با سلام
من از همون اول که با شما صحبت کردم این فایل ورد (که الان pdf شده) [
http://www.eghlid.com/RobatNews.com_Template_Css_Info.pdf] به شما دادم و
شما هم بر اساس این فایل و درخواست قیمت دادید و کار بر اساس این فایل ورد شروع شد.
قالبی که ساخته شده بر اساس این درخواست هم سفارش داده شده و هم قیمت گذاری شده و ساخته شده است، درسته که الان میفرمایید با 30 تومن کار نمیشه کرد ولی بر اساس درخواست روی این قیمت توافق کردیم
بنظر من
هرکسی که این فایل رو ببینه به سادگی میتونه بگه یه درخواست کامله و
هر کسی هم که بخواد یه کار طراحی سفارش بده میتونه از این فایل بعنوان قالب و تمپلیت استفاده کنه چون کامله ، جامعه و بصورت تصویری همه چیز را بهمراه مثال نمایش داده، من حداقل 4 ساعت واسه تهیه این فایل وقت گذاشتم. اگه یه نفر بگی این فایل کمبود یا نقصی داره که
باعث شده باشه شما نتونی یه قیمت مشخص به من بگی یا شبهه ای ایجاد کرده باشه من از شما رسما معذرت خواهی میکنم و هر مبلغی رو که بفرمایید به شما تقدیم میکنم.
این بنده خوب خدا، قیمت رو بر اساس این درخواست بمن 30 هزار تومن داده، در ضمن علاوه بر این فایل من آدرس
رباط نیوز رو هم بهش دادم و گفتم، من اینو میخوام فقط رنگش قرمز باشه و کدهاش مرتب و تر تمیز و مشخص باشه.
در ضمن من
توقع بی جا ندارم ولی انتظار دارم
اگر بر سر یک کاری با مشخصات دقیق مثل موارد مشخص شده در فایل ورد، با یک مبلغ مشخص و تاریخ تحویل مشخص، توافق میشه در تاریخ مشخص کار با مشخصات توافقی و قیمت توافق شده تحویل داده بشود، اگر این توقع بی جایی است ، حق با شماست.
من قالب رو عوض نکردم، درخواست من از ابتدا همین بوده و هست اگه شما در مرحله اول یه سایت قرمز به من میدی و میگی این بهتره، خوب من میبینم با اون چیزی که من میخوام و تصویرش رو دادم فرق داره و من مشخصا با تصویر بهت گفتم چی میخوای، بنظر من شما به نظر و درخواست مشتریت اهمیت بده و قالب رو بر اساس اون بزن نه بر اساس چیزی که خودت دوست داری، هروقت نظر شما رو خواست ، شما نظر بده و کار کن نه اینکه بیا واسه خودت یه قالبی که دوست داری بزن و بگو این بهتره
ببخشید شما یه ماهه مار وگذاشتی سرکار و کلی شرمنده مشتری شدیم ، حالا من آبروم رفته یا شما بنده خوش قول خدا!!!
بعدش هم
اگه قراره قیمت از 30 تومن به 150 تغییر کنه ، شما نباید به من بگی؟ من نباید بدونم که قیمت کار خیلی خیلی تغییر کرده؟ حتما این هم مثل " از نمونه کارای شرکت ما حساب میشه و برای نشان دادن به بقیه نیازی به اجازه نیست.. چون این حق طبیعی هر شرکتی هست.." و نیازی نیست از من بپرسی که با این قیمت میخوای یا نه و خودت سرخود قیمت را میبری بالا!!!
با تشکر