ahmad_1368
Registered User
قیمت سی پی یو چند؟
قیمت سی پی یو چند؟
سلام هنوز موجوده؟
اگه هست :
1- چه جور کارت گرافیکی ساپورت میکنه؟
2- پاور چند وات لازم داره؟
3- در مورد گارانتی و مدت آن ؟
4- مادر برد + سی پی یو + رم = 900 قبوله؟
خواهشا پ خ کن
با تشکر
راستی با این سیستم میخواستی آپولو هوا کنی یا بانک ملی هک کنی؟![]()
هنوز هم دارم مفت می دم!!!!
پجسارت نباشه عزیز ، به هر حال شما که استادین ، جنس دست دوم فروختن به خصوص وقتی نصل جدیدی از همون قطعات اومده ، با ضرر همراهه بزرگوار ، به هر حال قطعات شما هنوز هم جزء بهترینهاست و توصیه می کنم دوستانی که قصد خرید قطعات رنج حرفه ای رو دارند ازش غافل نشن . خوب بفروشی گلم .
مجدد سلام و عرض ادب و احترام ، من خیلی خیلی از اینکه بحث متفرقه می کنم معذرت می خوام و امیدوارم منو عفو بفرمائید ( اگر باعث ناراحتی شد بفرمائید تا اصلاح کنم ) ، دوست خوبم من بعد از اینکه نتونستم سعادت خرید این قطعات رو نصیب خودم کنم ، یه مادربرد ماکسیموس نو با گارنتی کامل ( طلایی ) گرفتم 370 و یه سی پی یو 2600 گرفتم 430 که با یه حساب سر انگشتی مجموعش شد 800 ، از نظر کارایی و روونی کار هم اگر همون 10 - 20 درصدی که شما فرمودین رو اگر بهتر بدونیم ( که البته هممون میدونیم بیشتره ) پس توجیح داره آدم سندی بریج بگیره نه سوکت 1366 . البته نا گفته نمونه من از طرفدارا و عاشقای سوکت 1366 هستم و هنوز که هنوزه وقتی یه مادربردی مثل مال شما میبینم دست و دلم میلرزه چون واقعا خوشگلن و با وقار ، یه جورایی تو دل بورو هستن . قربونت بشم انشاءالله خوب بفروشی عزیز .قیمت مین جدا 520 هست 500 هم قولش رو به یکی از دوستان تا 2 روز دادم
rampage II ex ندارم
پ
دوست عزیز
قیمت مین جدید با cpu حدود 2 میلیون میشه چند درصد کارایی بالاتر داره؟ پولش 2.5 برابر هست ایا کاراییش هم 2.5 برابر هست ؟!!!!یا 10 تا 20 در صد بالاتر!!!!
پس من فکر می کنم قیمت خوبی دارم می دم الان قیمت جفتش بخواهید بخرید حدود 1300 تا 1350 هست!!!!
مجدد سلام و عرض ادب و احترام ، من خیلی خیلی از اینکه بحث متفرقه می کنم معذرت می خوام و امیدوارم منو عفو بفرمائید ( اگر باعث ناراحتی شد بفرمائید تا اصلاح کنم ) ، دوست خوبم من بعد از اینکه نتونستم سعادت خرید این قطعات رو نصیب خودم کنم ، یه مادربرد ماکسیموس نو با گارنتی کامل ( طلایی ) گرفتم 370 و یه سی پی یو 2600 گرفتم 430 که با یه حساب سر انگشتی مجموعش شد 800 ، از نظر کارایی و روونی کار هم اگر همون 10 - 20 درصدی که شما فرمودین رو اگر بهتر بدونیم ( که البته هممون میدونیم بیشتره ) پس توجیح داره آدم سندی بریج بگیره نه سوکت 1366 . البته نا گفته نمونه من از طرفدارا و عاشقای سوکت 1366 هستم و هنوز که هنوزه وقتی یه مادربردی مثل مال شما میبینم دست و دلم میلرزه چون واقعا خوشگلن و با وقار ، یه جورایی تو دل بورو هستن . قربونت بشم انشاءالله خوب بفروشی عزیز .
سلام قیمت چند ؟این شمارشمه091216887628 رشیدی
ببخشید شماره اشتباه شد این درست 09121887628
من530000 میخرمcpu
دوست عزیز اگر هنوز موجود هست قیمت main و cpu رو pm کنید برام .
با تشکر