• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MAFIA III

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
اقا ما که اوریجینال خرید کردیم. خیالمون راحت تر از این حرفاس. ضمنه اینکه اکثرا توی کرک ها مخصوصا جدیدا کلی مشکل هست. از افته فریم گرفته تا لگ های مسخره و آپدیت ندادن. ای کاش مام اروپا یا امریکا بودیم یا حتی همین کویت. الان مثلا 20 دینار پوله ساندویچ میدادیم میخریدیم. هاها

البته بی ربط به تاپیکه ولی اتفاقا در مورد خیلی از بازی های جدید مخصوصا مواردی که قفل هایی مثل دنوو دارن، کرکی ها پرفورمنس خیلی بهتری دارن تا ارجینال چون خود قفل و مکانیسم عملکردیش بعضا منابع سخت افزاری رو مصرف میکنه و ایجاد اختلال میکنه در عملکرد بازی

نمونه ش Rise of the tomb raider که من شنیدم اکثرا میگفتن نسخه کرکی CPY خیلی فریم بهتری میداده تا نسخه ای که اشتراکی خریده بودن

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
البته بی ربط به تاپیکه ولی اتفاقا در مورد خیلی از بازی های جدید مخصوصا مواردی که قفل هایی مثل دنوو دارن، کرکی ها پرفورمنس خیلی بهتری دارن تا ارجینال چون خود قفل و مکانیسم عملکردیش بعضا منابع سخت افزاری رو مصرف میکنه و ایجاد اختلال میکنه در عملکرد بازی

نمونه ش Rise of the tomb raider که من شنیدم اکثرا میگفتن نسخه کرکی CPY خیلی فریم بهتری میداده تا نسخه ای که اشتراکی خریده بودن

والا من با ام اس ای افتر بورنر چک میکنم ! اکثرا بهتر بوده ! فاجعش دیگه توی بازی کال آف دیوتی بود. که جماعت اکثرا مشکل داشتن باهاش.
ضمنا. کی اشتراکی نه. استیم اوریجینال خرید کردم.

حالا یک بی ربط تر بگم. بازی شرلوک هلمز و دختر جهنمی ( نسخه جدیده ) عجب بازی لذت بخشیه ! مخصوصا برای کسائی که زبانشون خوبه و میتونن بازی رو درست دنبال کنن.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
توی فروم های خارجی میگن این بازی اصلا کرک لازم نداره و در واقع اصلا قفل نبودهo_O!...
فقط باید steam_appid.txt رو با نوت پد بازکرد و خط old appid and wrote 440 رو حذف کرد و سپس سیوش کنید!.
بعد روی mafia3.exe کلیک کنید و وارد بازی شوید!...
اگه اینجوری باشه رسما 2K گند زده به خودش:general304::D!...

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
توی فروم های خارجی میگن این بازی اصلا کرک لازم نداره و در واقع اصلا قفل نبودهo_O!...
فقط باید steam_appid.txt رو با نوت پد بازکرد و خط old appid and wrote 440 رو حذف کرد و سپس سیوش کنید!.

فک میکنم اون یه حفره امنیتی در استیم هستش و مطمئنا اصلاحش میکنن مثل اون موردی که voksi موقتا گیم های دنوو رو چند روزی آنلاک کرد
قفل این بازی Arxan ( قفل GTA V ) هست که توسط Voksi و Codex شکسته شد، ق

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اتفاقا 2K خوب میدونه داره چی کار میکنه، کسی که پول داشته باشه بازی رو میخره، فروش دارک سولز نشون داد که دنووو به درد لای جرز دیوار میخوره.

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
از دیشب تا الان دارم بازی میکنم.

دو تا نکته اعصاب خورد کنه ! یکی تاریکی شب ! یکی هم رانندگی که به نظرم حتی رانندگی مافیا یک خیلی بهتر از این هست ! این میشه گفت رانندگیش یکم بهتر از بازی پدر خوانده شده که مسخره تر نمیشد !

گیم پلی عالیه . بکش بکش ها خیلی خوبه . ماموریت ها ! داستانشم تا اینجا جذاب بوده و اصلا خسته کننده نیست .

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
از دیشب تا الان دارم بازی میکنم.

دو تا نکته اعصاب خورد کنه ! یکی تاریکی شب ! یکی هم رانندگی که به نظرم حتی رانندگی مافیا یک خیلی بهتر از این هست ! این میشه گفت رانندگیش یکم بهتر از بازی پدر خوانده شده که مسخره تر نمیشد !

گیم پلی عالیه . بکش بکش ها خیلی خوبه . ماموریت ها ! داستانشم تا اینجا جذاب بوده و اصلا خسته کننده نیست .
به به
ادم تحریک میشه دانلود کنه

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
به به
ادم تحریک میشه دانلود کنه
اره خوبه. ولی خیلی شبیه جی تی آی کردن اینو ! شماره یکو دوش اینقدر لذت بخش بودو ازونور استرس زا. نمیدونم شاید اون موقع کم سانو سال بودیم و الان دیگه اینا لذتی نداره برامون !
ولی نور پردازی افتضاحه. خصوصا شب. رانندگی مفتضحه ! در صورتی که اکثر بازی هی باید با ماشین اینور اونور بری ! ازونر هم فریم روی 30 لاکه !

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
تا فردا شب قراره یک پچ عرضه کنن برای حل مشکل فریم ریت بازی!...

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آقا تا وسطای بازی رسیدم !
مراحل تکرار. شخصیت ها تکرار جز 5 نفری که باید بکشید .
اکثر مراحل توی شب انجام میشه با بارون ! که دید اصلا ندارید درست حسابی. خیلی شبش بی مزست در واقع !
رانندگیشم که قسمت اعظم بازیه و هیچ حسه خوبی نمیده به ادم. نا امیدتون نمیکنما :)) .

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
خیلی خوب. پچ بازی رو هم دانلود کردم. 1.2 گیگابایت !
مشکل فریم بر طرف شد. در واقع بازی منقلب شد :)) . ولی خب یک مشکل جدید !
پردازنده توی 100 درصد گیر میکنه و این مشکل رو توی خیلی از فروم های خارجی هم خوندم ! هر چی راه کار به ذهنم میرسید انجام دادم فایده نداشت . حالا بازم میگردم ببینم چی میش !

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
دوستان سلام. همین الان تمامش کردم .
متاسفانه متاسفانه اینها یک چیزی میدونستن که فریم ریت رو لاک کردن روی 30 فریم !
شما فریم رو ازاد بگذارید به محض انجام این کار مصرف منابعتون خصوصا پردازنده روی 100 میره !!! پردازنده من 6600 کا هستش و هر چی زور زدم و هر چی میدونستم انجام دادم تا این قضیه رو حل کنم نشد که نشد ! آخرش هم توی فروم های خارجی سرچ کردم و خیلی ها بعد از زیاد کردن فریم از 30 به 60 یا نا محدود متاسفانه این کشمل رو دارن !

قضیه اینجا تمام نمیشه ! همینطور که دوستمون گفتن رانندگی فوق العاده مسخره . اگر یادتون باشه در نسخه یک و دو رانندگی محور بود بازی ! اینجا اصلا دوست ندارید سوار ماشین بشید .
داستان ؟ اصلا داستان بازی چی هست ! من که یک بازیکن هستم کاملا میدونم انتظاراتم از بازی چیه بعد اینا توی اطاق فکرشون توی فکره چی بودن ؟ فقط پول دراوردن ؟؟
نور پردازی افتضاح ! ضمنه اینکه شما فقط عملیات های مخفی رو شبانه باید انجام بدید اونهم توی نوره سیاه !! که هر کاری کنید درست متوجه تصویر نمیشید ! اگر هم روز برید یهمو تصویر شب میشه وسطه بازی !!!
با شخصیت های بازی هیچ ارتباطی نمیشه بر قرار کرد. توی نسخه دو حد اقل اخرش وقتی رفیقتون رو از دست میدید خیلی حسه بدی دست میده به ادم و احساس میکنه این شخصیت واقعا بوده !!
ادم ها اکثرا تکراری هستند. هر جا میرید 10 تا شخصیت کپی شده میبینید !
جی تی آ رو اوردن توی این بازی + یک الهامی از بازی آخرینه ما بردن اون هم با فشردن یک دکمه میتونید پشته دیوار دشمن رو ببینید !

من که بعد از یک ساعت فقط الکی میرفتم میکشتم. مسخره ها . برن فقط پول درارن ! حقشونه روزاول هک شدنا. :)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
دوستان سلام. همین الان تمامش کردم .
متاسفانه متاسفانه اینها یک چیزی میدونستن که فریم ریت رو لاک کردن روی 30 فریم !
شما فریم رو ازاد بگذارید به محض انجام این کار مصرف منابعتون خصوصا پردازنده روی 100 میره !!! پردازنده من 6600 کا هستش و هر چی زور زدم و هر چی میدونستم انجام دادم تا این قضیه رو حل کنم نشد که نشد ! آخرش هم توی فروم های خارجی سرچ کردم و خیلی ها بعد از زیاد کردن فریم از 30 به 60 یا نا محدود متاسفانه این کشمل رو دارن !

قضیه اینجا تمام نمیشه ! همینطور که دوستمون گفتن رانندگی فوق العاده مسخره . اگر یادتون باشه در نسخه یک و دو رانندگی محور بود بازی ! اینجا اصلا دوست ندارید سوار ماشین بشید .
داستان ؟ اصلا داستان بازی چی هست ! من که یک بازیکن هستم کاملا میدونم انتظاراتم از بازی چیه بعد اینا توی اطاق فکرشون توی فکره چی بودن ؟ فقط پول دراوردن ؟؟
نور پردازی افتضاح ! ضمنه اینکه شما فقط عملیات های مخفی رو شبانه باید انجام بدید اونهم توی نوره سیاه !! که هر کاری کنید درست متوجه تصویر نمیشید ! اگر هم روز برید یهمو تصویر شب میشه وسطه بازی !!!
با شخصیت های بازی هیچ ارتباطی نمیشه بر قرار کرد. توی نسخه دو حد اقل اخرش وقتی رفیقتون رو از دست میدید خیلی حسه بدی دست میده به ادم و احساس میکنه این شخصیت واقعا بوده !!
ادم ها اکثرا تکراری هستند. هر جا میرید 10 تا شخصیت کپی شده میبینید !
جی تی آ رو اوردن توی این بازی + یک الهامی از بازی آخرینه ما بردن اون هم با فشردن یک دکمه میتونید پشته دیوار دشمن رو ببینید !

من که بعد از یک ساعت فقط الکی میرفتم میکشتم. مسخره ها . برن فقط پول درارن ! حقشونه روزاول هک شدنا. :)

دیگه چند سالی هست که هممون دیدیم که اکثر سازنده ها پشیزی برای PC ارزش قائل نیستن فقط یه پورت فوق آشغال رو از کنسول تحویل PC میدن بدون اینکه کوچکترین زحمتی برای بهینه سازی به خودشون بدن
والا اونطور که من توی عکس ها دیدم گرافیک بازی از شماره دوش بدتر نباشه ابدا بهتر نیست اونوقت فریم دهی و استفاده از منابع اینطوری
افت کیفیت بازی ها و تجاری شدن عنوان ها هم که دیگه سال هاست روی عناوین مطرحی که باهاشون خاطره داشتیم سایه انداخته
هنوز دم راکستار گرم انصافا

این الان بنچمارک منتشر شده از بازی هست:
untitled-1.png

حتی gtx 1080 هم نتونسته 60 فریم میانگین بده !
Nice Job 2K

واقعا به استثنای تعداد خیلی معدودی گیم باید PC Gaming رو بوسید و گذاشت کنار :general510:

Last edited:

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
دیگه چند سالی هست که هممون دیدیم که اکثر سازنده ها پشیزی برای PC ارزش قائل نیستن فقط یه پورت فوق آشغال رو از کنسول تحویل PC میدن بدون اینکه کوچکترین زحمتی برای بهینه سازی به خودشون بدن
والا اونطور که من توی عکس ها دیدم گرافیک بازی از شماره دوش بدتر نباشه ابدا بهتر نیست اونوقت فریم دهی و استفاده از منابع اینطوری
افت کیفیت بازی ها و تجاری شدن عنوان ها هم که دیگه سال هاست روی عناوین مطرحی که باهاشون خاطره داشتیم سایه انداخته
هنوز دم راکستار گرم انصافا

این الان بنچمارک منتشر شده از بازی هست:
مشاهده پیوست 967463

حتی gtx 1080 هم نتونسته 60 فریم میانگین بده !
Nice Job 2K

واقعا به استثنای تعداد خیلی معدودی گیم باید PC Gaming رو بوسید و گذاشت کنار :general510:
میگم که اقا. اینقدر افتضاحه که خدا میدونه ! الان مصرف پردازندم میچسبه به صد ! ازونطرف مشکل فریم دارم. یعنی چی با کارت 470 آر ایکس راحت توی شرلوک هلمز 60 فریم دارم ولی واسه این بازی 20 فریم میگیرم ! مزخرفه !

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
امتیازها:
IGN : 7.5/10
Gamespot : 6/10
Game Informer : 6.75/10
Polygon : 6/10
PC Gamer : 54/100
Steam : 51%
Meta : 60/100

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
امتیازها:
IGN : 7.5/10
Gamespot : 6/10
Game Informer : 6.75/10
Polygon : 6/10
PC Gamer : 54/100
Steam : 51%
Meta : 60/100
خدا رو شکر لااقل دنیا هم با ما هم عقیدست :)).
آقا یک حرکتی زدم بازی هارو رایگان برای بچه ها میخوام بفرستم و فقط هزینه دی وی دی رو بگیرم ازشون. ملت الکی نرن پوله دیتا بدن . چطوره ؟

بالا