• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Metal Gear Solid 4 | PS3

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
و سرانجام بازی پر اوازه ps3 ريليز شد....حالا میشه گفت سونی بايد به اين بازی انحصاريش افتخار کنه.
گرفتن امتياز کامل 10/10 از 2 سايت gamespot و ign

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اون چیزی که من از گیم پلی بازی یه جا دیدم دیگه بازی نبود فیلم سینمایی بود که میشد کنترلش کرد!

تیم کوجیما تبلیغات زیادی رو استفاده قابل بازی از تواناییهای cell میکردن و واقعا بیراه هم نبود. کافیه انفجارها و دود و مه و AI تو صحنه هاو مهمتر از همه فیزیک خیره کننده بازی رو تو اتفاقات چند دقیقه اول بازی ببینید تا مشخص شه هیچ پردازنده ای در حال حاظر توانایی اجرای یه همچین چیز خوفی رو نداره به غیر از ابر پردازنده cell

مطمئنا ابر بازی Metal Gear Solid 4 تاثیر فاحشی رو فروش ps3 میزاره

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
metal gear solid 4 يکی از بهترينهاست تو زمينه گرافيک و میشه گفت فراتر از اون چيزی که همه انتظار داشتن عمل کرده.
ولی در رابطه با اين که میگه بهترين گرافيک رو داره و فقط cell ميتونه اين گرافيک رو پردازش کنه سخت در اشتباهی.
از لحاظ گرافيک اين بازی تو نسل حاضر جزوه يکی از بهترينهاست و شک نکن بهترين نيست. چون از لحاظ گرافيک بازيهايی تو اين نسل هستند که بالاتر از اين بازی قرار میگيرند..البته منظورم کنسولهاست نه pc.
چون pc که مشخصه crysis خدای بی چونو چرای گرافيک تو اين نسل پادشاهی میکنه و مطمعناً حالا حالاها بازی نميتونه تو گرافيک ازش بالاتر قرار بگيره..
ولی بازی انيميشنهای قدرتمنديرو نشون میده که مشخص میکنه بازی از لحاظ شگفتی حرفهايی برای گفتن داره.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
نه عزیز اشتباه از جانب شماست
اصلا crysis بازی کردی؟! بعید بدونم!
این بازی از لحاظ افکتهای نمایشی directx10 و طیف رنگها و نمایش shader سطح بالاتر بهتر از یه موتور گرافیکی در حد موتور نمایشی Metal Gear Solid 4 داره من وقتی این بازیو رو جزئیات very high که شامل directx10 میشه انجام دادم واقعا انقد که قاتل عملکردی کارتهای گرافیک هست این بازی و سرو صدا داشته گرافیکش برام مهیج و چشمگیر نبود!
همونطور که گفتم چیزی که تو MGS4 شدید به چشم میاد(حداقل از دموی gameplay بازی که 10 دقیقه شروع بازی رو نشون میده) فیزیک چشمگیر و AI هست که اونو متمایز کرده نسبت به بازیهای هم رده خودش مواردی که شدیدا به قدرت پردازش پردازنده و تعداد thread های قابل پردازشش بستگی داره
خیلیا پیش از اومدن بازی میگفتن MGS4 گرافیک در حد تواناییهای سخت افزاری ps3 نداره,این رو از رو دموهای نمایشی gameplay اولیه بازی میگفتن اما نسخه نهایی بازی موافق با ادعای سازنده بازی نشون داد شاهکار سینماتیک MGS4 چه پیشرفتی نسبت به دموهای اولیه بازی داشته و بخاطر همین هم تقریبا تمام سایتهای معتبر بازی به گرافیکش امتیاز کامل رو دادن

شما این حرف رو میزنی چون یک طرفدار 360 هستی بالاخره هر چی باشه مدتهاست اینجایی و شناخت کامل رو نوشته هات هست
چندی قبل من اومدم گفتم Bioshock بازیه که به لطف انعطاف پذیری موتور گرافیکش مطمئنا برای ps3 میاد شما همون موقع پست سر من پست زدی که 100 درصد این بازی برا ps3 نمیاد و در انحصار 360 در بخش کنسولها خواهد بود
حالا حق با کی بود؟!
بهتره فقط بهتره کمی طرفداری افراطی از کنسول یا پلتفرم بازی که داریم رو بزاریم کنار تا بهتر با واقعیتها روبرو بشیم
MGS4 یک ابر بازیه که نظیرش رو ممکنه سالها تو 360 یا pc نبینیم و این رو باید قبول کنیم که این بازی برگ برنده ای میتونه برا ps3 باشه...

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نه عزیز اشتباه از جانب شماست
اصلا crysis بازی کردی؟! بعید بدونم!
این بازی از لحاظ افکتهای نمایشی directx10 و طیف رنگها و نمایش shader سطح بالاتر بهتر از یه موتور گرافیکی در حد موتور نمایشی Metal Gear Solid 4 داره من وقتی این بازیو رو جزئیات very high که شامل directx10 میشه انجام دادم واقعا انقد که قاتل عملکردی کارتهای گرافیک هست این بازی و سرو صدا داشته گرافیکش برام مهیج و چشمگیر نبود!
همونطور که گفتم چیزی که تو MGS4 شدید به چشم میاد(حداقل از دموی gameplay بازی که 10 دقیقه شروع بازی رو نشون میده) فیزیک چشمگیر و AI هست که اونو متمایز کرده نسبت به بازیهای هم رده خودش مواردی که شدیدا به قدرت پردازش پردازنده و تعداد thread های قابل پردازشش بستگی داره
خیلیا پیش از اومدن بازی میگفتن MGS4 گرافیک در حد تواناییهای سخت افزاری ps3 نداره,این رو از رو دموهای نمایشی gameplay اولیه بازی میگفتن اما نسخه نهایی بازی موافق با ادعای سازنده بازی نشون داد شاهکار سینماتیک MGS4 چه پیشرفتی نسبت به دموهای اولیه بازی داشته و بخاطر همین هم تقریبا تمام سایتهای معتبر بازی به گرافیکش امتیاز کامل رو دادن

شما این حرف رو میزنی چون یک طرفدار 360 هستی بالاخره هر چی باشه مدتهاست اینجایی و شناخت کامل رو نوشته هات هست
چندی قبل من اومدم گفتم Bioshock بازیه که به لطف انعطاف پذیری موتور گرافیکش مطمئنا برای ps3 میاد شما همون موقع پست سر من پست زدی که 100 درصد این بازی برا ps3 نمیاد و در انحصار 360 در بخش کنسولها خواهد بود
حالا حق با کی بود؟!
بهتره فقط بهتره کمی طرفداری افراطی از کنسول یا پلتفرم بازی که داریم رو بزاریم کنار تا بهتر با واقعیتها روبرو بشیم
MGS4 یک ابر بازیه که نظیرش رو ممکنه سالها تو 360 یا pc نبینیم و این رو باید قبول کنیم که این بازی برگ برنده ای میتونه برا ps3 باشه...

متأسفانه شما فقط حرفهای خودت رو سند قرار میدی و اصلاً حرفهای ديگران رو قبول نداری..بهتره اينجور قطعيت هيچوقت صحبت نکنی.
شما اگر به گفتهای خودت اطمينان داری يه لينک معتبر به من نشون بده که به اين نکته اشاره کرده باشه که تا الان msg4 بهترين گرافيک و انيمشنهارو تو نسل حاضر داره..به هر حال اگر اينجوری که میگم باشه 100% سايتها بهش اشاره میکنن..مثل موقعی که crysis ريليز شد و همگان اونرو غول بی چونو چرای گرافيک بازيها میدونستند.
حالا حرفه من رو که قبول نداری هيچ اقلاً حرفهای اين دوستان رو گوش بده...

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14003&page=16

البته من بعيد میدونم شما به غيره حرفه خودت حرفه کس ديگه ای رو قبول داشته باشی...و واقعاً تعجب اوره که میگی crysis برات از لحاظ گرافيکی چشمگير نبود..من واقعاً موندم شما چجوری با کارت 7900 ات اين بازيرو رو very high اجرا کردی در حالی که اين بازی رو کارت 8800gtx رو تنظيمات very high باز هم مشکل داره !!

حالا حق با کی بود؟!

راستی شما حرفهايی که میزنی اينجا مشخص شد که چقدر راست میگی !!!

ببين pc يا xbox360 واسه مايکروسافت فرقی نمیکنه...جفتش میره تو جيبه مايکروسافت
البته رو 360 بيشتر سود میکنه تا pc......در کل مطمئن باش خبر تکذيب شده...چون خودم به شخصه اين خبرو
خوندم....و مطمئن باش واسه ps3 فعلاً هيچ پروژ اه ی ندارن....ممکنه ولی بعدتها نظرشون عوض بشه
مثلاً مثل عرضه dead rising 2 روی pc که همين چنده وقته پيش کپکام اعلام کرد اين بازی اواخره 2007 واسه
pc ريليز میشه.......ممکنه bioshock هم بعدها رو ps3 ببينيم........

شما متأسفانه از روی عصابانيت هميشه حرف میزنی و فکر میکنی اينجا کر کری هست..در صورتی که اينجوری نيست..الان همن پست بالات که گفتی من اشاره کردم اين بازی 100% واسه ps3 نمياد نمونه ای از اين دروغگويی بزرگ شما بود...بهتره شما اگر به چيزی اطمينان نداری هيچوقت بيانش نکنی و در واقع پستی تو اون زمينه نزنی.

Last edited:

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اول از همه برو اینجا یا اینجا ببین من با چه کارتی crysis اجرا کردم!
دیدی با بازم موندی من چطور اجرا کردم بازیو
139fs122428.gif

اما در مورد نوشته دومت که بولد کردم:
این عکسو از عمد بزرگ میزارم:
10ofrc5.jpg

اینم لینک مربوطه

عکس گذاشتم که نری بزنی پستو پاک کنی:lol:

کلا نمیخواستم جواب بدم ولی خوب در راستای احترام به دوستانی که مطالبو میخونن...

شما هم انقد حرص نخور یه وقت به جای 360ات خودت 3 چراغه میشی:lol:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستانی که میخونن متنهارو بيان قضاوت کنن...
وارد لينک زير بشيد و پستهای صفحرو کامل بخونيد...اونجا ايشون غريب به چند ماهه پيش گفتن که bioshock واسه ps3 مياد که من تو همون روز اعلام کردم اين خبر تکذيب شده از سوی 2k
و رسماً هم اعلام کرده فعلاً پروژه ای برای Ps3 ندارييم...
اين هم لينک معتبر من از سوی فرم خوده 2k ( سازنده Bioshock ) که اعلام کرده بود تو اون برهه از زمان رو ps3 برنامه ای نداريم.

http://forums.2kgames.com/forums/showpost.php?p=239942&postcount=7

حالا ايشون امده میگه شما گفتی 100% اين بازی رو ps3 نمياد...دوستان بگردن ببينن من همچين حرفی زدم؟؟؟ من که تو پست بعديم اعلام کردم اين بازی شايد بعد ها رو ps3 بياد...
اين هم عکس از اون نوشتهای من ، دوستان ببينم و قضاوت کنن.

w8rdiv.gif

در رابطه با اجرای crysis با کارت 8800gts و اين که شما شگفت زده نشديد واقعاً بايد بهت خنديد....چون هر آدمه عاقلی به راحتی ميتونه تشخيص بده که گرافيک crysis از metal gear solid 4 يه ذره که هيچی بلکه خيلی بالاتره...در ضمن با کارت 8800gts نمیشه تنظيمات ر رو Very high تنظيم کرد به گونه ای که فريم بازيتون ثابت باشه..شايد اصلاً فريم برای تو مهم نيست يعنی با 10 15 فريمم بشينی بازی کنی

و در اخر اين که من با کسی که کوچکترين اطلاعی تو زمينه game نداره و همه حرفهاش از خودشه هيچ صحبتی ندارم..شمام بشين و تو اين فکر باش که metal gear solid 4 برترين گرافيک رو تو تاريخ بازيهای کامپيوتری داره..واقعاً بحث کردم با آدمی که بی چونو چرا يه ps3 fan هست جای بحثی باقی نميمونه .

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
و در اخر اين که من با کسی که کوچکترين اطلاعی تو زمينه game نداره و همه حرفهاش از خودشه هيچ صحبتی ندارم..شمام بشين و تو اين فکر باش که metal gear solid 4 برترين گرافيک رو تو تاريخ بازيهای کامپيوتری داره..واقعاً بحث کردم با آدمی که بی چونو چرا يه ps3 fan هست جای بحثی باقی نميمونه .

سلام

به عنوان یوزری که تمام کنسول ها ائم از پلتفرم اتاری تا PS3 و کنسول های پورتیبل و ... تجربه کرده لازم دونستم در بحثتون شرکت کنم.البته من تنها یوزری هستم که هیچ وقت تعصب روی کنسول ها نداشتم و این همیشه دوستانم رو ازار می داد.حساب کنید یکی از دوستام x360 داره و می گه x360 خداست اما اون یکی دوستم Wii داره و می گه فقط نینتندو....منم از هر دو کنسول انتقاد می کنم.چون واقعیت رو مد نظر قرار می گرفت.و البته این نکته هم عرض کنم که من چند ساله رسما بازنشسته گیم شدم و بازی نمی کنم و فقط خبرهای گیم و کنسول رو دنبال می کنم.

واقعا از جناب بنیامین عجیبه که اینقدر تعصب خرج می دن و می گن متال گیر 4 گرافیک نداره.در حالی که در گیم اسپات امتیاز 10 گرفته ! . موتور گرافیکی بازی رو ببینید.چطور می تونید بگید این گیم گرافیک نداره؟

بازی crysis واقعا یه بازی چشمگیر بود و اصلا شکی درش نیست اما نمی توان با گیمی مثه متال گیر مقایسش کرد.به نظر من این دو نقطه مشترکی ندارن !

هر بازی فقط باید در کنسول خودش مورد مقایسه قرار بگیره.پس فردا سر بازی اویل 5 هم باید شاهد صدتا جمله تعصب انگیز باشیم....

Xradical عزیز شما که خوب می دونید به حرف این کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.چند روز پیش اتفاقی داشتم گیم اسپات رو می خوندم و کنسل شدن گیم Red Alert 3 برای کنسول PS3 رو دیدم که عنوان کرده بودند در فکر کنسول X360 و PC هستند.حالا ممکنه همین الان خبر تکذیب بشه ! روی حرف کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.این موضوع کاملا برای من تایید شده.

خوب زیادی در بحث شرکت کردم :D

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امير جان خيلی خوشحالم که امدی تو بحث شرکت کردی...
من داخل پست هام جايی اشاره کردم که metal gear گرافيک نداره؟ من که اين بازيرو جزوه برترين بازيها از لحاظ گرافيک دونستم و جايی هم اعلام نکردم که گرافيک داره..و اينجا بسی تعجب هست که شما چرا به اين نتيجه رسيدی که من گفتم اين بازی گرافيک نداره !!
اين بازی يکی از بهترين گرافيک هارو تو نسل حاضر داره و بدون شک يکی از بهترينهاست..و حتی گفتم انيميشنهای خيره کننده ای داره که باعث شگفتی میشه....
بحث اصلی من اينه که تو اين نسل بازيهايی با گرافيک بالاتر از metal gear هم هستند..که البته اگر خواستيد من اين رو به راحتی براتون ثابت میکنم...
در ضمن من اگر میخواستم fan بازی در بيارم هيچوقت تاپيک نمیزدم و از اين بازی تعريف و تمجيد کنم..

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که میخونن متنهارو بيان قضاوت کنن...
وارد لينک زير بشيد و پستهای صفحرو کامل بخونيد...اونجا ايشون غريب به چند ماهه پيش گفتن که bioshock واسه ps3 مياد که من تو همون روز اعلام کردم اين خبر تکذيب شده از سوی 2k
و رسماً هم اعلام کرده فعلاً پروژه ای برای Ps3 ندارييم...
اين هم لينک معتبر من از سوی فرم خوده 2k ( سازنده Bioshock ) که اعلام کرده بود تو اون برهه از زمان رو ps3 برنامه ای نداريم.

http://forums.2kgames.com/forums/showpost.php?p=239942&postcount=7

حالا ايشون امده میگه شما گفتی 100% اين بازی رو ps3 نمياد...دوستان بگردن ببينن من همچين حرفی زدم؟؟؟ من که تو پست بعديم اعلام کردم اين بازی شايد بعد ها رو ps3 بياد...
اين هم عکس از اون نوشتهای من ، دوستان ببينم و قضاوت کنن.

w8rdiv.gif

در رابطه با اجرای crysis با کارت 8800gts و اين که شما شگفت زده نشديد واقعاً بايد بهت خنديد....چون هر آدمه عاقلی به راحتی ميتونه تشخيص بده که گرافيک crysis از metal gear solid 4 يه ذره که هيچی بلکه خيلی بالاتره...در ضمن با کارت 8800gts نمیشه تنظيمات ر رو Very high تنظيم کرد به گونه ای که فريم بازيتون ثابت باشه..شايد اصلاً فريم برای تو مهم نيست يعنی با 10 15 فريمم بشينی بازی کنی

من بحثو ادامه نمیدم چون واقعا خودمو خراب میکنم..
حداقل خواننده ها بتونن از مطالب تاپیک(البته اگه بزارن) استفاده کنن

سلام

به عنوان یوزری که تمام کنسول ها ائم از پلتفرم اتاری تا PS3 و کنسول های پورتیبل و ... تجربه کرده لازم دونستم در بحثتون شرکت کنم.البته من تنها یوزری هستم که هیچ وقت تعصب روی کنسول ها نداشتم و این همیشه دوستانم رو ازار می داد.حساب کنید یکی از دوستام x360 داره و می گه x360 خداست اما اون یکی دوستم Wii داره و می گه فقط نینتندو....منم از هر دو کنسول انتقاد می کنم.چون واقعیت رو مد نظر قرار می گرفت.و البته این نکته هم عرض کنم که من چند ساله رسما بازنشسته گیم شدم و بازی نمی کنم و فقط خبرهای گیم و کنسول رو دنبال می کنم.

واقعا از جناب بنیامین عجیبه که اینقدر تعصب خرج می دن و می گن متال گیر 4 گرافیک نداره.در حالی که در گیم اسپات امتیاز 10 گرفته ! . موتور گرافیکی بازی رو ببینید.چطور می تونید بگید این گیم گرافیک نداره؟

بازی crysis واقعا یه بازی چشمگیر بود و اصلا شکی درش نیست اما نمی توان با گیمی مثه متال گیر مقایسش کرد.به نظر من این دو نقطه مشترکی ندارن !

هر بازی فقط باید در کنسول خودش مورد مقایسه قرار بگیره.پس فردا سر بازی اویل 5 هم باید شاهد صدتا جمله تعصب انگیز باشیم....

Xradical عزیز شما که خوب می دونید به حرف این کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.چند روز پیش اتفاقی داشتم گیم اسپات رو می خوندم و کنسل شدن گیم Red Alert 3 برای کنسول PS3 رو دیدم که عنوان کرده بودند در فکر کنسول X360 و PC هستند.حالا ممکنه همین الان خبر تکذیب بشه ! روی حرف کمپانی ها نمی شه اطمینان کرد.این موضوع کاملا برای من تایید شده.

خوب زیادی در بحث شرکت کردم :D

چطوری استاد:) خوبی

به یاد اویل4(ایول البته:lol:) منتظر روزی هستیم که اطلاعات لحظه به لحظه مرحله های بازیرو برا residev evil 5 وقتی برا pc اومد(امیدوار باشیم:happy:) با هم داشته باشیم

در مورد این بحث هم جدی نگیر
این بابا هیچ جور قبول نمیکنه که هر بازی میتونه از یه جبنه هایی نسبت به بقیه بازیها برتری داشته باشه مخصوصا که اون بازی برا ps3 باشه
من خودم ps3 ندارم پس MGS4 هم بازی نکردم. crysis رو هم بازی کردم
MGS4 از خیلی از جنبه های تصویری برتره نسبت به crysis
بهتر بگم اون چیزی که من تو MGS4 دیدم(تازه من از gameplay demo بازی دیدم) گرافیک چشمگیر نبود
خلاقیت بود,حساسیت رو کوچکترین جزئیات از یک صحنه بود,تلاش سالها زحمت یک تیم نابغه بود..خوشبحال کونامی که گروه هنرمند و خلاق کوجیما رو در خودش داره..

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امير جان خيلی خوشحالم که امدی تو بحث شرکت کردی...
من داخل پست هام جايی اشاره کردم که metal gear گرافيک نداره؟ من که اين بازيرو جزوه برترين بازيها از لحاظ گرافيک دونستم و جايی هم اعلام نکردم که گرافيک داره..و اينجا بسی تعجب هست که شما چرا به اين نتيجه رسيدی که من گفتم اين بازی گرافيک نداره !!
اين بازی يکی از بهترين گرافيک هارو تو نسل حاضر داره و بدون شک يکی از بهترينهاست..و حتی گفتم انيميشنهای خيره کننده ای داره که باعث شگفتی میشه....
بحث اصلی من اينه که تو اين نسل بازيهايی با گرافيک بالاتر از metal gear هم هستند..که البته اگر خواستيد من اين رو به راحتی براتون ثابت میکنم...
در ضمن من اگر میخواستم fan بازی در بيارم هيچوقت تاپيک نمیزدم و از اين بازی تعريف و تمجيد کنم..

مسئله همین جاست.شما با بازی Crysis مقایسه می کنید و می گید متال گیر ضعیف تره.متال گیم در حال حاضر گیمی هست که می تونه قدرت پی اس تری رو ثابت کنه.....شما که می گید بازی های پر گرافیک تری هم هستند که می تونن خیلی بهتر از متال گیر خودشون رو نشون بدن لینک بدید.لینک خارجی هم بشه خیلی بهتره . البته معتبر :D

در مورد نتیجه من هم خوب در این تاپیک دیدم که شما گفتید متال گیر نسبت به crysis گرافیک نداره :rolleyes:

به یاد اویل4(ایول البته) منتظر روزی هستیم که اطلاعات لحظه به لحظه مرحله های بازیرو برا residev evil 5 وقتی برا pc اومد(امیدوار باشیم) با هم داشته باشیم

با اینکه بازنشسته شدم و دیگه برای بازی کردن پیر شدم اما بدم نمی یاد خبرهای اویل رو دنبال کنم.

هر بازی میتونه از یه جبنه هایی نسبت به بقیه بازیها برتری داشته باشه مخصوصا که اون بازی برا ps3 باشه

این دقیقا تجربه چندین ساله من هستش.هر بازی می تونه از یه جنبه های خاص همیشه برترین باشه.من از بازی های PS2 هیچ وقت نمی تونم Devil May Cary 1 رو فراموش کنم و یا Final Fantasy X.شاید خیلی ها بگن Final Fantasy X اصلا گرافیک نداره.اما وقتی که به محتواش نگاه می کنی و سناریو بازی , واقعا نمی تونی حرفی بزنی.

هتر بگم اون چیزی که من تو MGS4 دیدم(تازه من از gameplay demo بازی دیدم) گرافیک چشمگیر نبود
خلاقیت بود,حساسیت رو کوچکترین جزئیات از یک صحنه بود,تلاش سالها زحمت یک تیم نابغه بود..خوشبحال کونامی که گروه هنرمند و خلاق کوجیما رو در خودش داره..

من بازم می گم.MSG4 نباید با Crysis مقایسه بشه.MGS4 تجربه 3 سری متال گیر رو یدک می کشه.من خلافیت و حساسیتی که شما میگید , بهش وظیفه کوجیما می گم.چون باید در این بازی نشون بده که متال گیر یک بازی خاص در عرصه دنیای بازی هست.یک گیمی که هیچ وقت فراموش نمی شه.

جدا از بحث علاقه مندان به گیم اویل می تونند بازی Kabus 22 رو بگیرن.سبک بازی دقیقا مانند اویل 3 هست.منتها زامبی ها کمی تغییر کردن.کار یه گروه ترکیه ای هست و گرافیکش در حد PS1 کمی بالاتر هست.اما از سناریو و محیط خوبی بهره گرفته.از میوزیک خوبی متاسفانه قدرت نمی گیره اما در کل می تونه یاد و خاطره اویل رو زنده کنه !

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امير جان شما گويا با دقت پست های منرو نخونديد..من تو پستهام اعلام کردم بازيهايی تو اين نسل هستند که گرافيک به مراتب بالاتری از metal gear solid 4 دارن...که البته تو پست همم اعلام کردم منظورم کنسولهاست نه pc ...و گفتم crysis که غول بی چونو چرای گرافيک بازيهاست تا مدتها بازی به عظمتی قدرت crysis نخواهيم ديد..و الانم میگم مقايسه گرافيکی metal gear solid 4 با crysis يه مقايسه بچه گانست...
متأسفانه بعضيها که طرفدار يه کنسول خاص باشن فقط اخبار ، عکس ها ، تريلرها و.... مختص همون کنسول رو نگاه میکنن و از اخبار کنسولهای ديگه بی اطلاع ميمونن...
به نظر من تا وقتی کسی از نزديک اين بازيرو تماشا نکرده نبايد بياد اينجا بگه اين بازی گرافيکش سرتر از فلان بازيه...وه بخواد به استناد ديدن چند دمو اينجا نظر بده..اگر به ديدن دمو باشه خوب من همين چند وقته پيش دموی in game بازی farcry 2 رو ديدم که واقعاً متحير شدم از ديدن بازی...گرافيک بازی وحشتناک بالا بود...ولی خوب به خودم اجازه نمیدم تا وقتی بازيرو از نزديک نديدم بيام اينجا با بازی مقايسش بکنم.....و بيام بگم برترين بازی از لحاظ گرافيکی تو تاريخ بازيهاست...اين حرف يکم بچه گانست...
در رابطه با امتياز دادن 10 به گرافيک بازی من فکر کنم شما که قبلاً gamer بودی بهتر بدونی که بازی که از همه لحاظ چه داستانی چه گيم پلی چه صدا و.... مياد امتياز کامل میگيره خود به خود امتياز گرافيک هم سايتها بالا میدن
نمونش بازی gta4 که امتياز 10 رو گرفت....بازی از هر لحاظی انصافاً perfect بود ولی از لحاظ گرافيکی به نظر من 7 بسش بود..ولی میبينيم که gamespot مياد به بازی امتياز 10 میده و جايزه مدال گرافيک رو به gta4 نمیده....اينجا مشخص میشه همچی به گرافيک نيست..بازی که تو تمام المنها برتری داشته باشه نمیآن خرابش کنن و به خاطر مثلاً يه چيزه کوچيک امتياز کامل رو به بازی ندن.
به نظر من هر شخصی که msg باز باشه میدونه که msg به خاطر گرافيک نبود که مشهور شود ....اگر بازی از لحاظ گرافيکی بخواد به شهرت برسه مطمئناً سره زبانها میيوفته...مثلاً همين crysis که اسمش مياد همه اون بازيرو با گرافيک بالا میشناسن...يا gears of war که خيليها فقط به خاطر گرافيک بالای اين بازی تو سال 2006 بود که تا الان تو يادها مونده...
گرافيک جزئی از بازی هست ولی مهمترين فاکتور هيچوقت برای يک بازی نبود..بازيهای نظير lair با گرافيک تحسين بر انگيز مياد اميتياز 4 5 میگيره از سايتها چون فقط گرافيک داره و از لحاظ گيم پلی و.... ديگه در حد0 هست....
ببين امير جان اگر من بخوام msg4 رو با بازی مقايسه بکنم به راحيتی میشه چند عکس از in game بازيها بياريم بزاريم اينجا و متوجهه تفاوت گرافيک بازيها بشيم....

شما که می گید بازی های پر گرافیک تری هم هستند که می تونن خیلی بهتر از متال گیر خودشون رو نشون بدن لینک بدید.لینک خارجی هم بشه خیلی بهتره . البته معتبر
به نظرت مقايسه کردن 4 تا دونه عکس از بازی لينک معتبر خارجی میخواد؟ يعنی خودمون تفکر لازم و قدرت تصميمگيری نداريم که بفهميم کدوم عکس از لهاظ گرافيکی برتری داره نسبت به اون يکی؟

Last edited:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امير جان شما گويا با دقت پست های منرو نخونديد..من تو پستهام اعلام کردم بازيهايی تو اين نسل هستند که گرافيک به مراتب بالاتری از metal gear solid 4 دارن...که البته تو پست همم اعلام کردم منظورم کنسولهاست نه pc ..

بنیامین جان PC اصلا قدرت خاصی در گیم نداره.عملا یه شبیه ساز هست و به شخصه گیم های کمی دیدم که واقعا از لحاظ گرافیک چشم گیر باشن و فقط برای PC اومده باشند.کنسول یه سخت افزار هست که عملا برای گیم ساخته شده و اصلا نمی شه مقایسه با کامپیوتر کرد.

الانم میگم مقايسه گرافيکی metal gear solid 4 با crysis يه مقايسه بچه گانست..

خوب این همون چیزی بود که من بهش اشاره کردم.یک بازی که تجربه چندین ساله داره رو نباید به هر گیمی مقایسه کرد

متأسفانه بعضيها که طرفدار يه کنسول خاص باشن فقط اخبار ، عکس ها ، تريلرها و.... مختص همون کنسول رو نگاه میکنن و از اخبار کنسولهای ديگه بی اطلاع ميمونن...

من کاری به بعضی ها ندارم.چندین ساله که از GameSpot خبرهارو می خونم.اگر خبرهای این سایت رو دنبال کنی می بینی که همیشه این سایت از Idiom های خاص برای خبرهاش استفاده می کنه و خبرهاش کاملا Clear نیست که یه یوزر ساده هم بتونه راحت ترجمش کنه.الحمدلله تو قسمت News هم همه چیز می زاری.از بازی و کنسول گرفته تا کمپانی های بازی سازی.قبلا هم اعلام کردم.من تعصب ندارم.فقط خبر رو می خونم.گیم های زیادی هم بازی کردم و یادم نمی یاد روی یه بازی تعصب به خرج داده باشم

به نظر من تا وقتی کسی از نزديک اين بازيرو تماشا نکرده نبايد بياد اينجا بگه اين بازی گرافيکش سرتر از فلان بازيه...وه بخواد به استناد ديدن چند دمو اينجا نظر بده..

فقط استناد چند تا دمو نیستش.نظرات یوزرهای خارجی رو که مطالعه کنیم می تونیم جمع بندی کنیم.نیازی نیست که حتما خودمون بازی کنیم ! کافیه که سایت های خارجی رو نگاه بندازیم نظرات یوزرها و سایت های Review رو نگاه کنیم و نظراتشون رو بخونیم.شما بخوایید یه بازی بخرید دیگه حداقل موقع خریدنش از یه مغازه یه نگاه به کاور سی دی می ندازید و دو تا اسکرین شاتش رو می بینید و بعد اقدام به خریدش می کنید.حالا بگذریم که ممکنه از قبل تو سایت ها یه نگاه بهش انداخته باشید.اول که بازی و نمی خرید و انتخابش کنید.اول انتخاب و بعد خرید می کنید.

البته این یه مثال بود.در کل می توان به استناد سایت های خبری و نظرات یوزرهایی که گیم رو بازی کردن نظر داد.هرچی باشه سایت های خبری تعصب ندارن

در رابطه با امتياز دادن 10 به گرافيک بازی من فکر کنم شما که قبلاً gamer بودی بهتر بدونی که بازی که از همه لحاظ چه داستانی چه گيم پلی چه صدا و.... مياد امتياز کامل میگيره خود به خود امتياز گرافيک هم سايتها بالا میدن

خوب دقیقا به خاطر همین بود که اشاره کردم گیم اسپات بهش 10 داده.یه بازی فقط گرافیکش بیننده رو متحیر نمی کنه.سناریو و گیم پلی و میوزیک و ... هست که می تونه یه بازی رو زیبا جلوه بده.من گیم های رو در Favorite خودم قرار دادم که ممکنه گرافیکش خنده دار باشه.اما موارد دیگه ای هم بوده که تونسته گیم رو Perfect کنه

به نظر من هر شخصی که msg باز باشه میدونه که msg به خاطر گرافيک نبود که مشهور شود .

فکر کنم منظورتون همین متال گیر هست و اشتباه تایپی دارید.متال گیر 1 اصلا گرافیک چشم گیری نداشت.حداقل در مقایسه با گیم های زمان خودش.اما موارد دیگه ای بودن که تونستند بازی رو مشهور کنند.هرچند که در نسخه دوم این گیم گرافیک بازی رو به طرز عالی گسترش دادن.من در متال گیر 2 علاقه زیبای به کاراکتر Snake داشتم.واقعا این کاراکتر رویایی بودش.مخصوصا گوینده بازی که David Hayter هستش.دمو اول بازی اصلا قابل توصیف نیستش.

اگر بازی از لحاظ گرافيکی بخواد به شهرت برسه مطمئناً سره زبانها میيوفته.

اصلا موافق نیستم.نظرات یوزرهای خارجی هم ببینید.ایا اونا هم همین عقیده رو دارن؟ یه بازی در کل دنیا برای تمام یوزرها باید مشهور بشه نه از زبان چند تا یوزر !

يا gears of war که خيليها فقط به خاطر گرافيک بالای اين بازی تو سال 2006 بود که تا الان تو يادها مونده...

اینطوری نفرمایید.GOW واقعا سناریو و گیم پلی زیبایی داشتش.فاکتور موفقیتش فقط گرافیکش نبود.

به نظرت مقايسه کردن 4 تا دونه عکس از بازی لينک معتبر خارجی میخواد؟ يعنی خودمون تفکر لازم و قدرت تصميمگيری نداريم که بفهميم کدوم عکس از لحاظ گرافيکی برتری داره نسبت به اون يکی؟

من اصلا منظورم عکس نبود.نقد کاملا معتبر از سایت های خارجی بودش که به طور تخصصی ثابت کنند گیم های با گرافیک تر و بهتر از متال گیر 4 هم هستش و بتونند اینو ثابت کنند.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط استناد چند تا دمو نیستش.نظرات یوزرهای خارجی رو که مطالعه کنیم می تونیم جمع بندی کنیم.نیازی نیست که حتما خودمون بازی کنیم ! کافیه که سایت های خارجی رو نگاه بندازیم نظرات یوزرها و سایت های Review رو نگاه کنیم و نظراتشون رو بخونیم.
خوب نظرات يوزرها بيش از هر چيزی به نظر من مهمتر از سايتهای ديگست و اين کاملاً مشخص هست که با ديدن review يوزرها میشه به نتايج خوبی در رابطه با بازی دست يافت...که اين هم يه فاکتور خوب واسه سنجيدن يک بازی از هر لحاظی ميتونه باشه..
اگر mgs4 از لحاظ بار گرافيکی بهترين و خارقلعادترين گرافيک رو تا الان بين بازيهای کنسولی داشته باشه شک نکن در چند روزه آينده خبری مبنی بر همين موضوع منتشر میشه از سايتها..همونطور که بازيهايی مثل uncharted که بهترين texture وگرافيک رو تونست بين بازيهای ps3 از ان خودش بکنه....
بحث اصلی من هم از اول تاپيک اين هست که هنوز ما بازی نديديم که بتونه قدرت کامل cell نشون بده و اين گرافيک تو metal gear solid4 چيزه شاقه ای نيست که فقط cell از عهده پردازشش بر بياد..که به نظر من اگر ما بازی مثل killzone 2 رو مثال میزديم بيشتر میشد رو قدرت cell مانور داد تا اين بازی.
در کل به نظر من گذر زمان همچيز رو مشخص میکنه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا این بحث ها بسه :D دوست باشید :lol:

آقا این قضیه ی 90 تومنی بودن ِ بلو-ری های پی اس 3 کمی عذاب آوره وگرنه من بخاطر ِ MGS4 هم شده میخوام پی اس3 بخرم ...

چه کنیم ؟ :( :|

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حالا این بحث ها بسه دوست باشید

آقا این قضیه ی 90 تومنی بودن ِ بلو-ری های پی اس 3 کمی عذاب آوره وگرنه من بخاطر ِ MGS4 هم شده میخوام پی اس3 بخرم ...

چه کنیم ؟
خيليها تو ایران هستند که فقط به خاطر metal gear solid4 رفتن ps3 خريدن...شمام يکيش..چون اين بازی ارزش اين همه خرج کردنرو داره..

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حالا این بحث ها بسه :D دوست باشید :lol:

چه کنیم ؟ :( :|

ما دوستیم.:happy:

قیمت ها که میانگین خاصی نداره.ولی در کل واقعا عذاب اوره.....

گریه می کنیم !:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه ورژن مخصوص متال گیر هست که رنگ پی اس 3 و دسته اش فرق داره و یه دی وی دی اضافه هم داره . اگه بیاد اون به صرفه تر میشه .

وای که چقدر هوس متال گیر 4 رو کردم . من همه متال گیر ها رو حداقل با 3 مرحله دیفیکالتی و هرکدوم چند بار تموم کردم. هیچ بازی ای رو به اندازه متال گیر دوست نداشتم و بازی نکردم . امیدوارم شیطون گولم نزنه درس و زندگی رو بزارم کنار و یه پی اس 3 و یه متال گیر 4 بگیرم:دی

راستی تویکی از دیالوگ ها اسنیک میگه دی وی دی رو عوض کنید . بعدش به طعنه میگه یادم نبود بلوری دارین دیگه این مسخره بازیهای تعویض دیسک عهد دقیانوس رو ندارین . خلاصه ایکس باکس 360 شده مضحکه هیدئوکوجیمای افسانه ای:دی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

الان متال گیر تهران هست یا نیومده اینجا ؟

قیمت ؟

ممنون.

بالا