• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

lenovo m58 مشکل دور بالای فن cpu

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
سلام
اساتید مینی کیس lenovo m58 mq47nk مشکل دور بالا رفتن فن cpu داره ،بایوسشم ابدیت کردم با usb (شاید درست انجام ندادم ) ویندوز عوض کردم ولی باز هنوز مشکل از لحظه روشن شدن سیستم پا برجاست ، دور فن میره بالا رو 100% و میمونه (خمیر سیلیکون هم عوض کردم باز درست نشد )

لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
 

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
754
شما باید برید از داخل بایوس کنترلر فن پردازنده رو فعال کنید
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
سلام
اساتید مینی کیس lenovo m58 mq47nk مشکل دور بالا رفتن فن cpu داره ،بایوسشم ابدیت کردم با usb (شاید درست انجام ندادم ) ویندوز عوض کردم ولی باز هنوز مشکل از لحظه روشن شدن سیستم پا برجاست ، دور فن میره بالا رو 100% و میمونه (خمیر سیلیکون هم عوض کردم باز درست نشد )

لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

سلام چک کنید با برنامه speed fan امکان تغییر سرعت فن را دارید یا نه ؟
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
چه گزینه هایی تو بایوس دارید . این بالا بودن دور فن دائمی هست یا فقط برای زمان روشن شدن سیستم است ؟
 

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
چه گزینه هایی تو بایوس دارید . این بالا بودن دور فن دائمی هست یا فقط برای زمان روشن شدن سیستم است ؟
دور فن دائمی هستش ، پایین نمیاد ، گرینه های بایوس کجا باید ببینم ؟
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
دور فن دائمی هستش ، پایین نمیاد ، گرینه های بایوس کجا باید ببینم ؟
تو بایوس دنبال گزینه هایی مثل HARDWARE MONITOR یا CPU FAN SPEED باشید . چون بایوس این کیس های استوک خیلی ساده و ابتدایی هست نسبت به یک مادربرد عادی
 

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
تو بایوس دنبال گزینه هایی مثل HARDWARE MONITOR یا CPU FAN SPEED باشید . چون بایوس این کیس های استوک خیلی ساده و ابتدایی هست نسبت به یک مادربرد عادی
گشتم ندیدم گزینه ایی
 

فایل های ضمیمه

  • bios.jpeg
    bios.jpeg
    32.6 KB · نمایش ها: 4

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
منو های بایوسو عکس انداختم لطف کنید راهنمایی کنید
 

فایل های ضمیمه

  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    476.3 KB · نمایش ها: 7
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    548.2 KB · نمایش ها: 7
  • 1 (3).jpg
    1 (3).jpg
    498.1 KB · نمایش ها: 6
  • 1 (4).jpg
    1 (4).jpg
    495.8 KB · نمایش ها: 6
  • 1 (5).jpg
    1 (5).jpg
    453.5 KB · نمایش ها: 7
  • 1 (6).jpg
    1 (6).jpg
    489.9 KB · نمایش ها: 6
  • 1 (7).jpg
    1 (7).jpg
    487.2 KB · نمایش ها: 6
  • 1 (8).jpg
    1 (8).jpg
    499 KB · نمایش ها: 6
  • 1 (9).jpg
    1 (9).jpg
    475.3 KB · نمایش ها: 7

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
تو گزینه CPU SETUP چه چیزهایی دارید ؟
نشد باید با مقاومت فن پردازنده را ولت مد کنید . که دردسرها زیادی داره . اگر تو CPU-SETUP هم چیزی نباشه فقط چاره اش ولت مد هست
اگر آشنایی ندارید از کسی که وارد هست کمک بگیرید
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
تو گزینه CPU SETUP چه چیزهایی دارید ؟
نشد باید با مقاومت فن پردازنده را ولت مد کنید . که دردسرها زیادی داره . اگر تو CPU-SETUP هم چیزی نباشه فقط چاره اش ولت مد هست
اگر آشنایی ندارید از کسی که وارد هست کمک بگیرید
همچنین ببینید از سایت LENOVO این برنامه را دانلود کنید Lenovo Power Manager
از تو سایت باید دستگاه خودتون را پیدا و دانلود کنید .
 

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
تو گزینه CPU SETUP چه چیزهایی دارید ؟
نشد باید با مقاومت فن پردازنده را ولت مد کنید . که دردسرها زیادی داره . اگر تو CPU-SETUP هم چیزی نباشه فقط چاره اش ولت مد هست
اگر آشنایی ندارید از کسی که وارد هست کمک بگیرید
گزینه CPU SETUP عکسشو انداختم براتون ، من چیزی سر در نیاوردم ،پس با این حساب نرم افزاری حل بشو نیستش
 

فایل های ضمیمه

  • 1 (4).jpg
    1 (4).jpg
    495.8 KB · نمایش ها: 6

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
قاعدتاً باید BIOS مادربرد مشکل را حل کنه
معلوم نیست این کامپیوترای قدیمی چشونه، قبلا سالم بود از برق در اورده بودمش گزاشته بودم تو کمد ، بعد که اومدم برای یه کاری روشن کنم دیدم تصویر نمیده ، خاموش میشه بعد مدتی باکمی ور رفتن با باطری مادر بردو دکمه پاور روشن شد فنش این طوری شد ، به هیچ چی دیگش دست نزدم
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
گزینه CPU SETUP عکسشو انداختم براتون ، من چیزی سر در نیاوردم ،پس با این حساب نرم افزاری حل بشو نیستش

برنامه ای که گفتم را دانلود کنید ببنید تغییری میکند . بایوس هم اگر تو سایتش هست اپدیت کنید .
 

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران

فایل های ضمیمه

  • 2titled.png
    2titled.png
    1.1 MB · نمایش ها: 5
  • 2titledr.png
    2titledr.png
    595.4 KB · نمایش ها: 5

ndavat

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
برنامه ای که گفتم را دانلود کنید ببنید تغییری میکند . بایوس هم اگر تو سایتش هست اپدیت کنید .
بایوس ابدیتش چند مدل داره که یکیش error میده ، یه مدلب دیگشم باز error میده ، یه مدل دیگه مونده از طریق رایت فلش رو dvd که اونو انجام ندادم
البته یه بار با usb با بدبختی ابدیت کردم تغیری نکرد
 

فایل های ضمیمه

  • bios instal.png
    bios instal.png
    177.4 KB · نمایش ها: 3
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    232.7 KB · نمایش ها: 3
  • IMAG0229.jpg
    IMAG0229.jpg
    486.7 KB · نمایش ها: 2
Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
بله ولی چیزی پیدا نکردم

تب power هم شات بگذارید . اگر قبلا فن را باز کردید . ممکنه خمیر حرارتی خشک شده باشد . پس توصیه میکنم اگر مهارت کافی دارید فن را باز کنید . خمیر خوب تهیه کنید و خمیر قبلی را پاک کرده و مجدد امتحان کنید . گاهی به دلیل خشک شدن خمیر حرارتی فن با سرعت بیشتری میچرخد .
 
بالا