نه عزیز اشتباه از جانب شماست
اصلا crysis بازی کردی؟! بعید بدونم!
این بازی از لحاظ افکتهای نمایشی directx10 و طیف رنگها و نمایش shader سطح بالاتر بهتر از یه موتور گرافیکی در حد موتور نمایشی Metal Gear Solid 4 داره من وقتی این بازیو رو جزئیات very high که شامل directx10 میشه انجام دادم واقعا انقد که قاتل عملکردی کارتهای گرافیک هست این بازی و سرو صدا داشته گرافیکش برام مهیج و چشمگیر نبود!
همونطور که گفتم چیزی که تو MGS4 شدید به چشم میاد(حداقل از دموی gameplay بازی که 10 دقیقه شروع بازی رو نشون میده) فیزیک چشمگیر و AI هست که اونو متمایز کرده نسبت به بازیهای هم رده خودش مواردی که شدیدا به قدرت پردازش پردازنده و تعداد thread های قابل پردازشش بستگی داره
خیلیا پیش از اومدن بازی میگفتن MGS4 گرافیک در حد تواناییهای سخت افزاری ps3 نداره,این رو از رو دموهای نمایشی gameplay اولیه بازی میگفتن اما نسخه نهایی بازی موافق با ادعای سازنده بازی نشون داد شاهکار سینماتیک MGS4 چه پیشرفتی نسبت به دموهای اولیه بازی داشته و بخاطر همین هم تقریبا تمام سایتهای معتبر بازی به گرافیکش امتیاز کامل رو دادن
شما این حرف رو میزنی چون یک طرفدار 360 هستی بالاخره هر چی باشه مدتهاست اینجایی و شناخت کامل رو نوشته هات هست
چندی قبل من اومدم گفتم Bioshock بازیه که به لطف انعطاف پذیری موتور گرافیکش مطمئنا برای ps3 میاد شما همون موقع پست سر من پست زدی که 100 درصد این بازی برا ps3 نمیاد و در انحصار 360 در بخش کنسولها خواهد بود
حالا حق با کی بود؟!
بهتره فقط بهتره کمی طرفداری افراطی از کنسول یا پلتفرم بازی که داریم رو بزاریم کنار تا بهتر با واقعیتها روبرو بشیم
MGS4 یک ابر بازیه که نظیرش رو ممکنه سالها تو 360 یا pc نبینیم و این رو باید قبول کنیم که این بازی برگ برنده ای میتونه برا ps3 باشه...
شما این حرف رو میزنی چون یک طرفدار 360 هستی بالاخره هر چی باشه مدتهاست اینجایی و شناخت کامل رو نوشته هات هست
چندی قبل من اومدم گفتم Bioshock بازیه که به لطف انعطاف پذیری موتور گرافیکش مطمئنا برای ps3 میاد شما همون موقع پست سر من پست زدی که 100 درصد این بازی برا ps3 نمیاد و در انحصار 360 در بخش کنسولها خواهد بود
حالا حق با کی بود؟!
ببين pc يا xbox360 واسه مايکروسافت فرقی نمیکنه...جفتش میره تو جيبه مايکروسافت
البته رو 360 بيشتر سود میکنه تا pc......در کل مطمئن باش خبر تکذيب شده...چون خودم به شخصه اين خبرو
خوندم....و مطمئن باش واسه ps3 فعلاً هيچ پروژ اه ی ندارن....ممکنه ولی بعدتها نظرشون عوض بشه
مثلاً مثل عرضه dead rising 2 روی pc که همين چنده وقته پيش کپکام اعلام کرد اين بازی اواخره 2007 واسه
pc ريليز میشه.......ممکنه bioshock هم بعدها رو ps3 ببينيم........
و در اخر اين که من با کسی که کوچکترين اطلاعی تو زمينه game نداره و همه حرفهاش از خودشه هيچ صحبتی ندارم..شمام بشين و تو اين فکر باش که metal gear solid 4 برترين گرافيک رو تو تاريخ بازيهای کامپيوتری داره..واقعاً بحث کردم با آدمی که بی چونو چرا يه ps3 fan هست جای بحثی باقی نميمونه .
دوستانی که میخونن متنهارو بيان قضاوت کنن...
وارد لينک زير بشيد و پستهای صفحرو کامل بخونيد...اونجا ايشون غريب به چند ماهه پيش گفتن که bioshock واسه ps3 مياد که من تو همون روز اعلام کردم اين خبر تکذيب شده از سوی 2k
و رسماً هم اعلام کرده فعلاً پروژه ای برای Ps3 ندارييم...
اين هم لينک معتبر من از سوی فرم خوده 2k ( سازنده Bioshock ) که اعلام کرده بود تو اون برهه از زمان رو ps3 برنامه ای نداريم.
http://forums.2kgames.com/forums/showpost.php?p=239942&postcount=7
حالا ايشون امده میگه شما گفتی 100% اين بازی رو ps3 نمياد...دوستان بگردن ببينن من همچين حرفی زدم؟؟؟ من که تو پست بعديم اعلام کردم اين بازی شايد بعد ها رو ps3 بياد...
اين هم عکس از اون نوشتهای من ، دوستان ببينم و قضاوت کنن.
در رابطه با اجرای crysis با کارت 8800gts و اين که شما شگفت زده نشديد واقعاً بايد بهت خنديد....چون هر آدمه عاقلی به راحتی ميتونه تشخيص بده که گرافيک crysis از metal gear solid 4 يه ذره که هيچی بلکه خيلی بالاتره...در ضمن با کارت 8800gts نمیشه تنظيمات ر رو Very high تنظيم کرد به گونه ای که فريم بازيتون ثابت باشه..شايد اصلاً فريم برای تو مهم نيست يعنی با 10 15 فريمم بشينی بازی کنی
و در اخر اين که من با کسی که کوچکترين اطلاعی تو زمينه game نداره و همه حرفهاش از خودشه هيچ صحبتی ندارم..شمام بشين و تو اين فکر باش که metal gear solid 4 برترين گرافيک رو تو تاريخ بازيهای کامپيوتری داره..واقعاً بحث کردم با آدمی که بی چونو چرا يه ps3 fan هست جای بحثی باقی نميمونه .
سلام
به عنوان یوزری که تمام کنسول ها ائم از پلتفرم اتاری تا PS3 و کنسول های پورتیبل و ... تجربه کرده لازم دونستم در بحثتون شرکت کنم.البته من تنها یوزری هستم که هیچ وقت تعصب روی کنسول ها نداشتم و این همیشه دوستانم رو ازار می داد.حساب کنید یکی از دوستام x360 داره و می گه x360 خداست اما اون یکی دوستم Wii داره و می گه فقط نینتندو....منم از هر دو کنسول انتقاد می کنم.چون واقعیت رو مد نظر قرار می گرفت.و البته این نکته هم عرض کنم که من چند ساله رسما بازنشسته گیم شدم و بازی نمی کنم و فقط خبرهای گیم و کنسول رو دنبال می کنم.
واقعا از جناب بنیامین عجیبه که اینقدر تعصب خرج می دن و می گن متال گیر 4 گرافیک نداره.در حالی که در گیم اسپات امتیاز 10 گرفته ! . موتور گرافیکی بازی رو ببینید.چطور می تونید بگید این گیم گرافیک نداره؟
بازی crysis واقعا یه بازی چشمگیر بود و اصلا شکی درش نیست اما نمی توان با گیمی مثه متال گیر مقایسش کرد.به نظر من این دو نقطه مشترکی ندارن !
هر بازی فقط باید در کنسول خودش مورد مقایسه قرار بگیره.پس فردا سر بازی اویل 5 هم باید شاهد صدتا جمله تعصب انگیز باشیم....
Xradical عزیز شما که خوب می دونید به حرف این کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.چند روز پیش اتفاقی داشتم گیم اسپات رو می خوندم و کنسل شدن گیم Red Alert 3 برای کنسول PS3 رو دیدم که عنوان کرده بودند در فکر کنسول X360 و PC هستند.حالا ممکنه همین الان خبر تکذیب بشه ! روی حرف کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.این موضوع کاملا برای من تایید شده.
خوب زیادی در بحث شرکت کردم
امير جان خيلی خوشحالم که امدی تو بحث شرکت کردی...
من داخل پست هام جايی اشاره کردم که metal gear گرافيک نداره؟ من که اين بازيرو جزوه برترين بازيها از لحاظ گرافيک دونستم و جايی هم اعلام نکردم که گرافيک داره..و اينجا بسی تعجب هست که شما چرا به اين نتيجه رسيدی که من گفتم اين بازی گرافيک نداره !!
اين بازی يکی از بهترين گرافيک هارو تو نسل حاضر داره و بدون شک يکی از بهترينهاست..و حتی گفتم انيميشنهای خيره کننده ای داره که باعث شگفتی میشه....
بحث اصلی من اينه که تو اين نسل بازيهايی با گرافيک بالاتر از metal gear هم هستند..که البته اگر خواستيد من اين رو به راحتی براتون ثابت میکنم...
در ضمن من اگر میخواستم fan بازی در بيارم هيچوقت تاپيک نمیزدم و از اين بازی تعريف و تمجيد کنم..
به یاد اویل4(ایول البته) منتظر روزی هستیم که اطلاعات لحظه به لحظه مرحله های بازیرو برا residev evil 5 وقتی برا pc اومد(امیدوار باشیم) با هم داشته باشیم
هر بازی میتونه از یه جبنه هایی نسبت به بقیه بازیها برتری داشته باشه مخصوصا که اون بازی برا ps3 باشه
هتر بگم اون چیزی که من تو MGS4 دیدم(تازه من از gameplay demo بازی دیدم) گرافیک چشمگیر نبود
خلاقیت بود,حساسیت رو کوچکترین جزئیات از یک صحنه بود,تلاش سالها زحمت یک تیم نابغه بود..خوشبحال کونامی که گروه هنرمند و خلاق کوجیما رو در خودش داره..
به نظرت مقايسه کردن 4 تا دونه عکس از بازی لينک معتبر خارجی میخواد؟ يعنی خودمون تفکر لازم و قدرت تصميمگيری نداريم که بفهميم کدوم عکس از لهاظ گرافيکی برتری داره نسبت به اون يکی؟شما که می گید بازی های پر گرافیک تری هم هستند که می تونن خیلی بهتر از متال گیر خودشون رو نشون بدن لینک بدید.لینک خارجی هم بشه خیلی بهتره . البته معتبر
امير جان شما گويا با دقت پست های منرو نخونديد..من تو پستهام اعلام کردم بازيهايی تو اين نسل هستند که گرافيک به مراتب بالاتری از metal gear solid 4 دارن...که البته تو پست همم اعلام کردم منظورم کنسولهاست نه pc ..
الانم میگم مقايسه گرافيکی metal gear solid 4 با crysis يه مقايسه بچه گانست..
متأسفانه بعضيها که طرفدار يه کنسول خاص باشن فقط اخبار ، عکس ها ، تريلرها و.... مختص همون کنسول رو نگاه میکنن و از اخبار کنسولهای ديگه بی اطلاع ميمونن...
به نظر من تا وقتی کسی از نزديک اين بازيرو تماشا نکرده نبايد بياد اينجا بگه اين بازی گرافيکش سرتر از فلان بازيه...وه بخواد به استناد ديدن چند دمو اينجا نظر بده..
در رابطه با امتياز دادن 10 به گرافيک بازی من فکر کنم شما که قبلاً gamer بودی بهتر بدونی که بازی که از همه لحاظ چه داستانی چه گيم پلی چه صدا و.... مياد امتياز کامل میگيره خود به خود امتياز گرافيک هم سايتها بالا میدن
به نظر من هر شخصی که msg باز باشه میدونه که msg به خاطر گرافيک نبود که مشهور شود .
اگر بازی از لحاظ گرافيکی بخواد به شهرت برسه مطمئناً سره زبانها میيوفته.
يا gears of war که خيليها فقط به خاطر گرافيک بالای اين بازی تو سال 2006 بود که تا الان تو يادها مونده...
به نظرت مقايسه کردن 4 تا دونه عکس از بازی لينک معتبر خارجی میخواد؟ يعنی خودمون تفکر لازم و قدرت تصميمگيری نداريم که بفهميم کدوم عکس از لحاظ گرافيکی برتری داره نسبت به اون يکی؟
خوب نظرات يوزرها بيش از هر چيزی به نظر من مهمتر از سايتهای ديگست و اين کاملاً مشخص هست که با ديدن review يوزرها میشه به نتايج خوبی در رابطه با بازی دست يافت...که اين هم يه فاکتور خوب واسه سنجيدن يک بازی از هر لحاظی ميتونه باشه..فقط استناد چند تا دمو نیستش.نظرات یوزرهای خارجی رو که مطالعه کنیم می تونیم جمع بندی کنیم.نیازی نیست که حتما خودمون بازی کنیم ! کافیه که سایت های خارجی رو نگاه بندازیم نظرات یوزرها و سایت های Review رو نگاه کنیم و نظراتشون رو بخونیم.
در کل به نظر من گذر زمان همچيز رو مشخص میکنه.
خيليها تو ایران هستند که فقط به خاطر metal gear solid4 رفتن ps3 خريدن...شمام يکيش..چون اين بازی ارزش اين همه خرج کردنرو داره..حالا این بحث ها بسه دوست باشید
آقا این قضیه ی 90 تومنی بودن ِ بلو-ری های پی اس 3 کمی عذاب آوره وگرنه من بخاطر ِ MGS4 هم شده میخوام پی اس3 بخرم ...
چه کنیم ؟
حالا این بحث ها بسه دوست باشید :lol:
آقا این قضیه ی 90 تومنی بودن ِ بلو-ری های پی اس 3 کمی عذاب آوره وگرنه من بخاطر ِ MGS4 هم شده میخوام پی اس3 بخرم ...
چه کنیم ؟ :|
چه کنیم ؟ :|