• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mcse و کار در دبی؟؟؟

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان کسی هست که با مدرک mcse یا cisco در دبی کار کنه
میخاستم بدونم انجا شرایط کاری چطوره؟
دوستان فقط اگه میشه انهایی که اطلاع دارن پاسخ بدن
مرسی​

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
والا من که تازه دارم امتحان میدم . ( بعد 1 سال از اتمام MCSE )

اما خوب توی خارج از ایران خیلی مطرح هست . ( حتی تو افغانستان ) البته MCSE خیلی مدرک بزرگی هم نیست .
ولی خوب توی خارج از کشور تحویل میگیرند

اگر توی سایت های Job جستجو کنید معمولا حقوقی بیش از 35000$ دارند .

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
والا من که تازه دارم امتحان میدم . ( بعد 1 سال از اتمام MCSE )

اما خوب توی خارج از ایران خیلی مطرح هست . ( حتی تو افغانستان ) البته MCSE خیلی مدرک بزرگی هم نیست .
ولی خوب توی خارج از کشور تحویل میگیرند

اگر توی سایت های Job جستجو کنید معمولا حقوقی بیش از 35000$ دارند .

سلام
کجا می خوای بری امتحان بدی؟
منم شاید تا یک ماه دیگه mcts رو امتحان بدم
یه سوال درباره امتحان: نمی دونی مدت زمان امتحان چقدره؟ جواب این سوالو هنوز نگرفتم:D
چطوری میشه کار گیر آورد(منظورم خارج از کشوره)
مرسی

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دبی رو بیخیال شو , چون جلو تر از شما 1000 تا هندی با این مدرک صف کشیده اند آنهم با حقوق پایین که اصلا واسه شما صرف نمی کنه که واسشون کار کنی.
داشتن مدرک MCSE زیاد دردی رو واسه کسی برای کاریابی دوا نمی کنه چون الان دیگه گند این مدرک ها در آمده.
من کسی رو می شناختم (اگر با چشم خودم ندیده بودم باور نمی کردم.) که پول باباش از پارو بالا می رفت و واسه پسرش تمام این مدارک رو با استعلام از سایت مربوطه از کشور هند خرید. (از A+ و Network+ گرفته تا MSCE و MCSD و CCNA و CCNP )
تازه حقوق 35000 دلار در سال که حقوق بالایی نیست که آدم واسه این حقوق خودش رو ملزم به گرفتن این مدارک کنه. شما با داشتن حرفه ای فنی مثل برق و لوله کشی , خیلی بهتر از اینها رو در می آوری.

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اگه میشه درباره پیدا کردن کار MCSE تو دبی کمک کنید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دبی رو بیخیال شو , چون جلو تر از شما 1000 تا هندی با این مدرک صف کشیده اند آنهم با حقوق پایین که اصلا واسه شما صرف نمی کنه که واسشون کار کنی.
داشتن مدرک MCSE زیاد دردی رو واسه کسی برای کاریابی دوا نمی کنه چون الان دیگه گند این مدرک ها در آمده.
من کسی رو می شناختم (اگر با چشم خودم ندیده بودم باور نمی کردم.) که پول باباش از پارو بالا می رفت و واسه پسرش تمام این مدارک رو با استعلام از سایت مربوطه از کشور هند خرید. (از A+ و Network+ گرفته تا MSCE و MCSD و CCNA و CCNP )
تازه حقوق 35000 دلار در سال که حقوق بالایی نیست که آدم واسه این حقوق خودش رو ملزم به گرفتن این مدارک کنه. شما با داشتن حرفه ای فنی مثل برق و لوله کشی , خیلی بهتر از اینها رو در می آوری.

آفرین

100 درصد تایید میشود !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

خب آره اینم حرفیه . منم واسه همین گفتم MCSE زیاد مدرک بزرگی نیست .
مثلا CCIE خوبه :p

البته ناگفته نماند که مدارک سیسکو دامد بهتری دارند .

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم زیاد مرگ بزرگی نیست
و داشتن اون هم به این معنی نیست که در مورد شبکه چیزی بار طرف است
منظور اینه که تو دبی واسش کار هست یا نه
خوب اگه بخوام انجا کار پیدا کنم داشتن چه تخصصی یا مدرکی خوبه؟؟؟
شما که ما رو پاک ناامید کردید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
میدونم زیاد مرگ بزرگی نیست
و داشتن اون هم به این معنی نیست که در مورد شبکه چیزی بار طرف است
منظور اینه که تو دبی واسش کار هست یا نه
خوب اگه بخوام انجا کار پیدا کنم داشتن چه تخصصی یا مدرکی خوبه؟؟؟
شما که ما رو پاک ناامید کردید

نه نه نه
شما یک اشتباه بزرگ مرتکب شدی :D

ببین در اینکه MCSE بار علمی بالایی داره اصلا شک نکن . ( البته به شرطی که واقعا کسی بخونه - منظورم اینه کسی مدرکشو نخره ) . به هر حال شما با ویندوز های سرور سرو کار داری که محصول میکروسافت هست و این مدرک هم مال میکروسافت هست .
این بدین معنی است که شما از کسی مدرک کار بلد بودن می گیری که صاحب اون چیز هست .
پس در مورد بار علمی MCSE شک نکن .

امتخان دادن MCSE هم به طرز واقعی . کار هر کسی نیست . من خودم الان 1 ماهه دارم XP ( 70.270 ( رو می خونم جرات نمی کنم امتحان بدم :D ولی کسی که واقعا بخونه و امتحان بده بحثش فرق می کنه .

همیشه این انسانهای پولدار کار و خراب می کنند . MCSE داخل ایران پر آوازه بود تا قبل اینکه فنی حرفه ای خرابش کنه . ( با ایران کاری نداریم )

من خودم 3 یا 4 تا مدرک محتلف رو از جاهای مختلف پیگیر میشم

MCSE
CCNP - Routing - Switchin
CWNA - CWNP

وقتی همه اینا کنار هم قرار بگیره یک سری آپشن و امتیاز میده .

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
از جناب bhrzk بابت راهنماییتون ممنونم
همچنین از جناب marco250
در ضمن marco250 جان آواتارت هم که از بازیگرای سریال prison break هست خودت که اخلاقت مثله این طرف نیست که؟؟؟:D:D
من هدفم از این تاپیک این بود که آیا از دوستان کسی هست که با این مدرک در دبی مشغول کار باشه؟
یا کسی از آشنایان در این زمینه ها اونجا کار کنه؟
یعنی یه ایرانی پیدا نمیشه تو دبی با این مدرک مشغول کار باشه؟!!!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب اگرم پیدا بشه که وقت اومدن تو فروم رو نداره :D

والا من یکی رو میشناسم دوبی داره کار می کنه اما فکر نمی کنم از این مدرکها داشته باهش.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من هدفم از این تاپیک این بود که آیا از دوستان کسی هست که با این مدرک در دبی مشغول کار باشه؟
یا کسی از آشنایان در این زمینه ها اونجا کار کنه؟
یعنی یه ایرانی پیدا نمیشه تو دبی با این مدرک مشغول کار باشه؟!!!!!
دوست عزیز
من 2 سال تو این دوبی که الان شما بهش گیر دادی زندگی کردم و قصدم راهنمایی هموطنانم و به اشتراک گذاشتن تجربیاتم هست .
اگر از من می شنوی از نخ دوبی بیا بیرون , به این دلایل :
1- به ایرانی ویزای کار نمی دهند (بعلت درگیری با دولت ایران در مورد سه جزیره). باید به فکر ویزای 2 یا 3 ماهه باشی که آن هم زیاد مقرون به صرفه نیست.
2- بعلت هجوم سرمایه ها به دوبی مخصوصا در بخش املاک در سالیان اخیر این شهر شاهد تورم و افزایش قیمت زندگی گردیده است که همین امر باعث فرار قشر متوسط و کم درآمد از کشور امارات و یا شهر دوبی به شهرهای مجاور مثل شارجه و عجمان شده است.
3- هجوم سرمایه دار ها به این شهر باعث شلوغ شدن شهر و ترافیک اعصاب خورد کننده تر از تهران شده است. (شما می توانی از کوچه پس کوچه های تهران تا حدودی از ترافیک فرار کنی ولی تو دوبی نمیتوانی)
4- شما با وجود کارگر و متخصصین پاکستانی و هندی که دیده شده تا 8 نفر تو یک اتاق می خوابند و حقوقشان کفایت می کند به اندازه خرج این جور زندگی و کمی پس انداز برای خانوادشان هست که شرط می بندم که شما اهل این جور و این سطح زندگی کردن نیستید.
5- در زمینه کامپیوتر هم متخصصین هندی سرآمد ترین افراد هستند در دوبی به خاطر سطح حقوق بسیار پایین و سطح دانش و سواد قابل قبول و بالاتر از متخصصین ایرانی

موارد دیگری هم هست که اگر فرصت شد و دوستان مایل بودند برایتان می نویسم.
به نظر من حداقل اول شما یک سفر 14 روزه توریستی به دوبی برو و آنجا را ببین بعد واسه کار پیدا کردن در آنجا نقشه بکش.
من نمی گویم دوبی جای بدی است , اتفاقا جای خوبی است ولی نه برای کار کامپیوتر بلکه برای گذاراندن ییلاق البته با جیبی پر از دلار و درهم.

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمایتون
البته در مورد کار در دبی رو واسه یکی از دوستان میخاستم نه خودم
به هر صورت مرسی

بالا