• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MAFIA III

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
mafia_3_2k_games_lincoln_clay_108847_602x339.jpg
تاریخ ریلیز: 7 اکتبر 2016 (16 مهر 95)

پلتفرم ها: pC , XONE , PS4
استودیوی سازنده: Hangar 13
....................................................................
داستان بازی در مورد یک کهنه سرباز دورگه هست به نام لینکلن که گذشته ی خیلی دشواری داشته و از کودکی خانواده ای نداشته و یتیم بوده.
یکی از دغدغه های کودکی لینکلن داشتن خانواده بوده و این آرزو تا دوران جوانی هم همراهش هست.
در همین مابین به جنگ ویتنام اعزام میشه و بعد از جنگ به آرزوی دیرینش یعنی داشتن خانواده دست پیدا می کنه.
خانواده ای که The Black Mob نام میگیره گروهی مافیایی که توسط "سمی واشنگتن" ***** میشه. واشنگتن بعدها بدهی سنگینی به رئیس گروه مافیای ایتالیایی "سم مارکانو" پیدا میکنه و این باعث میشه که مافیای ایتالیایی تمام اعضای "بلک ماب" رو قتل عام کنن و لینکلن رو هم رها می کنن تا بمیره.
ولی لینکلن جون سالم بدر میبره و انگیزه ی زیادی برای انتقام پیدا میکنه.
اولین اقدامی که لینکلن مینکه اینه که یک گنگ تشکیل میده که شامل 4 عضو اصلی هست: Lincoln Clay و Cassandra, Burke, Vito Scaletta.
مکان بازی در شهر نیواورلئان و زمانش هم در حدود سال 68 میلادی هست.
....................................................................
اولین تریلر رسمی بازی: 1080p-54mb
تریلر داستان جاده ی یک طرفه (خشونت شدید): 1080p-51mb
تریلر ای تری 2016: 1080p-39mb
تریلر گیمزکام: 1080p-39mb

Untitled.jpg

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
تریلر رسمی به همراه توضیحات بیشتر به پست اول اظافه شد.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نسخه یک رو بازی نکردم دو اومد رفتیم اجباری نسخه سه بیاد فکر کنم مرد خونه بشم :general705:;)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
کاور گیم اینفورمر برا ماه نوامبر:

53m31btkvisp7a2v3pfe.jpg

wn6y1wqng4y7yratjxsk.jpg

اینم چندتا آرت ورک برای آشنایی بیشتر با اتمسفر بازی:
kj9ftinhb06tqf4t486e.jpg

icbi06ibkxbcelkjlkn7.jpg

e99ujps15z7ymp6npbdb.jpg

gamero.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
عالیه
منتظریم برای فروشش:D

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از بابت تصاویر / خیلی وقته منتظر این عنوان هستم / شماره یک که تکرار نشدنی بود و همونطور که برای پایانش اشک ریختم برای شروع این شماره (3) بیصبرانه لحظه شماری میکنم .

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
ای کاش سازنده ها در کنار وقت زیادی که به طراحی جلوه های بصری اختصاص میدن روی داستان پردازی و گیم پلی خوب هم تمرکز کنن، نه اینکه فقط سعی کنن یه کپی دسته چندم و ضعیف از GTA رو تولید کنن، نسخه اول بازی که شاهکار بود هنوزم با وجود اینکه گرافیک بازی مال سال 2002 هست انقدر که زیبا ساخته و پرداخته شده میشه ساعت ها پشت سیستم نشست و ازش لذت برد، متاسفانه نسخه دوم تقریبا هیچکدوم ازون المان هایی که نسخه اول رو تبدیل به شاهکار کرده بود رو نداشت.
امیدوارم ایندفعه لااقل به نسبت نسخه دوم بازی بهتری رو ببینیم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ای کاش سازنده ها در کنار وقت زیادی که به طراحی جلوه های بصری اختصاص میدن روی داستان پردازی و گیم پلی خوب هم تمرکز کنن، نه اینکه فقط سعی کنن یه کپی دسته چندم و ضعیف از GTA رو تولید کنن، نسخه اول بازی که شاهکار بود هنوزم با وجود اینکه گرافیک بازی مال سال 2002 هست انقدر که زیبا ساخته و پرداخته شده میشه ساعت ها پشت سیستم نشست و ازش لذت برد، متاسفانه نسخه دوم تقریبا هیچکدوم ازون المان هایی که نسخه اول رو تبدیل به شاهکار کرده بود رو نداشت.
امیدوارم ایندفعه لااقل به نسبت نسخه دوم بازی بهتری رو ببینیم.
نسخه ی دوم اونقدرها هم افتضاح نبود، اما نمیشه انکار کرد که فاصله ی زیادی با نسخه ی اول داشت.
یادم میاد نسخه ی اول 5 تا سی دی بود، یه مدت تو عالم نوجوونی جوگیر اتمسفر بازی بودم.:D

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
نسخه ی دوم اونقدرها هم افتضاح نبود، اما نمیشه انکار کرد که فاصله ی زیادی با نسخه ی اول داشت.
یادم میاد نسخه ی اول 5 تا سی دی بود، یه مدت تو عالم نوجوونی جوگیر اتمسفر بازی بودم.:D
محو این بازی بودم / زندگیم شده بود مافیا 1 / بعد از اینکه بازی رو دوبله کردیم دیگه اینقدر دیالئگ های بازی رفته بود توی ذهنم که احساس میکردم زندگی ام تحت تاثیر این بازی بود و بر خلاف همه که با بازی های مختلف زندگی می کنن من فقط داشتم با این بازی زندگی میکردم / شماره دو تعریف چندانی نداشت فقط گرافیک رو برده بودن بالا ولی خط داستانی خوبی نداشت / امیدوارم شماره 3 جبران مافات کنه / :)

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
به نظر بازی قشنگی میاد . انصافا دومیشم خوب بود . اما به نظر من باید داستان بازی های اینچنینی قوی باشه . صحنه های اکشن به نظرم زیاد جذاب نیست . دقیقا مثل 3 سری پدر خوانده میمونه . شما توی هیچکدوم از اونا درگیری های اکشن رو نخواهید دید ! تنها چیزی که به نظر من باید روشون دقت بشه , واژه هایی مثل " خانواده " , " احترام " , " قدرت " , " سنت ها " , " سیاست " , " داستان بازی " , " صعود و سقوط که توی این سبک کارا معمولا میبینیم " , " ظاهر پاک و در عین حال مرموز " و ...
وقتی اسم مافیا روی یه بازی بیاد به نظرم باید واقعا مافیای واقعی رو به نمایش بزارن , نه اون چیزی که مردم دوست دارن ! واقعیت چیزی نیست جز احترام/سنت/خانواده دوستی/بد بودن خیانت/دفاع از حقوق مظلومین/حمایت از مردم در برابر دولت و عدم رعایت عدالت توسط دولت/اجرای عدالت/...
متاسفانه تصویری که از مافیا تو ذهنه مردمه به شدت منفیه ... درصورتی که مافیا اصلا چیز بدی نیست ... خلاصه اینکه جنایت همیشه بد نیست . شاید از نظر بعضیا , قتل قتل باشه ولی گاهی اوقات به نظر من هیچ مشکلی نداره ... . وقتی مفهوم " خانواده " وسط میاد جنایت تبدیل به دفاع میشه . یه مثال :
توی جنگ ایران و عراق , فرضا پدر بنده چند سال جنگید ... خوب جنگه و قطعا خیلیا به وسیله پدر بنده کشته شدن ! اما دلیل چی بوده ؟ دفاع از مردم ... دفاع از کشور ... دفاع از خانواده ! پدر من با عراقی که شاید پدر چندتا بچه بوده مشکل نداشته . مشکل جایی دیگه بوده ... اون موقع مردم وظیفه خودشون میدیدن که از خونوادشون دفاع بکنن . پس از نظر همه مردم ما توی اون جنگ ما حق بودیم ولی دقیقا همین دیدگاه از اون طرف هم وجود داشته و اونا خودشون رو حق میدیدن !
نمیدونم تونستم منظورم رو بفهمونم یا نه ولی کلیت داستان این چیزی بود که گفتم .:D
گیمر ها دوست دارن ضد و خورد ببینن , دوست دارن بازی اکشن باشه و ... در حالی که مافیا همچین چیزی نباید باشه . اگه کسی اون سبک رو بخواد بازی بکنه باید بره سراغ " جی تی ای " و توی سری های " مافیا " نباید دنبال همچین چیزایی باشه ...

با وجود اینکه وقت بازی کردن ندارم ولی سری مافیا از اونایی هستش که از دست نمیدمش:general601:

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
محو این بازی بودم / زندگیم شده بود مافیا 1 / بعد از اینکه بازی رو دوبله کردیم دیگه اینقدر دیالئگ های بازی رفته بود توی ذهنم که احساس میکردم زندگی ام تحت تاثیر این بازی بود و بر خلاف همه که با بازی های مختلف زندگی می کنن من فقط داشتم با این بازی زندگی میکردم / شماره دو تعریف چندانی نداشت فقط گرافیک رو برده بودن بالا ولی خط داستانی خوبی نداشت / امیدوارم شماره 3 جبران مافات کنه / :)
از نام کاربریتون مشخصه :p;)

Sam_YDay

Registered User
لایک‌ها
19
باید منتظر موند! مطمئننا بازی خوبی از آب در میاد. یکی از دلایلش هم اینه که سالیانه نیست این بازی.

elyas.baran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

نسخه یک فوق العاده بود و من هنو توی سیستمم از اون اول نگهش داشتم و چندبار تمومش کردم. همیشه درباره بازی بحث میشه من میگم فقط مافیا 1

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
گیم اسپات یه مقاله در مورد بازی نوشته و به 13 تا فاکتور پررنگ بازی اشاره کرده.
من به صورت لیستی کپی میکنم:

This is the first truly open world Mafia game, but it still has those cinematic moments characteristic of previous games

2K is hoping to "reclaim the term 'Mafia'" with Mafia III, by setting it during a time period when the mafia began to lose its glory (اشاره به ضعف نسخه ی دوم)

The game is framed as a documentary detailing the events of 1968 involving lead character Lincoln (سناریوی درگیرکننده)

The city of New Bordeaux has nine districts, each with its own distinct look, atmosphere, and missions (شهر 9 تا منطقه داره که هر منطقه هم تعدادی ناحیه ی منحصربفرد داره)

Each district will have its own unique crime rackets

Protagonist Lincoln Clay is biracial an orphan, and Vietnam veteran--which stacks a lot of decks against his desire to find a place he belongs

You will build relationships with your subordinates that affect your personal and professional life--of crime, that is (رول پلیینگ واقعی)

Wire-tapping makes everything easier

When you interrogate people, you can either kill them or make them work for you

Missions are open-ended and can be tackled a number of different ways

Depending on what paths you take, you'll see different content. The place and time matter

Muscle cars handle like muscle cars in real life (رانندگی دهه شصتی)

The soundtrack is unique and contains a ton of licensed music (موزیک دهه شصتی)

3050333-mafia3_enviro_canalst_01.jpg

Kiadi9966

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
همچی عالی فقط با انمیشن کارکترها حال نکردم با تریلر اول خیلی اختلاف داشت.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
Hangar 13 یک ویدئو درباره ی جزئیات رانندگی بازی منتشر کرده و ادعا داره که تمرکز زیادی رو روی بخش درایوینگ بازی صرف کرده.
برای شبیه سازی رانندگی با ماشین های دهه شصتی تلاش زیادی کردن و ادعا میکنن که سعی کردن صحنه های اکشن رانندگی مثل فیلم های هالیوودی اون دوره باشه.
همچنین شهر بازی مناطق مختلفی با سطح زمین مختلف داره که رانندگی در هر سطح، ویژگی های خاص خودش رو داره.
این مساله هم جالب هست که مثل نسخه ی دوم مجله های "اسمشو نبر" قابل جمع آوری هست.

Kiadi9966

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Hangar 13 یک ویدئو درباره ی جزئیات رانندگی بازی منتشر کرده و ادعا داره که تمرکز زیادی رو روی بخش درایوینگ بازی صرف کرده.
برای شبیه سازی رانندگی با ماشین های دهه شصتی تلاش زیادی کردن و ادعا میکنن که سعی کردن صحنه های اکشن رانندگی مثل فیلم های هالیوودی اون دوره باشه.
همچنین شهر بازی مناطق مختلفی با سطح زمین مختلف داره که رانندگی در هر سطح، ویژگی های خاص خودش رو داره.
این مساله هم جالب هست که مثل نسخه ی دوم مجله های "اسمشو نبر" قابل جمع آوری هست.

خوبه فکر کنم تنوع ماشیناش هم خیلی بیشتر شده البته نه در حد gta بالاخره دهه 60 دیگه

بالا