دوستان سیوهای بازی کجا ذخیره می شه؟ می خوام یه کپی ازش بگیرم.
آقا ما تو چپتر 14 اونجاش که تو بندر هستی و از دفتر میای بیرون 2 تا گارگر هستن باهاشون میحرفی بد میرن .
من اونجاشو گیر کردمم چجوری باید رد کنم ؟
عزیز باید پولی که داری رو برسونی به 27500 دلار
برای اینکه ببینی چقدر پول داری tab رو بزن که نقشه رو بیاره نشون می ده چقدر پول داری مثلا 25000 دلار داری و 2500 تا کم داری برای جور کردن این 2500 تا کسری باید بری از فروشگاه ها دزدی کنی یا ماشین ات رو ببری پیش همین بروسکی بفروشی که من همون دزدی رو انجام دادم
بهترین فروشگاه ها هم برای دزدی همون اسلحه فروشی ها هست چون توی صندوق شون پول بیشتری هست و من با زدن 3 تا مغازه پولم جور شد ولی حتما چک کن که اسلحه ات پر باشه و تا وارد شدی به سمت فروشنده شلیک کن و برو پشت دخل و صندوق اش رو با زدن e خالی کن و مواظب باش روی تلفن e نزنی که وای میسه به تلفن زدن و پلیس می ریزه سرت بعدش هم که خالی کردی سریع سوار ماشین بشو و در برو به سمت مغازه اسلحه فروشی بعدی
به محض اینکه پولت جور شد خودش توی نقشه اون علامت قرمزه میاد و بقیش هم که معلومه
دوست عزيز تو يه تاپيك ديگه گفته بودم كه بازي 3 ساعته تموم شد شما گفتي اون نسخه آزمايشي بوده منو به شك انداختي... ببين درست ميگم
من به اونجا رسيدم كه Clemente (همون پير مرده كه تو زندان باهاش آشنا شد) به Vito ميگه "this is your last chance kid" و ويتو ميره تو سالن آمفي تئاتر كه فالكوني رو بكشه... بعد دوستش Joe اسلحه رو ميزاره رو شقيقه ويتو بعد فالكوني بهش ميگه بكشش... بعد وVito به دوستش ميگه "You're gonna trsut me Joe" و بعد جو بهش ميگه "lets shot that motherfucker back-stabbing bastard.... on count'a three" بعد با هم شليك ميكنن به سمت فالكوني و آخرش فالكوني رو ميكشن و بعد كلمنته مياد و جفتشون سوار دوتا ماشين ميشن و ميرن بعد يه جا ماشيني كه Joe سوارش بوده از اونا جدا ميشه بعد ويتو سوال ميكنه كه دارن رفيقش رو كجا ميبرن و كلمته ميگه "Our deal didn't include Joe" يعني اينكه جو رو مي برن كه سر به نيستش كنن بعد تموم ميشه :f34r:
درسته همينه؟؟؟ :f34r:
يه جاي جالب تو بازي جايي بود كه ويتو و جو رفيقش به اتفاق هم ميرن سراغ يكي از اعضاء اسبق مافيا كه داره با شلنگ آب چمن هاي جلوي خونشو آب ميده و بهش ميگن "Clemente sent regards" و بيچاره رو ميكشن... كه اگه دقت كرده باشين اين شخص همون نقش اصلي بازي مافيا يك هست كه آخر بازي به همين شكل كشته ميشه... در واقع داستان در اين نقطه با نسخه قبلي تلاقي داره و گره ميخوره به داستان قبلي و خيلي جالبه
من بازي رو تو 3 ساعت و خرده اي تموم كردم ... تو سايتهاي رسمي هم نوشته The game contains two hours of in-game cutscenes يعني بازي دو ساعت كات سنس يا گفتگوي بين مراحل داره و نهايتا يك ساعت و نيم هم براي انجام ماموريت ها نياز هست... شما اگه 10 ساعته به پايان بازي رسيدي حتما خيلي گيم خور نيستي
خیلی جالب بوده , اونا رو پشت در کاشته بودیمن یه سوتی از بازی گرفتم خیلی باحال بود
تو چپتر 10 جایی که باید یارو رو دنبال کنید که میره کارخونه که خوک و اینا سر میبرن من ماشین رو جلوی در پارک کردم
بعد آخر که دوستامو ازاد کردم و قرار بود 3 تا ماشین بیان تو محوطه دیدم هیچ اتفاقی نمیفته
از بقیه سوال کردم گفتن ما که همرو کشتیم 3 تا ماشین میاد تو کارخونه
گفتم برای من همچین چیزی نمیشه ... بعد فهمیدم چون ماشینه جلوی دره اونا نمیتونن بیان :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مجبور شدم چپترو از اول بازی کنم
خیلی جالب بوده , اونا رو پشت در کاشته بودی
سیو کامل بازی :سیوهای مافیا 1 رو کسی داره
http://www.cheathappens.com/~zippymcnugget/ic_mafiasave.zip
سیو کامل بازی :
کد:http://www.cheathappens.com/~zippymcnugget/ic_mafiasave.zip
.