دوستان سلام. همین الان تمامش کردم .
متاسفانه متاسفانه اینها یک چیزی میدونستن که فریم ریت رو لاک کردن روی 30 فریم !
شما فریم رو ازاد بگذارید به محض انجام این کار مصرف منابعتون خصوصا پردازنده روی 100 میره !!! پردازنده من 6600 کا هستش و هر چی زور زدم و هر چی میدونستم انجام دادم تا این قضیه رو حل کنم نشد که نشد ! آخرش هم توی فروم های خارجی سرچ کردم و خیلی ها بعد از زیاد کردن فریم از 30 به 60 یا نا محدود متاسفانه این کشمل رو دارن !
قضیه اینجا تمام نمیشه ! همینطور که دوستمون گفتن رانندگی فوق العاده مسخره . اگر یادتون باشه در نسخه یک و دو رانندگی محور بود بازی ! اینجا اصلا دوست ندارید سوار ماشین بشید .
داستان ؟ اصلا داستان بازی چی هست ! من که یک بازیکن هستم کاملا میدونم انتظاراتم از بازی چیه بعد اینا توی اطاق فکرشون توی فکره چی بودن ؟ فقط پول دراوردن ؟؟
نور پردازی افتضاح ! ضمنه اینکه شما فقط عملیات های مخفی رو شبانه باید انجام بدید اونهم توی نوره سیاه !! که هر کاری کنید درست متوجه تصویر نمیشید ! اگر هم روز برید یهمو تصویر شب میشه وسطه بازی !!!
با شخصیت های بازی هیچ ارتباطی نمیشه بر قرار کرد. توی نسخه دو حد اقل اخرش وقتی رفیقتون رو از دست میدید خیلی حسه بدی دست میده به ادم و احساس میکنه این شخصیت واقعا بوده !!
ادم ها اکثرا تکراری هستند. هر جا میرید 10 تا شخصیت کپی شده میبینید !
جی تی آ رو اوردن توی این بازی + یک الهامی از بازی آخرینه ما بردن اون هم با فشردن یک دکمه میتونید پشته دیوار دشمن رو ببینید !
من که بعد از یک ساعت فقط الکی میرفتم میکشتم. مسخره ها . برن فقط پول درارن ! حقشونه روزاول هک شدنا.