• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Modern Warfare 2

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
جيت هم داره!!!!!!!!قبل از زنگ زدن اون ها رو بكشيد.:skull: البته بعضي هاشون.
بعد بريد سالن بعدي!!!
ها؟ کیارو؟ یعنی سرکاری نیست؟ چیکار باید کرد دقیقا؟
312jtp0.gif

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ها؟ کیارو؟ یعنی سرکاری نیست؟ چیکار باید کرد دقیقا؟
312jtp0.gif
هيچ امتيازي در كار نيست.داخل موزه بخش هاي مختلفي هست كه سرباز هاي مختلفي وايسادن.(مثل مجسمه)اگه زنگ رو بزنيد زنده مي شن.پس مقداريشون رو بكشيد كه راحتر بشه.در كل سر كاريه!:D

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو لود کردن مرحله Task Force 141 میپره بیرون و Disc Read Error میده !
کسی با این ارور برخورد کرده ؟

faramarz3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته پست دوستان که اشاره کرده اید مربوط به چندین ماه پیش است !!! :blink: ;)

داستان Call of Duty: Modern Warfare 2 دقیقا پس از صحنه کشته شدن Zakhaev بر روی پل به دست سپ مک تیویش شروع میشود که البته بقیه افراد من جمله کاپتا پرایس در اون صحنه کشته شدند. اما سیاستهای خارجی و اثرات مرگ او به طور دیگری در جهان به نمایش گذاشته شد"مرگ Zakhaev این اجازه را به Makerov (یکی از اعضای اصلی گروه او) داد که بر مسند قدرت بنشیند و کشته شدن Zakhaev را یک تراژدی عنوان کند و او را به عنوان شهید معرفی کند در حالی که Makerov در حال جمع کردن متحدان خود است از آن طرف سپ و اعضای تیمش در نیروی ضربت 141 مبارزه با تروریسم آماده هستند تا این گروه تروریستی را نابود کنند.

احتمالا همین فردا یا پس فردا این بازی رو خریداری می کنم . دوستان هم هر چه زودتر این بازی رو تهیه کنند تا همگی با هم , مراحل بازی رو پشت سر بگذاریم و اگر به مشکلی برخوردیم , همدیگه رو کمک برسونیم;)

____________________________________________________________________________________
من که دیگه نمیتونم به کسی اطمینان کنم. از بس که خرید اینترنتی کردم و کلاه سرم رفته دیگه کلافه شدم. البته همه اینطوری نیستند. بخصوص شما که مغازه دارید. آخرین خرید من بازی Call of Duty Modern Warfare 2 بود که در سه سی دی بصورت زیپ شده خریدم. از زیپ خارج کردم ولی هنگام نصب مشکل دارم. پیغام هایی میده که نمیدونم منظور چیست. از فروشنده هم سوال کردم اما هیچ پاسخی نمیده. میتونم تصویر پیغام ها را به آدرس ایمیلتان بفرستم

شما میتونید کمک کنید تا مشکلم برطرف بشه
با تشکر از توجه جنابعالی
فرامرز

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
____________________________________________________________________________________
من که دیگه نمیتونم به کسی اطمینان کنم. از بس که خرید اینترنتی کردم و کلاه سرم رفته دیگه کلافه شدم. البته همه اینطوری نیستند. بخصوص شما که مغازه دارید. آخرین خرید من بازی Call of Duty Modern Warfare 2 بود که در سه سی دی بصورت زیپ شده خریدم. از زیپ خارج کردم ولی هنگام نصب مشکل دارم. پیغام هایی میده که نمیدونم منظور چیست. از فروشنده هم سوال کردم اما هیچ پاسخی نمیده. میتونم تصویر پیغام ها را به آدرس ایمیلتان بفرستم

شما میتونید کمک کنید تا مشکلم برطرف بشه
با تشکر از توجه جنابعالی
فرامرز

سلام
دوست عزیز

من که مغازه دار نیستم ! :blink:

این روزها به این راحتی ها نمیشه به کسی اعتماد کرد , خصوصا فروشگاههای اینترنتی ! خیلی راحت می رفتید در بازار و عنوان مورد نظرتان را خریداری می کردید , درسته یه مقداری گرون تموم میشه ولی آیا دردسر چندین بار خرید اینترنتی رو داره ؟:hmm:

من حتی به فروشنده های بازی در همین فروم هم اعتماد ندارم , چه برسه به ...

در مورد بازیهای جدید , به زودی در همین فروم و در همین بخش بازیهای رایانه ای طرحی با نام تبادل بازیها رو به مرحله اجرا می گذاریم , البته قبلا تاپیکی با عنوان اشتراک گذاری بازیهای رایانه ای و کنسولها داشتیم , ولی بنابر یه سری مشکلات این کار منحل شد !:f34r:

ولی با مدیر عزیز صحبت کرده ام و همین امروز و فرداست که تاپیک مربوطه رو به مرحله اجرا می گذاریم و دوستان علاقه مند در صورت داشتن شرایطی می توانند از آن تاپیک بهره مند شوند ...

در مورد پیغامهای خطایی که موقع نصب با آنها مواجه می شوید , در همین تاپیک بگذارید تا هم من و هم دوستان در صورت داشتن اطلاعاتی پیرامون پیغامهای خطا به شما کمک کنیم .:)

احتیاجی به ایمیل فرستادن نیست , در ایمیل فقط من می بینم ولی در اینجا همه می بینند ;)

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

بالاخره نوبت به انجام این بازی رسید !

منطقه کوهستان که واقعا معرکه بود ... نمی شد یک لحضه دستت رو از روی ماوس بر داری وگرنه سقوط می کردی !!

خیلی هیجان داشت

خصوصا هنگام استفاده از اون اسلحه ای که مسیر رو در مه نشون می داد و اینکه ممکنه شخصی در اطرافتون باشه ...

فعلا ;)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
خصوصا هنگام استفاده از اون اسلحه ای که مسیر رو در مه نشون می داد و اینکه ممکنه شخصی در اطرافتون باشه ...
اون اسلحه ي حرارت سنجه.به نظر من اين مرحله يكي از زيباترين مرحله هاي بازيه!
وقتي سوار اون موتوره هم مي شي خيلي حال ميده.

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
اون اسلحه ي حرارت سنجه.به نظر من اين مرحله يكي از زيباترين مرحله هاي بازيه!
وقتي سوار اون موتوره هم مي شي خيلي حال ميده.

آره کاملا با حرف شما موافقم ....:)

هر چی جلوتر می ریم به کیفیت کار و هیجان بازی اضافه می شه ... به قدری که آدم اصلا دلش نمی خواد از بازی خارج بشه !

آخرین حرکتی که انجام دادم باید می پریدم و طناب یک هلیکوپتر رو می گرفتم ...:cool:
تغییری که به نظرم در این بازی نسبت به شماره چهار زیاد توی چشم می زنه , وجود مهاجمان روی پشت بام هاست .:f34r:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تغییری که به نظرم در این بازی نسبت به شماره چهار زیاد توی چشم می زنه , وجود مهاجمان روی پشت بام هاست .:f34r:
درسته.در كل خيلي بهتر از 4 چهارش هست.به خصوص گرافيك و اسلحه و ......... .

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
تو یکی از مراحل انتهایی، بازی دچار مشکل می شود، اگر شما هم با این مشکل برخورد کردید، باید Patch این بازی را دریافت کنید. برای دانلود این Patch کم حجم (50 کیلوبایت ! ) مراجعه کنید.

Last edited by a moderator:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تو یکی از مراحل انتهایی، بازی دچار مشکل می شود، اگر شما هم با این مشکل برخورد کردید، باید Patch این بازی را دریافت کنید. برای دانلود این Patch کم حجم (50 کیلوبایت ! ) به اینجا مراجعه کنید.
چه مشكلي!من تا اخر بازي كردم مشكلي نداشت.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها من یه مشکل دارم و وقتی که شپرد رو با قایق دنبال میکننم همیکنکه سقوط میکنم از آبشار ارور میده از بازی خارج میشه!
چکار کتم؟!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
بچه ها من یه مشکل دارم و وقتی که شپرد رو با قایق دنبال میکننم همیکنکه سقوط میکنم از آبشار ارور میده از بازی خارج میشه!
چکار کتم؟!
مشخصات سيستمتون چيه؟ارورش چيه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مشخصات سيستمتون چيه؟ارورش چيه؟

cpu e7400
ram 2gb A-data bus 800
9500 GT DDR3 512mb

البته تا این قسمت بازی مشکل نداشتم و به خوبی جواب میداده.همینکه شپرد سوار هلی کوپتر میشه من از آبشار سقوط میکنم میرم توی آب صحفه سیاه میشه یه لودینگ میاد که دیگه بازی نمیاتد و بعدش یه ارور میده و از بازی خارج میشه.

Last edited:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
cpu e7400
ram 2gb A-data bus 800
9500 GT DDR3 512mb

البته تا این قسمت بازی مشکل نداشتم و به خوبی جواب میداده.همینکه شپرد سوار هلی کوپتر میشه من از آبشار سقوط میکنم میرم توی آب صحفه سیاه میشه یه لودینگ میاد که دیگه بازی نمیاتد و بعدش یه ارور میده و از بازی خارج میشه.
کرک بازی رو از اینجا بگیر شاید درست بشه

Last edited by a moderator:

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

روی دور آسون که بازی رو تموم کنیم , توی آپشن می نویسه 50درصد از بازی رو تموم کرده ایم ...:f34r:

روی دور سخت هم که اصلا نمیشه بازی رو تموم کرد !:blink:

عجب گیری افتادیم ...

این شپرد هم عجب نامردی بود ...

از خاطرات انجام این بازی براتون بگم :
زمانی که پرایس رو دیدم , موهای بدنم سیخ سیخ شد ... خیلی احساساتی شدم . اونقدر غرق در بازی بودم که فکر کردم همونجام :lol:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سر یه مرحله ارور میده ! :(
میگه disk eror
repair کردم بازم درست نشد

چی کار کنم ؟ :(

سیستمم :
GTS 250
4gb ram
Core 2 duo 2.5ghz 5200

Last edited:

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سر یه مرحله ارور میده ! :(
میگه disk eror
repair کردم بازم درست نشد

چی کار کنم ؟ :(

سیستمم :
GTS 250
4gb ram
Core 2 duo 2.5ghz 5200

کرک موجود در دو پست بالاتر رو دانلود کنید و نصب کنید ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اون کرک بالا رو نصب کردم اما اصلابازی اجرا نمیشه!
ارور میده

ُSteam must be runing to play this game

بالا