• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Metal Gear Solid 4 | PS3

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام

الان متال گیر تهران هست یا نیومده اینجا ؟

قیمت ؟

ممنون.

چند وقتی هست امده....
قيمتها فرق داره از 85 تا 100 ، 110 تو نوسانه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یعنی قیمت یه بازیش تو تهران 100 هزار تومنه؟ مگه نمیشه کپی کرد؟

خیر !!
یک جا دیدم میگفت 75.000, ولی تازه باید بدی پول رو و بعدا که چند نفری جمع شدن برات میاره ( یعنی دست کم 1 ماه )

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خيليها تو ایران هستند که فقط به خاطر metal gear solid4 رفتن ps3 خريدن...شمام يکيش..چون اين بازی ارزش اين همه خرج کردنرو داره..

از جملش من رو میتونی بگی

شاید یه دو سه ماه دیگه برای همین سولد اسنیک و اسلوت رفتم گرفتم این پی اس تری رو
62izy85.gif

خیر !!
یک جا دیدم میگفت 75.000, ولی تازه باید بدی پول رو و بعدا که چند نفری جمع شدن برات میاره ( یعنی دست کم 1 ماه )

عجبا!!!
ohmy.gif

این که نشد کار اومدیمو و کسی نخواست اصلا یه موقعی بود که دیگه همه گرفتنشو فقط من موندم چیکار کنیم اونوقت
ohmy.gif

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
پس چه شاهکاری کردن از نظر امنیتی که هنوز کسی نمیتونه کپیش کنه! حالا شاید تو ebay دست دوم و ارزونترش پیدا بشه.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
2-3 روز پیش طی یک مصاحبه مطبوعاتى که سونی در توکیو داشت و صحبت از توسعه و به روز رسانیهایی در بخشهای متمرکز شده به مانند ابزار الات الکترونیک,فیلم و سرمایه گذاریهایی تجاری دیگر داشت
صحبت از کنسول PS3 شون یک توجهات ویژه داشت:
صحبت از video-download service for the PlayStation 3 بمانند "زندگی با ps3" که قابلیتهایی همچون اطلاعات و اتفاقات جهانی،دايره المعارف اطلاعات جغرافیاو...
در آخرین گفته ها در این presentation ،سونی رقم فروش شاهکار Konami's PS3-exclusive Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots فاش کرد.بازی که مستحق دریافت GameSpot's highest rating شد
موافق با گفته های Kaz Hirai رئیس بخش سرگرمیهای سونی،بازی در دوهفته اول اول عرضه جهانی بیش از 3 میلیون نسخه فروش کرده که ارزش بالای اون رو تحت یک عنوان انحصاری نشون میده و موافق با Hirai فروش چشمگیر 8 برابر کنسول ps3 در هفته به هفته عرضه Metal Gear Solid 4 در ژاپن که یک رقابت مستقیم رو با عنوان multiplatform پر سرو صدایGrand Theft Auto IV داشته..

MGS4 sells 3M in two weeks

sevchenko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امير جان شما گويا با دقت پست های منرو نخونديد..من تو پستهام اعلام کردم بازيهايی تو اين نسل هستند که گرافيک به مراتب بالاتری از metal gear solid 4 دارن...که البته تو پست همم اعلام کردم منظورم کنسولهاست نه pc ...و گفتم crysis که غول بی چونو چرای گرافيک بازيهاست تا مدتها بازی به عظمتی قدرت crysis نخواهيم ديد..و الانم میگم مقايسه گرافيکی metal gear solid 4 با crysis يه مقايسه بچه گانست...
متأسفانه بعضيها که طرفدار يه کنسول خاص باشن فقط اخبار ، عکس ها ، تريلرها و.... مختص همون کنسول رو نگاه میکنن و از اخبار کنسولهای ديگه بی اطلاع ميمونن...
به نظر من تا وقتی کسی از نزديک اين بازيرو تماشا نکرده نبايد بياد اينجا بگه اين بازی گرافيکش سرتر از فلان بازيه...وه بخواد به استناد ديدن چند دمو اينجا نظر بده..اگر به ديدن دمو باشه خوب من همين چند وقته پيش دموی in game بازی farcry 2 رو ديدم که واقعاً متحير شدم از ديدن بازی...گرافيک بازی وحشتناک بالا بود...ولی خوب به خودم اجازه نمیدم تا وقتی بازيرو از نزديک نديدم بيام اينجا با بازی مقايسش بکنم.....و بيام بگم برترين بازی از لحاظ گرافيکی تو تاريخ بازيهاست...اين حرف يکم بچه گانست...
در رابطه با امتياز دادن 10 به گرافيک بازی من فکر کنم شما که قبلاً gamer بودی بهتر بدونی که بازی که از همه لحاظ چه داستانی چه گيم پلی چه صدا و.... مياد امتياز کامل میگيره خود به خود امتياز گرافيک هم سايتها بالا میدن
نمونش بازی gta4 که امتياز 10 رو گرفت....بازی از هر لحاظی انصافاً perfect بود ولی از لحاظ گرافيکی به نظر من 7 بسش بود..ولی میبينيم که gamespot مياد به بازی امتياز 10 میده و جايزه مدال گرافيک رو به gta4 نمیده....اينجا مشخص میشه همچی به گرافيک نيست..بازی که تو تمام المنها برتری داشته باشه نمیآن خرابش کنن و به خاطر مثلاً يه چيزه کوچيک امتياز کامل رو به بازی ندن.
به نظر من هر شخصی که msg باز باشه میدونه که msg به خاطر گرافيک نبود که مشهور شود ....اگر بازی از لحاظ گرافيکی بخواد به شهرت برسه مطمئناً سره زبانها میيوفته...مثلاً همين crysis که اسمش مياد همه اون بازيرو با گرافيک بالا میشناسن...يا gears of war که خيليها فقط به خاطر گرافيک بالای اين بازی تو سال 2006 بود که تا الان تو يادها مونده...
گرافيک جزئی از بازی هست ولی مهمترين فاکتور هيچوقت برای يک بازی نبود..بازيهای نظير lair با گرافيک تحسين بر انگيز مياد اميتياز 4 5 میگيره از سايتها چون فقط گرافيک داره و از لحاظ گيم پلی و.... ديگه در حد0 هست....
ببين امير جان اگر من بخوام msg4 رو با بازی مقايسه بکنم به راحيتی میشه چند عکس از in game بازيها بياريم بزاريم اينجا و متوجهه تفاوت گرافيک بازيها بشيم....

به نظرت مقايسه کردن 4 تا دونه عکس از بازی لينک معتبر خارجی میخواد؟ يعنی خودمون تفکر لازم و قدرت تصميمگيری نداريم که بفهميم کدوم عکس از لهاظ گرافيکی برتری داره نسبت به اون يکی؟
آخه شما که به عالم و آدم می گی fan و طرفدار و... خودت که از همه غیر منطقی تری .من نمی خواستم تو بحثتون وارد شم ولی وقتی دیدم که شما به هیچ صراطی مستقیم نیستی گفتم منم یه نظری بدم. من هم تقریبا وضعیتی مثل آقای آرمین دارم با این تفاوت که هنوز از گیم بازنشسته نشدم.فقط مطلب خودتو یاد آوری میکنم .خودت گفتی نباید از روی دمو قضاوت کرد و همچنین گفتی که خودت فقط یه دمو از گیم پلی متال گیر دیدی و اونو بازی نکردی پس همه ی ما خیلی خوشحال می شیم که تا اونو بازی نکردی در موردش نظر هم ندی. به نظر من خودت یه ایکس باکسی دو آتیشه ی تیری که به جز مطالب ایکس باکس دوست نداری چیزای دیگه ای رو ببینی.

Last edited:
بالا