• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Max Payne 3

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
آقا بازی چرا اینقدر زود تموم شد دانلودش 3-4 روز طول کشید نکرد 1 هفته ای ما سرکار باشیم به روز نکشیده تموم شد

ولی روی pc بیشتر حال میده تا کنسول

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه خورده بازی کردم بد نیست خوبه ولی همونطور که حدس میزدم اون مکس پین محبوب من نیست

خبری از اون فضای تاریک و اون گیم پلی عالی نیست

راک استار شرکت فوق العاده ای هست و من خیلی قبولش دارم بهترین در OW ولی همونطور که گفتم در OW نه سوم شخص

داستانی نسبتا معمولی شبیه سری های GTA

بازم میگم این مکس پین محبوب من نیست

شاید اگر بازی رو تموم کنم نظرم عوض بشه ولی خب من داستان و گیم پلی سری های قبلی رو ترجیح میدم

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
فوق العادست.من یرای ایکس باکس دارم و دیسک اول را تموم کردم .خیلی خفنه.:)

mohsenabs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه خورده بازی کردم بد نیست خوبه ولی همونطور که حدس میزدم اون مکس پین محبوب من نیست

خبری از اون فضای تاریک و اون گیم پلی عالی نیست

راک استار شرکت فوق العاده ای هست و من خیلی قبولش دارم بهترین در OW ولی همونطور که گفتم در OW نه سوم شخص

داستانی نسبتا معمولی شبیه سری های GTA

بازم میگم این مکس پین محبوب من نیست

شاید اگر بازی رو تموم کنم نظرم عوض بشه ولی خب من داستان و گیم پلی سری های قبلی رو ترجیح میدم

ادامه خوبیه برا یه بازی بزرگ ولی به نظر بازی خورهای حرفه ای از 2 واقعا بهتره حتی چهره مکس که واقعا شبیه مکس پین 1

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
[h=2]دلیل به تاخیر افتادن دوباره Max Payne 3 چیست؟[/h]
files_news__MaxPayne3_Edge50[w200h200mresizeByMaxSize].jpg
حتما شما هم خبر به تاخیر افتادن Max Payne 3 را تا ماه May شنیده اید و این سوال را از خود پرسیده اید چرا بازی که ساخت آن به اتمام رسیده بود و در آستانه ی Gold شدن قرار داشت، دوباره به تاخیر افتاد.

جواب سوال شما کاملا واضح است. دلیلی که باعث به تاخیر افتادن عرضه GeoW 3 به مدت 6 ماه و همچنین Batman برای یک سال بود. تنها دلیل منطقی که می توان برای این تاخیر ها بیان کرد، عرضه بازی در موقع مناسب و فروش بیشتر عنوان است. شرکت RockStar در 2 سال اخیر بازی های نسبتا کمی را عرضه کرده ولی نکته ی مشترکی که در تمام این عنوان ها می توان دید، عرضه ی این بازی ها در تاریخ هایی به غیر از تعطیلات سال نو است. Red Dead Redemtption با اینکه در May 2010 و در آغاز تابستان عرضه شد توانست در آن ماه بیش از 5 میلیون نسخه بفروشد و این فروش تا سال 2011 همچنان ادامه داشت و طبق آمارها این عنوان تا آگوست سال گذشته توانسته بیش 11 میلیون نسخه بفروشد.RockStar این کار را دوباره با L.A. Noire انجام داد و با اینکه فروش این عنوان به موفقیتی مانند Red Dead نرسید ولی قابل قبول بود.

با توجه به اتفاقات گذشته می توان حدس زد که دلیل تاخیر دوباره ی Max Payne 3 فراتر از رفع کردن اشکالات بازی است و RockStar می خواهد با این کار فروش خود را با این عنوان تضمین کند. معلوم نیست که آیا RockStar این کار را با GTA V نیز انجام خواهد داد و باید در سال 2013 انتظار این عنوان بسیار محبوب را کشید یا خیر

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
[h=2]Max Payne 3[/h]
files_games__482337958969_20090623_790screen005[w585h150mresizeByMinSize_cropToSize].jpg

سازنده : Rockstar Vancouver
سبک بازی : Modern Shooter
ناشر : Rockstar Games
زمان انتشار بازی :
تاریخ انتشار (شمسی) : ۰۹ خرداد ۱۳۹۱
تاریخ انتشار (میلادی) : 29 May 2012
پلتفرم ها : PS3&X360&PC

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ادامه خوبیه برا یه بازی بزرگ ولی به نظر بازی خورهای حرفه ای از 2 واقعا بهتره حتی چهره مکس که واقعا شبیه مکس پین 1
لول
اصلا شباهتی بین این و مکس 1 نیست
ادامه خیلی موفقی هست
خیلی خوشحالم که کلیشه ای نیست و خیلی قشنگ حال و هوای قهرمان داستان بتصویر کشیده
پ ن : شدید باهاش همذات پنداری میکنم !

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
ما که هنوز قسمت نشه بازی کنیم !

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بالاخره وقت شد بازی کردم
تو یه کلمه عالی
همه چی داشت داستان قشنگ گیم پلی هوش مصنوعی خوب گرافیک
همه چی تمام کمترین امتیازی که میشه بهش داد 9 هست
بازی که به هیچ وجه خسته نمیکنه ولذت بخش هست
50 بارم که بمیری بازم اشتیاق داری بازی کنی رد کنی خیلی حال داد
مدتها بود بازی به این توپی نکرده بودم

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بالاخره وقت شد بازی کردم
تو یه کلمه عالی
همه چی داشت داستان قشنگ گیم پلی هوش مصنوعی خوب گرافیک
همه چی تمام کمترین امتیازی که میشه بهش داد 9 هست
بازی که به هیچ وجه خسته نمیکنه ولذت بخش هست
50 بارم که بمیری بازم اشتیاق داری بازی کنی رد کنی خیلی حال داد
مدتها بود بازی به این توپی نکرده بودم

خوب بود ولی بازم میتونستن بهترش کنن :)

amione

Registered User
لایک‌ها
30
تو دلم مونده بود ک اینو بگم
من دنبال دیابلو بودم که تو این فروم های بازی دیدم چقدر به این دیابلو گیر دادن و کمپانی معظم بلیزارد رو خار و خفیف کردن که بخاطر اسم و رسم یه زمانیش بهش ریت بالا دادن و ...
همشون هم بهترین بازی رو مکس پین 3 می دونستن
از اونجا که دیابلو رو باید نسخه اصلی تهیه می شد و .... من نتونستم نشستم پای مکس پین 3 همون یکش رو هم زورکی بازی کردم، این 3 چقدر مزخرف بود گرافیک در حد مس افکت داستان کلن کمتر از یه روز واسه بازی خوره ها واسه امثال من 3 روز
فکر کردم من عقده ای چیزی هستم رفتم از یه دوستی که بازی خوره (دوستان مشترک اعتقاد دارن بزرگترین خیانت در حق این بشر تولدش در ایرانه هر جای دیگه ای بود به خاطر علاقه اش به بازی و بازی کردن یا به یه جایی می رسید یا پای دستگاه می مرد راحت می شد) پرسیدم چرا این اینجوریه اونم گفت بازی مزخرف بود و اینکه دوستان ایکس باکسی از روی تعصب نصبت به رکورد فروش یه بازی احد بوقی محدود به پی سی، رجز می خونن
اینجا اگه کسی واقعن بازی کن هست (حداقل وارکرفت دست گرمی زده باشه) بگه من تعصب دارم یا نه درست فکر می کنم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تو دلم مونده بود ک اینو بگم
من دنبال دیابلو بودم که تو این فروم های بازی دیدم چقدر به این دیابلو گیر دادن و کمپانی معظم بلیزارد رو خار و خفیف کردن که بخاطر اسم و رسم یه زمانیش بهش ریت بالا دادن و ...
همشون هم بهترین بازی رو مکس پین 3 می دونستن
از اونجا که دیابلو رو باید نسخه اصلی تهیه می شد و .... من نتونستم نشستم پای مکس پین 3 همون یکش رو هم زورکی بازی کردم، این 3 چقدر مزخرف بود گرافیک در حد مس افکت داستان کلن کمتر از یه روز واسه بازی خوره ها واسه امثال من 3 روز
فکر کردم من عقده ای چیزی هستم رفتم از یه دوستی که بازی خوره (دوستان مشترک اعتقاد دارن بزرگترین خیانت در حق این بشر تولدش در ایرانه هر جای دیگه ای بود به خاطر علاقه اش به بازی و بازی کردن یا به یه جایی می رسید یا پای دستگاه می مرد راحت می شد) پرسیدم چرا این اینجوریه اونم گفت بازی مزخرف بود و اینکه دوستان ایکس باکسی از روی تعصب نصبت به رکورد فروش یه بازی احد بوقی محدود به پی سی، رجز می خونن
اینجا اگه کسی واقعن بازی کن هست (حداقل وارکرفت دست گرمی زده باشه) بگه من تعصب دارم یا نه درست فکر می کنم
فکر نمیکنم کسی به اندازه من خوره وارکرافت بوده باشه
باور کن من 26 ساعت هم این بازی کردم
تو دنیاش زندگی کردم
اما متوجه منظور شما نشدم بینظیر ترین بازی تمام دوران هست در سبک خودش
مکس پین هم بشدت کسل کننده هست + اینکه مراحل سخت الکی زیاد داره
اما خوب فضاش کماکان جالب طراحی شده

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
بازی عالی هست .فقط بعضی مراحلش بدجور سخته .دشمن هایی که لباس نظامی هم دارن خیلی جالبن .بعضیاشون 10 تا تیر هم میزنی به بدنشون بلند میشن وایمیسن:wacko: .به یکیشون 4بار با اسنایپر زدم به بدنش بازم بلند شد:weird: .بخاطر همین بیشتر ناچاریم فقط سر رو هدف بگیریم .ولی درکل انیمیشن کشتن بنظرم خیلی خوب طراحی شده

heybazigar

Registered User
لایک‌ها
5
رو ایکس باکس تمومش کردم عالی بود

Dante25

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر!بازی زیبایی بود!

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
بازي فوق العاديه ولي ب يكش نميرسه ك همش خاطره است

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مکس پین مثل اینکه قرار شده هر شماره یک بازی کلا مستقل رو ارائه بده!

مکس پین 1 که واقعا از همه نظر شاهکار بود مکس پین 2 همه چیزش تغییر کرد فقط اسم مکس پین مونده بود مکس پین 3 هم مثل 2!

نسخه سوم رو بازی نکردم ولی با تعاریفی که ازش شنیدم به پای نسخه اول نمیرسه. واقعا حیف شد که راه مکس پین 1 رو ادامه ندادن

sami_s2

Registered User
لایک‌ها
31
خیلی بازی با حالی بود
حال کردم

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
مکس پین 3 اصلا مث 1و 2 نشد فقط همون اسلوموشن ها و پرش هاش بود دوبلرشم حال کردم
ولی داستانش پیچیدگی نداشت یه برادر که برای به دست اوردن پول و قدرت کلک دو تا برادر دیگه رو می کنه

بالا