ها؟ کیارو؟ یعنی سرکاری نیست؟ چیکار باید کرد دقیقا؟جيت هم داره!!!!!!!!قبل از زنگ زدن اون ها رو بكشيد.:skull: البته بعضي هاشون.
بعد بريد سالن بعدي!!!
ها؟ کیارو؟ یعنی سرکاری نیست؟ چیکار باید کرد دقیقا؟جيت هم داره!!!!!!!!قبل از زنگ زدن اون ها رو بكشيد.:skull: البته بعضي هاشون.
بعد بريد سالن بعدي!!!
هيچ امتيازي در كار نيست.داخل موزه بخش هاي مختلفي هست كه سرباز هاي مختلفي وايسادن.(مثل مجسمه)اگه زنگ رو بزنيد زنده مي شن.پس مقداريشون رو بكشيد كه راحتر بشه.در كل سر كاريه!ها؟ کیارو؟ یعنی سرکاری نیست؟ چیکار باید کرد دقیقا؟
مشخصات سيستمتون چيه؟تو لود کردن مرحله Task Force 141 میپره بیرون و Disc Read Error میده !
کسی با این ارور برخورد کرده ؟
البته پست دوستان که اشاره کرده اید مربوط به چندین ماه پیش است !!! :blink:
داستان Call of Duty: Modern Warfare 2 دقیقا پس از صحنه کشته شدن Zakhaev بر روی پل به دست سپ مک تیویش شروع میشود که البته بقیه افراد من جمله کاپتا پرایس در اون صحنه کشته شدند. اما سیاستهای خارجی و اثرات مرگ او به طور دیگری در جهان به نمایش گذاشته شد"مرگ Zakhaev این اجازه را به Makerov (یکی از اعضای اصلی گروه او) داد که بر مسند قدرت بنشیند و کشته شدن Zakhaev را یک تراژدی عنوان کند و او را به عنوان شهید معرفی کند در حالی که Makerov در حال جمع کردن متحدان خود است از آن طرف سپ و اعضای تیمش در نیروی ضربت 141 مبارزه با تروریسم آماده هستند تا این گروه تروریستی را نابود کنند.
احتمالا همین فردا یا پس فردا این بازی رو خریداری می کنم . دوستان هم هر چه زودتر این بازی رو تهیه کنند تا همگی با هم , مراحل بازی رو پشت سر بگذاریم و اگر به مشکلی برخوردیم , همدیگه رو کمک برسونیم
____________________________________________________________________________________
من که دیگه نمیتونم به کسی اطمینان کنم. از بس که خرید اینترنتی کردم و کلاه سرم رفته دیگه کلافه شدم. البته همه اینطوری نیستند. بخصوص شما که مغازه دارید. آخرین خرید من بازی Call of Duty Modern Warfare 2 بود که در سه سی دی بصورت زیپ شده خریدم. از زیپ خارج کردم ولی هنگام نصب مشکل دارم. پیغام هایی میده که نمیدونم منظور چیست. از فروشنده هم سوال کردم اما هیچ پاسخی نمیده. میتونم تصویر پیغام ها را به آدرس ایمیلتان بفرستم
شما میتونید کمک کنید تا مشکلم برطرف بشه
با تشکر از توجه جنابعالی
فرامرز
اون اسلحه ي حرارت سنجه.به نظر من اين مرحله يكي از زيباترين مرحله هاي بازيه!خصوصا هنگام استفاده از اون اسلحه ای که مسیر رو در مه نشون می داد و اینکه ممکنه شخصی در اطرافتون باشه ...
اون اسلحه ي حرارت سنجه.به نظر من اين مرحله يكي از زيباترين مرحله هاي بازيه!
وقتي سوار اون موتوره هم مي شي خيلي حال ميده.
درسته.در كل خيلي بهتر از 4 چهارش هست.به خصوص گرافيك و اسلحه و ......... .تغییری که به نظرم در این بازی نسبت به شماره چهار زیاد توی چشم می زنه , وجود مهاجمان روی پشت بام هاست .:f34r:
چه مشكلي!من تا اخر بازي كردم مشكلي نداشت.تو یکی از مراحل انتهایی، بازی دچار مشکل می شود، اگر شما هم با این مشکل برخورد کردید، باید Patch این بازی را دریافت کنید. برای دانلود این Patch کم حجم (50 کیلوبایت ! ) به اینجا مراجعه کنید.
مشخصات سيستمتون چيه؟ارورش چيه؟بچه ها من یه مشکل دارم و وقتی که شپرد رو با قایق دنبال میکننم همیکنکه سقوط میکنم از آبشار ارور میده از بازی خارج میشه!
چکار کتم؟!
مشخصات سيستمتون چيه؟ارورش چيه؟
کرک بازی رو از اینجا بگیر شاید درست بشهcpu e7400
ram 2gb A-data bus 800
9500 GT DDR3 512mb
البته تا این قسمت بازی مشکل نداشتم و به خوبی جواب میداده.همینکه شپرد سوار هلی کوپتر میشه من از آبشار سقوط میکنم میرم توی آب صحفه سیاه میشه یه لودینگ میاد که دیگه بازی نمیاتد و بعدش یه ارور میده و از بازی خارج میشه.
سر یه مرحله ارور میده !
میگه disk eror
repair کردم بازم درست نشد
چی کار کنم ؟
سیستمم :
GTS 250
4gb ram
Core 2 duo 2.5ghz 5200