• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mini Jobs در نئوباکس چیست؟

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
از کلیه دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند تقاضا میشود اطلاعات کاملی در مورد انجام کلیه کارها
که روزانه انجام باید داد و نحوه انجام کار توضیح داده شود ؟
اگر امکان داره به صورت روزانه جواب آنها رو در این تاپیک بگذارند و دوستان استفاده کنند
و بگویند از کدام آی پی استفاده میکنند برای انجام کار مثلا آمریکا - انگلیس...
که دوستان با آن آی پی این کار رو انجام دهند چون با هر آی پی یک کاری می آید
با تشکر از دوستان

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
از کلیه دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند تقاضا میشود اطلاعات کاملی در مورد انجام کلیه کارها
که روزانه انجام باید داد و نحوه انجام کار توضیح داده شود ؟
اگر امکان داره به صورت روزانه جواب آنها رو در این تاپیک بگذارند و دوستان استفاده کنند
و بگویند از کدام آی پی استفاده میکنند برای انجام کار مثلا آمریکا - انگلیس...
که دوستان با آن آی پی این کار رو انجام دهند چون با هر آی پی یک کاری می آید
با تشکر از دوستان

عجب ایده جالبی آقا هرکی مینی جاب انجام میده بیاد

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
من با ip ایران میرم و کارهای 3 سنت و 4 سنتی انجام میدم و به نظرم کارهای خوبی هست و میتونه پولهاتونو بیشتر هم بکنه و کلا به نظرم اجاره نفرات فقط پولتونو به حدی میرسونه که قبل از اجاره زیر مجموعه ها داشتید و با داشتن زیر مجموعه مستقیم و مخصوصا انجام مینی جاب ها بیشتر میتونید به کسب در امد بپردازید

من با انجام مینی جابها تا کنون $6.460 به دست اوردم

البته اینو هم بگم که اگه کارها را چند بار اشتباه انجام بدید اون کار را تا یه مدتی نمیزاره انجام بدید

بعضی کارها برای کشورهای خاصی هست مثل ژاپنی و المانی که به همون زبان المانی یا ژاپنی هم هست

و همچنین تا جایی که فهمیدم به ازای درامد هر 1 دلار از مینی جابها 12 درصد بهتون جایزه میده

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
من با ip ایران میرم و کارهای 3 سنت و 4 سنتی انجام میدم و به نظرم کارهای خوبی هست و میتونه پولهاتونو بیشتر هم بکنه و کلا به نظرم اجاره نفرات فقط پولتونو به حدی میرسونه که قبل از اجاره زیر مجموعه ها داشتید و با داشتن زیر مجموعه مستقیم و مخصوصا انجام مینی جاب ها بیشتر میتونید به کسب در امد بپردازید

من با انجام مینی جابها تا کنون $6.460 به دست اوردم

البته اینو هم بگم که اگه کارها را چند بار اشتباه انجام بدید اون کار را تا یه مدتی نمیزاره انجام بدید

بعضی کارها برای کشورهای خاصی هست مثل ژاپنی و المانی که به همون زبان المانی یا ژاپنی هم هست

و همچنین تا جایی که فهمیدم به ازای درامد هر 1 دلار از مینی جابها 12 درصد بهتون جایزه میده

اگه امکانش هست جوابهای این مینی جاب ها رو که با آی پی ایران انجام دادی رو بزار

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
اگه امکانش هست جوابهای این مینی جاب ها رو که با آی پی ایران انجام دادی رو بزار

منظورتونو نمیفهمم

جواب چیو بزارم هر دفعه سوالهای جدیدی هست که اگر زبانتون خوب باشه میتونید جواب بدید مثلا یه سایت میده و شما میرید توش بعد سوالش اینه که ایا این سایت دقیقا هون سایتی هست که شما اسمشو در قسمت سوال میبینید یا به اون شباهت داره یا نه اصلا اون سایت نیست یا کلا یه سایت دایرکتوری هست اگر بزنید این سایت همون سایته یا شباهت داره یا اون سایت نیست قسمت دوم سوال باز میشه که اصولا 3 تا لینک میده از google که ادرس اون شرکت یا سایتو نوشته که اگر پیدا کردید yes و اگرم نه no را میزنید

میدونم با این توضیحات شاید نتونید کاری کنید ولی منظورم این بود که سوالهاش جوابهای ثابتی ندارند که من اینجا جواب بزارم

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من زبانم بد نیست... یه بار خواستم این مینی جاب ها رو امتحان کنم..سوال اولش عکس کاور یه سی دی موسیقی رو گذاشته بود،
اول پرسیده بود روی کاوره یا پشتش؟!!
خب اینکه آسون بود،
سوال بعدیش لیست آهنگا رو میبینی؟
بعدی: اگه میبینی ببین فلان آهنگ توشون هست؟
بعدی: این آهنگ چندمین آهنگ لیسته؟ (معمولا شماره هم نداشت و باید یکی یکی میشمردی!)
بعدی: فلان آهنگ (یکی دیگه) هست؟
اگه هست زمانش چند دقیقه اس؟
آهنگ دو تاقبل این آهنگ اسمش چیه؟
و کلی مزخرفات دیگه !

همه اینا رو که جواب بدی یک سوال تموم میشه! و بعدش یه عکس کاور دیگه (که همشونم کیفیت آنچنانی ندارن) نشون میده که مشابه این سوالا رو باید جواب بدی... در مجوع 5..6 تا کاور موسیقی که هرکدوم 5 تا سوال هم داشته باشه میشه 30 تا...یه 40 دقیقه ای مشغولش بودم، تهش زدم که اکی بشه گفت شما فلان لینک رو اصن باز نکردین! پس نمیشه که جواب داده باشین!!! من بدبخت ولی همشون رو باز کرده بودم! نمیدونم چه مرگش شده بود! هیچی به خاطر سه سنت 40 دقیقه چشمم رو کور کردم و دیگه رفتم تا سراغ این مینی جاب ها برم... مسخره !

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
اتفاقا بعضیاش خیلی اسونه.
چند روز پیش یه مورد بود 7 سنتی
5 تا متن طولانی داشت .جلوی هر متن پرسیده بود این متن به ورزش چه ربطی دارد؟؟ 1 ربط ندارد 2 کمی ربط دارد 3 کاملا مربوط است
و سوالاتی به این صورت که خیلی تابلو بودن.مثلا ده خط از فزیک و ریاضیات نوشته بعد میپرسه این به ورزش ربط داره؟؟
خلاصه خیلی راحت هر 10 ثانیه 7 سنت داشتم سود میکردم.که بعد 30 یا 40 تا 7 سنتی سود کردن بود که سیستم هشدار داد شما 10 تا جواب اشتباه دارین و دیگه نمیتونید تو این مینی جابز کار کنید.
به همین راحتی کلی ضرر کردم.چون اگه کمی بیشتر دقت میکردم تو اون روز میتونستم تا 70 یا 80 دلار سود کنم . درکل این اسونترین مینی جابی بود که من دیدم.بقیشون خیلی اعصاب خرد کنه.من یکی که حوصلشو ندارم.

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
اخه بعضی وقتا اون عکسها ف_یل*تر هستند و شما نمیبینید و بعضی وقتام اشتباه جواب میدید منم فکر نکم تو مینی جابی که شما میگید تونسته باشم فعالیتی کنم

اصولا هر چه پولش بیشتر باشه کارتونم یختتر میشه مثلا تو یکیشون گفته بود تو این صفحه ای که باز میشه اسم چند تا leader هست مثلا میگفتی 10 تا بعد دونه دونه سوال میکرد اولی کیه بیوگرافیش بعد ایمیلش اگه وجود داره و از اینا بعد تازه میرفت صفحه بعد و leader های سایتای دیگرو میخواست نمیدونم چند صفحه بود ولی خوب انجام دادن کارها حوصلم میخواد

البته من خودمم تا جایی که یادمه اون مینی جاب را انجام ندادم

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان عزیز.
شاید Mini Job ها چیزی باشن که Neobux رو از بقیه سایت های PTC جدا می کنه. واقعا یکی از قدرتمند ترین ابزار این سایت هستن و به دوستان پیشنهاد میکنم که زبانشون رو قوی کنن و با اینا کار کنن. چون الان دیگه زبان انگلیسی تو همه جا و همه چیز واجب هست و حتی تو خود همین نئوباکس وقتی زبانتون خوب باشه ، میتونید با کاربران حرفه ای مثل reggen666 که ماهیانه خدا تومن از اونجا در آمد داره ، از برداشت 100 هزاردلاریش از سایت فیلم برداری هم کرده و گذاشته اونجا ، خیلی هم فعال هست صحبت کنید!!
متاسفانه الان تو ایران و مخصوصا تو پی تی اگه کسی بخواد یه تاپیک درست حسابی بزنه و واقعا هم قصدش معرفی سایت و آموزش دادن قسمت هاش به یوزرا باشه ، همه مهندس ارتباطات و کسب درآمد و اقتصاد با 60 سال سابقه تو "اینترنت" میشن و میگن که وقتتون رو هدر نکنید تو این سایت ها!!! خیلی ها مال باخته شده اند! من تجربه دارم پول درآوردم و بهم ندادند! سودشون کمه و خیلی سخته!! ، سند برداشتت رو فوتوشاپ ( D: ) کردی و ...
حالا خودم دارم یه برنامه هایی میریزم که مثل بقیه یوزز های خوشحال 2 دلار 5 دلار برداشت نکنم و وقتی خیلی بزرگ شد ، از برداشتم به فیلمبرداری کنم و یه تاپیک باز کنم و با سند و مدرک برم جلو و نشون بدم که واقعا میشه بدون صرف کردن سالها پشت سیستم های کلیکی و کلیک کردن واسه 1 دهم سنت درآمد های میلیونی داشت..
راجع به مینی جاب ها هم همونطور که دوستان توضیح دادن یه سری کار کوچیک هست که از زیر یک سنت شروع میشه و من حتی تا 44 سنتش رو هم دیدم. معمولا هم شامل این میشه که یه عبارت رو به شما میدن و میگن تو گوگل سرچش کنید و ببینید که سایت مورد نظر اونا تو صفحه چندم و چندمین آیتم اون صفحه هست و آیا با این سایت آشنایی دارید؟ آیا سایت رو جذاب می دونید؟ مثلا زیر ستون فلان ، اولین عنوان چیه یا تو بخش ساپورتش تلفن چنده و اینا... این اطلاعات رو شما به اونجا میدی و حدود 8 سنت مثلا برای این کار به شما میدن که در بیشتر مواقع هم همون لحظه به حسابتون واریز میشه. حالا این یه نمونه بود. این جور کارها رو هم معمولا فقط میشه یه بار انجام داد ولی بعضی کارها هستن که میتونیم اونا رو 100 بار هم انجام بدیم ، البته اگه به سوالات غلط جواب ندیم! بعد مثلا اگه خیلی خیلی خیلی بخوای کند باشی و کلمه به کلمه رو هم تو Google Translate بخوای ترجمه کنی که بفهمی چی میگه 10 دقیقه واسه همچین کاری زمان میذاری و 8 سنت میگیری ، یعنی اگه مثلا 2 ساعت باهاش کار کنی و فقط بتونی 10 تا مینی جاب 8 سنتی انجام بدی ، 1 دلار درآوردی که کسانی که تو سایت باشن میدونن که درآوردن 10 سنت هم از روش کلیکی چند روز زمان می بره چه برسه به یک دلار!! از طریق همین مینی جاب ها اگه نخواید خیلی هم وقت بذارید شما میتونید تو روز 3 دلار درآمد داشته باشید! فقط نیاز به دقت داره و زبان انگلیسی خوب و یه وی پی ان چند سروره ، که البته جدیدا دیگه بیشتر فقط با آمریکا و انگلیس و گاهی آلمان میشه چیزای خوبی و بدست آورد... همین. راجع به استفاده از وی پی ان هم یه نکته رو بگم این که اول با همون آی پی ایران یا هر کشوری که توش ثبت نام کردید وارد بشید و بعد وی پی ان رو وصل کنید ;)
موفق باشید :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام به همه دوستان عزیز.
شاید Mini Job ها چیزی باشن که Neobux رو از بقیه سایت های PTC جدا می کنه. واقعا یکی از قدرتمند ترین ابزار این سایت هستن و به دوستان پیشنهاد میکنم که زبانشون رو قوی کنن و با اینا کار کنن. چون الان دیگه زبان انگلیسی تو همه جا و همه چیز واجب هست و حتی تو خود همین نئوباکس وقتی زبانتون خوب باشه ، میتونید با کاربران حرفه ای مثل reggen666 که ماهیانه خدا تومن از اونجا در آمد داره ، از برداشت 100 هزاردلاریش از سایت فیلم برداری هم کرده و گذاشته اونجا ، خیلی هم فعال هست صحبت کنید!!
متاسفانه الان تو ایران و مخصوصا تو پی تی اگه کسی بخواد یه تاپیک درست حسابی بزنه و واقعا هم قصدش معرفی سایت و آموزش دادن قسمت هاش به یوزرا باشه ، همه مهندس ارتباطات و کسب درآمد و اقتصاد با 60 سال سابقه تو "اینترنت" میشن و میگن که وقتتون رو هدر نکنید تو این سایت ها!!! خیلی ها مال باخته شده اند! من تجربه دارم پول درآوردم و بهم ندادند! سودشون کمه و خیلی سخته!! ، سند برداشتت رو فوتوشاپ ( D: ) کردی و ...
حالا خودم دارم یه برنامه هایی میریزم که مثل بقیه یوزز های خوشحال 2 دلار 5 دلار برداشت نکنم و وقتی خیلی بزرگ شد ، از برداشتم به فیلمبرداری کنم و یه تاپیک باز کنم و با سند و مدرک برم جلو و نشون بدم که واقعا میشه بدون صرف کردن سالها پشت سیستم های کلیکی و کلیک کردن واسه 1 دهم سنت درآمد های میلیونی داشت..
راجع به مینی جاب ها هم همونطور که دوستان توضیح دادن یه سری کار کوچیک هست که از زیر یک سنت شروع میشه و من حتی تا 44 سنتش رو هم دیدم. معمولا هم شامل این میشه که یه عبارت رو به شما میدن و میگن تو گوگل سرچش کنید و ببینید که سایت مورد نظر اونا تو صفحه چندم و چندمین آیتم اون صفحه هست و آیا با این سایت آشنایی دارید؟ آیا سایت رو جذاب می دونید؟ مثلا زیر ستون فلان ، اولین عنوان چیه یا تو بخش ساپورتش تلفن چنده و اینا... این اطلاعات رو شما به اونجا میدی و حدود 8 سنت مثلا برای این کار به شما میدن که در بیشتر مواقع هم همون لحظه به حسابتون واریز میشه. حالا این یه نمونه بود. این جور کارها رو هم معمولا فقط میشه یه بار انجام داد ولی بعضی کارها هستن که میتونیم اونا رو 100 بار هم انجام بدیم ، البته اگه به سوالات غلط جواب ندیم! بعد مثلا اگه خیلی خیلی خیلی بخوای کند باشی و کلمه به کلمه رو هم تو Google Translate بخوای ترجمه کنی که بفهمی چی میگه 10 دقیقه واسه همچین کاری زمان میذاری و 8 سنت میگیری ، یعنی اگه مثلا 2 ساعت باهاش کار کنی و فقط بتونی 10 تا مینی جاب 8 سنتی انجام بدی ، 1 دلار درآوردی که کسانی که تو سایت باشن میدونن که درآوردن 10 سنت هم از روش کلیکی چند روز زمان می بره چه برسه به یک دلار!! از طریق همین مینی جاب ها اگه نخواید خیلی هم وقت بذارید شما میتونید تو روز 3 دلار درآمد داشته باشید! فقط نیاز به دقت داره و زبان انگلیسی خوب و یه وی پی ان چند سروره ، که البته جدیدا دیگه بیشتر فقط با آمریکا و انگلیس و گاهی آلمان میشه چیزای خوبی و بدست آورد... همین. راجع به استفاده از وی پی ان هم یه نکته رو بگم این که اول با همون آی پی ایران یا هر کشوری که توش ثبت نام کردید وارد بشید و بعد وی پی ان رو وصل کنید ;)

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز . اما اینکه گفتی 3 دلار رو فک نکنم . آخه هر روز تعداد محدودی مینی جاب هست که 3 - 7 سنتی اند . مگه نئوباکس روزی چندتا مینی جاب میده واسه انجام دادن ؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
نمیدونم مشکل از پی تی هست یا از ماوس من یا ... بعضی جاها تو انجمن نمی تونم کلیک کنم مثل نقل قول یا صفحات تاپیک! :|
راجع به 3 دلار مطمئن هستم که بیشتر از اینم میشه درآورد ، من چون خودم روزی 3 دلار در میارم اینو گفتم ;)
بعضی مینی جاب ها هستن که 8 سنت هستن و میشه حتی 100 بارهم بیشتر انجامشون داد. زیرشون معمولا نوشته چند تا مونده و اگه نوعش جوری باشه که یه نفر بتونه چند بار انجام بده و و اگه اشتباه نکنی و مثلا یه 8 سنتی رو 35 بار انجام بدی یا کلا 35 تا جاب 8 سنتی انجام بدی ، میشه 2.8 دلار ، واسه 2 دلار درآمد هم 24 سنت بهت سود میده که میشه 3 دلار...

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
نمیدونم مشکل از پی تی هست یا از ماوس من یا ... بعضی جاها تو انجمن نمی تونم کلیک کنم مثل نقل قول یا صفحات تاپیک! :|
راجع به 3 دلار مطمئن هستم که بیشتر از اینم میشه درآورد ، من چون خودم روزی 3 دلار در میارم اینو گفتم ;)
بعضی مینی جاب ها هستن که 8 سنت هستن و میشه حتی 100 بارهم بیشتر انجامشون داد. زیرشون معمولا نوشته چند تا مونده و اگه نوعش جوری باشه که یه نفر بتونه چند بار انجام بده و و اگه اشتباه نکنی و مثلا یه 8 سنتی رو 35 بار انجام بدی یا کلا 35 تا جاب 8 سنتی انجام بدی ، میشه 2.8 دلار ، واسه 2 دلار درآمد هم 24 سنت بهت سود میده که میشه 3 دلار...

خیلی ممنون . آره منم این مشکلو دارم و اصلا نمیتونم رو لینک ها کلیک کنم !!!

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
من اون 3 سنتی هارو زیاد میبینم ولی حالا دقیق نمیدونم فکر کنم که کارهایی که پولهای بالایی میده اصولا محدودن و روزی مثلا یک بار میشه انجامشون داد

البته الانم یه مینی جاب هست به نام Find Chinese/Taiwanese Hotel Websites! که برای سرچ کردن زبانش چینی هست و باید از سایتهای ترجمه استفاده بشه که سخته ولی 6 سنت داره البته من انجام ندادم

یه توصیه هم برای دوستان اینه که از مرورگر chrome استفاده کنند چون اگه یه سایتی به زبانی جز انگلیسی باشه خودش زبانو تشخیص میده و بالاش یه نوار میاره و میتونید بگید مثلا به انگلیسی یا هر زبونی مثل فارسی ترجمه کنه ( البته همون انگلیسی بهتر هست ) و کارتونو راحت میکنه

و یک چیز دیگه من شنیدم که اگه ip تونو عوض کنید و برید تو سایت ممکنه که برای زمان برداشدتون مشکلی پیش بیاد و پولو نده البته خود من برای انتقال پول از حساب payza مجبور بودم که عوض کنم ولی سعی کنید زیاد استفاده نککنید بازم در مورد حرف من تحقیق کنید شایدم درست نباشه

من که به این نتیجه رسیدم که انجام مینی جاب از اجاره زیر مجموعه از سایت بهتره

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان منم دیگه داشتم ناامید میشدم از نئوباکس اما با دیدن این تاپیک و توضیحات دوست خوبم (Reza2kn) رفتم یه چیز پی ان چند سروره گرفتم نشستم به مینی جاب کار کردن . امروز 1.5$ درآوردم . خیلی چیزه توپیه حتما انجام

بدید ;) موفق باشید ;)

BABAK_J

Guest
لایک‌ها
0
دوستان منم دیگه داشتم ناامید میشدم از نئوباکس اما با دیدن این تاپیک و توضیحات دوست خوبم (Reza2kn) رفتم یه چیز پی ان چند سروره گرفتم نشستم به مینی جاب کار کردن . امروز 1.5$ درآوردم . خیلی چیزه توپیه حتما انجام

بدید ;) موفق باشید ;)

سخته
این همه تلاش کنی برای 1 دلار؟؟
بیا این تاپیک تا متوجه بشین کسب درامد یعنی چه

http://forum.persiantools.com/t336851.html

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سخته
این همه تلاش کنی برای 1 دلار؟؟
بیا این تاپیک تا متوجه بشین کسب درامد یعنی چه

http://forum.persiantools.com/t336851.html

اولا که اصلا سخت نبود و کلا 1 ساعت وقتمو گرفت دوما این سایت شما اسکم داداش گلم ;) کی میاد برای دیدن یک تبلیغ 20 دلار بده خوب ؟ عقلم خوب چیزیه. نئوباکس با این عظمتش هر کلیک رو 0.001 میده

اونوقت این سایت دره پیت میاد 20 دلار میده ؟ شما هر وقت از این سایت برداشت کردی از سند برداشتت یک اسکرین شات بگیر . اونوقت میشینیم با هم صحبت میکنیم.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام.اگه چیز پی ان دارید من این مینی جابز رو پیشنهاد میکنم
اگه کمی دقت کنید هر 1 دقیق 7 سنت درمیارید
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

اسمش هم اینه!!

[h=1]Topic Relevance for Articles[/h]
من خودم کلی از این سود کردم ولی سر یکم بی دقتی تعداد اشتباهام بیشتر از 10 تا شد و دیگه به من اجازه فعالیت نمیده

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
دوستانی که از v#p*n استفاده میکنند ایا تا حالا برداشتی هم داشتند ؟؟

ایا وقت ثبت نام کشورتونو عوض کردید ؟؟

و ایا وقت ورود به سایت زش استفاده میکنید یا بعد از ورود به سایت ؟؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من نظرم نسبت به این مینی جاب ها عوض شد!
دیدم چیزای خوبی هم میشه توش پیدا کرد!
دیروز هم یه 60 سنتی درآوردم!
فقط یه سوال مهم: اگه با همون آی پی ایران بری تو مینی جاب دوسه تا چیز بیخودی هست.. ولی من بعد از لاگین کردن ف.ر.ی گ.ی.ت رو باز کردم چیزای خیلی خوبی اومد! حالا این که یکی از دوستان گفت که ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد... اینو کسایی که با عوض کردن آی پی از خیلی قبل دارن مینی جاب انجام میدن بگن که مشکلی تو برداشت نداشتن؟ برای تست همون حداقل رو تا حالا برداشت کردن که ببینن اکی ه؟ چون من از پول مینی جاب ها هم برای خرید زیرمجموعه استفاده میکنم و میخام تا آخر آلتیمیت نئو رو ادامه بدم... نمیخام برای این چند دلار الان چند ماه دیگه ببینم همه زحماتم به باد رفته!
(چون فعلا ارتقا ندادم ولی از اولای تابستون هر روز همه تبلیغاتش+اد پرایزها رو دیدم!!!)

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
من نظرم نسبت به این مینی جاب ها عوض شد!
دیدم چیزای خوبی هم میشه توش پیدا کرد!
دیروز هم یه 60 سنتی درآوردم!
فقط یه سوال مهم: اگه با همون آی پی ایران بری تو مینی جاب دوسه تا چیز بیخودی هست.. ولی من بعد از لاگین کردن ف.ر.ی گ.ی.ت رو باز کردم چیزای خیلی خوبی اومد! حالا این که یکی از دوستان گفت که ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد... اینو کسایی که با عوض کردن آی پی از خیلی قبل دارن مینی جاب انجام میدن بگن که مشکلی تو برداشت نداشتن؟ برای تست همون حداقل رو تا حالا برداشت کردن که ببینن اکی ه؟ چون من از پول مینی جاب ها هم برای خرید زیرمجموعه استفاده میکنم و میخام تا آخر آلتیمیت نئو رو ادامه بدم... نمیخام برای این چند دلار الان چند ماه دیگه ببینم همه زحماتم به باد رفته!
(چون فعلا ارتقا ندادم ولی از اولای تابستون هر روز همه تبلیغاتش+اد پرایزها رو دیدم!!!)

سلام دوست عزیز
ولی من پیشنهاد میکنم ارتقا ندین.یعنی من فهمیدم با ارتقا به طلایی هم از یه جا دیگه ضربه میخوری.
دوست من اگه شما الان عضویت استاندارد دارین و زیر مجموعه دارین باید متوجه شده باشین که میانگین زیر مجموعه هاتون بالای 1 هست؟؟درسته؟؟
برای من هم همین بود.250 زیر مجموعه داشتم با میانگین متوسط 1.5 تا 2
بعد اون ارتقا دادم که چشمتون روز بد نبینه بعد چند روز میانگین ها چسبید رو 0.6 و کمتر.
فقط خواستم یه پیشنهاد دوستانه بدم که زیاد به نئوباکس امیدوار نباش و الکی ارتقا نده
اگه خواستی توضیحات بیشتری بدم پخ بده

بالا