hackerhack
Registered User
آقا بازی چرا اینقدر زود تموم شد دانلودش 3-4 روز طول کشید نکرد 1 هفته ای ما سرکار باشیم به روز نکشیده تموم شد
ولی روی pc بیشتر حال میده تا کنسول
یه خورده بازی کردم بد نیست خوبه ولی همونطور که حدس میزدم اون مکس پین محبوب من نیست
خبری از اون فضای تاریک و اون گیم پلی عالی نیست
راک استار شرکت فوق العاده ای هست و من خیلی قبولش دارم بهترین در OW ولی همونطور که گفتم در OW نه سوم شخص
داستانی نسبتا معمولی شبیه سری های GTA
بازم میگم این مکس پین محبوب من نیست
شاید اگر بازی رو تموم کنم نظرم عوض بشه ولی خب من داستان و گیم پلی سری های قبلی رو ترجیح میدم
لولادامه خوبیه برا یه بازی بزرگ ولی به نظر بازی خورهای حرفه ای از 2 واقعا بهتره حتی چهره مکس که واقعا شبیه مکس پین 1
بالاخره وقت شد بازی کردم
تو یه کلمه عالی
همه چی داشت داستان قشنگ گیم پلی هوش مصنوعی خوب گرافیک
همه چی تمام کمترین امتیازی که میشه بهش داد 9 هست
بازی که به هیچ وجه خسته نمیکنه ولذت بخش هست
50 بارم که بمیری بازم اشتیاق داری بازی کنی رد کنی خیلی حال داد
مدتها بود بازی به این توپی نکرده بودم
آقا بازی چرا اینقدر زود تموم شد دانلودش 3-4 روز طول کشید نکرد 1 هفته ای ما سرکار باشیم به روز نکشیده تموم شد
فکر نمیکنم کسی به اندازه من خوره وارکرافت بوده باشهتو دلم مونده بود ک اینو بگم
من دنبال دیابلو بودم که تو این فروم های بازی دیدم چقدر به این دیابلو گیر دادن و کمپانی معظم بلیزارد رو خار و خفیف کردن که بخاطر اسم و رسم یه زمانیش بهش ریت بالا دادن و ...
همشون هم بهترین بازی رو مکس پین 3 می دونستن
از اونجا که دیابلو رو باید نسخه اصلی تهیه می شد و .... من نتونستم نشستم پای مکس پین 3 همون یکش رو هم زورکی بازی کردم، این 3 چقدر مزخرف بود گرافیک در حد مس افکت داستان کلن کمتر از یه روز واسه بازی خوره ها واسه امثال من 3 روز
فکر کردم من عقده ای چیزی هستم رفتم از یه دوستی که بازی خوره (دوستان مشترک اعتقاد دارن بزرگترین خیانت در حق این بشر تولدش در ایرانه هر جای دیگه ای بود به خاطر علاقه اش به بازی و بازی کردن یا به یه جایی می رسید یا پای دستگاه می مرد راحت می شد) پرسیدم چرا این اینجوریه اونم گفت بازی مزخرف بود و اینکه دوستان ایکس باکسی از روی تعصب نصبت به رکورد فروش یه بازی احد بوقی محدود به پی سی، رجز می خونن
اینجا اگه کسی واقعن بازی کن هست (حداقل وارکرفت دست گرمی زده باشه) بگه من تعصب دارم یا نه درست فکر می کنم