• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Macras Designer انجام طراحی حرفه ای و گرافیکی قالب سایت , بنر, هدر و.. با قیمت مناسب

نظرتان را در باره طرح های ما بیان کنید؟؟

• عالی

Votes: 4 33.3%
  • خوب

Votes: 4 33.3%
  • متوسط

Votes: 0 0.0%
  • ضعیف

Votes: 1 8.3%
  • بد

Votes: 3 25.0%

• Total voters
    12
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
کاری که روی این کار شده خیلی بیشتر از حالتیه که خواستین

با سلام
در مورد "کاری که روی این کار شده خیلی بیشتر از حالتیه که خواستین" ، لطفا بفرمایید شما چه کاری بیشتر از اون چیزی که توی درخواست من بوده و بیشتر از توافق فی مابین بوده انجام دادین؟
با تشکر

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
قیمتی که ما به این آقا دادیم .....>>>> 150 تومان صفحه اول + 150 تومان صفحه دوم + 30 تومان لوگو سمت راست + 10 تومان هم لوگو سمت چپ

ممنون..

با سلام
خدا خیرت بده،:) این قیمت رو کی شما به من اعلام کردی؟ (هیچ صحبت و توافقی بابت رقم افزایش بین ما صورت نگرفته است)
در کل این قضیه حرف من فقط اینه که : معمولا قیمت رو اول کار با هم توافق میکنن، و اگر در زمان کار نیاز شد که قیمت بالا و پایین بره با هماهنگی و توافق طرفین قیمت تغییر میکنه.
در صورتیکه الان که کار تموم شده و باید به من تحویل بدن، به من میگن که بجای 30 هزار تومان باید این رقم بالا رو بدی:wacko:
آخه توی کدوم سیستم کاری اینجوریه که بدون هماهنگی با مشتری یکدفعه قیمت رو 10 برابر کنی فقط بدلیل اینکه این آقا فکر میکنه یه کار خاصی انجام داده و وقتی میپرسی خوب این کار خاصی که انجام دادی چیه که توی توافقات ما (فایل ورد درخواست و مشخصات کار) نبوده، هیچ چیزی واسه گفتن نداره
با تشکر

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16

آقایه محترم شما پوله 2 لوگو و 2 بنر یک هدر رو ندادین و فقط 10 اوله کار دادین لطفا حساب کنید ما رومون نشد بگیم اما انگار زدین به بیخیالی جناب خودتونو .بده شما که ماشاالله سنتون... انصاف نیست الان کارهای مارو هم زدین سایت بدههههه .منتظرم .اینم شمارم تماس بگیرید 09379181906:evil2:

آقای محترم شما لطف کن اول مابقی پول آقای اکبر را بده بعد بیا حرفی بزن....
...حق خوری خوب نیست به مولا...

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
حساب من و ایشون بی ارتباط با شخص شما و یا کار شما نیست و اگه موردی پیش اومده یا سوء تفاهمی هست بواسطه بد قولی های شماست.(کار من با ایشون هنوز تموم نشده میدونی چرا؟ چون شما باید کارتو تموم میکردی و تحویل میدادی تا بنرها ،لوگو و هدری که آقای اکبری طراحی کرده رو (البته بر اساس رنگبندی قالبی که شما درست میکردی) بگذارم توی اون قالب، چون کارتو سر وقت تموم نکردی من هم نتونستم با ایشون هماهنگ باشم واسه همین ، این سوء تفاهم پیش اومده وگرنه ما با هم مشکلی نداریم)
من حق کسی رو ضایع نکرده ام که حالا بخوام حق کسی رو بخورم،
شما هم بجای اینکه مدافع حقوق دیگران باشی جواب سوالهای زیر رو بدید:
1- شما مگه این فایل ورد را نگرفتی و براساس اون قیمت ندادی؟
2- کجای فایل باعث شد شما اشتباها بجای 150 بگی 30؟
3- شما چه چیز خاصی یا کار خاصی روی کار انجام دادی که داخل اون فایله نبوده و باعث شده 120 تومن به رقم اضافه بشه؟
4- اگر قرار باشه قیمت تغییر کنه من که کار را به شما سفارش دادم نباید بدونم که قیمت با اون مبلغ اولیه توافقی تغییر کرده یا نه ؟ نباید بدونم حداقل 5 برابر شده؟

من نمیدونم چرا داری این قضیه را کش میدی؟ شما یه کار 30 تومن توافق شده را بعد از یکماه تاخیر،میگی 150 تومن، اخه این منطقیه؟
به همون مولا که میگی حق خوری خوب نیست، مردم را یکماه علاف کردن و آبروریزی کردن و بعد هم قیمت و مبلغ را بدلخواه تغییر دادن کار درستی هست.

این فایلی که من بابت درخواست و مشخصات کار دادم اگه یه نفر نگاهش کنه خیلی راحت میتونه تشخیص بده که کار از ابتدا کاملا مشخص بوده و بر اساس اون میشه هم قیمت داد و هم کل سایت رو کد نویسی کرد
اگه یه نفر یه ایراد منطقی از این فایل بگیره و بگه کمبودی داشته و شما بر اساس اون کمبود مجبور شدی قیمت قالب 150 هزار تومنی(به قول خودت) رو 30 هزار تومن قیمت بدی، من ازت معذرت خواهی میکنم

فکر کنم بهتره این بحث رو تمومش کنم، چون من وقت اینو ندارم که دوباره بخوام با یه آدم ؟ بحث کنم چون وقتم رو از دست داده ام و باید فکری کنم ، شما هم بهتره بیشتر از این بچه پرو بازی در نیاری چون هرکسی که اون فایل درخواست رو ببینه میفهمه که درخواست من کاملا مشخص ، شفاف و گویا بوده، حالا اگه شما اون موقع قیمت 30 دادی من نمیدونم چه فکری کردی و چرا الان داری اینجوری برخورد میکنی، درخواست من مشخص بوده و به من هم ربطی نداره که شما چند تا طراح عوض کردی، فقط الان میبینم که کار من رو یکماهه خوابوندی و من الان نمیدونم به مشتری ام چی بگم ، این رو هم که اینجا نوشتم فقط بابت این بود که بگم تجربه اسون بدست نمیاد و بقیه هم از این تجربه من استفاده کنند.

قضاوت در این مورد سخت نیست، کافیه این فایل [http://www.eghlid.com/RobatNews.com_Template_Css_Info.pdf]] رو یه نگاه بندارید انوقت راحت میتونیدبا توجه به قیمت توافقی و کار انجام شده ، اظهار نظر یا قضاوت کنید (البته کار انجام شده یک سری موارد را که در درخواست بوده است پوشش نداده است)

واقعا نمیدونم چی بگم، فکر کنم باز دارم الکی وقتمو هدر میدم

با تشکر

Last edited:

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
آقایه محترم شما پوله 2 لوگو و 2 بنر یک هدر رو ندادین و فقط 10 اوله کار دادین لطفا حساب کنید ما رومون نشد بگیم اما انگار زدین به بیخیالی جناب خودتونو .بده شما که ماشاالله سنتون... انصاف نیست الان کارهای مارو هم زدین سایت بدههههه .منتظرم .اینم شمارم تماس بگیرید 09379181906:evil2:

با سلام
آقای اکبری مگه شما لوگو، هدر و بنر واسه همین سایت کار نکردی؟ (همین سایتی که قالبش رو این دوست خوش قولمون قرار بوده بزنه)
اگه تا الان نتونستیم هدر ، بنر و لوگو رو با هم تایید نهایی کنیم بخاطر این بوده که کار ایشون آماده نشده تا من بگم شما بر این اساس کاملش کن
وقتی یکی بدقولی میکنه باعث میشه همه سیستم آدم بریزه بهم و کلی سوءتفاهم ایجاد میکنه.
با تشکر

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
با سلام
من از همون اول که با شما صحبت کردم این فایل ورد (که الان pdf شده) [http://www.eghlid.com/RobatNews.com_Template_Css_Info.pdf] به شما دادم و شما هم بر اساس این فایل و درخواست قیمت دادید و کار بر اساس این فایل ورد شروع شد.
قالبی که ساخته شده بر اساس این درخواست هم سفارش داده شده و هم قیمت گذاری شده و ساخته شده است، درسته که الان میفرمایید با 30 تومن کار نمیشه کرد ولی بر اساس درخواست روی این قیمت توافق کردیم
بنظر من هرکسی که این فایل رو ببینه به سادگی میتونه بگه یه درخواست کامله و هر کسی هم که بخواد یه کار طراحی سفارش بده میتونه از این فایل بعنوان قالب و تمپلیت استفاده کنه چون کامله ، جامعه و بصورت تصویری همه چیز را بهمراه مثال نمایش داده، من حداقل 4 ساعت واسه تهیه این فایل وقت گذاشتم. اگه یه نفر بگی این فایل کمبود یا نقصی داره که باعث شده باشه شما نتونی یه قیمت مشخص به من بگی یا شبهه ای ایجاد کرده باشه من از شما رسما معذرت خواهی میکنم و هر مبلغی رو که بفرمایید به شما تقدیم میکنم.
این بنده خوب خدا، قیمت رو بر اساس این درخواست بمن 30 هزار تومن داده، در ضمن علاوه بر این فایل من آدرس رباط نیوز رو هم بهش دادم و گفتم، من اینو میخوام فقط رنگش قرمز باشه و کدهاش مرتب و تر تمیز و مشخص باشه.

در ضمن من توقع بی جا ندارم ولی انتظار دارم اگر بر سر یک کاری با مشخصات دقیق مثل موارد مشخص شده در فایل ورد، با یک مبلغ مشخص و تاریخ تحویل مشخص، توافق میشه در تاریخ مشخص کار با مشخصات توافقی و قیمت توافق شده تحویل داده بشود، اگر این توقع بی جایی است ، حق با شماست.

من قالب رو عوض نکردم، درخواست من از ابتدا همین بوده و هست اگه شما در مرحله اول یه سایت قرمز به من میدی و میگی این بهتره، خوب من میبینم با اون چیزی که من میخوام و تصویرش رو دادم فرق داره و من مشخصا با تصویر بهت گفتم چی میخوای، بنظر من شما به نظر و درخواست مشتریت اهمیت بده و قالب رو بر اساس اون بزن نه بر اساس چیزی که خودت دوست داری، هروقت نظر شما رو خواست ، شما نظر بده و کار کن نه اینکه بیا واسه خودت یه قالبی که دوست داری بزن و بگو این بهتره

ببخشید شما یه ماهه مار وگذاشتی سرکار و کلی شرمنده مشتری شدیم ، حالا من آبروم رفته یا شما بنده خوش قول خدا!!!

بعدش هم اگه قراره قیمت از 30 تومن به 150 تغییر کنه ، شما نباید به من بگی؟ من نباید بدونم که قیمت کار خیلی خیلی تغییر کرده؟ حتما این هم مثل " از نمونه کارای شرکت ما حساب میشه و برای نشان دادن به بقیه نیازی به اجازه نیست.. چون این حق طبیعی هر شرکتی هست.." و نیازی نیست از من بپرسی که با این قیمت میخوای یا نه و خودت سرخود قیمت را میبری بالا!!!

با تشکر

خیلی کم پیش میاد که من تو تایپیک های بقیه دوستان دخالت کنم، ولی دیدم که شما خیلی داری تند میرید .... بحث شما تو این تایپیک کاملا مخالف قوانین بازارچه است دوست عزیز بهتره مشکل رو با خود طراح حل کنید نه اینکه .....

در پایان این رو هم اضافه کنم قیمت از 30 تومن ممکنه تا 300 تومن هم بر اساس توافق با طراح و کاری که طراح برای شما انجام میده افزایش پیدا کنه

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
قیمت از 30 تومن ممکنه تا 300 تومن هم بر اساس توافق با طراح و کاری که طراح برای شما انجام میده افزایش پیدا کنه

با سلام
از تذکر و نظر شما سپاسگزارم، این پست رو دیگه ادامه نمیدم، مشکل و حرف من همینه که شما فرمودید، اگه هم یه ذره تند برخورد کردم از همه دوستان عذر خواهی میکنم، اما شاید این تندی بدلیل اینه که خوشم نمیاد یه تازه کار منو احمق فرض کنه (من میگم قالب توی IE9 درست نشون میده اما تو IE8 بهم میریزه، ایشون میگه خوب ما با ابزارهای بروز و uptodate قالب رو طراحی میکنیم! و الان مایکروسافت همه رو مجبور میکنه IE خودشونو بروز کنن!!!!!!!).
با تشکر

Last edited:

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بهتون می کنم هر کدوم از مواردی که نوشتن (بماند همشون با هم ) از جمله :
طراحی پلاگین وردپرس
طراحی سایت فول فلش
HTML5
Ajax
طراحی حرفه ای وب سایت
نیاز به یه تیم داره واسه انجام دادنش بعد شما همه این توانایای هارو دارین ؟! بی پرده بگم نمونه کاراتون اینو نشون نمیده
از رو تحربه میگم اگه می خواین به مشکل بر نخورین در حد توانایی هاتون پیش برین چون به هیچ وجه نمیشه به کسی دیگه ای برای ادامه کار اطمینان کرد.

macras.designer

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بهتون می کنم هر کدوم از مواردی که نوشتن (بماند همشون با هم ) از جمله :
طراحی پلاگین وردپرس
طراحی سایت فول فلش
HTML5
Ajax
طراحی حرفه ای وب سایت
نیاز به یه تیم داره واسه انجام دادنش بعد شما همه این توانایای هارو دارین ؟! بی پرده بگم نمونه کاراتون اینو نشون نمیده
از رو تحربه میگم اگه می خواین به مشکل بر نخورین در حد توانایی هاتون پیش برین چون به هیچ وجه نمیشه به کسی دیگه ای برای ادامه کار اطمینان کرد.

سلام داداش گلم
ممنون از پیشنهادی که کزدی..
من دارای یه تیم 20 نفره هستم که تازگی ها هم درخواست نیروی جدید کردم برای استخدام...
تمام این کارهایی را که در صفحه اول ذکز کردم به بهترین نحو ممکن انجام می دهم
برای نمونه کارام هم به دلیل این که زیاد وقت نمی کنم که به pt سر بزنم به همین دلیل........................

با سپاس فراوان..

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
(پس معلومه به این تاپیک سر میزنی. (با اینکه نمیخواستم پست بزنم دیگه ... البته نگران بودم که عرایض بنده را نخونده باشی)
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا