• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mini Jobs در نئوباکس چیست؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوست عزیز
ولی من پیشنهاد میکنم ارتقا ندین.یعنی من فهمیدم با ارتقا به طلایی هم از یه جا دیگه ضربه میخوری.
دوست من اگه شما الان عضویت استاندارد دارین و زیر مجموعه دارین باید متوجه شده باشین که میانگین زیر مجموعه هاتون بالای 1 هست؟؟درسته؟؟
برای من هم همین بود.250 زیر مجموعه داشتم با میانگین متوسط 1.5 تا 2
بعد اون ارتقا دادم که چشمتون روز بد نبینه بعد چند روز میانگین ها چسبید رو 0.6 و کمتر.
فقط خواستم یه پیشنهاد دوستانه بدم که زیاد به نئوباکس امیدوار نباش و الکی ارتقا نده
اگه خواستی توضیحات بیشتری بدم پخ بده

من نمی فهمم ارتقا دادن چه تاثیری تو کاهش میانگین داره ؟ خود نئو این کارو از عمد میکنه ؟ مگه rr ها بات هستند که هم شما ارتقا بدی میانگینت کاهش پیدا میکنه ؟ لطفا یه توضیح بده

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
نمیدونم دوست عزیز.
ولی این بلایی هست که سر من بیچاره اومده.
من اون اوایل 250 زیر مجموعه خریدم که فعالیت خیلی خوبی داشتند بعنی میانگین ها روی 1.5 و 2 بود.ولی بعد ارتقا میانگین دیگه از 1.6 بالا نرفت و طی چند روز به 0.6 رسید.باور بفرمایید من از خدامه به 0.6 برسه .خیلی از روزها رو 0.30 و 0.55 هست.
جالبه بدونین وقتی استاندارد بودم وقتی بازیافت میکردم کاربرها بازیافت شده همگی فعال بودند و کلیک میکردند ولی الان هرچی بازیافت میکنم دریغ از یک کلیک.یعنی 50 تا بازیافت میکنم و فردا میبینم یکیش کلیک کرده.حدود 90 درصدشون غیر فعالن تا اینکه میرسن به 14 روز بدون کلیک و اینبار رایگان بازیافت میشن ولی باز همون اش و همون کاسه
من یکی که قید نئوباکس رو زدم.اصلا بدون تعرف شما خواستی من یوزر پسوردم رو در اختیارت میذارم خودت همه چی رو چک کنی.فقط چون دوست ندارم کاربران ایرانی هم مثل من متضرر بشن پولش بره جیب نئوباکس

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
نمیدونم دوست عزیز.
ولی این بلایی هست که سر من بیچاره اومده.
من اون اوایل 250 زیر مجموعه خریدم که فعالیت خیلی خوبی داشتند بعنی میانگین ها روی 1.5 و 2 بود.ولی بعد ارتقا میانگین دیگه از 1.6 بالا نرفت و طی چند روز به 0.6 رسید.باور بفرمایید من از خدامه به 0.6 برسه .خیلی از روزها رو 0.30 و 0.55 هست.
جالبه بدونین وقتی استاندارد بودم وقتی بازیافت میکردم کاربرها بازیافت شده همگی فعال بودند و کلیک میکردند ولی الان هرچی بازیافت میکنم دریغ از یک کلیک.یعنی 50 تا بازیافت میکنم و فردا میبینم یکیش کلیک کرده.حدود 90 درصدشون غیر فعالن تا اینکه میرسن به 14 روز بدون کلیک و اینبار رایگان بازیافت میشن ولی باز همون اش و همون کاسه
من یکی که قید نئوباکس رو زدم.اصلا بدون تعرف شما خواستی من یوزر پسوردم رو در اختیارت میذارم خودت همه چی رو چک کنی.فقط چون دوست ندارم کاربران ایرانی هم مثل من متضرر بشن پولش بره جیب نئوباکس

پس فک کنم یه پیزا جور کنیم و پول این مینی جاب ها رو بریزیم توش خیلی بهتر باشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
شما با بقيه كاربراي ايراني ك ا تقا دادن ارتباط داشتي ك ببيني اوضزع اونا چه جوريه؟ اينكه ميانگينا بياد پايين خب اكي! طبيعيه!چون هردوطرف سايت وكاربر بايد سود كنن ولي نه اينجوري ك ميشه تماما ضرر كاربر!
يعني اينهم يكي ديگه از الطافيه ك ب لطف اين حكومت از طرف خارجيا نسبت ب آيپي ايراني ميشه؟
آدم ميني جاب انجام ميده براي افزايش زيرمجموعه..وگرنه يك ساعت بزاري ي دلار جمع كني ك چي.. اين ي دلار رو براي پيش رفت توي سايت جمع ميكني...

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
من چند نفر رو میشناسم که حساب گلدن و دارن
یکی از طلایی ها برادرمه وضعش از من خرابتره
اون یکی طلایی که میشناختم تو سایت پاور تو کلیک بود که 600 زیر مجموعه داشت و میانگینش 0.60 بود و کمتر
چند نفر هم تو وبلاگ ها دیدم که نوشته بودن ادمین سایت میانگین هاشون رو کاهش داده

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام.اگه چیز پی ان دارید من این مینی جابز رو پیشنهاد میکنم
اگه کمی دقت کنید هر 1 دقیق 7 سنت درمیارید
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

اسمش هم اینه!!

[h=1]Topic Relevance for Articles[/h]
من خودم کلی از این سود کردم ولی سر یکم بی دقتی تعداد اشتباهام بیشتر از 10 تا شد و دیگه به من اجازه فعالیت نمیده

سلام دوست عزیز
خوب عزیز واسه همین که روی هرکدوم کلا یک دقیقه وقت میذاشتی اینجور شده دیگه! منم خودم بیشتر درآمدم از همینه ولی هربار 5-4دقیقه روش وقت میذارم تا قشنگ دستم بیاد و درآمدم خراب نشه. من یه 27 سنتی رو که میشد چندبار انجام داد رو خراب کردم که اون خیلی حسرت داشت!! البته بعضیاش واقعا زور داره ، میدونی جواب تو درسته ، میتونی هم زیرش اعتراض نامه بنویسی ، ولی من که تو نوشتن و ننوشتنش تفاوتی ندیدم!

راجع به اون دوستمون هم که میگه ارتقا ندید و اینا باید بگم والا من تو فروم اونجا که ندیدم کسی همچین حرفی بزنه همچین شکایتی بکنه ، از بین کاربرای ایرانی که گلدن یا حتی آلتیمیت هستن هم نشنیدم همچین چیزی رو!! اصلا نمیشه که همچین چیزی یه قضیه عمومی باشه... حالا اگه چیزی شنیدم در این مورد سعی می کنم همینجا بگم.
راجع به آی پی عوض کردن هم من خودم پولام رو دارم جمع می کنم وبرداشت نمی کنم ، ولی باز از یوزرای قدیمی که خیلی وقته از مینی جابها با این روش استفاده می کنن نشنیدم که مشکلی با برداشت داشته باشن..
هرجور میل خودتونه به هر حال...
موفق باشید:D

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان منم با پایین بودن میانگینها موافقم البته تو صفحه قبلم فکر کنم گفتم

من طلایی نیستم و استاندارد هستم ولی با 20 دلار زیر مجموعه خریدم ( 100 تا ) و با حسابی که تو خود سایت با ماشین حسابش کردم وقتی میانگین 2 هم باشه پول به دست میاد ( ماهی 31.20 دلار ) ولی من تو ماه اول اگه اشتباه نکنم حدود 25 دلار به دست اوردم و ماه های بعدیو یادم نیست ولی کمتر بود به نظرم وبرای این ماه شد حدودا 21 دلار ولی نمیدونم چرا بعضی اوقات موقع تمام شده مدت زمان افراد اجاره ای از حساب پول کم میکنه که حدودا بعد از کم کردن شد 19.5 دلار
البته میانگین بالای دو هم داشتم مثل 4 ولی اونم نزول کردن و میانگینشون اومد پایین

البته اون پولهایی که در اوردم با حساب کردن مینی جابهاست

ارتقا دادن یا ندادن به خودتون بستگی داره ولی قبلش حتما تحقیق کنید

کلا

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوست عزیز

راجع به اون دوستمون هم که میگه ارتقا ندید و اینا باید بگم والا من تو فروم اونجا که ندیدم کسی همچین حرفی بزنه همچین شکایتی بکنه ، از بین کاربرای ایرانی که گلدن یا حتی آلتیمیت هستن هم نشنیدم همچین چیزی رو!! اصلا نمیشه که همچین چیزی یه قضیه عمومی باشه... حالا اگه چیزی شنیدم در این مورد سعی می کنم همینجا بگم.
راجع به آی پی عوض کردن هم من خودم پولام رو دارم جمع می کنم وبرداشت نمی کنم ، ولی باز از یوزرای قدیمی که خیلی وقته از مینی جابها با این روش استفاده می کنن نشنیدم که مشکلی با برداشت داشته باشن..
هرجور میل خودتونه به هر حال...

دوست عزیز من فقط تجربه خودم رو گفتم.
این مشکلی هست که من دارم
و قصد داشتم کاربران رو از این موضوع با خبر کنم
و به نظرم دلیلی وجود نداره که الکی بگم که در فلان سایت دیدم که فلان کاربر هم مشکل من رو داشت
هر چی گفتم از سر دلسوزی و کمک به کاربران بوده.

همچنین من تو فروم نئوباکس مشکلم رو مطرح کردم که یکی از قدیمیترین کاربران نئوباکس که درامد خیلی بالایی هم داره عنوان کرد که این افت میانگین طبیعی هستش.
شما بهتره زیر مجموعه ها رو 240 روزه یا 150 روزه تمدید کنید تا بتونید از تخفیف اون و هم از بازیافت رایگان هم بیشترین استفاده رو کنید
تو فروم نئوباکس همین یوزر من رو سرچ کنید تاپیکم رو پیدا میکنید.
خودتون نظرات کاربران رو بخونید.
با تشکر

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دوست عزیز من فقط تجربه خودم رو گفتم.
این مشکلی هست که من دارم
و قصد داشتم کاربران رو از این موضوع با خبر کنم
و به نظرم دلیلی وجود نداره که الکی بگم که در فلان سایت دیدم که فلان کاربر هم مشکل من رو داشت
هر چی گفتم از سر دلسوزی و کمک به کاربران بوده.

همچنین من تو فروم نئوباکس مشکلم رو مطرح کردم که یکی از قدیمیترین کاربران نئوباکس که درامد خیلی بالایی هم داره عنوان کرد که این افت میانگین طبیعی هستش.
شما بهتره زیر مجموعه ها رو 240 روزه یا 150 روزه تمدید کنید تا بتونید از تخفیف اون و هم از بازیافت رایگان هم بیشترین استفاده رو کنید
تو فروم نئوباکس همین یوزر من رو سرچ کنید تاپیکم رو پیدا میکنید.
خودتون نظرات کاربران رو بخونید.
با تشکر

دوست عزیز من که خدایی نکرده جسارتی نکردم!! گفتم من همچین چیزی ندیدم تا حالا و از یوزرای ایرانی هم نشنیدم ، همین. این هم که گفتم به این میزان پایین اومدن طبیعی نیست ، هم فقط نظر من بود، منظورم این نبود که شما دروغ میگی یا چیز دیگه ای ، گفتم یه موضوع طبیعی و عادی نیست ، یا شانس شما اینجوری شده یا موضوع دیگه ای داره که باید پیگیری بشه...
به هر حال اگه به هر شکلی بهتون جسارت شد ، عذر خواهی می کنم:)

hamid_73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز از راهنمایی هاتون ممنونم
ولی من دیگه هیچ کدوم از مینی جاب ها واسم باز نمیشه نمیدونم چرا قبلا باز می شد و من همینجوری الکی جواب می دادم و پولشم میریخت ولی الان دیگه هیچ کئومش باز نمیشه لطفا اگه میشه راهنماییی کنین دوستانه من
sadsmiley.gif

اینم یه سایته که سایته های درآمد زایی ایرانی توشه
سایت های درآمدزایی | یک سایت دیگر با وردپرس

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
دوستانی که از v#p*n استفاده میکنند ایا تا حالا برداشتی هم داشتند ؟؟

ایا وقت ثبت نام کشورتونو عوض کردید ؟؟

و ایا وقت ورود به سایت زش استفاده میکنید یا بعد از ورود به سایت ؟؟

بله من چند روز پیش 5.78 دلار برداشت کردم. کشور رو موقع ثبت نام ایران انتخاب کردم و تغییرش ندادم. بعد از اینکه وارد سایت میشم چی چی انو وصل میکنم. البته بعضی وقت ها هم شده با چی چی ان وارد شدم.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بله من چند روز پیش 5.78 دلار برداشت کردم. کشور رو موقع ثبت نام ایران انتخاب کردم و تغییرش ندادم. بعد از اینکه وارد سایت میشم چی چی انو وصل میکنم. البته بعضی وقت ها هم شده با چی چی ان وارد شدم.

شما با چندتا ای پی تسک میزدن یا فقط با یه چی چی ان؟
بعد از برداشت هنوز هم تسک میاد براتون؟

من بعد از برداشت اول دیگه تسک نمیاد برام

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
شما با چندتا ای پی تسک میزدن یا فقط با یه چی چی ان؟
بعد از برداشت هنوز هم تسک میاد براتون؟

من بعد از برداشت اول دیگه تسک نمیاد برام

من با آی پی آمریکا و انگلیس و کانادا میزنم. بعد از برداشت هم تسک میاد ولی چند روزه برای آمریکا تسک جدید نمیاد.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اي پي اختصاصي گرفتيد؟
چون من كه از هرجا ميگرم ويندوز و سيستم هم عوض ميكنم موقع برداشت بازي در مياره

من با آی پی آمریکا و انگلیس و کانادا میزنم. بعد از برداشت هم تسک میاد ولی چند روزه برای آمریکا تسک جدید نمیاد.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
پولم رو که گرفتم
دیگه تسک میزنم برام حساب نمیکنه .
برا شما هم این طوریه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fifa20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام آیا جدیدا قسمت مینی جابز بسته شده

فرستاده شده از Hol-U19ِ من با Tapatalk

sama367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز.
شاید Mini Job ها چیزی باشن که Neobux رو از بقیه سایت های PTC جدا می کنه. واقعا یکی از قدرتمند ترین ابزار این سایت هستن و به دوستان پیشنهاد میکنم که زبانشون رو قوی کنن و با اینا کار کنن. چون الان دیگه زبان انگلیسی تو همه جا و همه چیز واجب هست و حتی تو خود همین نئوباکس وقتی زبانتون خوب باشه ، میتونید با کاربران حرفه ای مثل reggen666 که ماهیانه خدا تومن از اونجا در آمد داره ، از برداشت 100 هزاردلاریش از سایت فیلم برداری هم کرده و گذاشته اونجا ، خیلی هم فعال هست صحبت کنید!!
متاسفانه الان تو ایران و مخصوصا تو پی تی اگه کسی بخواد یه تاپیک درست حسابی بزنه و واقعا هم قصدش معرفی سایت و آموزش دادن قسمت هاش به یوزرا باشه ، همه مهندس ارتباطات و کسب درآمد و اقتصاد با 60 سال سابقه تو "اینترنت" میشن و میگن که وقتتون رو هدر نکنید تو این سایت ها!!! خیلی ها مال باخته شده اند! من تجربه دارم پول درآوردم و بهم ندادند! سودشون کمه و خیلی سخته!! ، سند برداشتت رو فوتوشاپ ( D: ) کردی و ...
حالا خودم دارم یه برنامه هایی میریزم که مثل بقیه یوزز های خوشحال 2 دلار 5 دلار برداشت نکنم و وقتی خیلی بزرگ شد ، از برداشتم به فیلمبرداری کنم و یه تاپیک باز کنم و با سند و مدرک برم جلو و نشون بدم که واقعا میشه بدون صرف کردن سالها پشت سیستم های کلیکی و کلیک کردن واسه 1 دهم سنت درآمد های میلیونی داشت..
راجع به مینی جاب ها هم همونطور که دوستان توضیح دادن یه سری کار کوچیک هست که از زیر یک سنت شروع میشه و من حتی تا 44 سنتش رو هم دیدم. معمولا هم شامل این میشه که یه عبارت رو به شما میدن و میگن تو گوگل سرچش کنید و ببینید که سایت مورد نظر اونا تو صفحه چندم و چندمین آیتم اون صفحه هست و آیا با این سایت آشنایی دارید؟ آیا سایت رو جذاب می دونید؟ مثلا زیر ستون فلان ، اولین عنوان چیه یا تو بخش ساپورتش تلفن چنده و اینا... این اطلاعات رو شما به اونجا میدی و حدود 8 سنت مثلا برای این کار به شما میدن که در بیشتر مواقع هم همون لحظه به حسابتون واریز میشه. حالا این یه نمونه بود. این جور کارها رو هم معمولا فقط میشه یه بار انجام داد ولی بعضی کارها هستن که میتونیم اونا رو 100 بار هم انجام بدیم ، البته اگه به سوالات غلط جواب ندیم! بعد مثلا اگه خیلی خیلی خیلی بخوای کند باشی و کلمه به کلمه رو هم تو Google Translate بخوای ترجمه کنی که بفهمی چی میگه 10 دقیقه واسه همچین کاری زمان میذاری و 8 سنت میگیری ، یعنی اگه مثلا 2 ساعت باهاش کار کنی و فقط بتونی 10 تا مینی جاب 8 سنتی انجام بدی ، 1 دلار درآوردی که کسانی که تو سایت باشن میدونن که درآوردن 10 سنت هم از روش کلیکی چند روز زمان می بره چه برسه به یک دلار!! از طریق همین مینی جاب ها اگه نخواید خیلی هم وقت بذارید شما میتونید تو روز 3 دلار درآمد داشته باشید! فقط نیاز به دقت داره و زبان انگلیسی خوب و یه وی پی ان چند سروره ، که البته جدیدا دیگه بیشتر فقط با آمریکا و انگلیس و گاهی آلمان میشه چیزای خوبی و بدست آورد... همین. راجع به استفاده از وی پی ان هم یه نکته رو بگم این که اول با همون آی پی ایران یا هر کشوری که توش ثبت نام کردید وارد بشید و بعد وی پی ان رو وصل کنید ;)
موفق باشید :D

sama367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، ببخشید اقا رضا من چندتا سوال در مورد نئوباکس و روش کار با آن داشتم اگه میشه ادرس ایمیلتون بدین من باهاتون صحبت کنم، مرسی

بالا