• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Microsfot Windows Mobile 5.0 و پرسش ها !

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان راستش چشمه ما Samsung i310 رو گرفته و تو مشخصات گوشی خوندم که سيستم عملش
Microsfot Windows Mobile 5.0 هست. :f34r:
حالا سوالی که داشتم اینه که این گوشی از چه برنامه و بازيهايی پشتيبانی میکنه!؟ :rolleyes:
ايا بازيهايی که در تاپيک Windows Mobile , Pocket Pc، پکت پک به این گوشی میخوره با همچنين برنامه هاش!:blink:
و در واقع بازيهای PPC به این ميخوره ؟ برنامه هاش چی !؟ :hmm:
ممنون!:blush:

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يعنی کسی راجبه این سيستم عمل اگاهی نداره ؟! ;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Night Crawler :
قربان ، ترد های استیکی برای همین کار هست ، شما کافی ست مثلاً ترد کامپلیت را چند پست اول را بخوانید و بعد سئوال مطرح کنید

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
قربان ، ترد های استیکی برای همین کار هست ، شما کافی ست مثلاً ترد کامپلیت را چند پست اول را بخوانید و بعد سئوال مطرح کنید

دنی جان ! کاشکی این رسم لعنتی : تاپيک تکراری ، تريد تکراری ،،،،، از بين میرفت !! يعنی واقعا انقدر سخت هست که شما به جای این 2 ، 3 جمله ، يه کلمه میگفتی ، آره !! يا نه ! که ما بفهميم میشه يا نه ، در هر صورت مرسی ! :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Night Crawler :
دنی جان ! کاشکی این رسم لعنتی : تاپيک تکراری ، تريد تکراری ،،،،، از بين میرفت !! يعنی واقعا انقدر سخت هست که شما به جای این 2 ، 3 جمله ، يه کلمه میگفتی ، آره !! يا نه ! که ما بفهميم میشه يا نه ، در هر صورت مرسی ! :D
نایت کراولر جان ، من قصد نداشتم بگویم ولی حالا که شما گفتید :
اولا که بنده تاپیک تکراری نمی زنم ، تازه وارد ها می زنند
دوما که در معروف ترین و معتبرترین فروم های خارجی ، سیاست تحمل صفر برای تاپیک های تکراری یا پست تکراری اجرا می شه ، اولین خطا ، پست به سرعت پاک می شه و دومی کاربر بن می شه. من حتی در خواست بن کردم هم نکردم تا بچه های آزاد تر باشن.
سوما که جمله های بنده ، صرفاً در جهت نشان دادن راه بود. بچه های زیادی برای اون تاپیک ها زحمت کشیدن ، ولی به محض اینکه یکی از پست هایش قدیمی شدن یا مثلاً اطلاعاتی کم و کسری داشتن ، قرار شده خودمون به روز رسانی کنیم . به خصوص ترد کامپلیت قرار بود که یک دفترچه آموزشی باشه برای تازه واردها. بار ها هم گفتم که اگر هر کسی کل ترد رو خوند و مطلبی رو متوجه نشد ، کوت کنه مطلب مرتبط اش را یا اصلاً یک پست جدید بزاره تا این طوری فقط شما از پاسخ نفع نبرید ، بلکه همه منتفع بشن.کاری بدی هست؟
چهارما ً بنده هر 15 روز مجبور می شم که میل باکس پی تی ام رو خالی کنم، خیلی از دوستان مرتب سئوالات شون رو شخصی به من می فرستن ، من نگرانی شون رو درک می کنم ، و سعی می کنم که تا جایی که ممکنه کمک شون کنم. البته همیشه می گویم که لطفا در پستی در فلان ترد مطرح کنید ، هم دیگران از من خبره تر هم هستن و هم دیگران مثل من ناوارد هم از خوندن شون استفاده می برن.
پنجما ً ، این یکی رو نمی دونم اصلاً درست هست بگم یا نه : مدتی پیش یکی از دوستان فروم ، به مدیر، یعنی من ، اعتراض کردن که پاسخ های مرتب و سریع شما باعث می شه که استعداد دیگر بچه ها شکوفا نشه . این البته خیلی غیر منطقی نبود و من هم قبول کردم . و در مواردی که شرط ادب ایجاب نمی کرد ، پست های سئوال را حدالامکان بی پاسخ می گذاشتم که خوشبختانه مابقی هم پاسخ بهتر از من می دادن. فقط اگر کسی مستقیم من رو خطاب می کرد ، یا اینکه پست سئوال مدتی بی جواب می ماند من سعی می کردم یه اشاره کوچک بکنم تا دوستان مون معطل نباشن. اون هم بعد از اینکه مثل سئوال شما یک هفته ای ازش می گذشت.

با تمام این حرف ها من از شما تشکر می کنم که یک ترد جدید باز کردید ( طبق قوانین فروم) و سئوالتون رو مثلاً در ترد های تک مطرح نکردید

موفق باشید

بالا