• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

LG Chocolate Phone ! ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با این مدلهای جالب ال جی فاصله اش رو با سونی اریکسون حفظ میکنه

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
فندک زیپو ها رو میگی؟ :lol: :lol:
آره .. زيپو بود .. اورجينالشنم 50 - 60 تومنه ....
ok.gif
285.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قیمتش 500 تا 650 دلار اعلام شده!! کسی حاظره همچین پولی واسه ال جی بده؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ال جل گوشیهاش کیفیت خوبی داره ما خودمون یه دبلیو 510 ال جل داریم فقط جنس بدنه اش جالب نیست اما خیلی چیز خوبیه با اون قیافه اش ویس مموری داره صدا ضبط میکنه! ال جی گوشیهاش خیلی خوبه چرا به هر چی غیر از سونی و نوکیا و موتورولا میگین آشغال من حتی موبایل ساسونگم قبول دارم و به بابام میگم واسه خودش دی 600 بگیره!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من نگفتم آشغال و نگفتم هم این مدل بده . اتفاقا خیلی هم از دیزاینش خوشم میاد . قابل توجه شما که 6% فروش موبایل کره رو این مدل گرفته . اما سوال من این بود : برای این امکانات آیا اتیکت 500-650 دلاری ال جی که با احتساب حمل و نقل و ... حدودا 600000 تومن در میاد (بدون احتساب عوارض 60%) آیا حاظری دستت رو تو جیبت بکنی ؟ ( آیا قیافه و جنس بدنه ارزش این اختلاف قیمت را با توجه به نام برند داره؟)

بله 200 میلیون پول دادن برای یه بنز که 250 تا سرعت میره کاری معقولانه است ( اگه پولش رو داشته باشی !) ولی آیا برای یه پژو تشریفاتی که اونهم 250 تا سرعت میره کسی 200 میلیون خرج میکنه ؟(البته به جز فرانسوی های متعصب !)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازيار بازم ممنون.
نكته ي مهم : دكمه هاي Numeric اين گوشي هم Backlight دارند و ما اشتباه ميكردم. توجه كنيد :

We want to point out that when you turn on the Power Saving feature of the phone the backlighting of the numeric keypad also gets constantly turned off

يعني اين گوشي يه حالت Power Saving داره كه اگه اون روشن باشه، دكمه هاي Numeric نورزمينه ندارن و در حالت عادي اصلا اينطوري نيست. كه اتفاقا يه ويژگي جالب هم هست.

gsmarena_029.jpg

.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين خبرو ديروز خوندم گفتم براي شمام بذارم. به فروش فوق العاده ي شكلات KG8000 در سطح جهاني اشاره داره. همون طور كه تو كره موفقيت بي نظيري داشته :

LG Chocolate became the real hit

LG Chocolate cellphone released by LG outside Korea early in May made real furor on the world market. Over the first 4 weeks about half million devices had been sold, now the sales volume exceeded one million.

4 هفته ي اول نيم مليون واحد فروخته شده و در حال حاضر از يك مليون تا واحد هم تجاوز كرده ...

The demand in UK turned great, so the number of initially delivered phones was insufficient, local sellers faced the problem of empty shelves, while extra orders continued. Many markets, including China, Russia and Mexico expect the chocolate to become the bestseller.

تو كشور انگليس خواستار زياد داره و كشور هايي مثه چين و روسيه و مكزيك انتظار دارن كه اين گوشي پرفروش ترين گوشي بازارشون بشه ...

منبع : Mobile-review.com

بالا