• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Modern Warfare 2

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بازی زيبای modern warfare 2 قرار اواخر امسال به بازار بياد..چندی پيش activision اعلام کرد اين بازی با نام modern warfare 2 شناخته خواهد شد و ديگه اسمی از call of duty در اول2 Modern warfare نخواهيد ديد.
اولين تيزر پخش شده از اين بازی تو gdc به نمايش در امد..برای ديدن اين تيزر به لينک زير بريد

http://www.gametrailers.com/player/47371.html
اين بازی برای 3 پلاتفورم pc ، ps3 , xbox360 در نظر گرفته شده..سازنده بازی هم Infinity ward همون سازنده شماره 4 هست که تا الان با فروشی بيش از 11 مليون نسخه رکورد استثنايی رو ثبت کرده.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
بازی زيبای modern warfare 2 قرار اواخر امسال به بازار بياد..چندی پيش activision اعلام کرد اين بازی با نام modern warfare 2 شناخته خواهد شد و ديگه اسمی از call of duty در اول2 Modern warfare نخواهيد ديد.
اولين تيزر پخش شده از اين بازی تو gdc به نمايش در امد..برای ديدن اين تيزر به لينک زير بريد

http://www.gametrailers.com/player/47371.html
اين بازی برای 3 پلاتفورم pc ، ps3 , xbox360 در نظر گرفته شده..سازنده بازی هم Infinity ward همون سازنده شماره 4 هست که تا الان با فروشی بيش از 11 مليون نسخه رکورد استثنايی رو ثبت کرده.

شماره 4 اش که بسیار زیبا بود اما بخش تک نفره اش خیلی کم بود.نسخه جدید waw بازم خوب بود اما یه جورایی تکرار نکات مثبت نسخه قبلیش در فضای جدید بود. حالا تازگیا سازندگان بازی گفتن این قسمت پرفروش ترین بازی خواهد شد.امیدوارم لااقل بخش کمپین رو بلندتر بسازن.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام...

تاریخ دقیق ارائه شدنه این بازی رو میدونید ؟!

ادیت : Release Date: November 10, 2009 ! تنکس

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
برف:happy:

951942_109828_front.jpg

Dr.Mahda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شماره 4 اش که بسیار زیبا بود اما بخش تک نفره اش خیلی کم بود.نسخه جدید waw بازم خوب بود اما یه جورایی تکرار نکات مثبت نسخه قبلیش در فضای جدید بود. حالا تازگیا سازندگان بازی گفتن این قسمت پرفروش ترین بازی خواهد شد.امیدوارم لااقل بخش کمپین رو بلندتر بسازن.

آره این یکی از نقاط ضعف COD4 بود که همه هم ازش شاکی شدن. ولی خب با توجه به تمام نقاط قوتی که داشت از جمله گیم پلی و گرافیک خوب و داستان عالیِ بازی, همه ازش چشم پوشی کردن! از جمله خودم که COD4 بهترین بازی زندگیمه!:f34r:

Dr.Mahda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی یه سوال:
با توجه به عکس‌هایی که دوستمون pedramakaay گذاشت, به نظر می‌رسه Soap MacTavish سابق, کاپیتان شده و یه جورایی جای کاپیتان پرایس رو گرفته! حالا به نظرتون بازی رو در نقش Soap انجام می‌دیم یا یک کاراکتر دیگه؟!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ایول من هم با 4 خیلی حال کرده بودم !
خدا کنه این یکی هم قشنگ باشه .
5 اصلا خوب نبود :(

Dr.Mahda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایول من هم با 4 خیلی حال کرده بودم !
خدا کنه این یکی هم قشنگ باشه .
5 اصلا خوب نبود :(
نه اتفاقاً به نظرم World at War یه تحول بود.
سری Call Of Duty واقعاً توی نسخه های قبل از modern warfare گند زده بود و بازی هاش با Brothers In Arms یا Medal Of Honor قابل مقایسه نبودن. ولی CODWAW واقعاً یکی از کارهای درخشان COD بود. اینم در نظر بگیریم که سوژه جنگ جهانی واقعاً قدیمی شده.(خزش کردن! :D) و شاید این علت این باشه که خیلی‌ها از COD5 هم راضی نبودن!
الان هم دیگه دوران بازی‌های جنگ جهانی دوم سر اومده, Infinity Ward هم اینو خوب فهمیده. واسه همین بعد از دیدن موفقیت COD4, تصمیم به ساخت سری Modern Warfare بعد از نسخه پنجم COD گرفت.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
براي XBOX360 اومده!
اما معما اين جاست،كي براي PC مياد؟:p

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
یکی از دوستان لطف کنه سیستمه مورد نیاز بازی رو بگه :rolleyes:

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
یکی از دوستان لطف کنه سیستمه مورد نیاز بازی رو بگه :rolleyes:

کد:
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 not supported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200 + or higher
RAM: 1 GB RAM
Video Card: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or higher; ATI Radeon 1600XT or higher
DirectX ®: Microsoft DirectX ® 9.0c
12 GB of free hard disk space
Sound: sound card, fully compatible with DirectX 9.0c

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
به.. به ....
سلام بر Benyaminj و pedramakaay و Al di meola !!!
چه خبر ؟؟؟؟
کجا ها بودید ؟؟؟
-----------------------
Anti Spam :D
کسی Crack درست درمون ازش داره ؟؟؟

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
به.. به ....
سلام بر Benyaminj و pedramakaay و Al di meola !!!
چه خبر ؟؟؟؟
کجا ها بودید ؟؟؟
-----------------------
Anti Spam :D
کسی Crack درست درمون ازش داره ؟؟؟

البته پست دوستان که اشاره کرده اید مربوط به چندین ماه پیش است !!! :blink: ;)

داستان Call of Duty: Modern Warfare 2 دقیقا پس از صحنه کشته شدن Zakhaev بر روی پل به دست سپ مک تیویش شروع میشود که البته بقیه افراد من جمله کاپتا پرایس در اون صحنه کشته شدند. اما سیاستهای خارجی و اثرات مرگ او به طور دیگری در جهان به نمایش گذاشته شد"مرگ Zakhaev این اجازه را به Makerov (یکی از اعضای اصلی گروه او) داد که بر مسند قدرت بنشیند و کشته شدن Zakhaev را یک تراژدی عنوان کند و او را به عنوان شهید معرفی کند در حالی که Makerov در حال جمع کردن متحدان خود است از آن طرف سپ و اعضای تیمش در نیروی ضربت 141 مبارزه با تروریسم آماده هستند تا این گروه تروریستی را نابود کنند.

احتمالا همین فردا یا پس فردا این بازی رو خریداری می کنم . دوستان هم هر چه زودتر این بازی رو تهیه کنند تا همگی با هم , مراحل بازی رو پشت سر بگذاریم و اگر به مشکلی برخوردیم , همدیگه رو کمک برسونیم;)

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
البته پست دوستان که اشاره کرده اید مربوط به چندین ماه پیش است !!! :blink: ;)

داستان Call of Duty: Modern Warfare 2 دقیقا پس از صحنه کشته شدن Zakhaev بر روی پل به دست سپ مک تیویش شروع میشود که البته بقیه افراد من جمله کاپتا پرایس در اون صحنه کشته شدند. اما سیاستهای خارجی و اثرات مرگ او به طور دیگری در جهان به نمایش گذاشته شد"مرگ Zakhaev این اجازه را به Makerov (یکی از اعضای اصلی گروه او) داد که بر مسند قدرت بنشیند و کشته شدن Zakhaev را یک تراژدی عنوان کند و او را به عنوان شهید معرفی کند در حالی که Makerov در حال جمع کردن متحدان خود است از آن طرف سپ و اعضای تیمش در نیروی ضربت 141 مبارزه با تروریسم آماده هستند تا این گروه تروریستی را نابود کنند.

احتمالا همین فردا یا پس فردا این بازی رو خریداری می کنم . دوستان هم هر چه زودتر این بازی رو تهیه کنند تا همگی با هم , مراحل بازی رو پشت سر بگذاریم و اگر به مشکلی برخوردیم , همدیگه رو کمک برسونیم;)
خوب من 1 سالی بود اینجا نیومده بود ! ( شاید هم بیشتر ... 2 سال )
TAEL_SmileyCenter_Ugly%20%2834%29.gif

---------------
از کرک چه خبر ؟؟؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب من 1 سالی بود اینجا نیومده بود ! ( شاید هم بیشتر ... 2 سال )
---------------
از کرک چه خبر ؟؟؟
اومده . Razor که نیاز به Steam داره و Skidrow که بی نیاز به Steam هست . همه فروشگاها هم آوردن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اومده . Razor که نیاز به Steam داره و Skidrow که بی نیاز به Steam هست . همه فروشگاها هم آوردن

چند ساعت قبل،razor یه فایل کوچیک برای Non-Steam بیرون داد تا نسخه razor هم بدون Steam اجرا بشه

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370

من xbox خونه ي دوستم بازي كردم خيلي با حال بود.
راستي شما كه گفتيد كاپتان پرايس مرده!ولي بايد بگم كه اون نمرده!؟!!!داخل يه قلعه هست و پيداش مي كنيد.
من 4 رو تا آخر بازي كردم.خيلي عجيبه كه زندست.

بالا