامسونگ خریدم و برای یکی از آشناها LG خریدم. کیفیت تصویر هر دوشونم قابل قبوله. البته به نظرم سامسونگ یه سر و گردن بالاتر از LG هست.
از نظر خوندن فرمت های فیلم روی فلش هم سامسونگ قوی تر از LG هست. به نظرم اگر می خوای خیلی هزینه نکنی و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشی LG خوبه مثلا مدل 42LV34000 ولی اگر می خوای 3D بخری و از نظر امکانات جانبی خیالت راحت باشه سامسونگ خوبه مثلا مدل 40D6960

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوستان
تلویزیون می خوام هم 3D داشته باشه هم اینترنت و ...
نظرتون راجع به عینک های 3D چیه؟
مال ال جی خیلی سبک تر و بدون شارژ هست مال سامسونگ سنگین تر گرون تر و باید شارژ بشه.
چیز دیگه اینکه می گن دیدن 3D با عینک های سامسونگ کیفیت بهتری ارائه میده درسته؟

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
حالا دوستان بدون توجه به 3D از لحاظ کیفیت تصویر کدوم برند رو توصیه می کنید؟

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
من همین چند روز پیش خریدم
من خودم دنبال الجی بودم اولش اما بعد توی مغازه که دیدم سامسونگ رو انتخاب کردم.

مبارک باشه
از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود که سامسونگ خریدید یا شکل ظاهری و چیزای دیگه ای مد نظرتون بود؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مبارک باشه
از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود که سامسونگ خریدید یا شکل ظاهری و چیزای دیگه ای مد نظرتون بود؟
ممنون
از لحاظ کیفیت بنظرم سامسونگ بهتر بود
البته نمیشه گفت الجی هم خوب نیست اما من سامسونگ رو ترجیح دادم.

بالا