من هدفم از این تاپیک این بود که آیا از دوستان کسی هست که با این مدرک در دبی مشغول کار باشه؟
یا کسی از آشنایان در این زمینه ها اونجا کار کنه؟
یعنی یه ایرانی پیدا نمیشه تو دبی با این مدرک مشغول کار باشه؟!!!!!
دوست عزیز
من 2 سال تو این دوبی که الان شما بهش گیر دادی زندگی کردم و قصدم راهنمایی هموطنانم و به اشتراک گذاشتن تجربیاتم هست .
اگر از من می شنوی از نخ دوبی بیا بیرون , به این دلایل :
1- به ایرانی ویزای کار نمی دهند (بعلت درگیری با دولت ایران در مورد سه جزیره). باید به فکر ویزای 2 یا 3 ماهه باشی که آن هم زیاد مقرون به صرفه نیست.
2- بعلت هجوم سرمایه ها به دوبی مخصوصا در بخش املاک در سالیان اخیر این شهر شاهد تورم و افزایش قیمت زندگی گردیده است که همین امر باعث فرار قشر متوسط و کم درآمد از کشور امارات و یا شهر دوبی به شهرهای مجاور مثل شارجه و عجمان شده است.
3- هجوم سرمایه دار ها به این شهر باعث شلوغ شدن شهر و ترافیک اعصاب خورد کننده تر از تهران شده است. (شما می توانی از کوچه پس کوچه های تهران تا حدودی از ترافیک فرار کنی ولی تو دوبی نمیتوانی)
4- شما با وجود کارگر و متخصصین پاکستانی و هندی که دیده شده تا 8 نفر تو یک اتاق می خوابند و حقوقشان کفایت می کند به اندازه خرج این جور زندگی و کمی پس انداز برای خانوادشان هست که شرط می بندم که شما اهل این جور و این سطح زندگی کردن نیستید.
5- در زمینه کامپیوتر هم متخصصین هندی سرآمد ترین افراد هستند در دوبی به خاطر سطح حقوق بسیار پایین و سطح دانش و سواد قابل قبول و بالاتر از متخصصین ایرانی
موارد دیگری هم هست که اگر فرصت شد و دوستان مایل بودند برایتان می نویسم.
به نظر من حداقل اول شما یک سفر 14 روزه توریستی به دوبی برو و آنجا را ببین بعد واسه کار پیدا کردن در آنجا نقشه بکش.
من نمی گویم دوبی جای بدی است , اتفاقا جای خوبی است ولی نه برای کار کامپیوتر بلکه برای گذاراندن ییلاق البته با جیبی پر از دلار و درهم.