• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Macras Designer انجام طراحی بنر, هدر و ... با قیمت مناسب

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان خسته نباشید

قالب های گرافیکی با سرعت لود بالا را از ما بخواهید..

گروه طراحی مکراس مفتخر است شما را در زمینه طراحی وب

طراحی انواع وبسایت های استاتیک و دینامیک از جمله طراحی

وبسایت های شخصی ,طراحی پورتال دولتی ,طراحی پورتال

سازمانی,طراحی پورتال آموزشی,طراحی پورتال شرکتی,طراحی

انجمن تخصصی طراحی سایت فلش , طراحی فلش اینترو , تبدیل

انواع فایل های پی اس دی به وبسایت , طراحی قالب های وردپرس , html و ... همراهی نماید

محور فعالیت ما :

طراحی وب سایت
تولید نرم افزارهای کاربردی تحت وب.
ارائه خدمات مشاوره در هریک از زمینه های فوق.
تمام پروژه های شرکت بر اساس نیاز مشتریان به گونه ای منحصر به فرد طراحی و تولید می گرددو این شرکت از انجام پروژه ها به شکل تکراری به شدت پرهیز می نماید.

برای سفارش و دیدن نمونه کار های ما از طریق آیدی : و یا و از همین جا هم می توانید با ما ارتباط بر قرار کنید..

ما تصور ذهن شما را به نمایش در می آوریم..

ibf84n4485g4opac7os.png

طراحی حرفه ای وب سایت
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای سایت های استاتیک و دینامیک طبق آخرین تکنولوژی و فن آوری های جهان

z1jme6ig2x6sv1389bx.png

طراحی قالب وردپرس
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای انواع قالب های شرکتی, اداری, خبری , شخصی و ... برای سیستم وردپرس

c00h8zhba5527dlly55.png

طراحی پلاگین وردپرس
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای پلاگین و افزونه برای سیستم وردپرس جهت افزودن امکان مورد نظر به سایت

y09r2e7t4y29nvakf92e.png

تبدیل PSD به HTML و CSS
تبدیل طرح فتوشاپ (PSD) به کد های HTML و CSS بصورت Tableless یا Div (دایو) به صورت حرفه ای

4wgtr717i7jab2615n7.png

طراحی کاراکتر فانتزی
طراحی کاراکتر های کارتونی و فانتزی به صورت وکتوری و دو بعدی جهت استفاده در خدمات و محصولات شما

ftkj0wxryetcrlt5bsye.png

طراحی سایت فول فلش
طراحی و اجرای سایت های فلش و سی دی های و مولتی مدیا به صورت کاملا حرفه ای, خلاق و گرافیک جذاب

rb33yb7jtf63h7ok9q9.png

طراحی قالب سایت PSD
طراحی قالب سایت بصورت فایل PSD برای انواع سایت های اداری, شرکتی, خبری و شخصی با گرافیک فوق العاده

rhry3bld857wy8y6kiz.png

HTML5, CSS3, Ajax
استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا مانند HTML5, CSS3, Ajax و ... در طراحی سایت ها و قالب ها

آدرس سایت ما : مکراس | طراحی انواع سایت های گرافیکی

برای نمایش بهتر سایت از مرورگر های زیر استفاده نمایید:

یا

با تشکر از حسن انتخاب شما :blush:

..هر آنچه شما می پندارید تخصص ماست ! کافیست با ما تماس بگیرید..​

zgmdmfvkmi2ge1zr027m.png

Last edited:

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
قالب ووردپرس اختصاصی هم طراحی میکنید؟

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سایت یا نمونه کار ندارید که ببینیم ؟

akbar cg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حاجی من میخوام قالبمو از html به یکی از سیستم ها تبدیل کنین فک کنم جوملا رلحتره قیمتو پخ کن من خودمم طراحه گرافیکم اگه پایه باشی برا مشتریام تبلیغت میکنم:D:rolleyes:

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16
سلام حاجی من میخوام قالبمو از html به یکی از سیستم ها تبدیل کنین فک کنم جوملا رلحتره قیمتو پخ کن من خودمم طراحه گرافیکم اگه پایه باشی برا مشتریام تبلیغت میکنم:D:rolleyes:

سلام دوست عزیز
بله ما html را به هر سیستمی که خواستین می توانم تبدیل کنم
قیمت هم بستگی به html داره باید ببینم تا بتوانم قیمت دهم

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
ببخشید اگه بی ربطه ولی صرفا جهت اطلاع و استفاده از تجربه اینجانب
خیلی جالبه واقعا که:wacko:
من حدود یک ماه پیش به این دوستمون گفتم آقا این قالب رو واسه ما بزن(همین عکسی که توی پست post4088368 و post4088507)
قرار بود صفحه اول وب این کار 30 هزار تومان بصورت css و سازگار با همه مرورگرها و سه روزه آماده بشود و با با اولین پیش پرداخت کار شروع شد
البته من یک نمونه کامل سایت روکه خودم از سایت های دیگه کپی کرده بودم رو نشونش دادم (رباط نیوز) و گفتم که من همینو میخوام فقط قرمز باشه و هیچ فرقی نکنه و تمام موارد را نیز در یک فایل ورد به ایشان دادم(اندازه عکس، توضیح هر قسمت، نمونه های موجود در سایتهای دیگه و همه بصورت کامل و تصویری) و قرار شد سه روزه قالب رو تحویل بده و قیمت توافقی هم 30 هزار تومان بود.
بعد از سه روز که قرار شد کار را تحویل بدهد، گفت اقا این هدر و لوگوت خوب نیست بیا عوضش کن تا ما بتونیم سایت رو کار کنیم، ما هم گفتیم باشه و قرار شد بابت این قضیه 40 هزار تومان بدیم

بعد گفتش کار طول میکشه و هفته دیگه آماده میشه، ماهم گفتیم باشه ..... از اون فردا آماده میشه و... الان یکماه گذشته و کلی هم آبروی ما پیش مشتری رفته
البته قالب فعلی که کار کرده برخلاف توافق توی همه مرورگرها یکسان نمایش داده نمیشود
توی این مدت هم حداقل 6 ساعت با موبایلش تماس گرفتم و داشتم فک میزدم

خلاصه این آقای خوش قول الان بعد از یک ماه که میخواد کار را تحویل بده و طی این مدت هم چند بار طراح رو عوض کرده ، میگه باید 190 هزار تومان:blink::eek::wacko: بدید، البته توجیحش اینه که خیلی روش کار کرده و الان این قالبه خیلی تو چشمه و اگه از هر کسی بپرسی میگن حداقل 200 هزار تومن هزینه اش هست. در صورتیکه من با ایران سامانه صحبت کردم، گفتن یه قالب کامل با لوگو صفحات داخلی بصورت کامل میگن 400 هزار تومان و 25 روزه هم آماده میشه و چون این بنده خدا زودتر و قیمت پایینتر کار میکرد من گفتم خوب ایشون انجام بده
خلاصه بد قولی هاش یطرف،تاخیر و آبروریزی هم یکطرف، قیمت توافقیش هم یه طرف، الان هم بدون هماهنگی عکس پروژه را اینجا گذاشته[http://forum.persiantools.com/t211384.html#post4088368 , http://forum.persiantools.com/t211384.html#post4088507

]و نمیدونم با چه رویی نوشته ..این قالب بطور مستقیم برای سایت خبری رباط نیوز طراحی شده است.. در صورتیکه ایشون فقط سفارش قالب رو ازمن گرفته و چیزی که نوشته خلاف واقع است و من گفته بودم که حتی لوگوی خودش رو هم از پایین قالب حذف میکنم

خلاصه ما که از قید این یکماه علافی و 50 هزار تومان پولی که دادیم گذشتیم شما اگه خواستین باهاش کار کنین مد نظر داشته باشید:( (اسنادش موجوده)

با تشکر

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام
ببخشید اگه بی ربطه ولی صرفا جهت اطلاع و استفاده از تجربه اینجانب
خیلی جالبه واقعا که:wacko:
من حدود یک ماه پیش به این دوستمون گفتم آقا این قالب رو واسه ما بزن(همین عکسی که توی پست post4088368 و post4088507)
قرار بود صفحه اول وب این کار 30 هزار تومان بصورت css و سازگار با همه مرورگرها و سه روزه آماده بشود و با با اولین پیش پرداخت کار شروع شد
البته من یک نمونه کامل سایت روکه خودم از سایت های دیگه کپی کرده بودم رو نشونش دادم (رباط نیوز) و گفتم که من همینو میخوام فقط قرمز باشه و هیچ فرقی نکنه و تمام موارد را نیز در یک فایل ورد به ایشان دادم(اندازه عکس، توضیح هر قسمت، نمونه های موجود در سایتهای دیگه و همه بصورت کامل و تصویری) و قرار شد سه روزه قالب رو تحویل بده و قیمت توافقی هم 30 هزار تومان بود.
بعد از سه روز که قرار شد کار را تحویل بدهد، گفت اقا این هدر و لوگوت خوب نیست بیا عوضش کن تا ما بتونیم سایت رو کار کنیم، ما هم گفتیم باشه و قرار شد بابت این قضیه 40 هزار تومان بدیم

بعد گفتش کار طول میکشه و هفته دیگه آماده میشه، ماهم گفتیم باشه ..... از اون فردا آماده میشه و... الان یکماه گذشته و کلی هم آبروی ما پیش مشتری رفته
البته قالب فعلی که کار کرده برخلاف توافق توی همه مرورگرها یکسان نمایش داده نمیشود
توی این مدت هم حداقل 6 ساعت با موبایلش تماس گرفتم و داشتم فک میزدم

خلاصه این آقای خوش قول الان بعد از یک ماه که میخواد کار را تحویل بده و طی این مدت هم چند بار طراح رو عوض کرده ، میگه باید 190 هزار تومان:blink::eek::wacko: بدید، البته توجیحش اینه که خیلی روش کار کرده و الان این قالبه خیلی تو چشمه و اگه از هر کسی بپرسی میگن حداقل 200 هزار تومن هزینه اش هست. در صورتیکه من با ایران سامانه صحبت کردم، گفتن یه قالب کامل با لوگو صفحات داخلی بصورت کامل میگن 400 هزار تومان و 25 روزه هم آماده میشه و چون این بنده خدا زودتر و قیمت پایینتر کار میکرد من گفتم خوب ایشون انجام بده
خلاصه بد قولی هاش یطرف،تاخیر و آبروریزی هم یکطرف، قیمت توافقیش هم یه طرف، الان هم بدون هماهنگی عکس پروژه را اینجا گذاشته[http://forum.persiantools.com/t211384.html#post4088368 , http://forum.persiantools.com/t211384.html#post4088507

]و نمیدونم با چه رویی نوشته ..این قالب بطور مستقیم برای سایت خبری رباط نیوز طراحی شده است.. در صورتیکه ایشون فقط سفارش قالب رو ازمن گرفته و چیزی که نوشته خلاف واقع است و من گفته بودم که حتی لوگوی خودش رو هم از پایین قالب حذف میکنم

خلاصه ما که از قید این یکماه علافی و 50 هزار تومان پولی که دادیم گذشتیم شما اگه خواستین باهاش کار کنین مد نظر داشته باشید:( (اسنادش موجوده)

با تشکر

سلام

اول این که اون 30 تومانی که ابتدا صحبتش شد واسه یه قالب ساده و ابتدایی بود , نه واسه یه طرح گرافیکی و تغیرات روزانه ایشان که هر روز یه خواسته دارند
ثانیا قالب شما پس از 3 , 4 روز اول آماده تحویل بود . اما انگار ایشان قالب خودشان را قبول نداشتند و دائم در این قالب تغییرات می خواستند و هر روزم حرف خود را عوض می کردند..
به خاطر همین تغییرات من مجبور به تعویض طراح شدم.. حتی شده بود واسه کاره ایشان ساعت ها با طراحا صحبت کنم و تمام وقت خود را یرای طرح ایشان بزارم و ناچار به تحمل رفتار زشت و تند و بد دهنی ایشان شدم واقعا واسه ایشان متاسفم . نتیجه این همه زحمت ما این بود؟؟
ثالثا از همان ابتدا در باره قیمت کار که هرچی بیشتر زمان ببرد و بیشتر روی آن تغییر و کار شود متقابلا قیمت آن نیز افزایش میابد هماهنگ کردیم, و خود ایشان گفتن از لحاظ قیمت مشکل نیست حالا اینجوری باید جواب بدین؟ واقعأ که..
شما واقعأ توقع بیجا داشتین, کاری که روی این کار شده خیلی بیشتر از حالتیه که خواستین
در ضمن الان شما واسه یه چک کردن میل با Internet Explorer 6,7,8 باشی بیرونت میکنن, که همه هم اینو میدونند, چیزی که شما می گفتین خلاف واقعیت بود...دیگه هم که با بچه های ما که کار لوگو را انجام دادن و کار را تحویل دادن تسویه نکردید و فراموش شد..
حالا هم که با این خواسته های بیجاتون داری با آبروی ما و طراحای ما بازی میکنی... تمام صفحات کار از ابتدا تا الان موجود است که از چی به چی تبدیل شد خواستین تو صفحه میزارم......
آقای محترم اینو هیچوقت یادتون نره اول بدونید از طراحتون چی میخواین بد طرحتونو سفارش بدینو با آبروش بازی کنید.

راستی وقتی ما طرحی میزنیم این طرح جزئی از نمونه کارای شرکت ما حساب میشه و برای نشان دادن به بقیه نیازی به اجازه نیست.. چون این حق طبیعی هر شرکتی هست..

قیمتی که ما به این آقا دادیم .....>>>> 150 تومان صفحه اول + 150 تومان صفحه دوم + 30 تومان لوگو سمت راست + 10 تومان هم لوگو سمت چپ

مطمئن باش انقدر که شما ما در این کار اذیت کردین هر طراح دیگه بود وسط کار . کار را لغو می کرد

ممنون

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
من از همون اول که با شما صحبت کردم این فایل ورد (که الان pdf شده) [http://www.eghlid.com/RobatNews.com_Template_Css_Info.pdf] به شما دادم و شما هم بر اساس این فایل و درخواست قیمت دادید و کار بر اساس این فایل ورد شروع شد.
قالبی که ساخته شده بر اساس این درخواست هم سفارش داده شده و هم قیمت گذاری شده و ساخته شده است، درسته که الان میفرمایید با 30 تومن کار نمیشه کرد ولی بر اساس درخواست روی این قیمت توافق کردیم
بنظر من هرکسی که این فایل رو ببینه به سادگی میتونه بگه یه درخواست کامله و هر کسی هم که بخواد یه کار طراحی سفارش بده میتونه از این فایل بعنوان قالب و تمپلیت استفاده کنه چون کامله ، جامعه و بصورت تصویری همه چیز را بهمراه مثال نمایش داده، من حداقل 4 ساعت واسه تهیه این فایل وقت گذاشتم. اگه یه نفر بگی این فایل کمبود یا نقصی داره که باعث شده باشه شما نتونی یه قیمت مشخص به من بگی یا شبهه ای ایجاد کرده باشه من از شما رسما معذرت خواهی میکنم و هر مبلغی رو که بفرمایید به شما تقدیم میکنم.
این بنده خوب خدا، قیمت رو بر اساس این درخواست بمن 30 هزار تومن داده، در ضمن علاوه بر این فایل من آدرس http://www.RobatNews.info رو هم بهش دادم و گفتم، من اینو میخوام فقط رنگش قرمز باشه و کدهاش مرتب و تر تمیز و مشخص باشه.

در ضمن من توقع بی جا ندارم ولی انتظار دارم اگر بر سر یک کاری با مشخصات دقیق مثل موارد مشخص شده در فایل ورد، با یک مبلغ مشخص و تاریخ تحویل مشخص، توافق میشه در تاریخ مشخص کار با مشخصات توافقی و قیمت توافق شده تحویل داده بشود، اگر این توقع بی جایی است ، حق با شماست.

من قالب رو عوض نکردم، درخواست من از ابتدا همین بوده و هست اگه شما در مرحله اول یه سایت قرمز به من میدی و میگی این بهتره، خوب من میبینم با اون چیزی که من میخوام و تصویرش رو دادم فرق داره و من مشخصا با تصویر بهت گفتم چی میخوای، بنظر من شما به نظر و درخواست مشتریت اهمیت بده و قالب رو بر اساس اون بزن نه بر اساس چیزی که خودت دوست داری، هروقت نظر شما رو خواست ، شما نظر بده و کار کن نه اینکه بیا واسه خودت یه قالبی که دوست داری بزن و بگو این بهتره

ببخشید شما یه ماهه مار وگذاشتی سرکار و کلی شرمنده مشتری شدیم ، حالا من آبروم رفته یا شما بنده خوش قول خدا!!!

بعدش هم اگه قراره قیمت از 30 تومن به 150 تغییر کنه ، شما نباید به من بگی؟ من نباید بدونم که قیمت کار خیلی خیلی تغییر کرده؟ حتما این هم مثل " از نمونه کارای شرکت ما حساب میشه و برای نشان دادن به بقیه نیازی به اجازه نیست.. چون این حق طبیعی هر شرکتی هست.." و نیازی نیست از من بپرسی که با این قیمت میخوای یا نه و خودت سرخود قیمت را میبری بالا!!!

با تشکر

Last edited:

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
قیمتی که ما به این آقا دادیم .....>>>> 150 تومان صفحه اول + 150 تومان صفحه دوم + 30 تومان لوگو سمت راست + 10 تومان هم لوگو سمت چپ

ممنون..

با سلام
خدا خیرت بده،:) این قیمت رو کی شما به من اعلام کردی؟ (هیچ صحبت و توافقی بابت رقم افزایش بین ما صورت نگرفته است)
در کل این قضیه حرف من فقط اینه که : معمولا قیمت رو اول کار با هم توافق میکنن، و اگر در زمان کار نیاز شد که قیمت بالا و پایین بره با هماهنگی و توافق طرفین قیمت تغییر میکنه.
در صورتیکه الان که کار تموم شده و باید به من تحویل بدن، به من میگن که بجای 30 هزار تومان باید این رقم بالا رو بدی:wacko:
آخه توی کدوم سیستم کاری اینجوریه که بدون هماهنگی با مشتری یکدفعه قیمت رو 10 برابر کنی فقط بدلیل اینکه این آقا فکر میکنه یه کار خاصی انجام داده و وقتی میپرسی خوب این کار خاصی که انجام دادی چیه که توی توافقات ما (فایل ورد درخواست و مشخصات کار) نبوده، هیچ چیزی واسه گفتن نداره
با تشکر

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16

آقایه محترم شما پوله 2 لوگو و 2 بنر یک هدر رو ندادین و فقط 10 اوله کار دادین لطفا حساب کنید ما رومون نشد بگیم اما انگار زدین به بیخیالی جناب خودتونو .بده شما که ماشاالله سنتون... انصاف نیست الان کارهای مارو هم زدین سایت بدههههه .منتظرم .اینم شمارم تماس بگیرید 09379181906:evil2:

آقای محترم شما لطف کن اول مابقی پول آقای اکبر را بده بعد بیا حرفی بزن....
...حق خوری خوب نیست به مولا...

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16

http://www.macras.ir/Gallery.Macras/Them Khabari Html.jpg
*توجه*...............................................................*توجه*

تم خبری اچ تی ام ال به فروش می رسد

برای مشاهده بهتر عکس , روی آن کلیک کنید
قیمت پیشنهادی برای هر صفحه 100 تومان می باشد
**صفحه اول هم به تنهایی فروخته می شود**

مزایا :