• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MCSE testking

niloofarf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی سایتی سراغ داره که بشه testking های امتحان های MCSE رو از توش به صورت free ، دانلود کرد؟
ممنون می شم اگه کمکم کنيد.:)

farshid61

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز

چرا تست کینگ درسته تست کینگ پاسخ سئوال ها رو داده ولی من بهت پیشنهاد می کنم اگه کتاب و خوندی و تست کینگ رو هم خوندی
می خوای امتحان رو صد در صد قبول بشی سئوال ها هم همونطور که هستن بیان این سایت رو حتما ببین :
http://www.sadikhov.com/forum/index.php?showforum=27

یکی از بهترین سایت هاست که هر کسی که امتحان می ده همون روز اون تست هایی که هنوز اعتبار دارن رو می گه
و بهترین تست هم که از همون ها صد در صد میاد Pass4sure

تست کینگ هم میاد ولی سئوال هاش چون مال قبل هم هست معمولا خیلی زیادن که اصلا به درد نمی خورن

حتما سایت بالا رو چک کن

موفق باشی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام دوست عزیز

چرا تست کینگ درسته تست کینگ پاسخ سئوال ها رو داده ولی من بهت پیشنهاد می کنم اگه کتاب و خوندی و تست کینگ رو هم خوندی
می خوای امتحان رو صد در صد قبول بشی سئوال ها هم همونطور که هستن بیان این سایت رو حتما ببین :
http://www.sadikhov.com/forum/index.php?showforum=27

یکی از بهترین سایت هاست که هر کسی که امتحان می ده همون روز اون تست هایی که هنوز اعتبار دارن رو می گه
و بهترین تست هم که از همون ها صد در صد میاد Pass4sure

تست کینگ هم میاد ولی سئوال هاش چون مال قبل هم هست معمولا خیلی زیادن که اصلا به درد نمی خورن

حتما سایت بالا رو چک کن

موفق باشی
خوب اگه اینجوری باشه که طرف پول بده جاش امتحان بدن ... ( خودم هم میدم ) که راحت تره ..

ParsEpay

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من بهترین مرجع برای دانلود تست کینگ Rapidshare.com هستش. فقط باید با گووگل توش رو سرچ کنین.:happy:

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
کسی سایتی سراغ داره که بشه testking های امتحان های MCSE رو از توش به صورت free ، دانلود کرد؟
ممنون می شم اگه کمکم کنيد.:)

من دارم همشون رو.مال ماه مي سال 2006 هست.اگه خواستيد كد امتحان رو بديد تا من لينك رو بدم.

بالا