سلام به همه دوستان عزیز.
شاید Mini Job ها چیزی باشن که Neobux رو از بقیه سایت های PTC جدا می کنه. واقعا یکی از قدرتمند ترین ابزار این سایت هستن و به دوستان پیشنهاد میکنم که زبانشون رو قوی کنن و با اینا کار کنن. چون الان دیگه زبان انگلیسی تو همه جا و همه چیز واجب هست و حتی تو خود همین نئوباکس وقتی زبانتون خوب باشه ، میتونید با کاربران حرفه ای مثل reggen666 که ماهیانه خدا تومن از اونجا در آمد داره ، از برداشت 100 هزاردلاریش از سایت فیلم برداری هم کرده و گذاشته اونجا ، خیلی هم فعال هست صحبت کنید!!
متاسفانه الان تو ایران و مخصوصا تو پی تی اگه کسی بخواد یه تاپیک درست حسابی بزنه و واقعا هم قصدش معرفی سایت و آموزش دادن قسمت هاش به یوزرا باشه ، همه مهندس ارتباطات و کسب درآمد و اقتصاد با 60 سال سابقه تو "اینترنت" میشن و میگن که وقتتون رو هدر نکنید تو این سایت ها!!! خیلی ها مال باخته شده اند! من تجربه دارم پول درآوردم و بهم ندادند! سودشون کمه و خیلی سخته!! ، سند برداشتت رو فوتوشاپ ( D: ) کردی و ...
حالا خودم دارم یه برنامه هایی میریزم که مثل بقیه یوزز های خوشحال 2 دلار 5 دلار برداشت نکنم و وقتی خیلی بزرگ شد ، از برداشتم به فیلمبرداری کنم و یه تاپیک باز کنم و با سند و مدرک برم جلو و نشون بدم که واقعا میشه بدون صرف کردن سالها پشت سیستم های کلیکی و کلیک کردن واسه 1 دهم سنت درآمد های میلیونی داشت..
راجع به مینی جاب ها هم همونطور که دوستان توضیح دادن یه سری کار کوچیک هست که از زیر یک سنت شروع میشه و من حتی تا 44 سنتش رو هم دیدم. معمولا هم شامل این میشه که یه عبارت رو به شما میدن و میگن تو گوگل سرچش کنید و ببینید که سایت مورد نظر اونا تو صفحه چندم و چندمین آیتم اون صفحه هست و آیا با این سایت آشنایی دارید؟ آیا سایت رو جذاب می دونید؟ مثلا زیر ستون فلان ، اولین عنوان چیه یا تو بخش ساپورتش تلفن چنده و اینا... این اطلاعات رو شما به اونجا میدی و حدود 8 سنت مثلا برای این کار به شما میدن که در بیشتر مواقع هم همون لحظه به حسابتون واریز میشه. حالا این یه نمونه بود. این جور کارها رو هم معمولا فقط میشه یه بار انجام داد ولی بعضی کارها هستن که میتونیم اونا رو 100 بار هم انجام بدیم ، البته اگه به سوالات غلط جواب ندیم! بعد مثلا اگه خیلی خیلی خیلی بخوای کند باشی و کلمه به کلمه رو هم تو Google Translate بخوای ترجمه کنی که بفهمی چی میگه 10 دقیقه واسه همچین کاری زمان میذاری و 8 سنت میگیری ، یعنی اگه مثلا 2 ساعت باهاش کار کنی و فقط بتونی 10 تا مینی جاب 8 سنتی انجام بدی ، 1 دلار درآوردی که کسانی که تو سایت باشن میدونن که درآوردن 10 سنت هم از روش کلیکی چند روز زمان می بره چه برسه به یک دلار!! از طریق همین مینی جاب ها اگه نخواید خیلی هم وقت بذارید شما میتونید تو روز 3 دلار درآمد داشته باشید! فقط نیاز به دقت داره و زبان انگلیسی خوب و یه وی پی ان چند سروره ، که البته جدیدا دیگه بیشتر فقط با آمریکا و انگلیس و گاهی آلمان میشه چیزای خوبی و بدست آورد... همین. راجع به استفاده از وی پی ان هم یه نکته رو بگم این که اول با همون آی پی ایران یا هر کشوری که توش ثبت نام کردید وارد بشید و بعد وی پی ان رو وصل کنید
موفق باشید